Izbori za zastupnike 2015.
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Glasati ću za:
Re: Izbori za zastupnike 2015.
Starhemberg wrote:Bar ga znaju iznijeti i nemaju problem s brojanjem.Riplex wrote:ahhaha pa ovi iz ŽZ su smijurija, baš čitam ovaj ''program''Stav o GMO, pa prateći o ambroziji, priceless
To što znaš iznit stav ne znači da vridi dva pišljiva boda.
Božesačuvaj od ovakvi na vlasti
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
I to je istina.Riplex wrote:
Guest- Guest
Oće iskorjenit ambroziju zajedno sa korupcijom?Riplex wrote:Starhemberg wrote:Bar ga znaju iznijeti i nemaju problem s brojanjem.Riplex wrote:ahhaha pa ovi iz ŽZ su smijurija, baš čitam ovaj ''program''Stav o GMO, pa prateći o ambroziji, priceless
Guest- Guest
ostrakon wrote:Oće iskorjenit ambroziju zajedno sa korupcijom?Riplex wrote:Starhemberg wrote:Bar ga znaju iznijeti i nemaju problem s brojanjem.Riplex wrote:ahhaha pa ovi iz ŽZ su smijurija, baš čitam ovaj ''program''Stav o GMO, pa prateći o ambroziji, priceless
Ja ne znam šta je cila fama oko korupcije u RH. Kada ima korupcije, doduše u manjim omjerima, je sasvim pozitivno.
Prvo napadaju GMO, a onda prelaze na herbicide za ambroziju
Starhemberg wrote:I to je istina.Riplex wrote:
Najveća. A pošto ovi izbori idu kako idu, šanse su da će se svaki redikul koji je izašao na izbore, naći u saboru. Nadam se da će svi pomalo dobiti, neka cirkus ide dalje.
htio bih samo spomenuti da sam jučer u sandučić dobio poziv od stranke HRAST poziv na glasovanje za osobu imenom i prezimenom i adresom koja je umrla prije 3 i pol godine... toliko o ažurnosti biračkih popisa i broju glasača.... nazval sam hrast, dip i min. uprave i sve skupa ih boli međunožno guralo... čisti Bananastan....
Guest- Guest
[size=34]HDZ i SDP gotovo izjednačeni, nema nove vlade bez Mosta?[/size]
http://www.24sata.hr/politika/hdz-i-sdp-gotovo-izjednaceni-nema-nove-vlade-bez-mosta-445384
http://www.24sata.hr/politika/hdz-i-sdp-gotovo-izjednaceni-nema-nove-vlade-bez-mosta-445384
vili40-
2015-08-02
baš me zanima kako će Karamarko poslije izbora pregovarati sa Dragom Prgometom?
vili40-
2015-08-02
Mene najviše zanima na što će nalikovati sabor ako onaj Isus Krist iz Živog Zida uspije ući a pogotovu ako uđe par zastupnika antisistemskog,pomalo anarhističkog ŽZ-a.
To bi mogao biti cirkus malo žešći,posebno ako se tu nađe i Pernar.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Festival demokracije što bi Yusip rekao dok je bio na Pantovčaku. Upoznat će Birokratistan i nove stvari. I treba jer... Samo HDSSB nije bio dovoljan.Antif_No1 wrote:Mene najviše zanima na što će nalikovati sabor ako onaj Isus Krist iz Živog Zida uspije ući a pogotovu ako uđe par zastupnika antisistemskog,pomalo anarhističkog ŽZ-a.
Guest- Guest
Ma HDSSB nitko ne doživljava više, laughing stock i oni i njihova garda, treba im još samo štap za pecanje uz onaj prsluk za potpuni dojam.
Guest- Guest
Dobro... Oni su definitivno se srušili sa scene otkako su izgubili svoju palaču i riznicu zvanu Osijek. Bez Osijeka se dokazalo kako od sve one galame više nema ništa.
Između ostalog, nekim ljudima prije ili poslije mora doći na vrh glave i oni. Više sam ciljao na to da HDSSB i Živi Zid prave pizdarije na dnevnoj/tjednoj bazi u novom sazivu Krčme.
One narodne nošnje u Krčmi, pa uputnica Šeksu, pa udaranje po Puppyju i Stanimiroviću, krčmarski zaštitari i izbacivanje goveda... Spektakl!
Između ostalog, nekim ljudima prije ili poslije mora doći na vrh glave i oni. Više sam ciljao na to da HDSSB i Živi Zid prave pizdarije na dnevnoj/tjednoj bazi u novom sazivu Krčme.
One narodne nošnje u Krčmi, pa uputnica Šeksu, pa udaranje po Puppyju i Stanimiroviću, krčmarski zaštitari i izbacivanje goveda... Spektakl!
Guest- Guest
ocel pobjedt nas kalamarudin :))
Samo MOST, glas za HDZ smatram doduše neozbiljnim...to je kao da glasam za listu Vuco-Malnar-Pervan-Bare-Rudan
Brain32-
2014-04-15
rekli bi ti da je to bačeni glas jer valjda nije bačeni jedino ako se glasa HSZ-SDP/HNSBrain32 wrote:Samo MOST, glas za HDZ smatram doduše neozbiljnim...to je kao da glasam za listu Vuco-Malnar-Pervan-Bare-Rudan
vili40-
2015-08-02
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Dodik pozvao zastupnike da izglasaju samostalnost Republike Srpske
» HDZ novim pravilnikom počinje kažnjavati zastupnike koji im smetaju
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Dodik pozvao zastupnike da izglasaju samostalnost Republike Srpske
» HDZ novim pravilnikom počinje kažnjavati zastupnike koji im smetaju
Page 3 of 3