Izbori za zastupnike 2015.
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Glasati ću za:
Re: Izbori za zastupnike 2015.
ima sad više od tri godine kako sam rekao da će Milanović uspjeti radi 2-3% HNS-ovih birača razvaliti ljevicu i uspjelo mu je.Sad imamo živi zid,orah,most,bandića,josipovića itd.itd.,sve to radi njega i njegove bahatosti i ljubavi prema sebi i prema HNS-ovim idejama koje nemaju veze sa socijaldemokracijom.No dobro,letio je visoko pa će i spuštanje biti strmoglavo i dosta bolno kako za njega tako i za njegove slijepe sljedbenike.
vili40-
2015-08-02
Trebalo bi,ili u ovoj temi,ili otvoriti drugu,za predviđanja forumaša o rezultatima izbora.
Takvu raspravu smo imali na pokojnom net.hr ViP-u kada su bili predsjednički izbori.Onda sam dobro prorokovao rezultate u oba kruga ukoliko se netko sjeća.
Takvu raspravu smo imali na pokojnom net.hr ViP-u kada su bili predsjednički izbori.Onda sam dobro prorokovao rezultate u oba kruga ukoliko se netko sjeća.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Sjećam se, majstor si, kaj je, jeAntif_No1 wrote:Trebalo bi,ili u ovoj temi,ili otvoriti drugu,za predviđanja forumaša o rezultatima izbora.
Guest- Guest
otvori slobodno-Antif_No1 wrote:Trebalo bi,ili u ovoj temi,ili otvoriti drugu,za predviđanja forumaša o rezultatima izbora.
ok.kic wrote:otvori slobodno-Antif_No1 wrote:Trebalo bi,ili u ovoj temi,ili otvoriti drugu,za predviđanja forumaša o rezultatima izbora.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
U današnjem tiskanom izdanju 24 sata opširan prilog o parlamentarnim izborima na četiri stranice. Spomenute su sve stranke osim jedne-pogodite koje.
ŽZ da probam? :Dkic wrote:U današnjem tiskanom izdanju 24 sata opširan prilog o parlamentarnim izborima na četiri stranice. Spomenute su sve stranke osim jedne-pogodite koje.
Guest- Guest
Za Ćaću, kao još tisuće, biti će listića za krepavat od smija
neoliberalni_placenik wrote:ŽZ da probam? :Dkic wrote:U današnjem tiskanom izdanju 24 sata opširan prilog o parlamentarnim izborima na četiri stranice. Spomenute su sve stranke osim jedne-pogodite koje.
Daj me nemoj?!? hahah
A dobro, ipak je tu super škart od 'novina' i nekako sve osobe koje znam, a čitaju ih, su retardi....u najmanju ruku ne baš zavidni intelektualni sposobnosti
Kako to ti yoda za ŽZ, a protiv su 'neoliberalnog kapitalizma'?
ahhaha pa ovi iz ŽZ su smijurija, baš čitam ovaj ''program''
Stav o GMO, pa prateći o ambroziji, priceless
ili mi ili oni, svjetlo vs. tama, europa vs. barbari, sve osim zokija je propast i mrakdijagram wrote:zokija , za koga drugog
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Marcele , kaj je je ., ali pogodio si. a bogati, ide ti slučaj na ruku. A da igraš Loto?marcellus wrote:ili mi ili oni, svjetlo vs. tama, europa vs. barbari, sve osim zokija je propast i mrakdijagram wrote:zokija , za koga drugog
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Bar ga znaju iznijeti i nemaju problem s brojanjem.Riplex wrote:ahhaha pa ovi iz ŽZ su smijurija, baš čitam ovaj ''program''Stav o GMO, pa prateći o ambroziji, priceless
Guest- Guest
Tu je odlučio prema ideološkoj, društvenoj, svjetonazorskoj liniji. Ekonomije i biznisa će biti, ali neće biti ljudi kad se određene stvari promijene.Riplex wrote:Kako to ti yoda za ŽZ, a protiv su 'neoliberalnog kapitalizma'?
Guest- Guest
preferencijalno glasanje: http://www.izbori.hr/izbori/ws.nsf/B683DB66C226B7ABC1257EE3003E222B/$FILE/Privitak_II_i_III_-_utvrdivanje_vazeceg_glasa_za_listu_i_kandidata.pdf
Starhemberg wrote:Bar ga znaju iznijeti i nemaju problem s brojanjem.Riplex wrote:ahhaha pa ovi iz ŽZ su smijurija, baš čitam ovaj ''program''Stav o GMO, pa prateći o ambroziji, priceless
To što znaš iznit stav ne znači da vridi dva pišljiva boda.
Božesačuvaj od ovakvi na vlasti
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Dodik pozvao zastupnike da izglasaju samostalnost Republike Srpske
» HDZ novim pravilnikom počinje kažnjavati zastupnike koji im smetaju
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Dodik pozvao zastupnike da izglasaju samostalnost Republike Srpske
» HDZ novim pravilnikom počinje kažnjavati zastupnike koji im smetaju
Page 2 of 3