Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
ja inace navijam za sve hrvatske klubove kad igraju vani...jer se radi o interesu hrvatskih klubova i hrvatskog nogometa...od toga odvajam međusobna klupska prepucavanja..slucaj mamic i slicno...veci sam hajdukovac od ovih koji me prozivaju da sam kao dinamovac,tatticar..nit dinamovac nit tatticar samo ne zelim gledati kako moj klub pati i srozao se nisko jer njim vladaju nesposobni koji misle da su sposobni ali rezultata nigdje osim sto mjenjaju predjsednike i trenere ko carape..i sto ne mogu sto godina dobiti dinamo a sada ni rijeku...a jedva dobiju osijek,lokomotivu..po novom i gorica postala nepremostiva prepreka...mrzim njihovo licemjerstvo i poruku 'necemo politiku i politicar u hajduk'..asad im na celo kluba opet sjeo brbic koji ej sad politicar i koji dvoji da napusti politicku fotelju nacelnika u tucepima...sjedio bi u njoj ali i u hajdukovoj..sad da vidim njihovu 'vjerodostojnost' necemo politicare..ali sad je situacija izrazito neugodna...tek izabrali brbica a sad da ga maknu bilo bi jako jako neugodno i diskvalificirajuce...ali maknit ce ga ako brba ne da ostavku na politicku fotelju u tucepima jer kako bi se onda opravdali u ocima onih koje motaju da nikad vise politike u hajduku i politicaraskripar wrote:Stari on je napisao da bi inace navijao za benficu ali je iz nekog respekta kao bio neutralan a u prvoj je utakmici navijao za dinamo zbog koeficijenta dakle zbog interesa hajduka a ne iskreno za dinamo. To je za mene isto kao da je napisao da je u obe utakmice navijao za benficu, nema oprosta i nemam razumjevanja za tovuksadinare wrote:ma ray ni ne prati toliko hajduk sam je priznao nekoliko puta da vec desetak i vise godina ne prati hajduk ni nogomet..uostalom moze mu biti plus sto je rekao d aje navijao za dinamo makar radi koeficijenta za razliku od ničea,ampera,verbal kunte koji ni u svezi toga nisu navijali za dinamo nego za benficu..ray nekad duhovito komentira bez zle namjere ali se naljuti kad ga bocnesskripar wrote:Aha znaci navijao bi za benficu. Da si mi sad pri ruci polomio bi ti i ruke i noge i svakome ko tako razmislja, govna partizanska komunisticka orjunaska tovarska itd niste ni zasluzili bolje od ovoga sto vam se dogadja s klubom. Daj boze da ne dozivite vise da hajduk bude prvak (sto uopce nije nerealno ;) )RayMabus wrote:Da , Dinamo će dobiti Benficu kod kuće. Dobro je sve prošlo, navija san prvu utakmicu za Dinamo da izvuće bar nerješeno i osigura pet predstavnika u Europi 2020/2021 i to je postignuto. Drugu utakmicu san bija neutralan a inače bi navija za Benficu al iz poštovanja jer su osigurali ovih pet mjesta san bija neutralan. No realno Dinamo nema napad , lopatari jbg , to je činjenica i to je to.skripar wrote:Ispada da je bolje izgubit prvu utakmicu pa onda napadnes i pobjedis nego pobjedit prvu pa onda se u drugoj branis i izgubis
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Ma ti si ok, posten i realan i zato te ne podnose ovi 'pravi' hajdukovcivuksadinare wrote:ja inace navijam za sve hrvatske klubove kad igraju vani...jer se radi o interesu hrvatskih klubova i hrvatskog nogometa...od toga odvajam međusobna klupska prepucavanja..slucaj mamic i slicno...veci sam hajdukovac od ovih koji me prozivaju da sam kao dinamovac,tatticar..nit dinamovac nit tatticar samo ne zelim gledati kako moj klub pati i srozao se nisko jer njim vladaju nesposobni koji misle da su sposobni ali rezultata nigdje osim sto mjenjaju predjsednike i trenere ko carape..i sto ne mogu sto godina dobiti dinamo a sada ni rijeku...a jedva dobiju osijek,lokomotivu..po novom i gorica postala nepremostiva prepreka...mrzim njihovo licemjerstvo i poruku 'necemo politiku i politicar u hajduk'..asad im na celo kluba opet sjeo brbic koji ej sad politicar i koji dvoji da napusti politicku fotelju nacelnika u tucepima...sjedio bi u njoj ali i u hajdukovoj..sad da vidim njihovu 'vjerodostojnost' necemo politicare..ali sad je situacija izrazito neugodna...tek izabrali brbica a sad da ga maknu bilo bi jako jako neugodno i diskvalificirajuce...ali maknit ce ga ako brba ne da ostavku na politicku fotelju u tucepima jer kako bi se onda opravdali u ocima onih koje motaju da nikad vise politike u hajduku i politicaraskripar wrote:Stari on je napisao da bi inace navijao za benficu ali je iz nekog respekta kao bio neutralan a u prvoj je utakmici navijao za dinamo zbog koeficijenta dakle zbog interesa hajduka a ne iskreno za dinamo. To je za mene isto kao da je napisao da je u obe utakmice navijao za benficu, nema oprosta i nemam razumjevanja za tovuksadinare wrote:ma ray ni ne prati toliko hajduk sam je priznao nekoliko puta da vec desetak i vise godina ne prati hajduk ni nogomet..uostalom moze mu biti plus sto je rekao d aje navijao za dinamo makar radi koeficijenta za razliku od ničea,ampera,verbal kunte koji ni u svezi toga nisu navijali za dinamo nego za benficu..ray nekad duhovito komentira bez zle namjere ali se naljuti kad ga bocnesskripar wrote:Aha znaci navijao bi za benficu. Da si mi sad pri ruci polomio bi ti i ruke i noge i svakome ko tako razmislja, govna partizanska komunisticka orjunaska tovarska itd niste ni zasluzili bolje od ovoga sto vam se dogadja s klubom. Daj boze da ne dozivite vise da hajduk bude prvak (sto uopce nije nerealno ;) )RayMabus wrote:
Da , Dinamo će dobiti Benficu kod kuće. Dobro je sve prošlo, navija san prvu utakmicu za Dinamo da izvuće bar nerješeno i osigura pet predstavnika u Europi 2020/2021 i to je postignuto. Drugu utakmicu san bija neutralan a inače bi navija za Benficu al iz poštovanja jer su osigurali ovih pet mjesta san bija neutralan. No realno Dinamo nema napad , lopatari jbg , to je činjenica i to je to.
Jer po njima ako nisi kmecavac odmah nisi ni hajdukovac, ma kako da ne
skripar-
2015-08-09
razmisljaju ko fanaticni balavci..koje jos razumijem jer se moraju jos dokazati u svijetu navijastva...ali ovi su u srednjovjecnim godinama.....i vrapcima na grani je jasno da hajduk ne moze biti konkurentan bez bar 70-80 milijuna kuna godisnje u svom proracunu a to ne moze skupiti od milodara navijaca,pokojeg prodanog jogurta,dresa ili ako proda u pet godina jednog ili dva igraca za dobru lovu...ako koga zadovoljava sredina tablice i mucenje sa istrom,goricom,slavenom..nabijanje od dinama,rijeke pa sad evo i gorice..mene ne...onda sa moralnog stanovista bolje je da preselimo u drugu,trecu ili jos bolje u zupanijsku ligu tu bi bili doma..ako rezultat i trofeji nisu imperativ...ali stjecem dojam da ovo nece jos dugo..ako padne brba prije kraja svog mandata nemaju vise koga dovesti jer i sad im se na natjecaj javilo svega 2 ili tri kandidata nikad manje i zato su produzili natjecaj..na sljedeci natjecaj u slucaju smjene brbica ili njegovog odlaska..mogu se komotno javiti perasovic,amper ili cak ničeskripar wrote:Ma ti si ok, posten i realan i zato te ne podnose ovi 'pravi' hajdukovcivuksadinare wrote:ja inace navijam za sve hrvatske klubove kad igraju vani...jer se radi o interesu hrvatskih klubova i hrvatskog nogometa...od toga odvajam međusobna klupska prepucavanja..slucaj mamic i slicno...veci sam hajdukovac od ovih koji me prozivaju da sam kao dinamovac,tatticar..nit dinamovac nit tatticar samo ne zelim gledati kako moj klub pati i srozao se nisko jer njim vladaju nesposobni koji misle da su sposobni ali rezultata nigdje osim sto mjenjaju predjsednike i trenere ko carape..i sto ne mogu sto godina dobiti dinamo a sada ni rijeku...a jedva dobiju osijek,lokomotivu..po novom i gorica postala nepremostiva prepreka...mrzim njihovo licemjerstvo i poruku 'necemo politiku i politicar u hajduk'..asad im na celo kluba opet sjeo brbic koji ej sad politicar i koji dvoji da napusti politicku fotelju nacelnika u tucepima...sjedio bi u njoj ali i u hajdukovoj..sad da vidim njihovu 'vjerodostojnost' necemo politicare..ali sad je situacija izrazito neugodna...tek izabrali brbica a sad da ga maknu bilo bi jako jako neugodno i diskvalificirajuce...ali maknit ce ga ako brba ne da ostavku na politicku fotelju u tucepima jer kako bi se onda opravdali u ocima onih koje motaju da nikad vise politike u hajduku i politicaraskripar wrote:Stari on je napisao da bi inace navijao za benficu ali je iz nekog respekta kao bio neutralan a u prvoj je utakmici navijao za dinamo zbog koeficijenta dakle zbog interesa hajduka a ne iskreno za dinamo. To je za mene isto kao da je napisao da je u obe utakmice navijao za benficu, nema oprosta i nemam razumjevanja za tovuksadinare wrote:ma ray ni ne prati toliko hajduk sam je priznao nekoliko puta da vec desetak i vise godina ne prati hajduk ni nogomet..uostalom moze mu biti plus sto je rekao d aje navijao za dinamo makar radi koeficijenta za razliku od ničea,ampera,verbal kunte koji ni u svezi toga nisu navijali za dinamo nego za benficu..ray nekad duhovito komentira bez zle namjere ali se naljuti kad ga bocnesskripar wrote:
Aha znaci navijao bi za benficu. Da si mi sad pri ruci polomio bi ti i ruke i noge i svakome ko tako razmislja, govna partizanska komunisticka orjunaska tovarska itd niste ni zasluzili bolje od ovoga sto vam se dogadja s klubom. Daj boze da ne dozivite vise da hajduk bude prvak (sto uopce nije nerealno ;) )
Jer po njima ako nisi kmecavac odmah nisi ni hajdukovac, ma kako da ne
2015-09-08
Pustite te priče o patriotizmu. Ja sam siguran da je jučer 90% navijača Porta navijalo za Dinamo, ko što je 90% navijača Hajduka navijalo za Benficu. I to je normalno u navijačkom svijetu kad su najveći rivali u pitanju.
.....da nije dinama kad bi hajduk uhvatio peto mjesto u sljedecih nekoliko godina..nikad..ovaj dinamo je bio pitanje zivota ili smrti europskog hajdukaRoland Deschain wrote:Pustite te priče o patriotizmu. Ja sam siguran da je jučer 90% navijača Porta navijalo za Dinamo, ko što je 90% navijača Hajduka navijalo za Benficu. I to je normalno u navijačkom svijetu kad su najveći rivali u pitanju.
2015-09-08
Roland Deschain wrote:Pustite te priče o patriotizmu. Ja sam siguran da je jučer 90% navijača Porta navijalo za Dinamo, ko što je 90% navijača Hajduka navijalo za Benficu. I to je normalno u navijačkom svijetu kad su najveći rivali u pitanju.
Glupo je da se to uopće mora crtat, al eto...
Zasto bi ja navija za Dinamo?!
Boli me kurac za Dinamo...
Svejedno jesu igrali protiv Benfice ili nekog trećeg...
E da, boli me kurac i za euro koeficijent...
;)
Guest- Guest
naravo da te boli kurac...ambicije su ti na nulifridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:Pustite te priče o patriotizmu. Ja sam siguran da je jučer 90% navijača Porta navijalo za Dinamo, ko što je 90% navijača Hajduka navijalo za Benficu. I to je normalno u navijačkom svijetu kad su najveći rivali u pitanju.
;)
2015-09-08
Baš. Tako je svuda s najvećim rivalima. Navijat ću u Europi za Osijek ili Lokomotivu, isto kako će navijač Uniteda na primjer navijati za Everton ili Burnley u Europi, ali sigurno neće za Liverpool ili City. Iskreno, ne navijam za Hajduk u Europi, a ni protiv, ravnodušan sam. Kad izgubi dođe mi ko razlog za podjebavanje Hajdukovaca u stvarnom i virtualnom svijetu, pa me zato poraz razveseli. Navijao bi da igraju recimo sa Zvezdom ili nekim sličnim ciganskim klubom. Za razliku od Ive Bege, on bi navijao i za Zvezdu protiv Dinama. Kao i njegovi obožavatelji.fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:Pustite te priče o patriotizmu. Ja sam siguran da je jučer 90% navijača Porta navijalo za Dinamo, ko što je 90% navijača Hajduka navijalo za Benficu. I to je normalno u navijačkom svijetu kad su najveći rivali u pitanju.
;)
Last edited by Roland Deschain on 15/3/2019, 15:08; edited 1 time in total (Reason for editing : z)
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Roland Deschain wrote:Baš. Tako je svuda s najvećim rivalima. Navijat ću u Europi za Osijek ili Lokomotivu, isto kako će navijač Uniteda na primjer navijati za Everton ili Burnley u Europi, ali sigurno neće za Liverpool ili City. Iskreno, ne navijam za Hajduk u Europi, a ni protiv, ravnodušan sam. Kad izgubi dođe mi ko razlog za podjebavanje Hajdukovaca u stvarnom i virtualnom svijetu, pa me zato poraz razveseli. Navijao bi da igraju recimo sa Zvezdom ili nekim sličnim ciganskim klubom. Za razliku od Ive Bege, on bi navijao i za Zvezdu protiv Dinama. Kao i njegovi obožavatelji.fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:Pustite te priče o patriotizmu. Ja sam siguran da je jučer 90% navijača Porta navijalo za Dinamo, ko što je 90% navijača Hajduka navijalo za Benficu. I to je normalno u navijačkom svijetu kad su najveći rivali u pitanju.
;)
Slično gledamo na ovo...
Npr. 97.-e je cili Split navija za Dinamo protiv Partizana...
Šta je i normalno, pogotovo 97.-e...
Al da ja danas navijan za Dinamo, nema šanse...
Dapače, gust mi je kad popuse pa mogu sprdat ekipu koja druka za njih...
A najviše gustan kad spominju da ih je sudac pokra, ka jučer za penal, crveni, ko zna šta...
Karma za HNL sudjenje mi je ka melem na ranu...
:D
Guest- Guest
bego je glupan..komunac bio i ostao.....Roland Deschain wrote:Baš. Tako je svuda s najvećim rivalima. Navijat ću u Europi za Osijek ili Lokomotivu, isto kako će navijač Uniteda na primjer navijati za Everton ili Burnley u Europi, ali sigurno neće za Liverpool ili City. Iskreno, ne navijam za Hajduk u Europi, a ni protiv, ravnodušan sam. Kad izgubi dođe mi ko razlog za podjebavanje Hajdukovaca u stvarnom i virtualnom svijetu, pa me zato poraz razveseli. Navijao bi da igraju recimo sa Zvezdom ili nekim sličnim ciganskim klubom. Za razliku od Ive Bege, on bi navijao i za Zvezdu protiv Dinama. Kao i njegovi obožavatelji.fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:Pustite te priče o patriotizmu. Ja sam siguran da je jučer 90% navijača Porta navijalo za Dinamo, ko što je 90% navijača Hajduka navijalo za Benficu. I to je normalno u navijačkom svijetu kad su najveći rivali u pitanju.
;)
2015-09-08
Ima takvih više. Na obje strane. Bego je baš orjunaš, dio grupe koja je 60-ih radila na tome da se pokvare odnosi Zagreba i Splita kad je i trener Hajduka bio onaj neki Srbin, on ne mrzi samo Dinamo nego sve što ima veze sa Zagrebom.vuksadinare wrote:bego je glupan..komunac bio i ostao.....Roland Deschain wrote:Baš. Tako je svuda s najvećim rivalima. Navijat ću u Europi za Osijek ili Lokomotivu, isto kako će navijač Uniteda na primjer navijati za Everton ili Burnley u Europi, ali sigurno neće za Liverpool ili City. Iskreno, ne navijam za Hajduk u Europi, a ni protiv, ravnodušan sam. Kad izgubi dođe mi ko razlog za podjebavanje Hajdukovaca u stvarnom i virtualnom svijetu, pa me zato poraz razveseli. Navijao bi da igraju recimo sa Zvezdom ili nekim sličnim ciganskim klubom. Za razliku od Ive Bege, on bi navijao i za Zvezdu protiv Dinama. Kao i njegovi obožavatelji.fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:Pustite te priče o patriotizmu. Ja sam siguran da je jučer 90% navijača Porta navijalo za Dinamo, ko što je 90% navijača Hajduka navijalo za Benficu. I to je normalno u navijačkom svijetu kad su najveći rivali u pitanju.
;)
2018-11-10
Na jednom drugom forumu sam vodio raspravu o tome, nemamo se što vadit na suce, nismo zabili dva mrtvaca, došli smo se braniti i čuvati rezultat, umjesto da damo gol. Opet, da je na mjestu Stojanovića bio recimo Marcelo ili Alba sigurno nebi dobili crveni. I sigurno bi svirao penal da je ono bio Messi ili Ronaldo, a ne Petković. Jebi ga, tako je to danas u nogometu, uvijek će sudac prije pogurat one velike nauštrb malih.fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:Baš. Tako je svuda s najvećim rivalima. Navijat ću u Europi za Osijek ili Lokomotivu, isto kako će navijač Uniteda na primjer navijati za Everton ili Burnley u Europi, ali sigurno neće za Liverpool ili City. Iskreno, ne navijam za Hajduk u Europi, a ni protiv, ravnodušan sam. Kad izgubi dođe mi ko razlog za podjebavanje Hajdukovaca u stvarnom i virtualnom svijetu, pa me zato poraz razveseli. Navijao bi da igraju recimo sa Zvezdom ili nekim sličnim ciganskim klubom. Za razliku od Ive Bege, on bi navijao i za Zvezdu protiv Dinama. Kao i njegovi obožavatelji.fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:Pustite te priče o patriotizmu. Ja sam siguran da je jučer 90% navijača Porta navijalo za Dinamo, ko što je 90% navijača Hajduka navijalo za Benficu. I to je normalno u navijačkom svijetu kad su najveći rivali u pitanju.
;)
Slično gledamo na ovo...
Npr. 97.-e je cili Split navija za Dinamo protiv Partizana...
Šta je i normalno, pogotovo 97.-e...
Al da ja danas navijan za Dinamo, nema šanse...
Dapače, gust mi je kad popuse pa mogu sprdat ekipu koja druka za njih...
A najviše gustan kad spominju da ih je sudac pokra, ka jučer za penal, crveni, ko zna šta...
Karma za HNL sudjenje mi je ka melem na ranu...
:D
2018-11-10
tocno...nista posebno kao nogometas..cjeparos...zujator...incidentan tip nogometasa bio...navodnop ej vrbovan bio i za udbu...ali nikad dokazano...no iam igraca iz te generacije koji su pricali da je partija u splitu uvijek znala sto se pricalo u hajdukovoj svlacionici među igracimaRoland Deschain wrote:Ima takvih više. Na obje strane. Bego je baš orjunaš, dio grupe koja je 60-ih radila na tome da se pokvare odnosi Zagreba i Splita kad je i trener Hajduka bio onaj neki Srbin, on ne mrzi samo Dinamo nego sve što ima veze sa Zagrebom.vuksadinare wrote:bego je glupan..komunac bio i ostao.....Roland Deschain wrote:Baš. Tako je svuda s najvećim rivalima. Navijat ću u Europi za Osijek ili Lokomotivu, isto kako će navijač Uniteda na primjer navijati za Everton ili Burnley u Europi, ali sigurno neće za Liverpool ili City. Iskreno, ne navijam za Hajduk u Europi, a ni protiv, ravnodušan sam. Kad izgubi dođe mi ko razlog za podjebavanje Hajdukovaca u stvarnom i virtualnom svijetu, pa me zato poraz razveseli. Navijao bi da igraju recimo sa Zvezdom ili nekim sličnim ciganskim klubom. Za razliku od Ive Bege, on bi navijao i za Zvezdu protiv Dinama. Kao i njegovi obožavatelji.fridrih_niche wrote:Roland Deschain wrote:Pustite te priče o patriotizmu. Ja sam siguran da je jučer 90% navijača Porta navijalo za Dinamo, ko što je 90% navijača Hajduka navijalo za Benficu. I to je normalno u navijačkom svijetu kad su najveći rivali u pitanju.
;)
2015-09-08
Mene ne jebe ta vasa mrznja izmedju sjevera i juga jer ja nisam ni purger ni dalmatinac, u slucaju nedaj boze kakvog pokusaja oruzanih sukoba izmedju vas sve bi i ostalo na pokusaju jer mi bosanci i hercegovci bi to sprijecili. Znaci necete razbojnici
Hrvatska je iznad svega a tek onda ide sve ostalo to svakome od vas mora biti jasno
Hrvatska je iznad svega a tek onda ide sve ostalo to svakome od vas mora biti jasno
skripar-
2015-08-09
Normalno da Hrvati van Hrvatske drugačije gledaju na to, ali to nema veze s nekakvim sukobom sjevera i juga nego sa sportskim rivalstvom.skripar wrote:Mene ne jebe ta vasa mrznja izmedju sjevera i juga jer ja nisam ni purger ni dalmatinac, u slucaju nedaj boze kakvog pokusaja oruzanih sukoba izmedju vas sve bi i ostalo na pokusaju jer mi bosanci i hercegovci bi to sprijecili. Znaci necete razbojnici
2018-11-10
Ja koliko sam vidio tu ima mrznje koja daleko prelazi sve granice zdravog sportskog rivalstva a ti kako hocesRoland Deschain wrote:Normalno da Hrvati van Hrvatske drugačije gledaju na to, ali to nema veze s nekakvim sukobom sjevera i juga nego sa sportskim rivalstvom.skripar wrote:Mene ne jebe ta vasa mrznja izmedju sjevera i juga jer ja nisam ni purger ni dalmatinac, u slucaju nedaj boze kakvog pokusaja oruzanih sukoba izmedju vas sve bi i ostalo na pokusaju jer mi bosanci i hercegovci bi to sprijecili. Znaci necete razbojnici
skripar-
2015-08-09
Pa budi sritan šta san na prvoj utakmici navija da bude bar nerješeno tj za vas pošto mi je bilo jasno da ćete prije tu utakmicu izvuć nerješeno ili pobjedu nego u ovoj u Portugalu. Ja ti iman moći , kad je igrala reprezentacija sa Engleskom gleda san utakmicu iz ogledala dakle obrnuta slika.skripar wrote:Stari on je napisao da bi inace navijao za benficu ali je iz nekog respekta kao bio neutralan a u prvoj je utakmici navijao za dinamo zbog koeficijenta dakle zbog interesa hajduka a ne iskreno za dinamo. To je za mene isto kao da je napisao da je u obe utakmice navijao za benficu, nema oprosta i nemam razumjevanja za tovuksadinare wrote:ma ray ni ne prati toliko hajduk sam je priznao nekoliko puta da vec desetak i vise godina ne prati hajduk ni nogomet..uostalom moze mu biti plus sto je rekao d aje navijao za dinamo makar radi koeficijenta za razliku od ničea,ampera,verbal kunte koji ni u svezi toga nisu navijali za dinamo nego za benficu..ray nekad duhovito komentira bez zle namjere ali se naljuti kad ga bocnesskripar wrote:Aha znaci navijao bi za benficu. Da si mi sad pri ruci polomio bi ti i ruke i noge i svakome ko tako razmislja, govna partizanska komunisticka orjunaska tovarska itd niste ni zasluzili bolje od ovoga sto vam se dogadja s klubom. Daj boze da ne dozivite vise da hajduk bude prvak (sto uopce nije nerealno ;) )RayMabus wrote:Da , Dinamo će dobiti Benficu kod kuće. Dobro je sve prošlo, navija san prvu utakmicu za Dinamo da izvuće bar nerješeno i osigura pet predstavnika u Europi 2020/2021 i to je postignuto. Drugu utakmicu san bija neutralan a inače bi navija za Benficu al iz poštovanja jer su osigurali ovih pet mjesta san bija neutralan. No realno Dinamo nema napad , lopatari jbg , to je činjenica i to je to.skripar wrote:Ispada da je bolje izgubit prvu utakmicu pa onda napadnes i pobjedis nego pobjedit prvu pa onda se u drugoj branis i izgubis
Demiurge je ništavilo , gospodar kaosa , molio sam se Demiurgeu....ako se jebavanje majke i da ću mu sve oći iskopat ako nenapravi kaos Engelzima može nazvat molitvom.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
A znaci ti si produzena bozja ruka na zemlji i imas puno veci utjecaj na stvari koje se dogadjaju na zemlji nego mi obicni smrtniciRayMabus wrote:Pa budi sritan šta san na prvoj utakmici navija da bude bar nerješeno tj za vas pošto mi je bilo jasno da ćete prije tu utakmicu izvuć nerješeno ili pobjedu nego u ovoj u Portugalu. Ja ti iman moći , kad je igrala reprezentacija sa Engleskom gleda san utakmicu iz ogledala dakle obrnuta slika.skripar wrote:Stari on je napisao da bi inace navijao za benficu ali je iz nekog respekta kao bio neutralan a u prvoj je utakmici navijao za dinamo zbog koeficijenta dakle zbog interesa hajduka a ne iskreno za dinamo. To je za mene isto kao da je napisao da je u obe utakmice navijao za benficu, nema oprosta i nemam razumjevanja za tovuksadinare wrote:ma ray ni ne prati toliko hajduk sam je priznao nekoliko puta da vec desetak i vise godina ne prati hajduk ni nogomet..uostalom moze mu biti plus sto je rekao d aje navijao za dinamo makar radi koeficijenta za razliku od ničea,ampera,verbal kunte koji ni u svezi toga nisu navijali za dinamo nego za benficu..ray nekad duhovito komentira bez zle namjere ali se naljuti kad ga bocnesskripar wrote:Aha znaci navijao bi za benficu. Da si mi sad pri ruci polomio bi ti i ruke i noge i svakome ko tako razmislja, govna partizanska komunisticka orjunaska tovarska itd niste ni zasluzili bolje od ovoga sto vam se dogadja s klubom. Daj boze da ne dozivite vise da hajduk bude prvak (sto uopce nije nerealno ;) )RayMabus wrote:
Da , Dinamo će dobiti Benficu kod kuće. Dobro je sve prošlo, navija san prvu utakmicu za Dinamo da izvuće bar nerješeno i osigura pet predstavnika u Europi 2020/2021 i to je postignuto. Drugu utakmicu san bija neutralan a inače bi navija za Benficu al iz poštovanja jer su osigurali ovih pet mjesta san bija neutralan. No realno Dinamo nema napad , lopatari jbg , to je činjenica i to je to.
Demiurge je ništavilo , gospodar kaosa , molio sam se Demiurgeu....ako se jebavanje majke i da ću mu sve oći iskopat ako nenapravi kaos Engelzima može nazvat molitvom.
Zasto si onda sinoc bio takav supak pa nisi htio potegnut veze kod boga da pravda pobijedi i da dinamo prodje ako nista onda na racun zahvalnosti sto su tvom hajduku omogucili da moze izborit europu ako bude peti iduce sezone, evo mi bi bili zadovoljni da smo dosli do cetvrtfinala to bi bio optimalan rezultat, polufinale bi ipak bilo previse i nerealno je
skripar-
2015-08-09
I ako ćeš iskreno sad ću ti reč za šta san navija u drugoj utakmici ; da van neki Bošnjak i crnac neda gol i postane idol. A upravo to van se desilo , prvo Amer Gojak a onda i crnjo posli.
A razlog van je multikulturizam i osam stranaca u hn ligi
https://www.google.com/amp/s/sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/ispisana-nova-stranica-povijesti-nikad-vise-stranaca-u-prvoj-hnl-cro-klubovi-broje-cak-102-izozemna-igraca-iz-37-drzava-dinamo-i-istra-na-vrhu/7656471/amp
Eto i sad jebi mater i ti i Dinamo i multikulturalnost.
https://www.google.com/amp/s/sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/ispisana-nova-stranica-povijesti-nikad-vise-stranaca-u-prvoj-hnl-cro-klubovi-broje-cak-102-izozemna-igraca-iz-37-drzava-dinamo-i-istra-na-vrhu/7656471/amp
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa budi sritan šta san na prvoj utakmici navija da bude bar nerješeno tj za vas pošto mi je bilo jasno da ćete prije tu utakmicu izvuć nerješeno ili pobjedu nego u ovoj u Portugalu. Ja ti iman moći , kad je igrala reprezentacija sa Engleskom gleda san utakmicu iz ogledala dakle obrnuta slika.skripar wrote:Stari on je napisao da bi inace navijao za benficu ali je iz nekog respekta kao bio neutralan a u prvoj je utakmici navijao za dinamo zbog koeficijenta dakle zbog interesa hajduka a ne iskreno za dinamo. To je za mene isto kao da je napisao da je u obe utakmice navijao za benficu, nema oprosta i nemam razumjevanja za tovuksadinare wrote:ma ray ni ne prati toliko hajduk sam je priznao nekoliko puta da vec desetak i vise godina ne prati hajduk ni nogomet..uostalom moze mu biti plus sto je rekao d aje navijao za dinamo makar radi koeficijenta za razliku od ničea,ampera,verbal kunte koji ni u svezi toga nisu navijali za dinamo nego za benficu..ray nekad duhovito komentira bez zle namjere ali se naljuti kad ga bocnesskripar wrote:Aha znaci navijao bi za benficu. Da si mi sad pri ruci polomio bi ti i ruke i noge i svakome ko tako razmislja, govna partizanska komunisticka orjunaska tovarska itd niste ni zasluzili bolje od ovoga sto vam se dogadja s klubom. Daj boze da ne dozivite vise da hajduk bude prvak (sto uopce nije nerealno ;) )RayMabus wrote:
darth_vader-
2014-04-17
Ma bravo hvala ti puno sto bi mi bez tebeRayMabus wrote:I ako ćeš iskreno sad ću ti reč za šta san navija u drugoj utakmici ; da van neki Bošnjak i crnac neda gol i postane idol. A upravo to van se desilo , prvo Amer Gojak a onda i crnjo posli.
Povedi nas spasitelju nas
Jahve
skripar-
2015-08-09
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50