Haha: Srbija sprema smuđa
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Haha: Srbija sprema smuđa
Noor wrote:Ja u Hrvatskoj prave jedem non stop, od pocetka do kraja njihove sezone. I kuham ga, pasiram i spremam za zimu.Sora wrote:Hrvatska nema vise svoju kuhinju
Nego UVOZNU
cak i luk bijeli i crveni uvizimo
I mlijeko
I meso
Itd
A u Srbiji sam jela prave paradajze a ne one nase plasticne
A zasto ti jedes plastiku kraj finih domacih?
ma pitanje je zakaj ona jede govna a burek je deset kuna?
usput paradajza ima kakvog god oćeš, i češnjaka, pitanje je jasno cijene
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
plac je pun domaćeg voća i povrća, al lijenoj babi je lakše ići u konzum ili interspar i onda hračkatimarcellus wrote:Noor wrote:Ja u Hrvatskoj prave jedem non stop, od pocetka do kraja njihove sezone. I kuham ga, pasiram i spremam za zimu.Sora wrote:Hrvatska nema vise svoju kuhinju
Nego UVOZNU
I mlijeko
I meso
Itd
domaci crveni luk ima i u konzumu, pik vinkovci, odlicanNoor wrote:plac je pun domaćeg voća i povrća, al lijenoj babi je lakše ići u konzum ili interspar i onda hračkatimarcellus wrote:Noor wrote:Ja u Hrvatskoj prave jedem non stop, od pocetka do kraja njihove sezone. I kuham ga, pasiram i spremam za zimu.Sora wrote:Hrvatska nema vise svoju kuhinju
Nego UVOZNU
I mlijeko
I meso
Itd
ne mora ni na plac
dijagram-
2015-08-09
domaći...misliš od seljaka, baš domaće?dijagram wrote:domaci crveni luk ima i u konzumu, pik vinkovci, odlicanNoor wrote:plac je pun domaćeg voća i povrća, al lijenoj babi je lakše ići u konzum ili interspar i onda hračkatimarcellus wrote:Noor wrote:Ja u Hrvatskoj prave jedem non stop, od pocetka do kraja njihove sezone. I kuham ga, pasiram i spremam za zimu.Sora wrote:Hrvatska nema vise svoju kuhinju
Nego UVOZNU
I mlijeko
I meso
Itd
ne mora ni na plac
onda ne zna kupiti, kaj drugo
na luku se te razlike i ne vide kao na paradajzu i paprici, npr
domaci u smislu hrvatski, pik vinkovci, lijepo je upakiran u mrezicu po cetiri glavice lukaNoor wrote:domaći...misliš od seljaka, baš domaće?dijagram wrote:domaci crveni luk ima i u konzumu, pik vinkovci, odlicanNoor wrote:plac je pun domaćeg voća i povrća, al lijenoj babi je lakše ići u konzum ili interspar i onda hračkatimarcellus wrote:Noor wrote:
Ja u Hrvatskoj prave jedem non stop, od pocetka do kraja njihove sezone. I kuham ga, pasiram i spremam za zimu.
ne mora ni na plac
ima tamo i jeftinijeg kineskog, to valjda za soru i slicnu partizaniju:)
dijagram-
2015-08-09
jel slatkast? :)dijagram wrote:domaci u smislu hrvatski, pik vinkovci, lijepo je upakiran u mrezicu po cetiri glavice lukaNoor wrote:domaći...misliš od seljaka, baš domaće?dijagram wrote:domaci crveni luk ima i u konzumu, pik vinkovci, odlicanNoor wrote:plac je pun domaćeg voća i povrća, al lijenoj babi je lakše ići u konzum ili interspar i onda hračkatimarcellus wrote:
ne mora ni na plac
ja doma u špajzi pustim da promrzne, tek je tada savršen
e sad, nemam pojma, nisam strucnjak niti me narocito hrana zanima:)Noor wrote:jel slatkast? :)dijagram wrote:domaci u smislu hrvatski, pik vinkovci, lijepo je upakiran u mrezicu po cetiri glavice lukaNoor wrote:domaći...misliš od seljaka, baš domaće?dijagram wrote:domaci crveni luk ima i u konzumu, pik vinkovci, odlicanNoor wrote:
plac je pun domaćeg voća i povrća, al lijenoj babi je lakše ići u konzum ili interspar i onda hračkati
ne mora ni na plac
ja doma u špajzi pustim da promrzne, tek je tada savršen
no zdrav je i sasvim normalnog okusa
dijagram-
2015-08-09
marcellus wrote:
"Paradajz" je srpska rijeć.
Kod nas Hrvata se kaže "rajčica".
crvenkasti-
2014-04-17
taj samo turske pjesme udara ali ne sumnjam da neće napraviti neki performans u pokušaju da se uvuče u šupak putinu ili nekom u delegacijikaya wrote:hoce onaj mali sloba pjevati?
tre wrote:taj samo turske pjesme udara ali ne sumnjam da neće napraviti neki performans u pokušaju da se uvuče u šupak putinu ili nekom u delegacijikaya wrote:hoce onaj mali sloba pjevati?
ovo je hram Blage Marije u Banstolu, koji su prozvali Putinov hram i zovu ga tamo na dernek, pa ti reci da mu se već nisu uvukli duboko u debelo crijevo, vidi na što liči pravoslavna crkva
a kaljinku bar...ono cisto da mu je u supku , bar par taktova..tre wrote:taj samo turske pjesme udara ali ne sumnjam da neće napraviti neki performans u pokušaju da se uvuče u šupak putinu ili nekom u delegacijikaya wrote:hoce onaj mali sloba pjevati?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jebote šta je ovo??? Neki novi pravac u izgradnji pravoslavnih crkvi kod srbaljaNoor wrote:tre wrote:taj samo turske pjesme udara ali ne sumnjam da neće napraviti neki performans u pokušaju da se uvuče u šupak putinu ili nekom u delegacijikaya wrote:hoce onaj mali sloba pjevati?
ovo je hram Blage Marije u Banstolu, koji su prozvali Putinov hram i zovu ga tamo na dernek, pa ti reci da mu se već nisu uvukli duboko u debelo crijevo, vidi na što liči pravoslavna crkva
tre wrote:
jebote šta je ovo??? Neki novi pravac u izgradnji pravoslavnih crkvi kod srbalja
šupkovanje tati putinu
od kada srpske pravoslavne crkve izgledaju ovako?!
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nebeski narod postade dupelizački narod, valjda će ih čika putin pomaziti po glavici :)Noor wrote:tre wrote:
jebote šta je ovo??? Neki novi pravac u izgradnji pravoslavnih crkvi kod srbalja
šupkovanje tati putinu
od kako se trebaju uvući u šupak nekome. Čudi me da nisu đamiju napravili kad im je brat erdo dolazio ali za njega su imali trbušnu plesačicu malog ivicukaya wrote:od kada srpske pravoslavne crkve izgledaju ovako?!
to nisu, ali su u novom pazaru razapeli transparente dobro nam došao, naš sultanetre wrote:od kako se trebaju uvući u šupak nekome. Čudi me da nisu đamiju napravili kad im je brat erdo dolazio ali za njega su imali trbušnu plesačicu malog ivicukaya wrote:od kada srpske pravoslavne crkve izgledaju ovako?!
nije krv vodaNoor wrote:to nisu, ali su u novom pazaru razapeli transparente dobro nam došao, naš sultanetre wrote:od kako se trebaju uvući u šupak nekome. Čudi me da nisu đamiju napravili kad im je brat erdo dolazio ali za njega su imali trbušnu plesačicu malog ivicukaya wrote:od kada srpske pravoslavne crkve izgledaju ovako?!
ha, čuj, sultan došo da obiđe svoje carstvo, svoju raju, šta sad, nije im za zamjerititre wrote:nije krv vodaNoor wrote:to nisu, ali su u novom pazaru razapeli transparente dobro nam došao, naš sultanetre wrote:od kako se trebaju uvući u šupak nekome. Čudi me da nisu đamiju napravili kad im je brat erdo dolazio ali za njega su imali trbušnu plesačicu malog ivicukaya wrote:od kada srpske pravoslavne crkve izgledaju ovako?!
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Haha: Vucić - Srbija je najbolja u Europi
» Komšić: Srbija sprema novi rat
» Sto se to kuha?Srbija se sprema za vojno rjesenje pitanja Kosova?
» Culej u "Bujici" rekao da ima dojavu iz Borova sela da Srbija sprema teroristička nedjela na tlu Hrvatske....
» haha ajupičkumaterinu
» Komšić: Srbija sprema novi rat
» Sto se to kuha?Srbija se sprema za vojno rjesenje pitanja Kosova?
» Culej u "Bujici" rekao da ima dojavu iz Borova sela da Srbija sprema teroristička nedjela na tlu Hrvatske....
» haha ajupičkumaterinu
Page 2 of 2