Culej u "Bujici" rekao da ima dojavu iz Borova sela da Srbija sprema teroristička nedjela na tlu Hrvatske....
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Culej u "Bujici" rekao da ima dojavu iz Borova sela da Srbija sprema teroristička nedjela na tlu Hrvatske....
http://www.kamenjar.com/bujica-stiv-culej-cekam-da-me-stazic-optuzi-pad-bicikla-iako-svi-znamo-zasto-pao/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Culej u "Bujici" rekao da ima dojavu iz Borova sela da Srbija sprema teroristička nedjela na tlu Hrvatske....
..prijavio je to drzavnim tijelima koji rade na tome..hm...izgleda da ima nesto u tome..posto nasa drzavna tijela bas nesto brzo ne reagiraju..na takve situacije
2015-09-08
Re: Culej u "Bujici" rekao da ima dojavu iz Borova sela da Srbija sprema teroristička nedjela na tlu Hrvatske....
heheeh Culej unovčio krvave gaće a sada sa sinom sluša srpske narodnjake u Pačetinu, pa divno
Kermit-
2014-04-17
je'l to zicer dojava koju si sad izjavio...asilovski wrote:heheeh Culej unovčio krvave gaće a sada sa sinom sluša srpske narodnjake u Pačetinu, pa divno
2015-09-08
nije sad da netko nije upozorio na ovo..pa poslije svi u cudu..i zasto?...uglavnom izgleda da ej policija u vukovaru i osijeku..na visem stupnju uzbune...nekoliko dana..o cem se radi valjda cemo doznati..
2015-09-08
"Stiv" odn. Steve kad napišeš "po Vuku" djeluje jednako ili više krkanski kako original Stevo.
A niš, hoće li Stevica opet nositi krvave gaće ili će morati Vucina iz domoljubnih pobuda štititi Stevu juniora i ostatak zlatne mladeži? :D
A niš, hoće li Stevica opet nositi krvave gaće ili će morati Vucina iz domoljubnih pobuda štititi Stevu juniora i ostatak zlatne mladeži? :D
ne znam..ali znam da je posljednjih dana policija u vukovaru i osijeku na visem stupnju pripravnosti...ima li to veze sa ovim sto je culej naveo?...ako ima onda imamo razloga za zabrinutost sto li spremaju oni preku dunava i uz dunav na nasoj stranidawson wrote:"Stiv" odn. Steve kad napišeš "po Vuku" djeluje jednako ili više krkanski kako original Stevo.
2015-09-08
Ahah Vucino stalno čekaš taj neki napad iz Srbije koji nikako da dođe. U međuvremeno su doduše iz Srbije počeli nadirati kozojebi ali oni kao nisu problem :D:D:D
Culej je nakon Glasnovića najveći desni ridikul u saboru i huškač na rat(ove).vuksadinare wrote:http://www.kamenjar.com/bujica-stiv-culej-cekam-da-me-stazic-optuzi-pad-bicikla-iako-svi-znamo-zasto-pao/
Ako mu toliko fale krvave gaće,neka navuče ženine jednom u mjesec dana.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja sam uvjeren da ce se to dogoditi..poslije po obicaju nemojte cmizdriti..i 'vucina opet bio u pravu'..pratim,osmatram,ukopavam se..moj je moto i za mene nema iznenađenjadawson wrote:Ahah Vucino stalno čekaš taj neki napad iz Srbije koji nikako da dođe. U međuvremeno su doduše iz Srbije počeli nadirati kozojebi ali oni kao nisu problem :D:D:D
2015-09-08
..ratnohuskac?..sazanao o mogucim nezeljenim posljedicama..obavijestio nadlezne organe...koji trenutno rade na tome...a to mi potkrepljuje sto mi se od susjeda brat koji ej policiajac u osijeku morao hitno vratiti sa godisnjeg...u osijek...te mi je njegov buraz rekao..kako samo zna..da se neko sranje sprema negdje na tom podrucjujastreb wrote:Culej je nakon Glasnovića najveći desni ridikul u saboru i huškač na rat(ove).vuksadinare wrote:http://www.kamenjar.com/bujica-stiv-culej-cekam-da-me-stazic-optuzi-pad-bicikla-iako-svi-znamo-zasto-pao/
2015-09-08
obavezno, tek si sad saznao )
Guest- Guest
Tipično za policiju,kada žele da ljude dignu sa godišnjeg.vuksadinare wrote: brat koji ej policiajac u osijeku morao hitno vratiti sa godisnjeg...u osijek...te mi je njegov buraz rekao..kako samo zna..da se neko sranje sprema negdje na tom podrucju
Ili da im ne daju godišnji (dolazak pape,utakmica visokog rizika,sezona, izbori,bolest predsjednika Tuđmana, samit u Zagrebu,radničke demonstracije, koncert visokog rizika...bla,bla,bla...)
Deja vu.
2014-04-22
vuksadinare wrote:..ratnohuskac?..sazanao o mogucim nezeljenim posljedicama..obavijestio nadlezne organe...koji trenutno rade na tome...a to mi potkrepljuje sto mi se od susjeda brat koji ej policiajac u osijeku morao hitno vratiti sa godisnjeg...u osijek...te mi je njegov buraz rekao..kako samo zna..da se neko sranje sprema negdje na tom podrucjujastreb wrote:Culej je nakon Glasnovića najveći desni ridikul u saboru i huškač na rat(ove).vuksadinare wrote:http://www.kamenjar.com/bujica-stiv-culej-cekam-da-me-stazic-optuzi-pad-bicikla-iako-svi-znamo-zasto-pao/
ovo boldano sam baš u tom obliku čula i u ljeto davne '91.
Guest- Guest
..neces otupjeti nasu opreznost pilom naopakojastreb wrote:Tipično za policiju,kada žele da ljude dignu sa godišnjeg.vuksadinare wrote: brat koji ej policiajac u osijeku morao hitno vratiti sa godisnjeg...u osijek...te mi je njegov buraz rekao..kako samo zna..da se neko sranje sprema negdje na tom podrucju
Ili da im ne daju godišnji (dolazak pape,utakmica visokog rizika,sezona, izbori,bolest predsjednika Tuđmana, samit u Zagrebu,radničke demonstracije, koncert visokog rizika...bla,bla,bla...)
Deja vu.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ja sam uvjeren da ce se to dogoditi..
Znam, živiš za taj dan. Makar se zaratili sa svemircima ti ćeš i dalje čekati napad iz Srbije
catabbath-
2015-08-22
jel' to dojava iz kladionice?
Vuk već odigrao tiket za 100 evra.mutava baštarda wrote:jel' to dojava iz kladionice?
Ako želite dobitak na kladionici kontaktirajte Eru.dzango wrote:Vuk već odigrao tiket za 100 evra.mutava baštarda wrote:jel' to dojava iz kladionice?
Ako Ero kaže da će pobijediti Hillary,obavezno glasajte za Trumpa i dobitak je tu.
Šteta kaj ne prati sport.
2014-04-22
a eno i u siriji, rusi upali u blato alepajastreb wrote:Ako želite dobitak na kladionici kontaktirajte Eru.dzango wrote:Vuk već odigrao tiket za 100 evra.mutava baštarda wrote:jel' to dojava iz kladionice?
Ako Ero kaže da će pobijediti Hillary,obavezno glasajte za Trumpa i dobitak je tu.
Šteta kaj ne prati sport.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Teške optužbe iz BiH!Komšić rekao da Hrvatska sprema novu agresiju na BiH
» Komšić: Srbija sprema novi rat
» Haha: Srbija sprema smuđa
» Izetbegović sprema tužbu protiv Hrvatske zbog pelješkog
» Stevan Borojević očevidac događaja u Borovu selu 2.5.1991:'Netko iz tada osječkog MUP-a nam je rekao da se sprema akcija mup-ovaca na Borovo selo'
» Komšić: Srbija sprema novi rat
» Haha: Srbija sprema smuđa
» Izetbegović sprema tužbu protiv Hrvatske zbog pelješkog
» Stevan Borojević očevidac događaja u Borovu selu 2.5.1991:'Netko iz tada osječkog MUP-a nam je rekao da se sprema akcija mup-ovaca na Borovo selo'
Page 1 of 3