ISRAEL
Page 30 of 45
Page 30 of 45 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 45
Re: ISRAEL
Regoč wrote:Izrael postoji danas, nevažno je po kojem pravu, i ima pravo na opstanak. To je osnova na kojoj treba urediti židsko-arapske odnose.redder4 wrote:Vi židovčići tražite neko povijesno pravo koje ste IZGUBILI 100 godina prije Krista.
REGI - osobno se ne bih složio s tobom - KAKO može biti " NEVAŽNO " po kojem kriteriju i KOJEM TOBOŽNJEM " međunardnom pravu - koje su KROJILE ROBOVLASNIČKE DRŽAVE na čelu s ENGLESKOM u tome trenutku " --KAKO bi ti osobno razmišljao i ovdje objavljivao svoje postove da su SRBOČETNICI prihvatili Z4 i u srcu Hrvatske ostvarili DRŽAVU u DRŽAVU - to bi svakako podržao --- JELI - a sve po " NEKIM " međunarodnim pravima _ hajde razmisli malo !!!
Guest- Guest
pismejker wrote:i da...sad i mi tebe nabijemo i pljutznemo...
-- zahvaljujem - od sveg srca - imate pravo izjaviti što mislite - pošteno !
Guest- Guest
redder4 wrote:Yehudim wrote: Puši kurac konju
Volino glupa - Marš u tri pička materine -
Pička ti materina bijedniče, pogledaj svoj post poviše.
Vridjao si me na osobnoj razini i profilirao. Jel to uči onaj tvoj bog židovski.
Kod mene važi oko za oko i zub za zub. Zato ODJEBI od mene više, NE OBRAĆAJ MI SE ŠLJAME LJUDSKOG RODA.
Ma u stvari ODJEBEM JA TEBE PO KRATKOM POSTUPKU.
NA IGNORE SI
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Israel Wants Only Pro-Assad Troops at Border
The Israeli military has reportedly drawn its "red lines" for the ongoing fighting between the Syrian government and militants along its northern border, ruling out a direct clash with pro-Assad forces and claiming that they alone must take over the conflict zone.
Tel Aviv urges Damascus to stick to the 1974 disengagement agreement, which provided for a buffer zone between the two countries, Israeli Prime Minister Benjamin Netanjahu said at a cabinet meeting on Sunday. He added he is "in continual contact" with the US and Russia on the situation in southern Syria, which is the site of clashes between pro-Assad forces and militant groups.
redder4 wrote:Regoč wrote:Izrael postoji danas, nevažno je po kojem pravu, i ima pravo na opstanak. To je osnova na kojoj treba urediti židsko-arapske odnose.redder4 wrote:Vi židovčići tražite neko povijesno pravo koje ste IZGUBILI 100 godina prije Krista.
REGI - osobno se ne bih složio s tobom - KAKO može biti " NEVAŽNO " po kojem kriteriju i KOJEM TOBOŽNJEM " međunardnom pravu - koje su KROJILE ROBOVLASNIČKE DRŽAVE na čelu s ENGLESKOM u tome trenutku " --KAKO bi ti osobno razmišljao i ovdje objavljivao svoje postove da su SRBOČETNICI prihvatili Z4 i u srcu Hrvatske ostvarili DRŽAVU u DRŽAVU - to bi svakako podržao --- JELI - a sve po " NEKIM " međunarodnim pravima _ hajde razmisli malo !!!
Sve ti ovisi o perspektivi, njekad poštuješ međunarodno pravo, njekad ne. Palestina je bila pod upravom Ujedinjenih narodah i oni su zemlju podielili. Arapi nisu prihvatili tu odluku, legitimnu i legalnu s gledišta međunarodnoga prava, pa su krenuli u rat. Rat su izgubili, izgubili su i diel područja koje su trjebali dobiti pa je nova odluka, legalna i legitimna, priznala zatečeno stanje. Jedina odluka koja nije međunarodno legalna i legitimna priključenje je Judeje i Samarije Izraelu, ali i to će se, ovisno o razvoju situacije, urediti.
Regoč-
2015-08-21
redder4 wrote:pismejker wrote:i da...sad i mi tebe nabijemo i pljutznemo...
IZRAZIT ću svoju SUĆUT ŽIDOVSKOM SMRADU YEHUDIMU - ovim putem ;;
Ja njegovu MAJKU NISAM SPOMENUO NITI U PRIMISLI - NITI ĆU - previše sam fin za takve stvari prema GOVNIMA od LJUDI a on - to je svakako ;
GOVNARU YEHUDIME - i ja sam OKO ZA OKO - ZUB ZA ZUB - NABIJEM te - no još uvijek imam ljudske razboritisti da ne spominjem majku nitkome - pročitat ćeš ovo iako si me stavio na ignore - evo ja čak i tebe takvog GOVNJARA neću staviti na IGNORE _ JADO u pustoši svoje DUŠE !
PLJUC - SMRADE !!
Guest- Guest
Jadno je ikoga staviti na "ignore", ovdje smo da razmienimo misli, makar ne uviek pristojno.redder4 wrote:redder4 wrote:pismejker wrote:i da...sad i mi tebe nabijemo i pljutznemo...
IZRAZIT ću svoju SUĆUT ŽIDOVSKOM SMRADU YEHUDIMU - ovim putem ;;
Ja njegovu MAJKU NISAM SPOMENUO NITI U PRIMISLI - NITI ĆU - previše sam fin za takve stvari prema GOVNIMA od LJUDI a on - to je svakako ;
GOVNARU YEHUDIME - i ja sam OKO ZA OKO - ZUB ZA ZUB - NABIJEM te - no još uvijek imam ljudske razboritisti da ne spominjem majku nitkome - pročitat ćeš ovo iako si me stavio na ignore - evo ja čak i tebe takvog GOVNJARA neću staviti na IGNORE _ JADO u pustoši svoje DUŠE !
PLJUC - SMRADE !!
pismejker wrote:Zas me to podsjeti na Hrvate i Srbe..interesantno..niti jednog Zidova ne yebe to sto je Hrvatska vratila povijesno pravo na svoju drzavu,niti kakvim se sredstvima posluzila..jel..redder4 wrote:
Vi židovčići tražite neko povijesno pravo koje ste IZGUBILI 100 godina prije Krista dolaskom RIMLJANA i rimskog carstva na ta područja - svakako su se u to doba na tom području nalazili i PALESTINCI !
4
Kojeg ti moralistu i sa KAKVIM PRAVOM uopce nekom nes prebacujes,kad vama to isto nitko ne prebacuje...
Malo vetji si ti hipokrit...
Tko vidi dobro????
Enlarge this image
Od tebe sam svakako OČEKIVAO smisleniji i sveobuhvatniji odgovor - od tebe OSOBNO nakon mog pisanja tebi - ne ovom JADOVU od Jevreja - a na čiji si se post i ti PRIŠLEPAO - ( zar si toliko jadan i ti postao ) sam nisi imao bolji odgovor meni osobno -- s NEMUŠTIM UPITOM - za kojeg vjerovatno ni sam nisi siguran dali je tu stvarno ISPRAVNO postavljeno pitanje --- možeš ti to svakako bolje !
Kakav ti je tu jadni POKUŠAJ - " što tobože nijednog Židova - ne jebe to što smo mi HRVATI ostvarili pravo na svoju državu ;
JEBOTE .......... zar si to stvarno TI - nije ti netko UKRAO identitet ovdje na internetu - nemogu da te pratim - krećeš se na ovom području kao neki školarac kojem svakako nemože biti jasno što se na svijetu događa - zar ti stvarno ovdje pišeš - ili si pukao - pa ni sam nisi svjestan što ovdje izjavljuješ ?
-- idemo dalje - -- a kakvim SREDSTVIMA su se Hrvati " POSLUŽILI " - to svakako i mene zanima ?
ETO - vidiš ;
JA svakako jesam MORALISTA koji drži do čovjećnosti i ljudskog karaktera - -- evo sada ću ti dati nekoliko primjera - primjera kada ništa nije NORMALNO i kada ljudska vrsta dobije PRIGODU raditi stvari koje neradi u normalnim uvjetima i kada obični ljudi postaju ZVIJERI --- a to je slučaj kada narodi budu uvučeni u RAT !
Kao prvo _ neznam dali ti je poznato - no za svaki slučaj moram krenuti od početka :
Rođen sam u Vukovaru - odrastao u gradu gdje su SRBOČETNICI od 45 ( znači bivša Plyuga ) IMALI potpunu vlast na svim RAZINAMA POLITIČKIH zbivanja - ONI su odlučivali i o najmanjem ZAREZU u OPĆINI Vukovar po svim pitanjima - na svim važnijim pozicijama u Vukovaru su bili SRBI - opet SRBI - opet SRBI - a mi Hrvati smo morali biti kao MIŠEVI u rupama - nitko nije smio PISNUTI moji roditelji NIKADA nisu meni priČali što je stvarna ZBILJA - previše su se bojali - za čitavu našu obitelj --- da te podsjetim - to se događa u Republici HRVATSKOJ - NE U SRBIJI !!
STOGA I DANAŠNJA HRVATSKA IMA PROBLEMA NA TOM PODRUČJU JER SMO IMALI - i SADA nažalost imamo
govnare OD POLITIČARA - UKLJUČUJIĆI TU I TUĐMANA -- NAŠU vojnu POBJEDU NISMO PRETVORILI U POBJEDU ZA hrvatski narod !!
Najbolji primjer njihove HEGEMONIJE nad nama Hrvatima je bila tvornica obuće BOROVO koja se sastojala od 52 OOURA (osnovna organizacija udruženog rada )- u prijevodu - znači 52 RADIONICE ili 52 radionice određenih smjerova koja čak i nisu bila povezana s osnovnom djelatnošću - čak i metalna industrija - a BOROVO je brojalo oko 23000 radnika - sveukupno znači:
52 DIREKTORA određenog sektora - - a POGAĐAJTE ;
Koliko DIREKTORA su bili SRBI --- 48 od njih 91 - a tako je nažalost bilo i u najvećem dijelu Hrvatske - u svim većim gradovima HR :
Ovo je bio tek lagani uvod da vidiš iz kojeg okruženja ja i ostali Hrvati kao mladići dolazimo pred izazov RATA !
Sada ću ti predstaviti MORALNOST - moju osobnu - bez ikakvog laganja i uljepšavanja - nakon rata svakako mogu pogledati SVIM LJUDIMA u OČI - UKLJUČUJIĆI I SRBE ;
-- Imali smo položaj u jednoj srpskoj kući na zapadnom dijelu Vukovara - graničimo s Trpinjskom Cestom - pola kuće srušeno granatama - pola još stoji.
Sjećam se kao da je danas - pada kiša , večer je, mi imamo upaljenu neku petrolejku u sobi ( hehe struje odavno nije bilo ) - u jednom trenutku ulazi naš jedan HR borac ( koji je čak imao i visoku funkciju u HDZu ) i nosi nešto u rukama - on sav uzbuđen odmotava krpu u kojoj je nosio neke stvari - mi još nismo mogli vidjeti jer je bilo zamotano - on odmotava krpu i mi svi vidimo da su srebrne vilice, noževi , žlice - i on slavodobitno kaže - a - što kažete - a, ja OSOBNO ga upitam ( iako sam odmah znao o čemu se radi ) ŠTO ??
ON meni slavodobitno - SREBRO - ja kažem I - on meni s čuđenjem - pa srebro čovjeće - ja sam odmah shvatio način njegovog razmišljanja - odšutim - uskoro je bila neka akcija i on je morao nabrzinu otići na položaj i u brzini je ostavio srebrni escajg u krpi u kojoj ih je donio - postala je veća gužva i svi su se morali razletjeti na svoje položaje - ja ostajem sam - jer je moj položaj bio upravo u toj kući - ja gledam srebrninu - i sam sebi kažem -NEĆEŠ SMRADE - HRVATI SE NE BORE DA PLJAČKAJU - kunem se životom da sam to napravio - UZMEM krpu u kojoj je bila srebrnina - zamotam je i odnesem je na drugi kraj kuće koja je bila pogođena granatiranjem i cigle su posvuda ležale - odgrnem jednu veću gomilu cigala - tamo spremim srebrninu - niti u najmanjem trenutku razmišljajući da bih ja to eventualno nakon rata možda sebi uzeo - ja sam odgojen u POŠTENOJ KATOLIČKOJ OBITELJI I NA TO SAM PONOSAN - mi jednostavno NEMOŽEMO DRUGAČIJE POSTUPITI JER NAM TO NEDA NAŠ ODGOJ I SAVJEST !!
Osobno bih za potvrdu svojih navoda mogao dobiti i od samih SRBA koji su se vratili u svoje domove u Vukovaru - ulica se zvala " BRAĆE ĐURĐEVIĆ - negdje oko sredine duljine ulice " i u njoj na tom kućnom broju su živjela dva brata blizanca ( Srba ) - koji su se borili protiv mene - a kad su se ( ako su se vratili ) - pri raščiščavanju ruševina - ili bilo tko drugi koji se tamo vratio MORAO JE PRONAĆI srebrni ESCAJG !!
U sljedećim danima smo imali toliko borbenih djelovanaj da nitko nije niti pomišljao na srebrninu - u konačnici glavni akter SREBRNINE je nestao u vrtlogu rata !
- DALJE ;
Dok sam bio u toj kući imali su jedno 10 AUSTRALIJANERA kokoški - lijepe crne boje i pored nas kuća ( napuštena ) a u oboru svinja - od jedno 150 kg - koju je svaki dan " TREBALO " - trebalo navodim pod navodnicima - svaki dan je trebalo pretrčati široko dvorište do drugog dvorišta gdje je pored svinjca bilo veliko drveno bure s mješavinom kukuruza-zobi-pšenice - s moga položaja bih JA OSOBNO ponio još i 10 litara vode u plastičnoj kanti - SVE pod UVJETIMA da su taj prostor SRBOČETNICI svakodnevno zasipali mitraljeskom vatrom - na tom dijelu su nam ubili trojicu Hrvata - a ja se žrtvujem za SRPSKU SVINJU - radi li ti mozak - dali je svinja ostala živa - po mojoj procjeni 99 % JE - to bi mogla potvrditi ona dva blizanca ( jedan od njih je bio oženjen sestrom moga prijatelja ( doduše neznam jeli koji od njih poginuo - hrvatskog branitelja ) - njihova je kuća odmah do ove kuće gdje se sve ovo događalo ??
Dalje;
U istoj kući - DVA BRATA BLIZANCA - već sam naveo pola kuće je bilo srušeno - pola stojalo i kiša počinje padati - u dijelu koji je pogođen na zidovima stoji jedno 15 ak ručno rađenih GOBLENA - uvijek cijenjeni rad !
-- vidim kiša pada - zidovi oštećeni i samo je pitanje vremena kada će GOBLENI pokupiti vodu - znam ( jer cijenim sve grane umjetnosti ) - štetu koja će nastupiti ako ostanu na mokrome - svakako usput ŽALIM i onoga koji je uložio ovoliki TRUD u svo to stvaranje - skidam goblene s zidova i preniosim i drugi fio kuće koji nije bio pgođen i gdje još voda nije išla po zidovima - goblene ostavljam iza ( većinu ) iza trosjeda - i tu bi bilo zanimljivo znati JESU li srpska braća tu i pronašli sve ovo što pišem - jer sve je bilo pred pad VUKOVARA !
U krajnjem događanju oko Vukovara - mirna reintegracija i naš prvi slobodni dolazak Hrvata u naše rodno mjesto - nas PROGNANIH HRVATA u sam Vukovar - nisam ni sam siguran kada sam IŠAO 97 - 98 - uopće nije bitno - znaš što je BITNO - koja je bila moja pRVA POMISAO - što ću napraviti kada dođem u VUKOVAR ;
PRVO - svakako dolazim do svoje rodne kuće da vidim što je ostalo od nje -- A DRUGO - što mi je DRUGO bilo na pameti - možda to neki ne mogu shvatiti i NEĆE shvatiti - idem posjetiti svoga susjeda ( preko puta naših vrtova ) - koji za vrijeme pred rat ( hajdemo reći da nije bio " PREVELIKI " Srbin - no išao je na njihove SASTANKE dok je Milošević DRUKAO protiv Hrvata i izmišljenih " USTAŠA" - što vidimo da i dan danas rade " TOBOŽNJI " reformirani ČETNICI " U Srbiji koji su trenutno na vlasti !!
Zašto sam išao kod njega ;
Pred sami rat sam od njegove supruge ( isto čiste srpkinje - no sasvim normalna osoba i nikada se nije isticale nekim srpstvom ) sam osobno POZAJMIO u ono vrijeme oko 300 DM !
Kada sam se prvi puta uspio vratiti u Vukovar - već sam napomenuo - druga moja MISAO je bila - KOME SAM U OVOME GRADU OSTAO NEŠTO DUŽAN - u životu sam najčešće izbjegavao da se kod netkoga zadužim - no 90 - 91 velika inflacija - kupovale su se marke NA CRNO - TO ZNAJU SVI KOJI SU ŽIVJELI U TO VRIJEME -stoga i taj moj dug !
Dođem kod susjeda Save - pozdravim ga ( u međuvremenu sam saznao da mu je supruga od koje sam pozajmio taj novac umrla ) - kažem mu ;
Susjede, ja sam prije rata od vaše supruge pozajmio 300 DM i evo - pošto vaša supruga više nije živa ja vraćam vama kao njenom suprugu moj DUG prema njoj !
On meni na to kaže E, moj ( navede mi nadimak - namjerno neću reći nadimak jer me po tom nadimku u Vukovaru većina prepoznaje )
danas BRAT - BRATU neće napraviti -- A ja mu odgovorim :
Čika Lazo - ovo je bio moj dug - u životu nitkome nisam ostao dužan - čak ni svojim neprijateljima - ovo sam ja bio dužan - ja hoću da mirno SPAVAM PRED SVOJOM SAVJEŠĆU - da se mogu pogledati u zrcalo i sam sebi reći da NISAM NANIO NITKOME NEPRAVDU !
Ja sam ga isplatio - onda smo se preko vrta viđali godinama - svaki u svome vrtu - no, više nikada nisam razgovarao s njim niti IJEDNE riječi prozborio s njime - u međuvremenu je umro !
ETO ;
Vjerovao ili ne - sasvim mi je svijedno - ja mirno spavam i svatkoga mogu pogledati u oči - a JADNIKE koji se ovdje pokušavaju " INTELEKTUALNO " nametnuti svojim EGOUMNIM RAZMIŠLJANJIMA i ponašanjem --
Hajde ;
Poštedjet ću te ovoga puta - iako znaš na što mislim ;
NO svakako mi je NEJASNO da se " skrivaš " iza ovog - što LIJEPI ŽUTE TRAKE - ovog jadnika - isprdka židovskog naroda YEHUDIMA --- ovoga puta ne Židovima nego jednom - drugom narodu !
Što NJEGA ne priupitaš za ARGUMENTE - DALI JE ISTINA DA ŽIDOVSKI VOJNIK JAVNO PRED KAMEROM UBIO RANJENOG PALESTINCA - a kada ja to njemu spomenem SMRAD bježi u tobožnji IGNORE prema meni i spominje mi majku ??
Guest- Guest
https://www.aljazeera.com/programmes/upfront/2016/05/mossad-head-israel-medical-aid-al-nusra-front-160531081744269.html
Halevy also says he would not support the treatment of wounded Hezbollah fighters because Israel had been targeted by Hezbollah, but "not specifically targeted by al-Qaeda".
A moj yehudi, na kaj se spali. Čuj pomažete al-qaidu samo zato jerbo vas nikad nisu napali.
Halevy also says he would not support the treatment of wounded Hezbollah fighters because Israel had been targeted by Hezbollah, but "not specifically targeted by al-Qaeda".
A moj yehudi, na kaj se spali. Čuj pomažete al-qaidu samo zato jerbo vas nikad nisu napali.
Israeli communities collect toys, candy, clothes for Syrian refugees
'These are our neighbors,' Golan Regional Council says, calling on residents to give displaced kids 'a moment of sweet, innocent joy'
Israeli authorities in the Golan Heights have launched a campaign urging local residents to donate toys, games, and clothes to displaced Syrians near the northern border who fled bombardment by Syrian government forces.
On Friday, the Israeli military announced it had provided several tons of humanitarian aid to southwestern Syria, but would not be accepting the tens of thousands of refugees from the area who had begun streaming toward the Israeli border.
The operation lasted “several hours,” the army said, and some 300 tents, 13 tons of food, 15 tons of baby food, three pallets of medical supplies, and 30 tons of clothes and shoes were delivered to the refugees.
----------------------------------------------------------------------
Mi svima pomažemo, cilom Svitu.
Irancima mukte dali razradjeni plan navodnjavanja i strojeve da ne bi morali raseliti pola Mil. seljaka radi suše.
Afričkim zemljama se pomaže masu. Di god je potres ili kakva el. nepogda prve stižu ekipe iz Izraela.
Gazans breach border, set fire to army post; IDF opens fire, killing one
Military says two other Palestinians taken into custody, one in serious condition who was flown to hospital in IDF helicopter; fourth suspect flees back into the Strip
“IDF troops spotted the infiltration and monitored the incident. The troops chased after the terrorists, during which time they opened fire at them,” the army said.
“As a result of the gunfire, one terrorist was killed, another was critically injured and was taken for medical treatment, and one was handed over to security forces for interrogation,” the IDF said in a statement.
The critically wounded Palestinian suspect was evacuated to Beersheba’s Soroka Medical Center in an IDF helicopter, the army said.
Jednog macnili drugog teško ranili i prevezli u bolnicu.....helikopterom. Jednog zarobili.
Pa koji vam je kurac IDF odmah još jedan koso kroz čatrun i ajzdrao,
mamicu im iebem kozofuckersku islamo terorističku.
Israeli soldiers carry away an injured Palestinian who the army says tried to breach the border fence east of Jabaliya in the northern Gaza Strip on June 27, 2018.
A onaj šta je uteka je ukra metak -made by Israel- u plećki........lopina arabska
[rtl]פינוי הפלסטיני שנפצע אנוש מירי צה"ל באזור רפיח לביה"ח סורוקה
(צילום: קבוצת ביטחון שדה)@OrHeller @GiladGamlieli עם הפרטים על ניסיון החדירה בגבול עזה, במהלכה גם נהרג פלסטיני >> https://www.10.tv/news/166987[/rtl]
https://twitter.com/twitter/statuses/1013787759826350080 - Video
2018-03-06
STS
- YOU TELL THEM!!! YOU HAVE A GOD STRONGER THAN ANY COUNTRY COULD EVER KNOW SO YOUR NEVER ALONE, THEY WILL DIE LIKE FLIES IF THEY TOUCH YOU -
2018-03-06
Yehudim wrote:
Israeli communities collect toys, candy, clothes for Syrian refugees
'These are our neighbors,' Golan Regional Council says, calling on residents to give displaced kids 'a moment of sweet, innocent joy'
Israeli authorities in the Golan Heights have launched a campaign urging local residents to donate toys, games, and clothes to displaced Syrians near the northern border who fled bombardment by Syrian government forces.
On Friday, the Israeli military announced it had provided several tons of humanitarian aid to southwestern Syria, but would not be accepting the tens of thousands of refugees from the area who had begun streaming toward the Israeli border.
The operation lasted “several hours,” the army said, and some 300 tents, 13 tons of food, 15 tons of baby food, three pallets of medical supplies, and 30 tons of clothes and shoes were delivered to the refugees.
----------------------------------------------------------------------
Irancima mukte dali razradjeni plan navodnjavanja i strojeve da ne bi morali raseliti pola Mil. seljaka radi suše.
Afričkim zemljama se pomaže masu. Di god je potres ili kakva el. nepogda prve stižu ekipe iz Izraela.
Hajde ne SERI ;
U isto vrijeme na OKUPIRANIM dijelovima UZELI VEĆINU VODE drugima - prvo VI IZRAEL - a ostalima neka SLINE ;
Koga ti tu pokušavaš " PREVESLATI " jado - koliko još možeš lagati i čvrsto se držati toga - to je stvarno NESHVATLJIVO - prijašnje žrtve TLAČE -- SADAŠNJE ŽRTVE -- HAHAHA IDIOTE - kome to mislite PRODATI - JADNICI ???
Guest- Guest
Lavrov: Nerealno je očekivati povlačenje Irana iz Sirije
https://www.timesofisrael.com/liveblog-july-4-2018/
Ćifuti i yehudi na respiratorima, jel
https://www.timesofisrael.com/liveblog-july-4-2018/
Ćifuti i yehudi na respiratorima, jel
Jel ti znaš koliko su ćifuti dali municije, ćebadi i opreme kanibalima dok su vršili ofenzivu protiv vladinih snaga? Liječili ih u ćifutskim bolnicama o trošku ćifutskih poreskih obveznika. Ljubav je to.redder4 wrote:Yehudim wrote:
Hajde ne SERI ;
U isto vrijeme na OKUPIRANIM dijelovima UZELI VEĆINU VODE drugima - prvo VI IZRAEL - a ostalima neka SLINE ;
Koga ti tu pokušavaš " PREVESLATI " jado - koliko još možeš lagati i čvrsto se držati toga - to je stvarno NESHVATLJIVO - prijašnje žrtve TLAČE -- SADAŠNJE ŽRTVE -- HAHAHA IDIOTE - kome to mislite PRODATI - JADNICI ???
Pa yehudi se svaki put svađa samnom kad kritiziram kanibale što su palili crkve po Siriji, dok ih je Hezbollah štitija.
Mislim, ne svađamo se, ja ga izignoriram, ali baš ljutit bude.
Vidm da pomažeš frendu da se i njegov glupasti upis vidi, ali ne trudi se više.
Tenkre je na ignore
Tenkre je na ignore
Israeli Airstrike Hits Syrian Army at Golan Heights Border
An Israeli military aircraft targeted Syrian army positions in the Golan Heights after a rogue shell fell in contested Israeli-Palestinian territory.
The airstrike hit Syrian Arab Army positions in the country's southwestern region of Quneitra near the border with the Israeli-controlled contested territory, but did not inflict any casualties, an unnamed commander in a pro-government popular defense group told reporters.
However, in a statement made Friday, the Israeli military said that, while Israel is not involved in the war in Syria, it would "continue to implement the 1974 Separation of Forces Agreement that includes maintaining the buffer zone."
----------------------------------------------------------------
Ovi put samo upozorenje
Israel Defense Forces
This week IDF Spokesperson, Brigadier General Ronen Manelis, flew to Paris to share the truth
about what’s happening in Israeli communities near Gaza - this is the video that he shared.
Kibuc - Magen ( 5 Km from Gaza )
Magen = Štit
https://www.facebook.com/idfonline/videos/1941745702514957/?t=261
This week IDF Spokesperson, Brigadier General Ronen Manelis, flew to Paris to share the truth
about what’s happening in Israeli communities near Gaza - this is the video that he shared.
Kibuc - Magen ( 5 Km from Gaza )
Magen = Štit
https://www.facebook.com/idfonline/videos/1941745702514957/?t=261
2018-03-06
AMERICA IN SHOCK:
Public Middle School is forcing non-Muslim students to praise Islam
and “Allah as the only god”
------------------------------------
Odjebi
------------------------------------