ISRAEL
Page 16 of 45
Page 16 of 45 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 45
Re: ISRAEL
The rocket launcher from the Israeli air force's perspective, moments before the rockets were launched, May 10, 2018
------------------------------------------------------------------------------------
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
To Polish Ire, Trump Signs Law to Recover Jewish Property Stolen in Holocaust
The new act requires dozens of European countries to report on steps they've taken to compensate Holocaust survivors who lost property to the Nazi
U.S. President Donald Trump signed an act Wednesday that will place pressure
on dozens of countries to recover property stolen from Jews during World War II.
-----------------------------------------------------------
Tako tako. banda poljska je, nakon WWII, ubijala i preživile holokausta
koji su se vratili na svoja imanja. I još nedavno donili nove zakone o toj temi.
Biće je medju tih tucet i banana republjik
Vrati koko šta si pozobala
The new act requires dozens of European countries to report on steps they've taken to compensate Holocaust survivors who lost property to the Nazi
U.S. President Donald Trump signed an act Wednesday that will place pressure
on dozens of countries to recover property stolen from Jews during World War II.
-----------------------------------------------------------
Tako tako. banda poljska je, nakon WWII, ubijala i preživile holokausta
koji su se vratili na svoja imanja. I još nedavno donili nove zakone o toj temi.
Biće je medju tih tucet i banana republjik
Vrati koko šta si pozobala
2018-03-06
kao što vidiš nitko ti nečita ovu temu, ja sam mislio da će doći koja slikica iz izraela(ako si navodno tamo) , ono plaže, zgrade, ljudi, countryside itd
Guest- Guest
Ambasador "Palestine" u Beogradu kod Pernara u Saboru. Žalosti ga što Hrvatska nema osjećaj za rješavanje njihovog pitanja nego je uz Izrael.
Seronje obojica.
Seronje obojica.
Guest- Guest
Ako je samo za tebe ( pošto nitko ne čita veliš ) onda nema ni potribe.IamOneofYou wrote:kao što vidiš nitko ti nečita ovu temu, ja sam mislio da će doći koja slikica iz izraela(ako si navodno tamo) , ono plaže, zgrade, ljudi, countryside itd
Mislim šta ti je više potrebno ?...........A da bih samo udovoljava tvojoj znatiželji ne pada mi na pamet.
2018-03-06
kofein wrote:Ambasador "Palestine" u Beogradu kod Pernara u Saboru. Žalosti ga što Hrvatska nema osjećaj za rješavanje njihovog pitanja nego je uz Izrael.
Seronje obojica.
U.S. ENVOY GREENBLATT: HAMAS HAS TAKEN GAZA BACK TO THE STONE AGE
All parties interested in bringing change to Gaza need to face the reality that Hamas has failed its own people.
2018-03-06
LIBERMAN TO ASSAD: BOOT THE IRANIANS OUT, FOR YOUR OWN GOOD
In an address delivered during a visit to the Golan Heights on Friday morning, Defense Minister Avigdor Lieberman had a message for Syrian President Bashar Assad: boot Iran out of the country.
"Throw the Iranians, Qassem Soleimani and the Quds forces out of your country! They are not acting in your interest, they are only hurting you. Their whole presence only brings problems and destruction," Liberman said in the northern city of Katzrin.
-----------------------------------------------------------------
Solemani je već na ciljniku, nće dugo proći a na mob će mu sletiti raketa
U.S. AMBASSADOR FRIEDMAN: THIS YEAR IN JERUSALEM
In a video released on the Facebook page of the US embassy in Jerusalem on Friday ambassador Friedman talks about the upcoming move.
WASHINGTON -- Palestinian resistance to America's opening of an embassy in Jerusalem on Monday is based on a "fantasy" unhelpful to their cause that they retain veto power of the fate of the ancient capital, senior Trump administration officials said on Friday.
Previewing the embassy opening, the officials called on Palestinian Authority leaders to "get on board" with the "reality" of Jerusalem's status as Israel's capital, and on the presence of the US embassy there. The PA has effectively cut off contact with the US administration since President Donald Trump chose to recognize that status in December of last year.
2018-03-06
pa gle, na forumu se hvališ kako putuješ u izrael.. svaka čast, i ja planiram posjetiti izrael, danas možeš preko interneta naći prejeftine avionske karte i jeftin smještaj, možeš doslovno za dvije radničke plaće provesti tjedan dana u izraelu,..Yehudim wrote:Ako je samo za tebe ( pošto nitko ne čita veliš ) onda nema ni potribe.IamOneofYou wrote:kao što vidiš nitko ti nečita ovu temu, ja sam mislio da će doći koja slikica iz izraela(ako si navodno tamo) , ono plaže, zgrade, ljudi, countryside itd
Mislim šta ti je više potrebno ?...........A da bih samo udovoljava tvojoj znatiželji ne pada mi na pamet.
baš zato bi bilo cool ako bi stavio koju sliku iz izraela, jebeš ovo što stavljaš ove spamove, vidiš i sam da na temi ti to nitko ne čita.. što se tiče izraela, ljudi izrael prate kroz siriju i ta sranja, tako da ono.. stavi koju slikicu, da vidim i i ja izrael prije nego posjetim itd.. ono nemoraš slikati sebe, niti ništa, samo slika plaže, cesta, kuća , povjesti , neutralne slike :D tema će ti onda postati veliki hit
Guest- Guest
.
Pernar smatra da mora djelovati poput nesvrstanih
Da mora favorizirati Apape koji su okupirali Judeju i Samariju
IDF se povuka iz Gaze ..........eto je Arapima pa neka je zovu kako hoće " palestina " ili Gaza, iebe mi se.
Sve ostalo je Izrael sa glavnim gradom Jeruzalemom.
Da mora favorizirati Apape koji su okupirali Judeju i Samariju
IDF se povuka iz Gaze ..........eto je Arapima pa neka je zovu kako hoće " palestina " ili Gaza, iebe mi se.
Sve ostalo je Izrael sa glavnim gradom Jeruzalemom.
Last edited by Yehudim on 12/5/2018, 13:27; edited 1 time in total
Yehudim wrote:.
Pernar pokušava politički parazitirati od uspomena na nemurlog maršala.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Yehudim wrote:.
Pernar pokušava politički parazitirati od uspomena na nemurlog maršala.
I to desetljećima nakon faktičke propasti pokreta nesvrstanih. Takva ideja može pasti na pamet samo političkom diletantu ako ne i potpunom idiotu.
Guest- Guest
I
zrael želi od Hrvatske napraviti središte vojne industrije u regiji: bombastične najave bi nam mogle donijeti milijarde, ali ima li Tel Aviv skrivene motive?
( HAHAHAHAHA " skrivene motive....majku vam jebem žutarnji )
Naš cilj je pretvoriti Hrvatsku u jedno od glavnih izvoznih tržišta za izraelsku vojnu industriju, poručio je na jučerašnjem skupu hrvatskih i vojnih industrijalaca Mishel Ben Baruch, direktor izraelske vojne agencije Sibat.
Dok su hrvatski proizvođači vojne opreme izraelskim sugovornicima predstavili proizvode kao što su pištolj HS ili jurišnu pušku VHS2, Baruch se o onome što Izrael može ponuditi našim oružanim snagama izrazio vrlo slikovito.
– Imamo 700 tvrtki koje se bave proizvodnjom vojne i sigurnosne opreme, trebao bi mi cijeli dan da vam predstavim što sve nudimo – poručio je direktor Sibata, koji djeluje unutar izraelskog ministarstva obrane. Samo za potrebe mornarice u Izraelu radi 31 tvornica, 82 tvrtke opslužuju tenkovske, samohodne i artiljerijske potrebe vojske, dok se sigurnosno-komunikacijskim uređajima i tehnologijom bavi šezdeset poduzeća.
Rat s Hamasom
Izraelski vojni proračun, prema javno dostupnim podacima, iznosi 15 milijardi dolara. Samo ured izraelskog ministarstva obrane u New Yorku u SAD-u raspolaže s dvije milijarde dolara, što je nekoliko puta više od kompletnog hrvatskog vojnog proračuna.
-----------------------------------------------------------------------------
Pružiš ruku pomoći ali oni je grizu..
Eno vam skrajinci i Albanci, Arapi " palestinci " pa sa njima gradite budućnost
zrael želi od Hrvatske napraviti središte vojne industrije u regiji: bombastične najave bi nam mogle donijeti milijarde, ali ima li Tel Aviv skrivene motive?
( HAHAHAHAHA " skrivene motive....majku vam jebem žutarnji )
Naš cilj je pretvoriti Hrvatsku u jedno od glavnih izvoznih tržišta za izraelsku vojnu industriju, poručio je na jučerašnjem skupu hrvatskih i vojnih industrijalaca Mishel Ben Baruch, direktor izraelske vojne agencije Sibat.
Dok su hrvatski proizvođači vojne opreme izraelskim sugovornicima predstavili proizvode kao što su pištolj HS ili jurišnu pušku VHS2, Baruch se o onome što Izrael može ponuditi našim oružanim snagama izrazio vrlo slikovito.
– Imamo 700 tvrtki koje se bave proizvodnjom vojne i sigurnosne opreme, trebao bi mi cijeli dan da vam predstavim što sve nudimo – poručio je direktor Sibata, koji djeluje unutar izraelskog ministarstva obrane. Samo za potrebe mornarice u Izraelu radi 31 tvornica, 82 tvrtke opslužuju tenkovske, samohodne i artiljerijske potrebe vojske, dok se sigurnosno-komunikacijskim uređajima i tehnologijom bavi šezdeset poduzeća.
Rat s Hamasom
Izraelski vojni proračun, prema javno dostupnim podacima, iznosi 15 milijardi dolara. Samo ured izraelskog ministarstva obrane u New Yorku u SAD-u raspolaže s dvije milijarde dolara, što je nekoliko puta više od kompletnog hrvatskog vojnog proračuna.
-----------------------------------------------------------------------------
Pružiš ruku pomoći ali oni je grizu..
Eno vam skrajinci i Albanci, Arapi " palestinci " pa sa njima gradite budućnost
2018-03-06
Syria: 1st sat imagery available confirms Israel|i destroyed buildings inside Damascus Intl Airport and Mezzeh Airbase (besides the Pantsir S-1).
https://syria.liveuamap.com/en/2018/12-may-syria-1st-sat-imagery-available-confirms-israeli-destroyed
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Syria: part of base NW. of Kiswah (S. of Damascus) reporterdly used by Iran was also largely destroyed by Israel airstrikes according to fresh sat imagery.
https://syria.liveuamap.com/en/2018/12-may-syria-part-of-base-nw-of-kiswah-s-of-damascus-reporterdly
2016-07-22
Američka ambasada u Izraelu izmenila je svoj nalog na Tviteru, uoči preseljenja iz Tel Aviva u Jerusalim, koje je planirano za iduću nedelju.
Ambasada je danas na Tviteru napisala da je njen dosadašnji nalog na toj društvenoj mreži, koji je nosio oznaku @usembassyta, izmenjen u "@USembassyJesusalem" odnosno @USEmbassyJLM.
2016-07-22
Page 16 of 45 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 45
Page 16 of 45