ISRAEL
Page 29 of 45
Page 29 of 45 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 37 ... 45
Re: ISRAEL
AlfaOmega wrote:Vojnici su iskazali hrabrost u akciji, btw.
" Portparol ministarstva Ashraf al-Qudra izjavio je za AFP da ime i tačna dob dječaka, koji je pogođen u glavu, nisu poznati.
Izraelska vojska nije mogla odmah potvrditi niti negirati izvještaj.
Otkako su izbili protesti duž granice pojasa Gaze s Izraelom, najmanje 136 Palestinaca je ubijeno u izraelskoj vatri.
Većina ih je učestvovala u protestima, ali su ostali pokušali da probiju ili oštete graničnu ogradu.
Nijedan Izraelac nije ubijen. ( Pohvalno )
---------------------------------------------------------
Palac gori za IDF
----------------------------------------------------
Parola mi glasi - Osveti se unaprid-
---------------------------------------------------
- Možeš bižati ali samo ćeš umriti umoran - Je oficijelna parola IDF spec. postrojbi
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
---------------------------------------------------------------------------
A bolničarku su kilnuli kak ne bu mogla reanimirati dicu koja su ono bila na samrti ali je postojala mogućnost da im produži život. I to je najbola osveta unaprid.
Palestinian Authority Just ‘Terrorists and Thieves,’ Giuliani Tells Israeli Media
During a visit to the Holy Land this week, former New York mayor Rudy Giuliani shared his views on the Palestinian Authority, for whom he says Americans have no use.
“Resilience is a defense to terrorism,” responded Giuliani, who served as mayor of New York City when the Islamic terror group Al-Qaeda destroyed the Twin Towers in a terror that killed thousands of innocent people.
Giuliani also had harsh words for the “renegade” Palestinian Authority, whom he called a group of “terrorists and thieves.”
In the wide-ranging interview with the JPost, Giuliani commented that except for “left-wing political contingents, no one in the US has any use for the Palestinian Authority.”
“We are aware of the fact that they pay salaries to convicted terrorists, including people convicted of killing Americans. That is totally mind-boggling,” concluded Giuliani.
- Jerusalem is named more than 900 Thimes in the Bible !
- There is NO mention of Jerusalem in the Quran !
- How kome the moslems who call themselves palestinians
claim that Jews are occupying Jerusalem ?
Yehudim wrote:AlfaOmega wrote:Vojnici su iskazali hrabrost u akciji, btw.
" Portparol ministarstva Ashraf al-Qudra izjavio je za AFP da ime i tačna dob dječaka, koji je pogođen u glavu, nisu poznati.
Izraelska vojska nije mogla odmah potvrditi niti negirati izvještaj.
Otkako su izbili protesti duž granice pojasa Gaze s Izraelom, najmanje 136 Palestinaca je ubijeno u izraelskoj vatri.
Većina ih je učestvovala u protestima, ali su ostali pokušali da probiju ili oštete graničnu ogradu.
Nijedan Izraelac nije ubijen. ( Pohvalno )
---------------------------------------------------------
Palac gori za IDF
----------------------------------------------------
Parola mi glasi - Osveti se unaprid-
---------------------------------------------------
- Možeš bižati ali samo ćeš umriti umoran - Je oficijelna parola IDF spec. postrojbi
YEHUDIME ŽIDOVČINO i JEVREJČINO- NABIJEM TE i SVE TAKVE JEVREJE koji te PODRŽAVAJU _ SMRADE ŽIDOVSKI ;
ZAR u današnje DIGITALNO DOBA GDJE IZRAELSKI VOJNIK UBIJA RANJENOG NEMOĆNOG PALESTINCA NA CESTI - što smo vi na ovom svijetu mogli vidjeti - TI POKUŠAVAŠ OVDJE SRATI I PALAMUDITI - SMRADE - JESI TI NORMALAN _ LJUDSKA OSOBA - koje govno si TI ??
MRŠ SMRADE JEVREJSKI !
PLJUC
Guest- Guest
2018-03-06
Jednog dana uz boziju pomoc idem u izrael,u posjetu Jerusalim obavezno posjetitiYehudim wrote: - Jerusalem is named more than 900 Thimes in the Bible !
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
2018-03-06
Ovakve situacije vidimo i u džihadističkom valu koji sve više zapljuskuje europske obale. Žica, šarac!Yehudim wrote:
Regoč-
2015-08-21
Na ovo se pobunil veliki rabin, kao što se kod nas pobunil biskup kad su u Dubrovniku u katedrali slikali onu golu žensku. To je normalna reakcija vjerske vlasti. Građanom to može biti simpatično ili degutantno, a svjetovne vlasti prstom neće maknuti. Reakcije su posve europske.Yehudim wrote:
Izrael postoji danas, nevažno je po kojem pravu, i ima pravo na opstanak. To je osnova na kojoj treba urediti židsko-arapske odnose.redder4 wrote:Vi židovčići tražite neko povijesno pravo koje ste IZGUBILI 100 godina prije Krista.
:cleanteeth:a ja..sto drugo...Yehudim wrote: Puši kurac konju
Volino glupa - Marš u tri pička materine -
Guest- Guest
Zas me to podsjeti na Hrvate i Srbe..interesantno..niti jednog Zidova ne yebe to sto je Hrvatska vratila povijesno pravo na svoju drzavu,niti kakvim se sredstvima posluzila..jel..redder4 wrote:
Vi židovčići tražite neko povijesno pravo koje ste IZGUBILI 100 godina prije Krista dolaskom RIMLJANA i rimskog carstva na ta područja - svakako su se u to doba na tom području nalazili i PALESTINCI !
4
Kojeg ti moralistu i sa KAKVIM PRAVOM uopce nekom nes prebacujes,kad vama to isto nitko ne prebacuje...
Malo vetji si ti hipokrit...
Guest- Guest
2018-03-06
Yehudim wrote: Puši kurac konju
Volino glupa - Marš u tri pička materine -
Hehehhe - evo " ŽIDOVA s njegovom KULTUROM - vidiš koliko si JADAN kao ŽIDOVČIĆ - ja NITKOME - ama NITKOME na ovom FORUMU nisam - izrekao - uputio " DA PUŠI " -čak i onima s kojima sam u najvećoj zavadi !
- Drugo;
- svakako nisam ljude slao u " PIČKU MATERINU " - moj izričaj je svakako blaži - MP3 - i to sam samo onda upotrebljavao kada sam slao POLITIČARE ( najćešće naše HR političare ) u taj prostor --NO ;
- Ti osobno koji tobože predstavljaš svoj narod ovdje u svojoj punini POKAZUJEŠ koja govna od ljudi ste vi - i zašto vam ne treba vjerovati !
MRŠ GOVNO JEDNO ;
NISI odgovorio pratiteljima ovog foruma DALI je to istina -- da IZRAELSKI VOJNIK UBIJA NEMOĆNOG - već ranjenog PALESTINCA - koji je bio bez ORUŽJA -- nije se mogao suprostaviti NA CESTI - u konačnici je taj vojnik ( ako se nevaram za taj ZLOČIN dobio tek nešto više od godine dana zatvora - SMRADE ) ; još se ovdje USPJENJEN i bezobrazan usuđuješ javiti ??
Odgovori jeli ovo ISTINA - ili smo SVI mi bili SLIJEPI pored svojih OČIJU - ??
Nije ARGUMENT netkome reći da PUŠI - argument je kada odgovoriš DALI JE MOJ NAVOD ISTINIT ili sam ga IZMISLIO ??
Koje govno od čovjeka si ti - JADO židovska - MRŠ !!
Guest- Guest
Regoč wrote:Izrael postoji danas, nevažno je po kojem pravu, i ima pravo na opstanak. To je osnova na kojoj treba urediti židsko-arapske odnose.redder4 wrote:Vi židovčići tražite neko povijesno pravo koje ste IZGUBILI 100 godina prije Krista.
REGI - osobno se ne bih složio s tobom - KAKO može biti " NEVAŽNO " po kojem kriteriju i KOJEM TOBOŽNJEM " međunardnom pravu - koje su KROJILE ROBOVLASNIČKE DRŽAVE na čelu s ENGLESKOM u tome trenutku " --KAKO bi ti osobno razmišljao i ovdje objavljivao svoje postove da su SRBOČETNICI prihvatili Z4 i u srcu Hrvatske ostvarili DRŽAVU u DRŽAVU - to bi svakako podržao --- JELI - a sve po " NEKIM " međunarodnim pravima _ hajde razmisli malo !!!
Guest- Guest
Page 29 of 45 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 37 ... 45
Page 29 of 45