Zuluff nalaže hrvatskim vlastima da zabrane knjigu...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zuluff nalaže hrvatskim vlastima da zabrane knjigu...
Za naci huntera je prva judenfrei nula bodova, tamo nema posla za njegaNoor wrote:"....Zuroff ističe da mu predstavlja čast primiti orden od predsjednika Srbije (i četničkog vojvode) Tomislava Nikolića na Dan državnosti Srbije...."
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Pa ne može govnijada proći bez jednog od najvećih govnara cige mesićaT. wrote:Honors
In recognition of his efforts as a Nazi-hunter and Holocaust scholar, Zuroff was nominated by Serbian President Boris Tadić and the members of parliament of the Democratic Party of Serbia as a candidate for the 2008 Nobel Peace Prize.
On January 22, 2009, he was granted the honorary citizenship of the Serbian city of Novi Sad, in appreciation for the exposure of Sándor Képíró, who allegedly helped organize the murder of the city's Jews.
On January 15, 2010, Zuroff was decorated with the Order of Duke Trpimir by Croatian President Stjepan Mesić for special contributions against historical revisionism and for the reaffirming of antifascist foundations of the modern Republic of Croatia.
On February 16, 2017, the President of Serbia Tomislav Nikolic awarded the Gold Medal for Merit to Dr. Efraim Zuroff[17] for "exceptional achievements" and his "selfless dedication to defending the truth about the suffering of Jews, and also Serbs, Roma and other nations during World War II".
Ja sam veći Hrvat od trea.
To jest, manje sam Srbin nego on.
To jest, manje sam Srbin nego on.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Britanci razmatraju nove sankcije vlastima u RS-u
» Kina: muslimani moraju predati sve primjerke Kurana vlastima
» Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
» Što se sprema u Turskoj: Nestalo 14 vojnih brodova, zapovjednik mornarice se ne javlja vlastima
» Plenki nalaže Ustavnom sudu da ne odlučuje o Lex Agrokoru!!!!
» Kina: muslimani moraju predati sve primjerke Kurana vlastima
» Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
» Što se sprema u Turskoj: Nestalo 14 vojnih brodova, zapovjednik mornarice se ne javlja vlastima
» Plenki nalaže Ustavnom sudu da ne odlučuje o Lex Agrokoru!!!!
Page 2 of 2