Kina: muslimani moraju predati sve primjerke Kurana vlastima
Page 1 of 1
Kina: muslimani moraju predati sve primjerke Kurana vlastima
http://dailym.ai/2ftFRk6
Kermit-
2014-04-17
Re: Kina: muslimani moraju predati sve primjerke Kurana vlastima
Trebat će polagat licencu kao za oružje...
Hm, vlasti u pokrajini Xinjiang to zahtijevaju, a u pokrajini Shaanxi živi 30 milijuna Muslimana. Mogu se preselit istočnije ak je to loklani propis.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
prokleti komunistički ateisti, trebalo bi im sve table poskidati
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Hmm ; koliki od vas ovdje prisutnih uopće razumijete što se u KINI upravo događa;
Ja ih u potpunosti PODRŽAVAM - oni vide opasnost KOJA IM DOLAZI ako budu primjenjivali tobože " demokratska " načela ZAPADA ( i izmišljenih pravdoljubljba prema čovječanstvu - čiste FLOSKULE ) oni to pravovremenim političkim ( hajdemo reći ; vidom puludiktature ili čistom diktaturom ) uvidom što im slijedi pokušavaju to spriječiti - to rade države koje drže do sebe i koje ne dozvoljavaju da im netko s strane " SOLI PAMET " - isto tako mislim da nama Hrvatima u našoj državi koja je stvorena na KRVLJU naših branitelja nedostaje ovakvog promišljanja jer su se nama u HR nakon rata nakotili neljudi koji su zloupotrijebili sve žrtve hrvatskih branitelja u svoju korist - mnogi čak i s lažnim statusom branitelja koji nisu za ovu držvu prolilli niti kap vlastite krvi - takve ću prokleti i neka se pate u težini svoga grijeha - jebem im POKOLJENJE koje ih je stvorilo - DA - STROG sam i to s punim pravom - s kojim PRAVOM su se oni OKORISTILI smrću i invaliditetima PRAVIH branitelja koji su sve dali za ovu Hrvatsku ??
Iako sam u načelu protiv KOMUNJARA - njihov primjer bi svima nama ostalima trebao biti pokazatelj svega onoga što smo ( mi u HR ) - ili nismo uspjeli prijeći ravnajući se isključivo prema takozvanim " naprednim " U GUZ " - snagama u svijetu i sam do sada NISAM znao da ako me netko ( ne daj Bože) nategne u debelo crijevo da moram biti sretan povodom tog događaja i svoje političke vidike nakon takovog doživljaja ravnati prema onome koji me NATEGNUO i njegovim političkim stavovima ?! !
Pametni će uspjeti shvatiti na što ciljam - ostali su osuđeni na propast !
DEBELI PLJUC !!
Ja ih u potpunosti PODRŽAVAM - oni vide opasnost KOJA IM DOLAZI ako budu primjenjivali tobože " demokratska " načela ZAPADA ( i izmišljenih pravdoljubljba prema čovječanstvu - čiste FLOSKULE ) oni to pravovremenim političkim ( hajdemo reći ; vidom puludiktature ili čistom diktaturom ) uvidom što im slijedi pokušavaju to spriječiti - to rade države koje drže do sebe i koje ne dozvoljavaju da im netko s strane " SOLI PAMET " - isto tako mislim da nama Hrvatima u našoj državi koja je stvorena na KRVLJU naših branitelja nedostaje ovakvog promišljanja jer su se nama u HR nakon rata nakotili neljudi koji su zloupotrijebili sve žrtve hrvatskih branitelja u svoju korist - mnogi čak i s lažnim statusom branitelja koji nisu za ovu držvu prolilli niti kap vlastite krvi - takve ću prokleti i neka se pate u težini svoga grijeha - jebem im POKOLJENJE koje ih je stvorilo - DA - STROG sam i to s punim pravom - s kojim PRAVOM su se oni OKORISTILI smrću i invaliditetima PRAVIH branitelja koji su sve dali za ovu Hrvatsku ??
Iako sam u načelu protiv KOMUNJARA - njihov primjer bi svima nama ostalima trebao biti pokazatelj svega onoga što smo ( mi u HR ) - ili nismo uspjeli prijeći ravnajući se isključivo prema takozvanim " naprednim " U GUZ " - snagama u svijetu i sam do sada NISAM znao da ako me netko ( ne daj Bože) nategne u debelo crijevo da moram biti sretan povodom tog događaja i svoje političke vidike nakon takovog doživljaja ravnati prema onome koji me NATEGNUO i njegovim političkim stavovima ?! !
Pametni će uspjeti shvatiti na što ciljam - ostali su osuđeni na propast !
DEBELI PLJUC !!
Guest- Guest
Kinezi dobro rade...vide sto znaci islamski Tumor ,koji se kantzerogeno siri gdje god pusti korijenje...
dovoljno je pogledati Europu...
dovoljno je pogledati Europu...
Guest- Guest
jbte, han kinezi ih pojedu za dorucak
BRITAIN FIRST
Guest- Guest
ahahah, britanska debilna posla :Dpismejker wrote:evo optuzeni celnici Britain First,jer su pustili u javnost slucaj silovanja od strane kozojeba,kao i objavili indentitet pocinitelja..A to se nes smije..no,no..
BRITAIN FIRST
Leviathan2 wrote:ahahah, britanska debilna posla :Dpismejker wrote:evo optuzeni celnici Britain First,jer su pustili u javnost slucaj silovanja od strane kozojeba,kao i objavili indentitet pocinitelja..A to se nes smije..no,no..
BRITAIN FIRST
ekipa me odusevila..skupe se njih 20-30 pa zalete u neki Kozojepski geto...i onda kretje zabava...
Guest- Guest
a ovi iz britani first,pismejker wrote:Leviathan2 wrote:ahahah, britanska debilna posla :Dpismejker wrote:evo optuzeni celnici Britain First,jer su pustili u javnost slucaj silovanja od strane kozojeba,kao i objavili indentitet pocinitelja..A to se nes smije..no,no..
BRITAIN FIRST
ekipa me odusevila..skupe se njih 20-30 pa zalete u neki Kozojepski geto...i onda kretje zabava...
ma najvece je sranje sto oni imaju hrpu podrzavatelja na fejsbuku i mrezama,
trebalo bi te ljude dobit van a onda bi bila festa, ovako kozojebi im rulaju
mada nebi bilo lose da uvedu i oni pravila oblacenja, recimo nemos na ulicu zamotan, krscanska patrola, isto kao sto kozojebi jebu sa serijatom
stavio sam i takav video,upravo su to i radili...Leviathan2 wrote:a ovi iz britani first,pismejker wrote:Leviathan2 wrote:ahahah, britanska debilna posla :Dpismejker wrote:evo optuzeni celnici Britain First,jer su pustili u javnost slucaj silovanja od strane kozojeba,kao i objavili indentitet pocinitelja..A to se nes smije..no,no..
BRITAIN FIRST
ma najvece je sranje sto oni imaju hrpu podrzavatelja na fejsbuku i mrezama,
trebalo bi te ljude dobit van a onda bi bila festa, ovako kozojebi im rulaju
mada nebi bilo lose da uvedu i oni pravila oblacenja, recimo nemos na ulicu zamotan, krscanska patrola, isto kao sto kozojebi jebu sa serijatom
Guest- Guest
Tamo su muslimani kinezi, ne arapi...
Unatoč tome, ovakva mjera...
Europa bi se mogla zamisliti...
Unatoč tome, ovakva mjera...
Europa bi se mogla zamisliti...
Da,da je ne vodi šaka usranaca impotentnih,kojima zene rulaju doma..
Guest- Guest
Similar topics
» Radman ne želi predati štafetnu palicu na HRT-u!
» Senf se sprda sa MOSTOM:'Mostovci?Pa oni ne znaju ni amandmane predati'
» I Srbija i BiH izgubile originalne primjerke Daytonskog sporazuma
» Plenki: nema pšara za bolesnu djcu, ali ima za muzejske primjerke F-16
» Britanci razmatraju nove sankcije vlastima u RS-u
» Senf se sprda sa MOSTOM:'Mostovci?Pa oni ne znaju ni amandmane predati'
» I Srbija i BiH izgubile originalne primjerke Daytonskog sporazuma
» Plenki: nema pšara za bolesnu djcu, ali ima za muzejske primjerke F-16
» Britanci razmatraju nove sankcije vlastima u RS-u
Page 1 of 1