Hrvati ni danas ne znaju razmjere zločina u Zagrebu
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Hrvati ni danas ne znaju razmjere zločina u Zagrebu
tre wrote:Znači i "superpoštena partijka šojka" uvaljana u kriminalne radnje zajedno s ostalim drugovima iz partije! ma tko bi to rekaomichaellcmacha wrote:zbornik urednika đure tadića, javno dostupni podaci o šupku Mirku Gojiću... o šupendari Šojki mi je nešto onako usput pričao sisački bard ... znaš koji ;) ;)Sora wrote:a joj kaj je pak ovo
a šta drugo nego se smijati
koji je tebi izvor informacija, reci
da mu platim rundu
Koliko čitam glavni kriminal je da sam od servirke postala profesorica
A da. Počinjem ovo čitati kao hary potera... famtastika,
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
to ne bi bio grijeh da ti imaš čuku da budeš profesorica no ti si extremno zadojena mržnjom a nisi ni Bog zna kako pametna pa se postavlja pitanje što si ti djecu uopće mogla pametno naučiti budući da nisi baš ni pismena previše a tvoj extremno lijevi politički aktivizam se sigurmo zrcalio u tvom radu s djecom. Dakle mogli su te ugurati da budeš profesorica marksizma ili tipsa gdje bi se ispoljila u punom sjaju a sve ostalo je za tebe bilo apsolutno nedostižno budući da nemaš soli u glavi za bilo što drugo raditi u školiSora wrote:tre wrote:Znači i "superpoštena partijka šojka" uvaljana u kriminalne radnje zajedno s ostalim drugovima iz partije! ma tko bi to rekaomichaellcmacha wrote:
zbornik urednika đure tadića, javno dostupni podaci o šupku Mirku Gojiću... o šupendari Šojki mi je nešto onako usput pričao sisački bard ... znaš koji ;) ;)
prije par dana, nisam ni skužio.marcellus wrote:jasambrend wrote:Mene od svega ovog zanima zašt' je baniralo Vebera? Ne valjda zbog špek fileka?
a kad ga je baniralo
ali kic vjeruje u bratsvo i jedinstvo, idealizam i ravnopravnost.
pa mi je poslao pp. nekad bi za ban objavili na OP. ovako da mi nije poslao poruku ne bi niti znao.
2014-12-30
tre wrote:to ne bi bio grijeh da ti imaš čuku da budeš profesorica no ti si extremno zadojena mržnjom a nisi ni Bog zna kako pametna pa se postavlja pitanje što si ti djecu uopće mogla pametno naučiti budući da nisi baš ni pismena previše a tvoj extremno lijevi politički aktivizam se sigurmo zrcalio u tvom radu s djecom. Dakle mogli su te ugurati da budeš profesorica marksizma ili tipsa gdje bi se ispoljila u punom sjaju a sve ostalo je za tebe bilo apsolutno nedostižno budući da nemaš soli u glavi za bilo što drugo raditi u školi[/quotSora wrote:tre wrote:
Znači i "superpoštena partijka šojka" uvaljana u kriminalne radnje zajedno s ostalim drugovima iz partije! ma tko bi to rekao
A pušenje ravnateljima?
To se ne računa u moje dobre strane
Vidi kakav si ti škrtac
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Hrvati ni danas ne znaju razmjere zlocina u Zagrebu .
» Pernar : Sad Hrvati iz BiH znaju kako je kad nama dolaze autobusi iz Hercegovine
» Danas je Dan sjecanja na HOLOKAUST , svijet se s tugom sjeća teških zlocina nacizma i fasizma
» Znaju li Hrvati razliku između stihova Josipe Lisac i Sinana Sakića
» Marš solidarnost u Zagrebu.. bio je danas..
» Pernar : Sad Hrvati iz BiH znaju kako je kad nama dolaze autobusi iz Hercegovine
» Danas je Dan sjecanja na HOLOKAUST , svijet se s tugom sjeća teških zlocina nacizma i fasizma
» Znaju li Hrvati razliku između stihova Josipe Lisac i Sinana Sakića
» Marš solidarnost u Zagrebu.. bio je danas..
Page 13 of 13