Osudilo ga
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Osudilo ga
veber wrote:pa nije stvar u tome kaj je glupa. niti se njoj sudi zbog gluposti.
stvar je da su kod nas neki zaštičeniji od ličkog međeda i imotskog vuka zajedno.
vidimo i iz primjera onog debilčeka i ovog daruvarca i onog koji je na kustošiji pokosio ljude pa bahato htio krivnju prebaciti na dečka koji je slučajno naletio.
i zato treba tu stoku bahatu maximalno kažnjavat bez mogućnosti pomilovanja.
samo je u tome stvar.
i to će idiotima pomoć da ne stradaju?
ili ipak treba učit decu da ne budu idioti?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
a kada smo išli u kaufland?marcellus wrote:veber wrote:nije stvar fizionomije nego marcela koji stalno brani kockastoglave.
otprilike, maznu mu auto i onda ekipa veli da je mogao to pretpostaviti jer nije digao krov. to mu je argumentacija.
da još ostavim i ključeve u bravi uz spušten krov, i stavim natpis "izvolite?"
nikad ne ostavljam spušten krov kad parkiram auto ako ga ne vidim, upravo zato...
isto ga je netko mogao maznut jer je krov bio dolje.
veber-
2014-12-30
prckov wrote:veberu, odi ti u kakvu no go zonu, sta te brigaveber wrote:nije stvar fizionomije nego marcela koji stalno brani kockastoglave.
otprilike, maznu mu auto i onda ekipa veli da je mogao to pretpostaviti jer nije digao krov. to mu je argumentacija.
kad te rastave na sastavne dijelove bar tebe nece smjet niko krivit
jer si ti zrtva
oni su krivi
naravno, ja sam prošli put reko odi ko bijelac u crnačku četvrt stavi na sebe nešto skupo i jebi mater majmunsku crncima
pa onda seri da te nisu smjeli
nisu naravno
veber wrote:a kada smo išli u kaufland?marcellus wrote:veber wrote:nije stvar fizionomije nego marcela koji stalno brani kockastoglave.
da još ostavim i ključeve u bravi uz spušten krov, i stavim natpis "izvolite?"
nikad ne ostavljam spušten krov kad parkiram auto ako ga ne vidim, upravo zato...
isto ga je netko mogao maznut jer je krov bio dolje.
u garaži od kauflanda je sto kamera i sto ljudi u svakom trenutku, jel?
a i onaj ko bi krao bi znao da mogu svaki čas doć iz dućana
ali da, osiguranje ti ne isplaćuje kasko ako si ostavio kabrio otvoren pa ti ga ukradu
kaya wrote:u biti njima se svida pristup prvog odvjetnika , zbog kojega su ga skoro objesili u zadru :)veber wrote:u biti ga je odvjetnik izvukao, a ne kaj marc bulazni. da je negirao i dalje na temelju dokaza rebnuli bi mu višu kaznu.kaya wrote:da. ovaj mu rekao priznaj krivnju ( debilno ju je negirati kada je sniman ) i dobiti ces oko 5 .veber wrote:vjerovatno je od suda bio mig da mu je bolje da prizna da ga ne bi rebnuli malo više od 5 dosuđenih, nakon tri je vani.kaya wrote:
odlicna, nisam kriv a oni puste snimku . naime postoji snimak cijeloga prebijanja..
on se izvukao prvi put samo zbog nezinteresiranosti suda da ga kazni pa je odvjetniku prolazilo odugovlacenje..
darko je malo ljut jer je glup , on se cini mi jos uvijek nadao da ce ga osloboditi jer nije kriv :)
ovaj je shvatio da van vise nema, prema tome priznaj , iskljuci medije i odlezi 5 da ne bi vise.
nije mogo dobit više od pet nikako jer je za to djelo mislim maksimum pet godina
marcellus wrote:veber wrote:A, jadni
čekamo marca da se izjasni kako je to prevelika kazna. samo ju je par puta klepil, onako po domaće da ju scentrira.
nije bila koncentrirana. prevelika je to kazna, treba ga nagradit zbog očuvanja običaja.
pa realno, pet godina je ubojstvo na mah ili pokušaj ubojstva.
I bio je pokušaj ubojstva. Čisti.
darth_vader-
2014-04-17
8marcellus wrote:kaya wrote:u biti njima se svida pristup prvog odvjetnika , zbog kojega su ga skoro objesili u zadru :)veber wrote:u biti ga je odvjetnik izvukao, a ne kaj marc bulazni. da je negirao i dalje na temelju dokaza rebnuli bi mu višu kaznu.kaya wrote:da. ovaj mu rekao priznaj krivnju ( debilno ju je negirati kada je sniman ) i dobiti ces oko 5 .veber wrote:
vjerovatno je od suda bio mig da mu je bolje da prizna da ga ne bi rebnuli malo više od 5 dosuđenih, nakon tri je vani.
darko je malo ljut jer je glup , on se cini mi jos uvijek nadao da ce ga osloboditi jer nije kriv :)
ovaj je shvatio da van vise nema, prema tome priznaj , iskljuci medije i odlezi 5 da ne bi vise.
nije mogo dobit više od pet nikako jer je za to djelo mislim maksimum pet godina
veber-
2014-12-30
AssadNaPodmornici wrote:I te ženske su mi fenomen Lik ima povijest da je mlatio ženske i dođe glupača opet "bad boys I want bad boy"
Klinka, jebagabog... ćaća joj se ubija zbog trauma kao najmlađi zatočenik u krajiškim zatvorima nakon masakra u Škabrnji... malo nekakvog backgrunda proučiti prije verbalnih izljeva...
darth_vader-
2014-04-17
Poanta jest da Weber tvrdi nesto sto stoji na mjestu i u pravu je..ALI,posto pravna drzava ne postoji,ostaje da se covjek drzi podalje rizicnih mjesta i osoba,jerbo,moze nahebat kao i ta cura...
ne vrijedi jamrati o Povlastenoj Kasti i Kmetju,jer je svima jasno sto se radi..Dakle,ako nemas neke bitnije pare,drz se ispod radara,ako imas,odradi da ne privuces paznju medija,ali nije nuzno..sa stvarno velikim parama kupis i suce i ostalu bagru
ne vrijedi jamrati o Povlastenoj Kasti i Kmetju,jer je svima jasno sto se radi..Dakle,ako nemas neke bitnije pare,drz se ispod radara,ako imas,odradi da ne privuces paznju medija,ali nije nuzno..sa stvarno velikim parama kupis i suce i ostalu bagru
Guest- Guest
a moj frend u ny s curom izašao iz podzemne u neki nigga kvart, zabunom.marcellus wrote:prckov wrote:veberu, odi ti u kakvu no go zonu, sta te brigaveber wrote:nije stvar fizionomije nego marcela koji stalno brani kockastoglave.
jer si ti zrtva
oni su krivi
naravno, ja sam prošli put reko odi ko bijelac u crnačku četvrt stavi na sebe nešto skupo i jebi mater majmunsku crncima
nisu naravno
i nigge mu rekli da su ziher turisti pa neka se provozaju još 3 stanice jerbo bijelci nisu poželjni.
znači brinu o turistima.
jest da su se malo usrali u početku ali su im lijepo objasnili kamo da idu...
veber-
2014-12-30
kaya wrote:uopce ne sumnjam da ce nekima sada ovo biti strasna kazna i da ce od njega napraviti zrtvu.
darko je smece, dobio je srednju kaznu , mogao je i vise.
rak drustva je pravosude i suci. zato jer ne kaznjavaju primjereno ili uzimaju donji prag kazne. tako se stvorila klima da se moze sve, ubiti od batina, vrijedati, krasti, otimati, voziti pod sinkopom, silovati a da ce kazna biti smijesna.
pod svom medijskom hajkom kaznila ga je za teske tjelesne mislim 4 , mogla je i 8. ali dobro, da nije bilo hajke dobio bi jednu godinu, mozda, a mozda ni to.
Ma sve ispod 10 godina je smiješna kazna. Ono je životinja. Gazda lokala treba min. 5 dobiti...naše kazne su smiješne..
darth_vader-
2014-04-17
tk oce ti tvog japaneza ukrasti...??marcellus wrote:ali da, osiguranje ti ne isplaćuje kasko ako si ostavio kabrio otvoren pa ti ga ukradu
ja sam u kvartu gdje su uglavnom Mercedesi i Bembure..Kvart je vrlo star,tako i kuce,nekad koncipirane da ljudi imaju u najbolju ruku biciklo..nema onihah prostora pored kuce,za parking u dvoriste ili garazu..uglavnom 90% auta tako stoji na cesti ispred kuca...i kvartse poceo puniti kozojebima,jerbo je svabima zinula guzica na ojro,Turcadija se pak siri,jer imaju sve vise love tak oda kupljena kuca ili S500 novi od Turcina nije rijetkost..potom Chamuge pocele dolaziti,i kibiti Mecove i Bembure,a ja miran..tko hoce usrani Micubiši da popali,pa nije lud..
Guest- Guest
pismejker wrote:Poanta jest da Weber tvrdi nesto sto stoji na mjestu i u pravu je..ALI,posto pravna drzava ne postoji,ostaje da se covjek drzi podalje rizicnih mjesta i osoba,jerbo,moze nahebat kao i ta cura...
ima pravne države u njemačkoj, pa jel ideš ti u kozojebistan svoj lokalni?
Evo odi tamo gdje su kozojebi opsuj mater alahu pa vidi jel ti pravna država pomogla
i jel ti bitno na kolko će kozojeba osudit nakon što te nareže na kriške
veber wrote:a moj frend u ny s curom izašao iz podzemne u neki nigga kvart, zabunom.marcellus wrote:prckov wrote:veberu, odi ti u kakvu no go zonu, sta te brigaveber wrote:nije stvar fizionomije nego marcela koji stalno brani kockastoglave.
jer si ti zrtva
oni su krivi
nisu naravno
i nigge mu rekli da su ziher turisti pa neka se provozaju još 3 stanice jerbo bijelci nisu poželjni.
znači brinu o turistima.
jest da su se malo usrali u početku ali su im lijepo objasnili kamo da idu...
tak je frendica i ovoj curi lijepo objasnila
samo ona za razliku od tvog frenda nije poslušala
pa djeca su odraz roditelja. u malom broju su divlji jer im nekaj ne štima u vugla.marcellus wrote:
i to će idiotima pomoć da ne stradaju?
ili ipak treba učit decu da ne budu idioti?
no ne postoji zakon kojim bi se kaznili roditelji, uostalom punoljetni su.
a da li će biti pouka nekim drugima, možda hoće. no s max kaznom malo primiriš bahatost.
a kao što vidimo ovaj mali đikić, đukić kako god već nije naučio lekciju.
pa rebnut mu max kaznu.
veber-
2014-12-30
marcellus wrote:pismejker wrote:Poanta jest da Weber tvrdi nesto sto stoji na mjestu i u pravu je..ALI,posto pravna drzava ne postoji,ostaje da se covjek drzi podalje rizicnih mjesta i osoba,jerbo,moze nahebat kao i ta cura...
ima pravne države u njemačkoj, pa jel ideš ti u kozojebistan svoj lokalni?
Evo odi tamo gdje su kozojebi opsuj mater alahu pa vidi jel ti pravna država pomogla
i jel ti bitno na kolko će kozojeba osudit nakon što te nareže na kriške
Pravna drzava postoji,hvala Bogu bar po pitanju posla i financija...za sve ostalo,kako rekoh,ne idem u one njihove Šišarije,gdje duvane i tko zna sto sve rade..drzim se podalje i mjesta gdje masovno gravitiraju,sad govorim o Turcadiji,dobro integriranoj,ali jos uvijek bijesnoj rulji..Jednostavno takve lokacije zaobilazim,jerbo se pizdarije ceste..
Guest- Guest
u kvalificiranom obliku , zbog dobi zrtve ( ova ima 18 ), iz mrznje i tako najveca kazna je 8 godina.marcellus wrote:kaya wrote:u biti njima se svida pristup prvog odvjetnika , zbog kojega su ga skoro objesili u zadru :)veber wrote:u biti ga je odvjetnik izvukao, a ne kaj marc bulazni. da je negirao i dalje na temelju dokaza rebnuli bi mu višu kaznu.kaya wrote:da. ovaj mu rekao priznaj krivnju ( debilno ju je negirati kada je sniman ) i dobiti ces oko 5 .veber wrote:
vjerovatno je od suda bio mig da mu je bolje da prizna da ga ne bi rebnuli malo više od 5 dosuđenih, nakon tri je vani.
on ima jos jedno djelo , prijetnju za koje je najveca kazna 3 godine.
prema tome mogao je dobiti vise. manje nije smio dobiti da ne odseta vani .
znaci isli su na to da zadovolje javnost pa da ode odmah u zatvor jer je kazna 5 a sto je ujedno minimalna kazna koju je mogao dobiti nakon svega a sto je ishodio ovaj novi odvjetnik priznanjem krivnje sto je olakotna okolnost .
iskreno, ja bi rade da ga je branio onaj prvi ... pa da ga ubiju na kalelargi i zapale sud :)
ili da vice i dalje da nije kriv i smije se pa da dobije jos koju godinu na 5.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
gledam, dobio je 4,5 godina za nanošenje tjelesnih ozljeda i ostatak za prijetnju
i objedinili u jedinstvenu kaznu. da nije priznao nakalemili bi još koju godinicu.
ovako je za tri vani.
ovako je za tri vani.
2014-12-30
Hadje, eto desava se nesta. Sudstvo senzibilirano i pod pritiskom odradilo sta je trebalo odraditi kao jebenu rutinu. Bilo kako bilo ali ne ide mi u glvu kako se nesta moze "senzibilirati" i vrsiti pritisak a slicna stvar ne.
2014-04-14
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Osudilo opasnog kriminalca
» osudilo domoljuba na pravdi boga
» Preko 200 profesora teologije osudilo stav Vatikana o gay parovima
» MINISTARSTVO OŠTRO OSUDILO BELJAKOVE IZJAVE O ŠATORU 'Predsjednik HSS-a vrijeđa čast i ugled hrvatskih branitelja te omalovažava njihovu žrtvu!'
» osudilo domoljuba na pravdi boga
» Preko 200 profesora teologije osudilo stav Vatikana o gay parovima
» MINISTARSTVO OŠTRO OSUDILO BELJAKOVE IZJAVE O ŠATORU 'Predsjednik HSS-a vrijeđa čast i ugled hrvatskih branitelja te omalovažava njihovu žrtvu!'
Page 4 of 5