Osudilo ga
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Osudilo ga
pa da mi je izbor da biram, da dobijem onakve batine ili da idem 6 mjeseci u zatvor izabro bi batine naravnoT. wrote:Da ih primiš ili daš?
znas li ti kolko je 6 mjeseci u prdekani
vec poslije tri mjeseca mislis da si tu od rodenja
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
veber wrote:zato ju treba prebit, kaj ne?marcellus wrote:da ju je htio ubit ubio bi je... a ona je glupa ko kurac jer joj je frendica rekla da je našmrkan, pijan i da je već jednu istuko i nek ode van al ona je htjela svog frajera nazad... ukratko sudstvo bi trebalo uvažiti doprinos žrtve, pravnici bolje znaju kako je to formulirano
zato je trebala znat da će je prebit.
ko što kad odeš u cajka birtiju u selu pokraj zagreba sa striptizetama recimo i tamo pokazuješ novčanik sa somovima i somovima eura i olešiš se i zaspiš pijan trebaš znat da će te neko opljačkat
ne, naravno da ne bi smjeli, naravno da je to i dalje krađa.
samo svejedno si kreten.
ko što je kad se cura napije na tulumu s 20 nepoznatih arapa i počne se skidat prilično sigurno da će je svi izjebat
pa ak nije dala to je i dalje silovanje i oni će u zatvor jel
a ona je svejedno glupa ko kurac
i tak dalje
prckov wrote:pa da mi je izbor da biram, da dobijem onakve batine ili da idem 6 mjeseci u zatvor izabro bi batine naravnoT. wrote:Da ih primiš ili daš?
ma je.
ako je samica, jo bi radije u pržun.
lipo se i temeljito odmoriš, naspeš ko čovik prvbih misec dun. unda nekoliko miseci razmišljoš, o ljevičarima, o socijalizmu i ostalim kugama čovječanstva. unda zanji miseci posvetiš vježbanju, fizičkoj spremi, i ka izojdeš vunka, ti si ko nanovorodjen.
2014-04-16
pismejker wrote:sama darkova fizionomija govori da je kriminalac..
naravno, i upravo zato svatko tko se ne kloni takvih tipova i druži se s njima a sam nije kriminalac treba znat da će najebat
a naša pravobraniteljica govori djeci "ma ne on vam to ne smije" i ono kao niste vi niš krivi... kurac, uključi mozak prvo
pa jasno da će je taj prebit šta je očekivala koji kurac? To ne razumijem
T. wrote:'Dobra' obrana, od 'nisam kriv', obrane sa slobode i traženja delegacije suda do 'kriv sam', 5 godina zatvora te automatskog utamičenja, sve u samo 2 dana...
Moguće bi jedino nobilo priskrbio višu kaznu svom branjeniku...
u biti bivši odvjetnik ga je odlično branio, ali se našao na udaru javnosti kad je ovaj pušten iz pritvora i odustao je da ga na ulici ne zatuku...
odvjetnik je bio pametniji od ove male što je dobila batine. On je znao kad se treba povuć iz nečeg da ne dobiješ batine.
ali nisi u samiciaben wrote:prckov wrote:pa da mi je izbor da biram, da dobijem onakve batine ili da idem 6 mjeseci u zatvor izabro bi batine naravnoT. wrote:Da ih primiš ili daš?
ma je.
ako je samica, jo bi radije u pržun.
lipo se i temeljito odmoriš, naspeš ko čovik prvbih misec dun. unda nekoliko miseci razmišljoš, o ljevičarima, o socijalizmu i ostalim kugama čovječanstva. unda zanji miseci posvetiš vježbanju, fizičkoj spremi, i ka izojdeš vunka, ti si ko nanovorodjen.
I nemas na raspolaganju svoje vrijeme nego zivis po diktatu
samicu I to kako si je ti opiso..moguce da bi to prihvatio, tezak izbor
2014-04-19
aha, znači po fizionomiji prosudiš čovjeka.marcellus wrote:pismejker wrote:sama darkova fizionomija govori da je kriminalac..
naravno, i upravo zato svatko tko se ne kloni takvih tipova i druži se s njima a sam nije kriminalac treba znat da će najebat
a naša pravobraniteljica govori djeci "ma ne on vam to ne smije" i ono kao niste vi niš krivi... kurac, uključi mozak prvo
po toj vašoj teoriji moj frend od 2m s nadlakticom kao moje bedro je rođeni diler i ubojica. još je i ćelav.
a, kad tamo veliš buu, a on se jadni usere.
veber-
2014-12-30
Pa daj weberu pogledaj malo slike osudjenika i notornih kriminalaca..nije da se ne mogu naci....pa reci da ovaj pripada u drustvo vestalskih djevica,likom i slikom...
Guest- Guest
nije stvar fizionomije nego marcela koji stalno brani kockastoglave.
otprilike, maznu mu auto i onda ekipa veli da je mogao to pretpostaviti jer nije digao krov. to mu je argumentacija.
otprilike, maznu mu auto i onda ekipa veli da je mogao to pretpostaviti jer nije digao krov. to mu je argumentacija.
2014-12-30
odlicna, nisam kriv a oni puste snimku . naime postoji snimak cijeloga prebijanja..T. wrote:'Dobra' obrana, od 'nisam kriv',
on se izvukao prvi put samo zbog nezinteresiranosti suda da ga kazni pa je odvjetniku prolazilo odugovlacenje..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
veber wrote:aha, znači po fizionomiji prosudiš čovjeka.marcellus wrote:pismejker wrote:sama darkova fizionomija govori da je kriminalac..
po toj vašoj teoriji moj frend od 2m s nadlakticom kao moje bedro je rođeni diler i ubojica. još je i ćelav.
a, kad tamo veliš buu, a on se jadni usere.
pa naravno da se po fizionomiji vidi krimos jebote
https://en.wikipedia.org/wiki/Cesare_Lombroso
koji od ova dva tipa je krimos a koji je profesor, imaš triput pravo pogađat?
veberu, odi ti u kakvu no go zonu, sta te brigaveber wrote:nije stvar fizionomije nego marcela koji stalno brani kockastoglave.
kad te rastave na sastavne dijelove bar tebe nece smjet niko krivit
jer si ti zrtva
oni su krivi
2014-04-19
vjerovatno je od suda bio mig da mu je bolje da prizna da ga ne bi rebnuli malo više od 5 dosuđenih, nakon tri je vani.kaya wrote:odlicna, nisam kriv a oni puste snimku . naime postoji snimak cijeloga prebijanja..T. wrote:'Dobra' obrana, od 'nisam kriv',
on se izvukao prvi put samo zbog nezinteresiranosti suda da ga kazni pa je odvjetniku prolazilo odugovlacenje..
veber-
2014-12-30
u hrvatskoj toga nema, a ionako stalno imam pištolj u autu. pa jebga...prckov wrote:veberu, odi ti u kakvu no go zonu, sta te brigaveber wrote:nije stvar fizionomije nego marcela koji stalno brani kockastoglave.
jer si ti zrtva
oni su krivi
veber-
2014-12-30
da. ovaj mu rekao priznaj krivnju ( debilno ju je negirati kada je sniman ) i dobiti ces oko 5 .veber wrote:vjerovatno je od suda bio mig da mu je bolje da prizna da ga ne bi rebnuli malo više od 5 dosuđenih, nakon tri je vani.kaya wrote:odlicna, nisam kriv a oni puste snimku . naime postoji snimak cijeloga prebijanja..T. wrote:'Dobra' obrana, od 'nisam kriv',
darko je malo ljut jer je glup , on se cini mi jos uvijek nadao da ce ga osloboditi jer nije kriv :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da Basveber wrote:Anije stvar fizionomije nego marcela koji stalno brani kockastoglave.
To je klasicno pitanje : tko ti je kriv da si glup
E pa glup ili ne m nitko ne treba dobiti batina
Inace, da je po glupsti, marcelka bi trebalo po riti stamburati svaki dan
Ili bar nakon kolumni
E tu bi trebo dobiti i po picki
Bar kaj se mene tice
Drugi po redu za batine zbog gluposti jest Prcko
Ha ha
Ha ha
ko trazi belaja I nade ga - stara kakanjska poslovicaveber wrote:u hrvatskoj toga nema, a ionako stalno imam pištolj u autu. pa jebga...prckov wrote:veberu, odi ti u kakvu no go zonu, sta te brigaveber wrote:nije stvar fizionomije nego marcela koji stalno brani kockastoglave.
jer si ti zrtva
oni su krivi
2014-04-19
sore moja slobodno me namlati sisama I prignjeci guzomSora wrote:Drugi po redu za batine zbog gluposti jest Prcko
Ha ha
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
u biti ga je odvjetnik izvukao, a ne kaj marc bulazni. da je negirao i dalje na temelju dokaza rebnuli bi mu višu kaznu.kaya wrote:da. ovaj mu rekao priznaj krivnju ( debilno ju je negirati kada je sniman ) i dobiti ces oko 5 .veber wrote:vjerovatno je od suda bio mig da mu je bolje da prizna da ga ne bi rebnuli malo više od 5 dosuđenih, nakon tri je vani.kaya wrote:odlicna, nisam kriv a oni puste snimku . naime postoji snimak cijeloga prebijanja..T. wrote:'Dobra' obrana, od 'nisam kriv',
darko je malo ljut jer je glup , on se cini mi jos uvijek nadao da ce ga osloboditi jer nije kriv :)
veber-
2014-12-30
Ovo je tek pola posla.
Ako ne osude i sve one koji su mu pomogli u zataskavanju
Kurvice, konobarice, gazdarice i gazde i papke koji su samo kasnije odsetali
Ako ne osude i sve one koji su mu pomogli u zataskavanju
Kurvice, konobarice, gazdarice i gazde i papke koji su samo kasnije odsetali
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Osudilo opasnog kriminalca
» osudilo domoljuba na pravdi boga
» Preko 200 profesora teologije osudilo stav Vatikana o gay parovima
» MINISTARSTVO OŠTRO OSUDILO BELJAKOVE IZJAVE O ŠATORU 'Predsjednik HSS-a vrijeđa čast i ugled hrvatskih branitelja te omalovažava njihovu žrtvu!'
» osudilo domoljuba na pravdi boga
» Preko 200 profesora teologije osudilo stav Vatikana o gay parovima
» MINISTARSTVO OŠTRO OSUDILO BELJAKOVE IZJAVE O ŠATORU 'Predsjednik HSS-a vrijeđa čast i ugled hrvatskih branitelja te omalovažava njihovu žrtvu!'
Page 2 of 5