Osudilo ga
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Osudilo ga
Ovo je tek pola posla.
Ako ne osude i sve one koji su mu pomogli u zataskavanju
Kurvice, konobarice, gazdarice i gazde i papke koji su samo kasnije odsetali
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
ja ne tražim, a niti idem na mjesta di bi moglo biti belaja.prckov wrote:ko trazi belaja I nade ga - stara kakanjska poslovica
vidim da marc ima iskustva s prigradskim birtijama, striptizetama i cajkama
veber-
2014-12-30
zakaj se ne javljaš na telefon?dijagram wrote:Ovo je tek pola posla.
veber-
2014-12-30
Pa cuj..ako trazis vraga,vjerovatno ces ga i naci..Nije da je ova izreka bas kriva...
jednostavno se klonis problematicnih osoba i mjesta.a nije da smo tutleci pa da nakon iskustva to ne znamo..jebate,mene je gazilo 5-6 lega sutalo nogama,jer sam im jednu curu pokupio..a stos..poslije jednog po jednog nalazio u gradu i sa zelenaskim kamatama vratio..poslije otperjao,jerbo je postalo previse nezzdravo u Ocijeku postojati..
jednostavno se klonis problematicnih osoba i mjesta.a nije da smo tutleci pa da nakon iskustva to ne znamo..jebate,mene je gazilo 5-6 lega sutalo nogama,jer sam im jednu curu pokupio..a stos..poslije jednog po jednog nalazio u gradu i sa zelenaskim kamatama vratio..poslije otperjao,jerbo je postalo previse nezzdravo u Ocijeku postojati..
Guest- Guest
radim, kad radim ni ne nosam to smece sa sobomveber wrote:zakaj se ne javljaš na telefon?dijagram wrote:Ovo je tek pola posla.
dijagram-
2015-08-09
u biti njima se svida pristup prvog odvjetnika , zbog kojega su ga skoro objesili u zadru :)veber wrote:u biti ga je odvjetnik izvukao, a ne kaj marc bulazni. da je negirao i dalje na temelju dokaza rebnuli bi mu višu kaznu.kaya wrote:da. ovaj mu rekao priznaj krivnju ( debilno ju je negirati kada je sniman ) i dobiti ces oko 5 .veber wrote:vjerovatno je od suda bio mig da mu je bolje da prizna da ga ne bi rebnuli malo više od 5 dosuđenih, nakon tri je vani.kaya wrote:odlicna, nisam kriv a oni puste snimku . naime postoji snimak cijeloga prebijanja..T. wrote:'Dobra' obrana, od 'nisam kriv',
on se izvukao prvi put samo zbog nezinteresiranosti suda da ga kazni pa je odvjetniku prolazilo odugovlacenje..
darko je malo ljut jer je glup , on se cini mi jos uvijek nadao da ce ga osloboditi jer nije kriv :)
ovaj je shvatio da van vise nema, prema tome priznaj , iskljuci medije i odlezi 5 da ne bi vise.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nece pola odlezat. Sve bivsi sudac dogovorio.
Mislim na sadasnjeg odvjetnika.
Izac ce nakon cca 2 godine, nitko ni cuti nece.
2014-04-12
tako nesto, pretvorit ce mu u uvjetNice wrote:Nece pola odlezat. Sve bivsi sudac dogovorio.
past ce prodaja droge steroida ako nije na slobodi
dijagram-
2015-08-09
ma prije ce biti da neko ne zeli da se previse cacka po ovom slucaju. Poceli su ispadati neki cudni kosturi iz ormara i onda su krimosi odlucili zrtvovat ovoga da se ne bi cackala pozadina svega, i ko i zasto je stajao iza ovog debila. Korupcija u sudstvu, sprega policije i kriminala. Pocelo je izlazit na vidjelo i odlucili su ovome opalit kaznu da niko vise ne gleda u ormar. Eto meni lici na to...kaya wrote:u biti njima se svida pristup prvog odvjetnika , zbog kojega su ga skoro objesili u zadru :)veber wrote:u biti ga je odvjetnik izvukao, a ne kaj marc bulazni. da je negirao i dalje na temelju dokaza rebnuli bi mu višu kaznu.kaya wrote:da. ovaj mu rekao priznaj krivnju ( debilno ju je negirati kada je sniman ) i dobiti ces oko 5 .veber wrote:vjerovatno je od suda bio mig da mu je bolje da prizna da ga ne bi rebnuli malo više od 5 dosuđenih, nakon tri je vani.kaya wrote:
odlicna, nisam kriv a oni puste snimku . naime postoji snimak cijeloga prebijanja..
on se izvukao prvi put samo zbog nezinteresiranosti suda da ga kazni pa je odvjetniku prolazilo odugovlacenje..
darko je malo ljut jer je glup , on se cini mi jos uvijek nadao da ce ga osloboditi jer nije kriv :)
ovaj je shvatio da van vise nema, prema tome priznaj , iskljuci medije i odlezi 5 da ne bi vise.
Guest- Guest
masoniLeteca Pegla wrote:ma prije ce biti da neko ne zeli da se previse cacka po ovom slucaju. Poceli su ispadati neki cudni kosturi iz ormara i onda su krimosi odlucili zrtvovat ovoga da se ne bi cackala pozadina svega, i ko i zasto je stajao iza ovog debila. Korupcija u sudstvu, sprega policije i kriminala. Pocelo je izlazit na vidjelo i odlucili su ovome opalit kaznu da niko vise ne gleda u ormar. Eto meni lici na to...kaya wrote:u biti njima se svida pristup prvog odvjetnika , zbog kojega su ga skoro objesili u zadru :)veber wrote:u biti ga je odvjetnik izvukao, a ne kaj marc bulazni. da je negirao i dalje na temelju dokaza rebnuli bi mu višu kaznu.kaya wrote:da. ovaj mu rekao priznaj krivnju ( debilno ju je negirati kada je sniman ) i dobiti ces oko 5 .veber wrote:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ma ne, krkanska mafija droga/prostitucija i to. Ono sljam sljama & dno, kenje najobicnije...prckov wrote:masoniLeteca Pegla wrote:ma prije ce biti da neko ne zeli da se previse cacka po ovom slucaju. Poceli su ispadati neki cudni kosturi iz ormara i onda su krimosi odlucili zrtvovat ovoga da se ne bi cackala pozadina svega, i ko i zasto je stajao iza ovog debila. Korupcija u sudstvu, sprega policije i kriminala. Pocelo je izlazit na vidjelo i odlucili su ovome opalit kaznu da niko vise ne gleda u ormar. Eto meni lici na to...kaya wrote:u biti njima se svida pristup prvog odvjetnika , zbog kojega su ga skoro objesili u zadru :)veber wrote:u biti ga je odvjetnik izvukao, a ne kaj marc bulazni. da je negirao i dalje na temelju dokaza rebnuli bi mu višu kaznu.kaya wrote:
da. ovaj mu rekao priznaj krivnju ( debilno ju je negirati kada je sniman ) i dobiti ces oko 5 .
masoni su ipak malo sofisticiraniji i imaju dovoljno kapaciteta da demon moze uc tamo, kod ovih je jednostavno mozak zakrzljao od previse droge i ne mos sa njima nista. Nemaju kapaciteta za ista vise od piskenja, kakenja i smrkanja bjelog. To maksimalni domet ove ekipe...
forumu fali govno emotikon, pa zamisli da je ovo govno:
Guest- Guest
ali će odležat. i nemre na pola, 2/3.Nice wrote:Nece pola odlezat. Sve bivsi sudac dogovorio.
i drugi odvjetnik mu je spasio guzicu. onako bi dobio 8
veber-
2014-12-30
oprošteno ti je. idi u miru.dijagram wrote:radim, kad radim ni ne nosam to smece sa sobomveber wrote:zakaj se ne javljaš na telefon?dijagram wrote:Ovo je tek pola posla.
veber-
2014-12-30
Leteca Pegla wrote:1. ma ne, krkanska mafija droga/prostitucija i to. Ono sljam sljama & dno, kenje najobicnije...prckov wrote:masoniLeteca Pegla wrote:ma prije ce biti da neko ne zeli da se previse cacka po ovom slucaju. Poceli su ispadati neki cudni kosturi iz ormara i onda su krimosi odlucili zrtvovat ovoga da se ne bi cackala pozadina svega, i ko i zasto je stajao iza ovog debila. Korupcija u sudstvu, sprega policije i kriminala. Pocelo je izlazit na vidjelo i odlucili su ovome opalit kaznu da niko vise ne gleda u ormar. Eto meni lici na to...kaya wrote:u biti njima se svida pristup prvog odvjetnika , zbog kojega su ga skoro objesili u zadru :)veber wrote:
u biti ga je odvjetnik izvukao, a ne kaj marc bulazni. da je negirao i dalje na temelju dokaza rebnuli bi mu višu kaznu.
masoni su ipak malo sofisticiraniji i imaju dovoljno kapaciteta da demon moze uc tamo, kod ovih je jednostavno mozak zakrzljao od previse droge i ne mos sa njima nista. Nemaju kapaciteta za ista vise od piskenja, kakenja i smrkanja bjelog. To maksimalni domet ove ekipe...
2. forumu fali govno emotikon, pa zamisli da je ovo govno:
1. kenje nego sta
2. dobro
2014-04-19
pa nije stvar u tome kaj je glupa. niti se njoj sudi zbog gluposti.
stvar je da su kod nas neki zaštičeniji od ličkog međeda i imotskog vuka zajedno.
vidimo i iz primjera onog debilčeka i ovog daruvarca i onog koji je na kustošiji pokosio ljude pa bahato htio krivnju prebaciti na dečka koji je slučajno naletio.
i zato treba tu stoku bahatu maximalno kažnjavat bez mogućnosti pomilovanja.
samo je u tome stvar.
stvar je da su kod nas neki zaštičeniji od ličkog međeda i imotskog vuka zajedno.
vidimo i iz primjera onog debilčeka i ovog daruvarca i onog koji je na kustošiji pokosio ljude pa bahato htio krivnju prebaciti na dečka koji je slučajno naletio.
samo je u tome stvar.
2014-12-30
slažem se, i dobio je jebačku kaznu za RH standarde.
a što se tiče ženske, nije mi nju žao, ovaj status od goce sedolskog je sve objasnio
a što se tiče ženske, nije mi nju žao, ovaj status od goce sedolskog je sve objasnio
Nebitno je li to pokušavao...catabbath wrote:marcellus wrote:pa realno, pet godina je ubojstvo na mah ili pokušaj ubojstva.
Pa to je i pokušavao.
Suđeno mu je za nanošenje teških tjel. ozljeda i za prijetnju...
Kazna je drakonska, imajući u vidu da je kod oštećene izostalo umanjenje ukupne životne aktivnosti, da nije nastupio invaliditet i sl. ...
Manje je dosuđeno u nekim postupcima s ljudskim žrtvama...
A što se tiče branitelja, ovakav mu nije ni trebao, mogao je priznati krivnju i bez njega...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ne sudi se njoj. to što je netko glup, nema pomoći.AssadNaPodmornici wrote:slažem se, i dobio je jebačku kaznu za RH standarde.
i ona u toj priči je žrtva i sudi se zlostavljaču.
onaj tip kaj je ubio 100ak kurvi u americi i sada da je argument je one su bile kurve. ok, bile su ali ih je ovaj pobio.
kao što je horvatinčić ubio dvoje talijana. činjenica. i sada argument da kaj su oni s jedrilicom radili baš tamo.
a sam ploviš i znaš da radar iskopča autopilot. a seronja nije ukopčao autopilot već je samo gurnuo ručice naprijed i zajahao kurvicu. tko god je plovio s autopilotom i uparenim radarom, a njegov brod to ima, čak i na ploter je spojen-zna da bi radar ugasio autopilot i stavio motore u ler. a on to nije napravio. ali torbe s lovom i pouzdanu opremu učine nepouzdanom.
veber-
2014-12-30
veber wrote:nije stvar fizionomije nego marcela koji stalno brani kockastoglave.
otprilike, maznu mu auto i onda ekipa veli da je mogao to pretpostaviti jer nije digao krov. to mu je argumentacija.
da još ostavim i ključeve u bravi uz spušten krov, i stavim natpis "izvolite?"
nikad ne ostavljam spušten krov kad parkiram auto ako ga ne vidim, upravo zato...
veber wrote:pa nije stvar u tome kaj je glupa. niti se njoj sudi zbog gluposti.
samo je u tome stvar.
i to će idiotima pomoć da ne stradaju?
ili ipak treba učit decu da ne budu idioti?
Similar topics
» Osudilo opasnog kriminalca
» osudilo domoljuba na pravdi boga
» Preko 200 profesora teologije osudilo stav Vatikana o gay parovima
» MINISTARSTVO OŠTRO OSUDILO BELJAKOVE IZJAVE O ŠATORU 'Predsjednik HSS-a vrijeđa čast i ugled hrvatskih branitelja te omalovažava njihovu žrtvu!'
» osudilo domoljuba na pravdi boga
» Preko 200 profesora teologije osudilo stav Vatikana o gay parovima
» MINISTARSTVO OŠTRO OSUDILO BELJAKOVE IZJAVE O ŠATORU 'Predsjednik HSS-a vrijeđa čast i ugled hrvatskih branitelja te omalovažava njihovu žrtvu!'
Page 3 of 5