odlazi dio mog djetinjstva
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: odlazi dio mog djetinjstva
Znam da su u to doba,kod Menea u sitiju,tada,cca 20000 dooša,uglavnom komjunisticka derleta i tinejdzeri si to mogli priustiti,kao sto je bila popularna i vijetnamka,ali original..Rifle,LEE,Levi.s,eee to smrtnici nisu noshali..uglavnom sverceri,mamine i tatine šćeri komjunisticke..mi smrtnici smo kupovali na pijaci u vinkulji,sve i svasta,uglavnom smećeta..ali hajde...jebes krpe i šuje..bitno da si suh i da ti noge nisu mokre..
Guest- Guest
pa jebote care pa ti si selo petrovcipismejker wrote:Znam da su u to doba,kod Menea u sitiju,tada,cca 20000 dooša,uglavnom komjunisticka derleta i tinejdzeri si to mogli priustiti,kao sto je bila popularna i vijetnamka,ali original..Rifle,LEE,Levi.s,eee to smrtnici nisu noshali..uglavnom sverceri,mamine i tatine šćeri komjunisticke..mi smrtnici smo kupovali na pijaci u vinkulji,sve i svasta,uglavnom smećeta..ali hajde...jebes krpe i šuje..bitno da si suh i da ti noge nisu mokre..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mjok,pajdo..Županja -selo...negdar 20000 dosha,danas ,optimisti kazu 5000...vuksadinare wrote:pa jebote care pa ti si selo petrovcipismejker wrote:Znam da su u to doba,kod Menea u sitiju,tada,cca 20000 dooša,uglavnom komjunisticka derleta i tinejdzeri si to mogli priustiti,kao sto je bila popularna i vijetnamka,ali original..Rifle,LEE,Levi.s,eee to smrtnici nisu noshali..uglavnom sverceri,mamine i tatine šćeri komjunisticke..mi smrtnici smo kupovali na pijaci u vinkulji,sve i svasta,uglavnom smećeta..ali hajde...jebes krpe i šuje..bitno da si suh i da ti noge nisu mokre..
sredinom 80tih se centar lockao za promet,a mladezi posvuda,nes prelijepo,a diskoteka na otvorenom posvuda...lijepo je to bilo doba..zajednistvo,nikakvih pizdarija..kirbaji..cika i vriska djece,tudej,ove godine,mrtvilo,tisina,uzas..
Guest- Guest
oden 2 ure i niste se stigli posvadit na ovu temu , lijepo
biljezim +
biljezim +
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Jednom, nista ozbiljno. Malo ogrebotina i opekotina na nozi od auspuha jer sam pao ispod mrcine. Mala brzina, vise srece mozda neki drugi puta :Ddebotoijusto wrote:omni wrote:Starci mi nikada nisu htjeli kupiti yebenog Tomosa jer su se bojali da se ne polomim. Nakon dosta godina uzmem A dozvolu i nabavim 650cc kao svoj prvi motor na njihovo veliko zgrazanje a svoje veliko zadovoljstvo, a sad vozam 1000cc. Nikada nisam prezalio Tomos :D
jesi pa kad s motora ?
omni-
2014-04-12
Kawa Z1000sxNoor wrote:koju somaču imaš?omni wrote:Starci mi nikada nisu htjeli kupiti yebenog Tomosa jer su se bojali da se ne polomim. Nakon dosta godina uzmem A dozvolu i nabavim 650cc kao svoj prvi motor na njihovo veliko zgrazanje a svoje veliko zadovoljstvo, a sad vozam 1000cc. Nikada nisam prezalio Tomos :D
omni-
2014-04-12
...neprirodno..4 kotaca,glavu cuvaju...uglavnom...
adrenalin je previse nebitan,da bi se prkosilo zakonima fizike i pameti..
adrenalin je previse nebitan,da bi se prkosilo zakonima fizike i pameti..
Guest- Guest
još uvijek, pa i na starom forumu si ga vozioomni wrote:Kawa Z1000sxNoor wrote:koju somaču imaš?omni wrote:Starci mi nikada nisu htjeli kupiti yebenog Tomosa jer su se bojali da se ne polomim. Nakon dosta godina uzmem A dozvolu i nabavim 650cc kao svoj prvi motor na njihovo veliko zgrazanje a svoje veliko zadovoljstvo, a sad vozam 1000cc. Nikada nisam prezalio Tomos :D
veber-
2014-12-30
Noor wrote:aben wrote:vuksadinare wrote:sajmonice su bile ok i sminkerske šuze...a povrh svega lagane za nositi..prakticno nisam osjecao da ih nosim...veber wrote:zepe, jebote to su pogrebne šlape.vuksadinare wrote:..a koleđice?... ...generalno njih su nosili stvarno ruralci...sipci,bosanci i ovi nasi brđani...koleđice...te izlizane trapke sa sarama i obvezna fudbalerka od frizure.. ...ja sam nosio tada od cipela vecinom timberlenke i one ka'k se zovu crne od finog materiojala slicne timberlenkama a usle su u modu cini mi se 1990..nosili su ih i musko i zensko...je'l norka mozda znas ti kako se zovu te cipele..lagane su bile i crne boje..materijal im je bio slican plišu
užas da je to netko nosio.
sebago
sebago su ove što si stavio sliku, a sajmonice su ovo
oriđiđi sajmonice su uvijek bile onako svijetlosmeđe žućkaste ko danas
je...istina :)marcellus wrote:Noor wrote:aben wrote:vuksadinare wrote:sajmonice su bile ok i sminkerske šuze...a povrh svega lagane za nositi..prakticno nisam osjecao da ih nosim...veber wrote:
zepe, jebote to su pogrebne šlape.
užas da je to netko nosio.
sebago
sebago su ove što si stavio sliku, a sajmonice su ovo
oriđiđi sajmonice su uvijek bile onako svijetlosmeđe žućkaste ko danas
a prave seljačine su nosile mokasine s resicama i svijetle čarape i naravno malo prekratke hlače
..kasnije su dosli i poslovicni mobiteli..eeee...mosh ti reci seljacine Marc,ali ti su ti poharali drzavu i uzeli je pod svoje..marcellus wrote:a prave seljačine su nosile mokasine s resicama i svijetle čarape i naravno malo prekratke hlače
Guest- Guest
mobiteli su bili za posao.pismejker wrote:..kasnije su dosli i poslovicni mobiteli..eeee...mosh ti reci seljacine Marc,ali ti su ti poharali drzavu i uzeli je pod svoje..marcellus wrote:a prave seljačine su nosile mokasine s resicama i svijetle čarape i naravno malo prekratke hlače
a ovo s bijelim čarapama se povezuje s hercegovcima, ali nosili su ih najviše bosanci.
2014-12-30
veber wrote:kaj je to "Z" ili "N" ?
N
New Balance
:D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Bivši sam uživaoc Tomosove pente...800 očenaša ne bi opralo sve beštime izgovorene tijekom korištenja iste...ali što je, je bicepsi, tricepsi, kvadricepsi...hvala na pitanju, više vridi, nego petogodišnja članarina u teretani...
darth_vader-
2014-04-17
4 godine ga imam, planiram prec na Versys ali me nesto jos drzi na ovom :Dveber wrote:još uvijek, pa i na starom forumu si ga vozioomni wrote:Kawa Z1000sxNoor wrote:koju somaču imaš?omni wrote:Starci mi nikada nisu htjeli kupiti yebenog Tomosa jer su se bojali da se ne polomim. Nakon dosta godina uzmem A dozvolu i nabavim 650cc kao svoj prvi motor na njihovo veliko zgrazanje a svoje veliko zadovoljstvo, a sad vozam 1000cc. Nikada nisam prezalio Tomos :D
omni-
2014-04-12
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Letica:Suljo je opsjednut Hrvatima od djetinjstva i to je nepopravljivo
» TRAUMA IZ DJETINJSTVA 'Svećenik mi je kupovao bombone i sladoled, a onda me silovao'
» TRAUMA IZ DJETINJSTVA 'Svećenik mi je kupovao bombone i sladoled, a onda me silovao'
Page 5 of 6