Josipović: Ima dosta ljudi koji me nagovaraju na ponovnu kandidaturu za predsjednika
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Josipović: Ima dosta ljudi koji me nagovaraju na ponovnu kandidaturu za predsjednika
Taj Josipović.ako se kandidira pa uđe u drugi krug ja ću glasat za Kolindu samo radi ovog hrvatskog audivizualnog centra da on tamo nezavladaSora wrote:A bolje da se Josipovic ne petlja vise
Kome bi uopce trebao jedan takav ?
Em posten, em obrazovan. Em blijed.
U OVAKVOJ ZEMLJI:
Na pragu svojega tridesetog rođendana Hrvatska je osigurala da u povijesti bude zapamćena po NEznanju, NEsposobnosti, NEpoštenju, NEdostatku državničke vizije, NEdemokratičnosti, NEtoleranciji i NEistini
Ljut san ka pas
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Josipović: Ima dosta ljudi koji me nagovaraju na ponovnu kandidaturu za predsjednika
Ali , da vas jos necem podučim
Nije sve tako lose
Hrvati su bar u necemu kao Kinezi
Broje svoje godine od one u kpjoj su novi vladari dosli na vlast
Stalno počinjemo od nule
Dakle , nulta godina u ovoj zemlji je bila 1990.
Nije sve tako lose
Hrvati su bar u necemu kao Kinezi
Broje svoje godine od one u kpjoj su novi vladari dosli na vlast
Stalno počinjemo od nule
Dakle , nulta godina u ovoj zemlji je bila 1990.
RayMabus wrote:Animirani film
https://www.havc.hr/hrvatski-film/katalog-hrvatskih-filmova?kategorija=7&vrsta=&godina=
Jako sam nezadovoljan činjenicom šta za.ovaj tip filma nema emisija na hrt pošto kad već financiramo onda da i vidimo šta dakle pravo i obveza da hrt jednom može to pokazati u skopu neke emisije o hrvatskom animiranom filmu
Crtići nemogu završit u ladicama a da smo ih mi financirali a nitko ih nikada nije imao priliku ni pogledati
Na ovo sam posebno ljut
ima , animatik samo nitko ne zeli davat filmove zbog vec navedenog gore , nije toliko problem lova , oni imaju pricu kao lova mala nema se mi vama radimo reklamu... dgovaram vas nitko ne gleda i ne mogu dalje prodavati taj film jer me jebete s pravima za svijet , ekonomija jbg.
HRT je jedno a HAVC drugo , sve filmove mozes pogledati ako se potrudis/zanimas
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Animatik
https://www.tportal.hr/kultura/clanak/hrt-ova-emisija-o-animiranom-filmu-animatik-slavi-100-izdanje-20170525
HRT nema šta davati lovu ako je crtić već financiran od havc
Također morao bi zakonski bit dužan jednom to prikazati ako smo ga već financirali a jesmo
Znači nema autorska prava no mora imat pravnu obvezu da ga jednom prikaže na Hrt-u
Kužiš ?
https://www.tportal.hr/kultura/clanak/hrt-ova-emisija-o-animiranom-filmu-animatik-slavi-100-izdanje-20170525
Također morao bi zakonski bit dužan jednom to prikazati ako smo ga već financirali a jesmo
Znači nema autorska prava no mora imat pravnu obvezu da ga jednom prikaže na Hrt-u
Kužiš ?
2014-04-11
RayMabus wrote:Hrt ima svoju produkciju , nema smisla da ti plaća višedebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Nisam zadovoljan sa rubrikom dokumentarni , animirani i eksperimentalni filmovi
Sve te stvari nema na tv-u šta govori o tome da nisu napravljeni kvalitetno i osmišljeno
Imam puno primjedbi na način uvjeta dobivanja para za to
znas li da HRT placa 100€ max. za prikazivanje takvih filmova i to nakon po godine ? znas li da traze i prava za svijet i vise prikazivanja ? toliko placa recimo ARTE po minuti ... jedan jebeni klasik tv ima bolje ugovore od HRT
Ovdje i jest problem jer ti filmovi ostaju onda u ladicama , s obzirom da već ljudi daju pare onda bi morali to moći i pogledati , znaći da mora postojat emisija o tome na hrt di se npr obrade animirani filmovi tj ima pravo i obvezu pustit crtić jednom da i mi to vidimo a ne da u ladici završi
kad ima svoju produkciju nek prikazuje te filmove
ono , meni komunizam i sve je narodno a njima kapitalizam s ovrhama za 2mj. neplaceno pretplate
2014-04-12
Deboto jel ti shvačaš da mi sufinanciramo te filmove ?
Ti si privatnik kojemu država daje pare
Ok autorska prava su tvoja no jednom i to je dovoljno taj uradak mora bit na hrt
Nema ti šta plaćat ,već ti je plaćeno
Autorska prava su tvoja no dužan si ga jednom dati nama na uvid
Nemoš ti dobijat pare od nas a mi to nikad pogledali na tv
To nemože tako pajdo
Ti si privatnik kojemu država daje pare
Ok autorska prava su tvoja no jednom i to je dovoljno taj uradak mora bit na hrt
Nema ti šta plaćat ,već ti je plaćeno
Autorska prava su tvoja no dužan si ga jednom dati nama na uvid
Nemoš ti dobijat pare od nas a mi to nikad pogledali na tv
To nemože tako pajdo
2014-04-11
RayMabus wrote:Animatik
Kužiš ?
tako je bilo prije , komunizam i malo nakon rata... sad je kapitalizam
2014-04-12
Ne ovo nije kapitalizam dragi moj , ti kucaš na vrata havc i tražiš pare od države a zauzvrat tvrdiš da država nema pravo niti da jednom odgleda taj film na javnoj tvdebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Animatik
Kužiš ?
tako je bilo prije , komunizam i malo nakon rata... sad je kapitalizam
Država = 4 miljona Hrvata koji su ti dali pare koje ti tražiš
Da je ovo kapitalizam onda ti nebi kucao na njihova vrata i tražio naše pare
2014-04-11
Mene nezadovoljava to šta ja mogu skinit taj crtić na internetu
U ovoj zemlji postoji i zanimanje filmski kritičar
Kad već uzimaš pare onda jednom mora bit prikazan a hrt ga ima obvezu jednom pustit
Netko će to pogledati a netko će napisati kritiku
Nemaš pojma koliko san ljut
U ovoj zemlji postoji i zanimanje filmski kritičar
Kad već uzimaš pare onda jednom mora bit prikazan a hrt ga ima obvezu jednom pustit
Netko će to pogledati a netko će napisati kritiku
Nemaš pojma koliko san ljut
2014-04-11
Moramo malo proradit na tome , ja sam jako nezadovoljan filmovima koje havc sufinancira , želim bolje a da bi to bilo bolje onda filmovi nesmiju završit u ladicama a da ih četiri miljona državljana Hr nije imalo priliku niti jednom pogledati na tv
Hrt mora imat tu obvezu i pravo da ga jednom da na uvid
Logično dvije godine ga prvo pokušaš prodat no najkasnije dvije godine od datuma službenog izdavanja bi jednom morao biti prikazan , znači zakonski dvije i ne duže od četiri godine dakle u tom periodu jednom mora biti prikazan
Ok na Hrt 4 al prikazan nama ostalima
Samo jednom , autorska prava su uvijek tvoja i hrt ga nema pravo bez naknade prikazati dva i više puta
Hrt mora imat tu obvezu i pravo da ga jednom da na uvid
Logično dvije godine ga prvo pokušaš prodat no najkasnije dvije godine od datuma službenog izdavanja bi jednom morao biti prikazan , znači zakonski dvije i ne duže od četiri godine dakle u tom periodu jednom mora biti prikazan
Ok na Hrt 4 al prikazan nama ostalima
Samo jednom , autorska prava su uvijek tvoja i hrt ga nema pravo bez naknade prikazati dva i više puta
2014-04-11
Index i Ivo ne vole se javno zbog ZAMPa...ali ratne sjekire se lako zakopajumetilda wrote:n_razbojnik wrote:Zašto nebi imao šanse...dovoljno da ga jedan jači medij gurne...iako im se sada sviđa Dalija
dovoljan je index.. 7/8 foruma vjeruje indexu a 3/4 foruma plače za titom..
kad se vrijedne lijeve ruke slože ni Gotovina Ante za predsjednika proći ne može...
2014-04-15
Zamp je za muziku no samo ako si neki gospodarski objekt i to muziku domaće proizvodnje i ugovorenih izdavaća
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Hrvatsko_društvo_skladatelja
Zamp izbacuje video spotove koji imaju veću gledanost nego cijeli Havc zajedno
ZAMP je ok reguliran
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Hrvatsko_društvo_skladatelja
Zamp izbacuje video spotove koji imaju veću gledanost nego cijeli Havc zajedno
ZAMP je ok reguliran
2014-04-11
Hektorović wrote:! / Josipović: Ima dosta ljudi koji me nagovaraju na ponovnu kandidaturu za predsjednika RH
06. 01. 2019. u 07:58:00 F. V.
Hrvatski i regionalni mediji prenijeli su jučer da je dr. Ivo Josipović najavio moguću ponovnu kandidaturu za predsjednika te države.
"Bio sam predsjednik Republike i eventualno bih se upustio u kandidaturu", rekao je predsjednik stranke Naprijed Hrvatska za riječki „Novi list“.
Time je potvrdio navode iznesene u intervjuu kojeg za Radiosarajevo.ba dao prije mjesec i pol, tačnije krajem novembra 2018. godine. Josipović tada zaista nije isključio mogućnost kandidature.
„Ima dosta ljudi koji me na to nagovaraju, procijenit ću“, kazao je tada Josipović.
Međutim, on je tad izrazio uvjerenje da se „Hrvatska dosta promijenila“.
„I veliko je pitanje da li kandidat mog profila danas uopće može pobijediti“, naveo je.
Očito je u međuvremenu postao nešto sigurniji. U hrvatskim medijima rekao da pregovori o ujedinjenju njegove stranke sa strankom GLAS dobro napreduju. Osim GLAS-a, za bivšeg hrvatskog predsjednika zainteresirana je i Socijaldemokratska partija, čiji je Josipović ranije bio član. Josipović je SDP spominjao i u razgovoru za naš portal.
Govoreći tada o tome šta se dogodilo Hrvatskoj i zašto dolazi do radikalizacije društva, bivši predsjednik RH je, podsjetimo, istakao da su se u zemlji „promijenile okolnosti“.
„Malo uslijed ekonomske krize, a i političko klatno se pomaklo nakon što lijeva vlada nije bila naročito uspješna. Stvari su okrenule, nažalost, u desnom pravcu. A problem je taj da je glavna lijeva stranka (SDP, op.a.) u ozbiljnoj krizi s unutarnjim problemima, svađama, rastapom, mogu reći, tako da i to moramo uzeti u obzir“, rekao je tom prilikom Josipović.
pitam se jel to bijo običan san ili potpomognut nečim za izazivanje halucinacija .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Josipović: Ima dosta ljudi koji me nagovaraju na ponovnu kandidaturu za predsjednika
prijavi se i ostvari pad daleko veći nego misliš da može biti
prijavi se i ostvari pad daleko veći nego misliš da može biti
2014-04-16
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Josipović će se ponovo kandidirati za predsjednika?
» Mesić najavio novu kandidaturu za predsjednika?
» Vlaho Orepić objavio kandidaturu za predsjednika
» DeSantis će sutra službeno objaviti kandidaturu za predsjednika SAD-a
» '' REPRIZA RAČANOVA POTEZA IZ 2003. TKO SU LJUDI KOJI BI U SLUČAJU POBJEDE SDP-a MOGLI VODITI DRŽAVU Bernardić formirao vladu u sjeni: Potencijalni ministri novi su ljudi u politici''
» Mesić najavio novu kandidaturu za predsjednika?
» Vlaho Orepić objavio kandidaturu za predsjednika
» DeSantis će sutra službeno objaviti kandidaturu za predsjednika SAD-a
» '' REPRIZA RAČANOVA POTEZA IZ 2003. TKO SU LJUDI KOJI BI U SLUČAJU POBJEDE SDP-a MOGLI VODITI DRŽAVU Bernardić formirao vladu u sjeni: Potencijalni ministri novi su ljudi u politici''
Page 3 of 3