Josipović: Ima dosta ljudi koji me nagovaraju na ponovnu kandidaturu za predsjednika
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Josipović: Ima dosta ljudi koji me nagovaraju na ponovnu kandidaturu za predsjednika
To je u redu filozofija , postoji i produkcija hrt koja isto financira filmove npr dokumentarce i sličnovuksadinare wrote:Odovor brešana prije nekoliko godina na upit zasto se ne snimaju ili rijetko snimaju filmovi sa domoljubnom tematikom i filmovi na tematiku domovinskog rata..odgovor Bresana:'Razumijem vase pitanje ali morate shvatiti da se mi redatelji moramopovinuti i zakonima trzista ako bi snimali filmove sa domoljubnom tematikom ti filmovi bi bili ograniceni samo na domace trziste,mi redatelji i glumci moramo misliti kako da prehranimo obitelji,ni u filmskom svijetu nema sentimentalnosti sto se trzista tice'...dakle bresanu i 'bresanima' se jebe za hrvatsko trziste bitnije je ono srbijasnko ili bosansko trziste...
Njegova logika je u redu
Radi onog filma Posljednji Srbin u Hrvatskoj sam proučio havc
Zombi film , prvi takvog tipa u nas
Zombi film = evropska i svjetska kina
Ne ovaj al moglo bi u buduće
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Josipović: Ima dosta ljudi koji me nagovaraju na ponovnu kandidaturu za predsjednika
Ima al u pprodukciji hrtvuksadinare wrote:ja sam apsolutno nezadovoljan sto se ne snimaju filmovi ili vrlo rijetko na povijesnu tematiku hrvatske..evo svako malo takve fimoveizbacuju druge zemlje pa cak i ove iz okruzenja....to je sramota...sto mene boli kurac sto nece npr.film sa temnom iz domovinskog rata biti prikazan u srbiji ili bosni..koji su mi kurac oni..ali zato ce kino dvorane biti pune u hrvatskoj makar i tim 'glupim' braniteljima...RayMabus wrote:Nisam zadovoljan sa rubrikom dokumentarni , animirani i eksperimentalni filmovi
Sve te stvari nema na tv-u šta govori o tome da nisu napravljeni kvalitetno i osmišljeno
Imam puno primjedbi na način uvjeta dobivanja para za to
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Republika_(televizijska_serija)
2014-04-11
RayMabus wrote:Jesi ikad pogleda ovi uradak ?
https://direktno.hr/direkt/havc-financira-markovininog-brata-poluglumca-regionskih-sapunica-66409/
E pa tako ti je već deset godina , dokumentarni ,animirani i eksperimentalni filmovi
Pun kuac naslova dakle para godišnje nitko ih nikad nije vidio
Jel se film radi za publiku ili šta ?
nisam , ne znam jel napravljen/gotov imas na poveznici jos filmova sto dobili lovu
U produkciji Četiri filmanastaje film “Borac” (135 tisuća kuna) autora Damira Markovine, koji će kroz priču o obnovi dvije barke približiti dosad nepoznate detalje o korčulanskoj drvenoj brodogradnji i jednoj civilizaciji koja nepovratno nestaje pred naletom turističko-gentrifikacijskih valova.
https://www.dokumentarni.net/2016/11/03/havc-rezultati-poziva-za-poticanje-razvoja-scenarija-i-projekata-odobrena-sredstva-za-petnaest-dokumentarnih-filmova/
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
mene ne zanimaju filmovi di se pljucka moj narod i drzava za koju sam krvario...to sto neke glumacke i redateljske picke plase se snimati filmove sa domoljubnom tematikom govori sve o njima..jer se boje izgubiti angazmane u srbiji i bosni jer su osrednje kvalitete a kvalitet za holivud ili druge strane filmove nemaju..pa se grebu za uloge u srpskim ili bosanskim cak osrednjim filmovima..fujRayMabus wrote:To je u redu filozofija , postoji i produkcija hrt koja isto financira filmove npr dokumentarce i sličnovuksadinare wrote:Odovor brešana prije nekoliko godina na upit zasto se ne snimaju ili rijetko snimaju filmovi sa domoljubnom tematikom i filmovi na tematiku domovinskog rata..odgovor Bresana:'Razumijem vase pitanje ali morate shvatiti da se mi redatelji moramopovinuti i zakonima trzista ako bi snimali filmove sa domoljubnom tematikom ti filmovi bi bili ograniceni samo na domace trziste,mi redatelji i glumci moramo misliti kako da prehranimo obitelji,ni u filmskom svijetu nema sentimentalnosti sto se trzista tice'...dakle bresanu i 'bresanima' se jebe za hrvatsko trziste bitnije je ono srbijasnko ili bosansko trziste...
Njegova logika je u redu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Prijavi se na natječajvuksadinare wrote:mene ne zanimaju filmovi di se pljucka moj narod i drzava za koju sam krvario...to sto neke glumacke i redateljske picke plase se snimati filmove sa domoljubnom tematikom govori sve o njima..jer se boje izgubiti angazmane u srbiji i bosni jer su osrednje kvalitete a kvalitet za holivud ili druge strane filmove nemaju..pa se grebu za uloge u srpskim ili bosanskim cak osrednjim filmovima..fujRayMabus wrote:To je u redu filozofija , postoji i produkcija hrt koja isto financira filmove npr dokumentarce i sličnovuksadinare wrote:Odovor brešana prije nekoliko godina na upit zasto se ne snimaju ili rijetko snimaju filmovi sa domoljubnom tematikom i filmovi na tematiku domovinskog rata..odgovor Bresana:'Razumijem vase pitanje ali morate shvatiti da se mi redatelji moramopovinuti i zakonima trzista ako bi snimali filmove sa domoljubnom tematikom ti filmovi bi bili ograniceni samo na domace trziste,mi redatelji i glumci moramo misliti kako da prehranimo obitelji,ni u filmskom svijetu nema sentimentalnosti sto se trzista tice'...dakle bresanu i 'bresanima' se jebe za hrvatsko trziste bitnije je ono srbijasnko ili bosansko trziste...
Njegova logika je u redu
Za mene je ovo biznis i sedma umjetnost
Poprilično san ljut kad čitam naslove a nikad za njih čuja
Vrlo ljut
2014-04-11
Vučina dođeš ti i par branitelja , jedna kamera , naškrabaš scenarijo , snimiš 20 minuta dokumentarca i dobiješ 300 tisuća kuna od havc-a
Alo alo alo a uvjeti gledanosti ?!?!?!
Alo alo alo a uvjeti gledanosti ?!?!?!
2014-04-11
RayMabus wrote:Nisam zadovoljan sa rubrikom dokumentarni , animirani i eksperimentalni filmovi
Sve te stvari nema na tv-u šta govori o tome da nisu napravljeni kvalitetno i osmišljeno
znas li da HRT placa 100€ max. za prikazivanje takvih filmova i to nakon po godine ? znas li da traze i prava za svijet i vise prikazivanja ? toliko placa recimo ARTE po minuti ... jedan jebeni klasik tv ima bolje ugovore od HRT
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Hrt ima svoju produkciju , nema smisla da ti plaća višedebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Nisam zadovoljan sa rubrikom dokumentarni , animirani i eksperimentalni filmovi
znas li da HRT placa 100€ max. za prikazivanje takvih filmova i to nakon po godine ? znas li da traze i prava za svijet i vise prikazivanja ? toliko placa recimo ARTE po minuti ... jedan jebeni klasik tv ima bolje ugovore od HRT
Ovdje i jest problem jer ti filmovi ostaju onda u ladicama , s obzirom da već ljudi daju pare onda bi morali to moći i pogledati , znaći da mora postojat emisija o tome na hrt di se npr obrade animirani filmovi tj ima pravo i obvezu pustit crtić jednom da i mi to vidimo a ne da u ladici završi
2014-04-11
n_razbojnik wrote:Zašto nebi imao šanse...dovoljno da ga jedan jači medij gurne...iako im se sada sviđa Dalija
dovoljan je index.. 7/8 foruma vjeruje indexu a 3/4 foruma plače za titom..
kad se vrijedne lijeve ruke slože ni Gotovina Ante za predsjednika proći ne može...
Guest- Guest
Havc katalog hrvatskih fimova
https://www.havc.hr/hrvatski-film/katalog-hrvatskih-filmova?godina=2018
Loše jako loše
https://www.havc.hr/hrvatski-film/katalog-hrvatskih-filmova?godina=2018
Loše jako loše
2014-04-11
Manjinska produkcija
https://www.havc.hr/hrvatski-film/katalog-hrvatskih-filmova?manjinska-ko-produkcija
Euroimages je evropska tvrtka za poticaj fimova a uvjet je
- dvije članice Euroimagesa
- 50 % sredstava financiraju te dvije članice s tim da moraju prikazat da su osigurali 25% sredstava
Ovo može i bolje
https://www.havc.hr/hrvatski-film/katalog-hrvatskih-filmova?manjinska-ko-produkcija
Euroimages je evropska tvrtka za poticaj fimova a uvjet je
- dvije članice Euroimagesa
- 50 % sredstava financiraju te dvije članice s tim da moraju prikazat da su osigurali 25% sredstava
Ovo može i bolje
2014-04-11
Eroo wrote:
Eksperimentalni film
https://www.havc.hr/hrvatski-film/katalog-hrvatskih-filmova?kategorija=8&vrsta=&godina=
Ovo triba ukinit a napravit u sklopu nekog festiva izbor za najbolji , prvo , drugo ,treće mjesto , scenskk efekti ,najbolja radnja i slično pa po zasluzi a ne davat pare unaprijed
Ovdje velike reforme
https://www.havc.hr/hrvatski-film/katalog-hrvatskih-filmova?kategorija=8&vrsta=&godina=
Ovo triba ukinit a napravit u sklopu nekog festiva izbor za najbolji , prvo , drugo ,treće mjesto , scenskk efekti ,najbolja radnja i slično pa po zasluzi a ne davat pare unaprijed
Ovdje velike reforme
2014-04-11
sad kad netko kaze da ej ovaj sedlarov dokumentarno igrani film po meni najbolji ikad napravlje u toj produkciji u hravtskoj a mozda i sire..dobit ce po picki od mene..najozbiljnije ovo mislim...'nisam se bojao umrijeti'
https://www.youtube.com/watch?v=AToI4FIYx7g
2015-09-08
mislim ko kaze da je lošvuksadinare wrote:sad kad netko kaze da ej ovaj sedlarov dokumentarno igrani film po meni najbolji ikad napravlje u toj produkciji u hravtskoj a mozda i sire..dobit ce po picki od mene..najozbiljnije ovo mislim...'nisam se bojao umrijeti'
2015-09-08
Animirani film
https://www.havc.hr/hrvatski-film/katalog-hrvatskih-filmova?kategorija=7&vrsta=&godina=
Jako sam nezadovoljan činjenicom šta za.ovaj tip filma nema emisija na hrt pošto kad već financiramo onda da i vidimo šta dakle pravo i obveza da hrt jednom može to pokazati u skopu neke emisije o hrvatskom animiranom filmu
Crtići nemogu završit u ladicama a da smo ih mi financirali a nitko ih nikada nije imao priliku ni pogledati
Na ovo sam posebno ljut
https://www.havc.hr/hrvatski-film/katalog-hrvatskih-filmova?kategorija=7&vrsta=&godina=
Jako sam nezadovoljan činjenicom šta za.ovaj tip filma nema emisija na hrt pošto kad već financiramo onda da i vidimo šta dakle pravo i obveza da hrt jednom može to pokazati u skopu neke emisije o hrvatskom animiranom filmu
Crtići nemogu završit u ladicama a da smo ih mi financirali a nitko ih nikada nije imao priliku ni pogledati
Na ovo sam posebno ljut
2014-04-11
Ma mogu legionari u nas uvijrk procimetilda wrote:n_razbojnik wrote:Zašto nebi imao šanse...dovoljno da ga jedan jači medij gurne...iako im se sada sviđa Dalija
kad se vrijedne lijeve ruke slože ni Gotovina Ante za predsjednika proći ne može...
Kako ne
Pa imaju karizmu covjece . LEGIJA . ALO .
A bolje da se Josipovic ne petlja vise
Kome bi uopce trebao jedan takav ?
Em posten, em obrazovan. Em blijed.
U OVAKVOJ ZEMLJI:
Na pragu svojega tridesetog rođendana Hrvatska je osigurala da u povijesti bude zapamćena po NEznanju, NEsposobnosti, NEpoštenju, NEdostatku državničke vizije, NEdemokratičnosti, NEtoleranciji i NEistini
U OVAKVOJ ZEMLJI:
Na pragu svojega tridesetog rođendana Hrvatska je osigurala da u povijesti bude zapamćena po NEznanju, NEsposobnosti, NEpoštenju, NEdostatku državničke vizije, NEdemokratičnosti, NEtoleranciji i NEistini
Oooo, evo je, i sotonoga se nam vratila.Sora wrote:Ma mogu legionari u nas uvijrk procimetilda wrote:n_razbojnik wrote:Zašto nebi imao šanse...dovoljno da ga jedan jači medij gurne...iako im se sada sviđa Dalija
Kako ne
Pa imaju karizmu covjece . LEGIJA . ALO .
Taj Josipović.ako se kandidira pa uđe u drugi krug ja ću glasat za Kolindu samo radi ovog hrvatskog audivizualnog centra da on tamo nezavladaSora wrote:A bolje da se Josipovic ne petlja vise
U OVAKVOJ ZEMLJI:
Ljut san ka pas
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Josipović će se ponovo kandidirati za predsjednika?
» Mesić najavio novu kandidaturu za predsjednika?
» Vlaho Orepić objavio kandidaturu za predsjednika
» DeSantis će sutra službeno objaviti kandidaturu za predsjednika SAD-a
» '' REPRIZA RAČANOVA POTEZA IZ 2003. TKO SU LJUDI KOJI BI U SLUČAJU POBJEDE SDP-a MOGLI VODITI DRŽAVU Bernardić formirao vladu u sjeni: Potencijalni ministri novi su ljudi u politici''
» Mesić najavio novu kandidaturu za predsjednika?
» Vlaho Orepić objavio kandidaturu za predsjednika
» DeSantis će sutra službeno objaviti kandidaturu za predsjednika SAD-a
» '' REPRIZA RAČANOVA POTEZA IZ 2003. TKO SU LJUDI KOJI BI U SLUČAJU POBJEDE SDP-a MOGLI VODITI DRŽAVU Bernardić formirao vladu u sjeni: Potencijalni ministri novi su ljudi u politici''
Page 2 of 3