40 razloga zašto neki ne žele više živjeti OVDJE.
Page 27 of 32
Page 27 of 32 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32
Re: 40 razloga zašto neki ne žele više živjeti OVDJE.
Gorenje?orion wrote:Noor wrote:ma kojim?veber wrote:i u trgovinama su primali marke,Rabarbara wrote:I tad je bio izvan normalnih gabarita. Nikad od njega domoljuba i Hrvata.orion wrote:
manjina si bio, a uto vrijeme nisu postojale manjine ni suživot- samo bractvo i jedinstvo - tak da ne računaš se …...…
u pravu je, veš mašinu sam kupila u markama- sjećam se kao danas
ne bih se čudila da radi još i danas. Bile su neuništive.
Last edited by Rabarbara on 12/1/2019, 21:00; edited 1 time in total
Guest- Guest
ma mlada je. u to vrijeme je kretala u osnovnu školu. kaj bi se sjećala.Rabarbara wrote:Entijarca, znaš li ti što je pult?
Na pultu dinari, a ispod su marke. Cccc sve si zaboravila. :)
veber-
2014-12-30
ahaha, pa tako recite!!
ispalo je da ste kruh i mleko kupovali s markama
kod mene je sva mašinerija od gorenja, čak i ona koja se proizvodi u turskojRabarbara wrote:Gorenje?
ne bih se čudila da radi još i danas
veber-
2014-12-30
Što se tad kretalo u osnovnu s 15?veber wrote:ma mlada je. u to vrijeme je kretala u osnovnu školu. kaj bi se sjećala.Rabarbara wrote:Entijarca, znaš li ti što je pult?
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Gorenje?orion wrote:Noor wrote:ma kojim?veber wrote:i u trgovinama su primali marke,Rabarbara wrote:
I tad je bio izvan normalnih gabarita. Nikad od njega domoljuba i Hrvata.
…. dala je svoje.. poljubila ju i bacila nakon dva desetljeća vrijednog i požrtvovanog rada
orion- Posts : 2287
2017-06-06
pa jesmo, kod kajte je sva kovertibilna valuta bila sredstvo plaćanja. vraćao je u markama. i kovanice.Noor wrote:ahaha, pa tako recite!!
veber-
2014-12-30
Bolje je nego kineski Đuro Đaković.veber wrote:kod mene je sva mašinerija od gorenja, čak i ona koja se proizvodi u turskojRabarbara wrote:Gorenje?
ne bih se čudila da radi još i danas
Guest- Guest
ne, kada postaneš punoljetan. norku je mama ostavila još godinu dana doma da se privikne pa je s 19 krenula u prvi.Rabarbara wrote:Što se tad kretalo u osnovnu s 15?veber wrote:ma mlada je. u to vrijeme je kretala u osnovnu školu. kaj bi se sjećala.Rabarbara wrote:Entijarca, znaš li ti što je pult?
veber-
2014-12-30
Rabarbara wrote:Gorenje?orion wrote:Noor wrote:ma kojim?veber wrote:i u trgovinama su primali marke,Rabarbara wrote:
I tad je bio izvan normalnih gabarita. Nikad od njega domoljuba i Hrvata.
moja mater je ima...30 godina je stara
s programatorom delaš kaj hoćeš, a ne ove danas, jednom kad krene, nemreš vratit ni za milimetar, ako želiš zbog nečega ponoviti npr. ispiranje
Moja je još jača. Nadživjela je čak i moj brak dva putaorion wrote:Rabarbara wrote:Gorenje?orion wrote:Noor wrote:ma kojim?veber wrote:
i u trgovinama su primali marke,
…. dala je svoje.. poljubila ju i bacila nakon dva desetljeća vrijednog i požrtvovanog rada
Guest- Guest
Al je kasnije pičila duplo brže. Sad nas je već stiglaveber wrote:ne, kada postaneš punoljetan. norku je mama ostavila još godinu dana doma da se privikne pa je s 19 krenula u prvi.Rabarbara wrote:Što se tad kretalo u osnovnu s 15?veber wrote:ma mlada je. u to vrijeme je kretala u osnovnu školu. kaj bi se sjećala.Rabarbara wrote:Entijarca, znaš li ti što je pult?
Last edited by Rabarbara on 12/1/2019, 21:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Što se tad kretalo u osnovnu s 15?veber wrote:ma mlada je. u to vrijeme je kretala u osnovnu školu. kaj bi se sjećala.Rabarbara wrote:Entijarca, znaš li ti što je pult?
kyj...ma znaš
ak ne i prestigla, napredna sam ja bila, kaj je - jeRabarbara wrote:Al je kasnije pičila duplo brže. Sad nas je već stiglaveber wrote:ne, kada postaneš punoljetan. norku je mama ostavila još godinu dana doma da se privikne pa je s 19 krenula u prvi.Rabarbara wrote:Što se tad kretalo u osnovnu s 15?veber wrote:ma mlada je. u to vrijeme je kretala u osnovnu školu. kaj bi se sjećala.Rabarbara wrote:Entijarca, znaš li ti što je pult?
stari išao kupit štednjak i kupi končar, na moj užas. končar made in china. stalno neki kvarovi, pečnica nije dihtala. plamenik si morao držat gumb jer bimetal nije radio. nafuko ja starog da ga zamijeni i uzeo je gorenje made in slovenija. radi super.Rabarbara wrote:Bolje je nego kineski Đuro Đaković.
veber-
2014-12-30
Veber je goriNoor wrote:Rabarbara wrote:Što se tad kretalo u osnovnu s 15?veber wrote:ma mlada je. u to vrijeme je kretala u osnovnu školu. kaj bi se sjećala.Rabarbara wrote:Entijarca, znaš li ti što je pult?
kyj...ma znaš
Guest- Guest
A sve zato da vidimo tvoje seksi dupe.Noor wrote:ak ne i prestigla, napredna sam ja bila, kaj je - jeRabarbara wrote:Al je kasnije pičila duplo brže. Sad nas je već stiglaveber wrote:ne, kada postaneš punoljetan. norku je mama ostavila još godinu dana doma da se privikne pa je s 19 krenula u prvi.Rabarbara wrote:Što se tad kretalo u osnovnu s 15?veber wrote:
ma mlada je. u to vrijeme je kretala u osnovnu školu. kaj bi se sjećala.
Guest- Guest
je bome je. obećala je da bu s 50 maturirala. do 75e planira završit fax.Rabarbara wrote:Al je kasnije pičila duplo brže. Sad nas je već stiglaveber wrote:ne, kada postaneš punoljetan. norku je mama ostavila još godinu dana doma da se privikne pa je s 19 krenula u prvi.Rabarbara wrote:Što se tad kretalo u osnovnu s 15?veber wrote:ma mlada je. u to vrijeme je kretala u osnovnu školu. kaj bi se sjećala.Rabarbara wrote:Entijarca, znaš li ti što je pult?
veber-
2014-12-30
a bilo je po gradu i nekoliko kultnih 'wechselstube' punktovaveber wrote:pa jesmo, kod kajte je sva kovertibilna valuta bila sredstvo plaćanja. vraćao je u markama. i kovanice.Noor wrote:ahaha, pa tako recite!!
A ja se zezala.veber wrote:stari išao kupit štednjak i kupi končar, na moj užas. končar made in china. stalno neki kvarovi, pečnica nije dihtala. plamenik si morao držat gumb jer bimetal nije radio. nafuko ja starog da ga zamijeni i uzeo je gorenje made in slovenija. radi super.Rabarbara wrote:Bolje je nego kineski Đuro Đaković.
Guest- Guest
mogu ja i doliRabarbara wrote:Veber je goriNoor wrote:Rabarbara wrote:Što se tad kretalo u osnovnu s 15?veber wrote:ma mlada je. u to vrijeme je kretala u osnovnu školu. kaj bi se sjećala.Rabarbara wrote:Entijarca, znaš li ti što je pult?
kyj...ma znaš
veber-
2014-12-30
Page 27 of 32 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32
Similar topics
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Pernar : Jel normalno da cijela država bude paralizirana jer neki djed želi živjeti duže ?
» 'Zašto? Pa čovjek nema prihoda. Od čega će živjeti?!'
» Istražno povjerenstvo o Agrokoru: 6 razloga zašto DA
» Šest razloga zašto je Zapadu potrebna Turska
» Pernar : Jel normalno da cijela država bude paralizirana jer neki djed želi živjeti duže ?
» 'Zašto? Pa čovjek nema prihoda. Od čega će živjeti?!'
» Istražno povjerenstvo o Agrokoru: 6 razloga zašto DA
» Šest razloga zašto je Zapadu potrebna Turska
Page 27 of 32