40 razloga zašto neki ne žele više živjeti OVDJE.
Page 28 of 32
Page 28 of 32 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32
Re: 40 razloga zašto neki ne žele više živjeti OVDJE.
mogu ja i doliRabarbara wrote:Veber je goriNoor wrote:Rabarbara wrote:Što se tad kretalo u osnovnu s 15?veber wrote:ma mlada je. u to vrijeme je kretala u osnovnu školu. kaj bi se sjećala.Rabarbara wrote:Entijarca, znaš li ti što je pult?
Na pultu dinari, a ispod su marke. Cccc sve si zaboravila. :)
kyj...ma znaš
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Rabarbara wrote:Moja je još jača. Nadživjela je čak i moj brak dva putaorion wrote:Rabarbara wrote:Gorenje?orion wrote:Noor wrote:
ma kojim?
u pravu je, veš mašinu sam kupila u markama- sjećam se kao danas
ne bih se čudila da radi još i danas. Bile su neuništive.
…. dala je svoje.. poljubila ju i bacila nakon dva desetljeća vrijednog i požrtvovanog rada
...idešššš
orion- Posts : 2287
2017-06-06
da, po njemu sam retardiranaRabarbara wrote:Veber je goriNoor wrote:Rabarbara wrote:Što se tad kretalo u osnovnu s 15?veber wrote:ma mlada je. u to vrijeme je kretala u osnovnu školu. kaj bi se sjećala.Rabarbara wrote:Entijarca, znaš li ti što je pult?
Na pultu dinari, a ispod su marke. Cccc sve si zaboravila. :)
kyj...ma znaš
kod nas šipac bio glavni i dobar kurs je imao ako si baš trebao dinare.Noor wrote:a bilo je po gradu i nekoliko kultnih 'wechselstube' punktovaveber wrote:pa jesmo, kod kajte je sva kovertibilna valuta bila sredstvo plaćanja. vraćao je u markama. i kovanice.Noor wrote:ahaha, pa tako recite!!
ispalo je da ste kruh i mleko kupovali s markama
veber-
2014-12-30
jedino ak poživim do 150-eveber wrote:je bome je. obećala je da bu s 50 maturirala. do 75e planira završit fax.Rabarbara wrote:Al je kasnije pičila duplo brže. Sad nas je već stiglaveber wrote:ne, kada postaneš punoljetan. norku je mama ostavila još godinu dana doma da se privikne pa je s 19 krenula u prvi.Rabarbara wrote:Što se tad kretalo u osnovnu s 15?veber wrote:
ma mlada je. u to vrijeme je kretala u osnovnu školu. kaj bi se sjećala.
ne daj Bože!
ja te pomladio, a ti tako.Noor wrote:da, po njemu sam retardiranaRabarbara wrote:Veber je goriNoor wrote:Rabarbara wrote:Što se tad kretalo u osnovnu s 15?veber wrote:
ma mlada je. u to vrijeme je kretala u osnovnu školu. kaj bi se sjećala.
kyj...ma znaš
ova korabica ti je nakalemila 9 godina
veber-
2014-12-30
Aha. Trebao je oženit vešmašinu.orion wrote:Rabarbara wrote:Moja je još jača. Nadživjela je čak i moj brak dva putaorion wrote:Rabarbara wrote:Gorenje?orion wrote:
u pravu je, veš mašinu sam kupila u markama- sjećam se kao danas
…. dala je svoje.. poljubila ju i bacila nakon dva desetljeća vrijednog i požrtvovanog rada
...idešššš
Guest- Guest
veber wrote:ja te pomladio, a ti tako.Noor wrote:da, po njemu sam retardiranaRabarbara wrote:Veber je goriNoor wrote:Rabarbara wrote:
Što se tad kretalo u osnovnu s 15?
kyj...ma znaš
A belaja švapskog.
Guest- Guest
kod nas trgovina s autodijelovima, nutra 3 trgovca, gangster do gangstera, ne znaš koji je veći, svaki čas neke nove pile furali...sve na razliciveber wrote:kod nas šipac bio glavni i dobar kurs je imao ako si baš trebao dinare.Noor wrote:a bilo je po gradu i nekoliko kultnih 'wechselstube' punktovaveber wrote:pa jesmo, kod kajte je sva kovertibilna valuta bila sredstvo plaćanja. vraćao je u markama. i kovanice.Noor wrote:ahaha, pa tako recite!!
ispalo je da ste kruh i mleko kupovali s markama
Rabarbara wrote:Aha. Trebao je oženit vešmašinu.orion wrote:Rabarbara wrote:Moja je još jača. Nadživjela je čak i moj brak dva putaorion wrote:Rabarbara wrote:
Gorenje?
...idešššš
…. kad smo kod veša moram ići turu izvaditi, drugu ubaciti ...tak da ljudovi pozdrav vam.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
ona zna da samo mladoliko izgledam, a stara sam ko isusov magaracveber wrote:ja te pomladio, a ti tako.Noor wrote:da, po njemu sam retardiranaRabarbara wrote:Veber je goriNoor wrote:Rabarbara wrote:
Što se tad kretalo u osnovnu s 15?
kyj...ma znaš
orion wrote:Rabarbara wrote:Aha. Trebao je oženit vešmašinu.orion wrote:Rabarbara wrote:Moja je još jača. Nadživjela je čak i moj brak dva putaorion wrote:
...idešššš
…. kad smo kod veša moram ići turu izvaditi, drugu ubaciti ...tak da ljudovi pozdrav vam.
jbt, pa i ja!
bolje nova pila nego stara pila, a ako je stara pila, pila je od svojih novci.Noor wrote:kod nas trgovina s autodijelovima, nutra 3 trgovca, gangster do gangstera, ne znaš koji je veći, svaki čas neke nove pile furali...sve na razlici
veber-
2014-12-30
ja imam sluškinjca, tako da se ne zamaram s tim.Noor wrote:ona zna da samo mladoliko izgledam, a stara sam ko isusov magaracveber wrote:ja te pomladio, a ti tako.Noor wrote:da, po njemu sam retardiranaRabarbara wrote:Veber je goriNoor wrote:
kyj...ma znaš
veber-
2014-12-30
Moje i tvoje godine su nešto što će svi doživjeti (ako budu imali sreće ). Ali neće svi izgledati ni približno kao ti. Dakle, treba li dalje. :)Noor wrote:ona zna da samo mladoliko izgledam, a stara sam ko isusov magaracveber wrote:ja te pomladio, a ti tako.Noor wrote:da, po njemu sam retardiranaRabarbara wrote:Veber je goriNoor wrote:
kyj...ma znaš
Guest- Guest
ja doživio, preživio i otišao još dalje.Rabarbara wrote:Moje i tvoje godine su nešto što će svi doživjeti (ako budu imali sreće ). Ali neće svi izgledati ni približno kao ti. Dakle, treba li dalje. :)Noor wrote:ona zna da samo mladoliko izgledam, a stara sam ko isusov magarac
ali sise i dupe još mi nisu uzrasli....
veber-
2014-12-30
Napredan si ti, ne bih se čudila da ti i to izraste.veber wrote:ja doživio, preživio i otišao još dalje.Rabarbara wrote:Moje i tvoje godine su nešto što će svi doživjeti (ako budu imali sreće ). Ali neće svi izgledati ni približno kao ti. Dakle, treba li dalje. :)Noor wrote:ona zna da samo mladoliko izgledam, a stara sam ko isusov magarac
Samo nemoj naglo gubiti kapu. Polako, vrag odnija prišu.
Ja ne moram prati robu, ali svejedno moram of. By
Guest- Guest
Nema veze, naći će se neki da i tebe opali.veber wrote:ja doživio, preživio i otišao još dalje.Rabarbara wrote:Moje i tvoje godine su nešto što će svi doživjeti (ako budu imali sreće ). Ali neće svi izgledati ni približno kao ti. Dakle, treba li dalje. :)Noor wrote:ona zna da samo mladoliko izgledam, a stara sam ko isusov magarac
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ova će da duva i glumi mašinu za sušenje.Rabarbara wrote:Napredan si ti, ne bih se čudila da ti i to izraste.veber wrote:ja doživio, preživio i otišao još dalje.Rabarbara wrote:Moje i tvoje godine su nešto što će svi doživjeti (ako budu imali sreće ). Ali neće svi izgledati ni približno kao ti. Dakle, treba li dalje. :)Noor wrote:ona zna da samo mladoliko izgledam, a stara sam ko isusov magarac
Samo nemoj naglo gubiti kapu. Polako, vrag odnija prišu.
Ja ne moram prati robu, ali svejedno moram of. By
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ja sam taj koji pali...dzango wrote:Nema veze, naći će se neki da i tebe opali.veber wrote:ja doživio, preživio i otišao još dalje.Rabarbara wrote:Moje i tvoje godine su nešto što će svi doživjeti (ako budu imali sreće ). Ali neće svi izgledati ni približno kao ti. Dakle, treba li dalje. :)Noor wrote:ona zna da samo mladoliko izgledam, a stara sam ko isusov magarac
veber-
2014-12-30
Page 28 of 32 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32
Similar topics
» Kulturnjaci prosvjedovali protiv rezova:Ne zele uvodjenje trzisne logike a zele vise novca,ne zele konkurenciju medju umjetnicima
» Pernar : Jel normalno da cijela država bude paralizirana jer neki djed želi živjeti duže ?
» 'Zašto? Pa čovjek nema prihoda. Od čega će živjeti?!'
» Istražno povjerenstvo o Agrokoru: 6 razloga zašto DA
» Šest razloga zašto je Zapadu potrebna Turska
» Pernar : Jel normalno da cijela država bude paralizirana jer neki djed želi živjeti duže ?
» 'Zašto? Pa čovjek nema prihoda. Od čega će živjeti?!'
» Istražno povjerenstvo o Agrokoru: 6 razloga zašto DA
» Šest razloga zašto je Zapadu potrebna Turska
Page 28 of 32