Preminuo je Ivo Gregurević
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Preminuo je Ivo Gregurević
ma dvornik je druga prica kao i sovagovic..a sa srpske strane pavle vujisic,ljubisa samardzic,ckalja...to je taj profil....npr.bata zivojinovic je vise ratni glumac,akcija i tako to sa nekim izletima u komediju...dok su recimo dvornik,šova,ljubisa,vujisic mogli odigrati vise razlicitih likova od partizana,seoskih,gradskih mangupa,u komedijama pa do uloga ozbiljnih ljudi...bili su raznovrsni glumciHektorović wrote:vuksadinare wrote:gledaj..imao si ti odlicnih glumaca koji su odrasli na gradskom asfaltu poput zlatka gala,relje basica,zarka potocnjaka i jos nekih..stvar je u tome da znas sam u glumi nesto improvizirqati..a danasnji glumci su vecinom streberi koji su zavrsili akademiju i ne znaju nista improvizirati vec se striktno drze scenarija i sto su natelebali napamet..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:zao mi je sto se milan strljic u trci za lovom prebacio mahom na snimanje sapunjara b produkcije i zanemario film..a mogao je jos samo on nadomjestiti gregurovica od stare garde uz nadarevica...koji je isto bolestan i moze svaki cas otici gore...ja ne vidim neke legitimne nasljednike ovih glumackih velicina od mladje generacije...sve je to luk i voda narocito sto se filma tice i kvalitetnih serija ne racunam tu sapunjare
Ne mogu današnji klinci s asfalta nikad biti karakterni ko jedno seljačko dijete ko Ivo, ili pak težačko iz negdašnjeg Geta ko Dvornik...
Relja je glumio samog sebe, istina vrhunski, urbanog civiliziranog srednjeeuropskog židova...
Gumit balkanske sirovine nije znao :D No tu je recimo Dvornik briljirao...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3