ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Preminuo je Ivo Gregurević

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Preminuo je Ivo Gregurević - Page 2 Empty Re: Preminuo je Ivo Gregurević

Post by catabbath Thu 3 Jan - 9:47

Izgledao je dosta starije od 66.

catabbath

2015-08-22

Back to top Go down

Post by kic Thu 3 Jan - 9:55

svaki nas film je dotakao..

pocivao u miru
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Thu 3 Jan - 10:22

Nije nešto fantastično glumio, ali je bio pošten i nesebičan čovjek. Počivao u miru ....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram Thu 3 Jan - 11:36

kofein wrote:Nije nešto fantastično glumio, ali je bio pošten i nesebičan čovjek. Počivao u miru ....
Obozavao je zene i alkohol
Ja alkohol ne volim
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Hektorović Thu 3 Jan - 11:37

catabbath wrote:Izgledao je dosta starije od 66.

Boemski život
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 3 Jan - 11:41

realno..ivo gregurovic ej bio i fizicki istrosen..glumio ej u mnogo hr filmova i nekim serijama...od 1990-te...jer iskreno nismo vise imali glumaca takvog kalibra u to i u danasnje vrijeme osim njega i vusovica...pok.boris dvornik i fabijan sovakovic su bili stari kao i jos neki glumci..te su preminuli...tu i tamo znao je jos uskociti ivica vidovic...ovi svi drugi mladji su bili b i žnj kategorija...koji nisu mogli nadopuniti prazninu nakon sto su ostarjeli i preminuli neki nasi veliki glumci...ostao je onda nesto mlađi ivo gregurovic i uglavnom to je to bilo..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 3 Jan - 11:48

zao mi je sto se milan strljic u trci za lovom prebacio mahom na snimanje sapunjara b produkcije i zanemario film..a mogao je jos samo on nadomjestiti gregurovica od stare garde uz nadarevica...koji je isto bolestan i moze svaki cas otici gore...ja ne vidim neke legitimne nasljednike ovih glumackih velicina od mladje generacije...sve je to luk i voda narocito sto se filma tice i kvalitetnih serija ne racunam tu sapunjare
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by T. Thu 3 Jan - 11:56

nema vuče kvalitetnih filmova i serija kao nekada, u tome je stvar ...
sve su to mahom tzv. komedije liveoliberalnih 'perjanica' brešana, matanića i sl. ...
gdje ozbljni karakterni glumci niti ne mogu doći do izražaja...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 3 Jan - 12:08

T. wrote:nema vuče kvalitetnih filmova i serija kao nekada, u tome je stvar ...
sve su to mahom tzv. komedije liveoliberalnih 'perjanica' brešana, matanića i sl. ...
ajd bresan jos i nesto napravi za razliku od matanica...koji sto snima snima na ideoloskoj razini...i dosadne filmove...sa bezkarakternim likovima..zadnji nas film koji je napravljen a da se da gledati i nesto vrijedi su metastaze...ostalo je manje vise slaba kategorija
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Regoč Thu 3 Jan - 14:50

Pokoj vječni daruj mu, Gospodine!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč Thu 3 Jan - 14:53

Od mladoh izdvojit ću Filipa Jurčića, iako ni on nije u cvietu mladosti.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Hektorović Thu 3 Jan - 15:02

vuksadinare wrote:
ajd bresan jos i nesto napravi za razliku od matanica...koji sto snima snima na ideoloskoj razini...i dosadne filmove...sa bezkarakternim likovima..zadnji nas film koji je napravljen a da se da gledati i nesto vrijedi su metastaze...ostalo je manje vise slaba kategorija

Dosadni ljudi snimaju dosadne filmove sa jednako dosadnim glumcima...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović Thu 3 Jan - 15:03

vuksadinare wrote:zao mi je sto se milan strljic u trci za lovom prebacio mahom na snimanje sapunjara b produkcije i zanemario film..a mogao je jos samo on nadomjestiti gregurovica od stare garde uz nadarevica...koji je isto bolestan i moze svaki cas otici gore...ja ne vidim neke legitimne nasljednike ovih glumackih velicina od mladje generacije...sve je to luk i voda narocito sto se filma tice i kvalitetnih serija ne racunam tu sapunjare

Ne mogu današnji klinci s asfalta nikad biti karakterni ko jedno seljačko dijete ko Ivo, ili pak težačko iz negdašnjeg Geta ko Dvornik...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 3 Jan - 15:06

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:

Dosadni ljudi snimaju dosadne filmove sa jednako dosadnim glumcima...
cisto se radi o netalentiranom redatelju matanicu...a onda takvi redatelji da bi prikrili netalentiranost odplivaju u ideoloske vode i jedino mogu snimati manje vise filmove po ideoloskoj matrici gdje ce uvijek naci one koji cemu dati novac jer ce za njih snimati propagandne filmove..bresan je imao ipak kvalitetnijih uradaka od matanica...poput kako je poceo rat na mom otoku i marsal...bez obzira sto vise lijevo naginje zasto?..pa zato sto manje snima ali radi studioznije od matanica koji stanca filmove kao na traci jer je netalentiran i prelijen da nesto studiozno napravi
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 3 Jan - 15:09

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:zao mi je sto se milan strljic u trci za lovom prebacio mahom na snimanje sapunjara b produkcije i zanemario film..a mogao je jos samo on nadomjestiti gregurovica od stare garde uz nadarevica...koji je isto bolestan i moze svaki cas otici gore...ja ne vidim neke legitimne nasljednike ovih glumackih velicina od mladje generacije...sve je to luk i voda narocito sto se filma tice i kvalitetnih serija ne racunam tu sapunjare

Ne mogu današnji klinci s asfalta nikad biti karakterni ko jedno seljačko dijete ko Ivo, ili pak težačko iz negdašnjeg Geta ko Dvornik...
gledaj..imao si ti odlicnih glumaca koji su odrasli na gradskom asfaltu poput zlatka gala,relje basica,zarka potocnjaka i jos nekih..stvar je u tome da znas sam u glumi nesto improvizirqati..a danasnji glumci su vecinom streberi koji su zavrsili akademiju i ne znaju nista improvizirati vec se striktno drze scenarija i sto su natelebali napamet..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 3 Jan - 15:13

...od ovi danasnjih mladjih glumaca izdvojio bih bitorajca i buljana kao nesto vise talentirane glumce..dok onaj leon lucev isforsiran nesto slicno kao matanic..mada nema po meni nikakve karizme ali je ideoloski zastranio i takav odgovara lijevo liberalnoj filmskoj sceni kako ovdje tako i u regionu...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 3 Jan - 15:15

tri hrvatska filma u zadnjih dvadeset godina sto meni vrijede i dobro ih je pogledati uvijek su metastaze,oprosti mi za kung fu i zivi i mrtvi...ostalo gledati ako imas zivaca...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Thu 3 Jan - 15:21

dijagram wrote:
kofein wrote:Nije nešto fantastično glumio, ali je bio pošten i nesebičan čovjek. Počivao u miru ....
Obozavao je zene i alkohol
Ja alkohol ne volim

Ni ja.  Zato ćemo umrijeti istrošeni, ali zdrave jetre.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 3 Jan - 15:22

neki filmovi u kojima je gumio ivo gregurovic mislim na filmove u zadnjih desetak godina..nisu najvise kvalitete ili da spadaju u rubriku vrlo dobri..ali ivo gregurovic je svojom glumackom kvalitetom napravio koliko toliko gledljivim...ipak realno mislim da je gregurovic svoj filmski vrhunac imao tamo od kraja osamdesetih do kraja devdesetih ako gledamo samo film....caruga,sokol ga nije volio,kad mrtvi zapjevaju su bili njegov vrhunac...napose caruga i kad mrtvi zapjevaju..imao je on i prije dobrih filmskih i seriskih ostvarenja poput filma mecava,velo misto,hajducki gaj,mačak pod sljemom..ali ovi filmovi su njegov vrhunac bili
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hektorović Thu 3 Jan - 15:26

vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:

gledaj..imao si ti odlicnih glumaca koji su odrasli na gradskom asfaltu poput zlatka gala,relje basica,zarka potocnjaka i jos nekih..stvar je u tome da znas sam u glumi nesto improvizirqati..a danasnji glumci su vecinom streberi koji su zavrsili akademiju i ne znaju nista improvizirati vec se striktno drze scenarija i sto su natelebali napamet..

Relja je glumio samog sebe, istina vrhunski, urbanog civiliziranog srednjeeuropskog židova...

Gumit balkanske sirovine nije znao :D No tu je recimo Dvornik briljirao...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 3 Jan - 15:33

Hektorović wrote:
vuksadinare wrote:
Hektorović wrote:

Relja je glumio samog sebe, istina vrhunski, urbanog civiliziranog srednjeeuropskog židova...

Gumit balkanske sirovine nije znao :D No tu je recimo Dvornik briljirao...
ma dvornik je druga prica kao i sovagovic..a sa srpske strane pavle vujisic,ljubisa samardzic,ckalja...to je taj profil....npr.bata zivojinovic je vise ratni glumac,akcija i tako to sa nekim izletima u komediju...dok su recimo dvornik,šova,ljubisa,vujisic mogli odigrati vise razlicitih likova od partizana,seoskih,gradskih mangupa,u komedijama pa do uloga ozbiljnih ljudi...bili su raznovrsni glumci
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics