BUJANEC PRIPREMA KNJIGU PUNU PIKANTERIJA O PREDSJEDNICI
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: BUJANEC PRIPREMA KNJIGU PUNU PIKANTERIJA O PREDSJEDNICI
takav se bira dva puta:)prckov wrote:izaberite onog ko prica bolje viceve
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
h
Last edited by mortal on 3/1/2019, 13:52; edited 2 times in total
immortal-
2014-04-16
ti bi radi jedne koja je isto tako jako dobro koristila svoj mandat kao ambasador mogao manje vrjeđati HrvateEroo wrote:Smiješno mi je gledti nepismenu talibansku sirotinju kad se diže na stražnje noge.
KGK osvaja drugi mandat već u prvom krugu.
nego drugi bi bio prozvan i protjeran
ljudi su gubili radna mjesta radi mnogo manje, RADI NIŠTA !!!! to bi kao pravi domoljub morao znati
osvojila ili ne život teče dalje, masonerija pada..
ako i osvoji nije čisto njena zasluga
2014-04-16
jab glaso za koly
2014-04-19
koly nema ravnopravnog protivnikaprckov wrote:jab glaso za koly
jedino da joj se suprotstavi kakva mladja s boljim oblinama
lidija bacic ili slicna:)
dijagram-
2015-08-09
Ma ne radi se uopće o tome, nego o činjenici da se tvoj miljenik nounar priprijetio kako će napisati knjigu u kojoj će izložiti usrane gaće tvoje omiljene pridsidnice ;P Pitanje je sad kako ćeš se ti postaviti u toj delikatnoj situaciji i kome ćeš se prikloniti? Eee...Eroo wrote:Smiješno mi je gledti nepismenu talibansku sirotinju kad se diže na stražnje noge.
Mogla bi Escajgica. Ona ide Jogurtindim stopama; kokodakala je kokodakala o lustraciji i čemu sve ne, sve dok nije ušerfila gujscu u saborsku klupu. Sad je manja od makovog zrna. A i na nju se Malimir ložio ko peć na lož ulje ;Pdijagram wrote:koly nema ravnopravnog protivnikaprckov wrote:jab glaso za koly
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
fatalna kolydijagram wrote:koly nema ravnopravnog protivnikaprckov wrote:jab glaso za koly
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A jel' tako ti to svojoj ovčici od milja trepaš?prckov wrote:fatalna kolydijagram wrote:koly nema ravnopravnog protivnikaprckov wrote:jab glaso za koly
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
nemože on ništa njoj izložiti. može joj možda skinuti par posto % desnih glasova, glasova onog malog broja Rh desničara koji nisu preko HDZove partije uhljebljeni na državnu sisu, poticaj, penziju, šta već - pa mogu glasovati svojim mozgom.Oh_Femder wrote:Ma ne radi se uopće o tome, nego o činjenici da se tvoj miljenik nounar priprijetio kako će napisati knjigu u kojoj će izložiti usrane gaće tvoje omiljene pridsidnice ;P Pitanje je sad kako ćeš se ti postaviti u toj delikatnoj situaciji i kome ćeš se prikloniti? Eee...Eroo wrote:Smiješno mi je gledti nepismenu talibansku sirotinju kad se diže na stražnje noge.
kome će se Ero prikloniti? tamo gdje su pare , tamo je HDZ tamo su i članovi partije HDZa - za Kolindu i Plenkovića, tako će i 99% članova HDZa, dakle 200 000 članova + njihove obitelji, ccca sigurnih 700 000 glasova, još moraju skupiti ostale nezavisne glasove.. moji starci budu glasovali za Kolindu jer će reći "ona je manje zlo" , itd, ja sam je prije podržavao, ali nemogu glasovati više za lutku Gorana Jadronkovića i Dona Anemičnog
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
sta je cakaniOh_Femder wrote:A jel' tako ti to svojoj ovčici od milja trepaš?prckov wrote:fatalna kolydijagram wrote:koly nema ravnopravnog protivnikaprckov wrote:jab glaso za koly
2014-04-19
AssadNaPodmornici wrote:Pa ja sam htio glasovati za nju hvalio sam je zadnjih par mjeseci na forumu, bila je solidna Protiv Marakeša što su HDZovci potpisali, protiv trpacine, bila je za Trumpa i srednju Europu (Plenki i HDZ su kontra Trumpa oni su za Junkera, Makrona) bila je kritična prema Hdzovih ekonomskoj politici itd . Bila je desni domoljub , sada je Plenmijeva lutkica na koncu , naravno da neću glasovati za osobu koja je lutkica od Jadronkovića i Don AnemičnogNoor wrote:za koga ćeš ti?catabbath wrote:Hoćete glasati za Koli?
ne bih baš rekao da je njihova lutkica. Znaš ono, ko igra za raju a zanemaruje taktiku...
prije će se ona riješit don anemija nego obratno
e to bi bio bolji zaplet od tih turskih serija sto vam pustaju na tv-umarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Pa ja sam htio glasovati za nju hvalio sam je zadnjih par mjeseci na forumu, bila je solidna Protiv Marakeša što su HDZovci potpisali, protiv trpacine, bila je za Trumpa i srednju Europu (Plenki i HDZ su kontra Trumpa oni su za Junkera, Makrona) bila je kritična prema Hdzovih ekonomskoj politici itd . Bila je desni domoljub , sada je Plenmijeva lutkica na koncu , naravno da neću glasovati za osobu koja je lutkica od Jadronkovića i Don AnemičnogNoor wrote:za koga ćeš ti?catabbath wrote:Hoćete glasati za Koli?
ne bih baš rekao da je njihova lutkica. Znaš ono, ko igra za raju a zanemaruje taktiku...
2014-04-19
ne znam za druge, al znam da ce marcel za mesica po sedmi put:)
dijagram-
2015-08-09
debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Eroo wrote:Ako KGK ne izaberete ponovo već u prvom krugu sa 75%, onda vas/nas treba
proglasiti neuračunljivim narodom.
sto 75% , 103% kako dolikuje kraljici
gotova je samo to jos ne zna
Ti si idiot i što je najsmješnije, to ti još uvijek nije jasno.
Kolinda jednostavno nema konkurencije na slijedećim izborima, pogotovo nakon ovih manevara kojima je priskrbila dostatnu podršku premijera na slijedećim izborima uz koju joj je reizbor posve siguran.
2020 prvi narisan u kockice cuvati ce plavo nebo domovine
manevar kazes , ajde neka
Tebi je vrhunsko pitanje hoće li novi avioni parati naše nebo 2020. ili 2021.?
Svakako će parati, godinu prije ili kasnije, sasvim svejedno.
Ne samo što si idiot, ti si i patetičan i tragikomičan istovremeno.
Guest- Guest
moguće da kada dobije drugi mandat, da se okrene protiv njih, što bi bilo plus.marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Pa ja sam htio glasovati za nju hvalio sam je zadnjih par mjeseci na forumu, bila je solidna Protiv Marakeša što su HDZovci potpisali, protiv trpacine, bila je za Trumpa i srednju Europu (Plenki i HDZ su kontra Trumpa oni su za Junkera, Makrona) bila je kritična prema Hdzovih ekonomskoj politici itd . Bila je desni domoljub , sada je Plenmijeva lutkica na koncu , naravno da neću glasovati za osobu koja je lutkica od Jadronkovića i Don AnemičnogNoor wrote:za koga ćeš ti?catabbath wrote:Hoćete glasati za Koli?
ali ja neću dopustiti taj rizik, pa neću glasovati za nju.
iako će ona 90% osvojiti drugi madnat,
zapravo da je ostala "nezavisna" i da se nije poklonila jadronkoviću i plenkoviću, tek tada bi popušila, ovi bi ubacili nekog HDZovca kontra nje, i onda bi se slikala
a, shvatio si :)AssadNaPodmornici wrote:moguće da kada dobije drugi mandat, da se okrene protiv njih, što bi bilo plus.marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Pa ja sam htio glasovati za nju hvalio sam je zadnjih par mjeseci na forumu, bila je solidna Protiv Marakeša što su HDZovci potpisali, protiv trpacine, bila je za Trumpa i srednju Europu (Plenki i HDZ su kontra Trumpa oni su za Junkera, Makrona) bila je kritična prema Hdzovih ekonomskoj politici itd . Bila je desni domoljub , sada je Plenmijeva lutkica na koncu , naravno da neću glasovati za osobu koja je lutkica od Jadronkovića i Don AnemičnogNoor wrote:za koga ćeš ti?catabbath wrote:Hoćete glasati za Koli?
zapravo da je ostala "nezavisna" i da se nije poklonila jadronkoviću i plenkoviću, tek tada bi popušila, ovi bi ubacili nekog HDZovca kontra nje, i onda bi se slikala
neka ih iskoristi, nisu za drugo
Go, Koly, go!
Ajde Đoko, što se praviš Tošo? Em si Australičar, što je već samo po sebi diskutabilno jer znamo tko je tamo završio (krimosi i zoofiličari ;P), em si na avatar pljusnuo stado ovaca. Al' ni to ti nije bilo dosta, nego si se, da ne bi bilo nike zabune i nazv'o 'prck(am)ov(ce)'prckov wrote:sta je cakaniOh_Femder wrote:A jel' tako ti to svojoj ovčici od milja trepaš?prckov wrote:fatalna kolydijagram wrote:koly nema ravnopravnog protivnikaprckov wrote:jab glaso za koly
Mislim ono, kome ti misliš da ćeš mazati oči takvim očitim subliminalnim porukama. Reci nam još samo koja je od tih sa slike Koly pa da ti savjest bude mirna i čista da se ne moraš više skrivati u šifonjeru.
AssadNaPodmornici wrote:
Onda bi pobjedila tog nekog zamišljenog HDZ-ovca, koji u ovom trenutku niti ne postoji, jer bi i Plenki izgubio protiv nje da se kandidira na izborima za predsjednika, a gdje bi tek ostali iz stranke debelo zaostali za Kolindom.
Guest- Guest
kompletno nelogican postAssadNaPodmornici wrote:moguće da kada dobije drugi mandat, da se okrene protiv njih, što bi bilo plus.marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Pa ja sam htio glasovati za nju hvalio sam je zadnjih par mjeseci na forumu, bila je solidna Protiv Marakeša što su HDZovci potpisali, protiv trpacine, bila je za Trumpa i srednju Europu (Plenki i HDZ su kontra Trumpa oni su za Junkera, Makrona) bila je kritična prema Hdzovih ekonomskoj politici itd . Bila je desni domoljub , sada je Plenmijeva lutkica na koncu , naravno da neću glasovati za osobu koja je lutkica od Jadronkovića i Don AnemičnogNoor wrote:za koga ćeš ti?catabbath wrote:Hoćete glasati za Koli?
2014-04-19
vid cakanog sto se raspistoljioOh_Femder wrote:Ajde Đoko, što se praviš Tošo? Em si Australičar, što je već samo po sebi diskutabilno jer znamo tko je tamo završio (krimosi i zoofiličari ;P), em si na avatar pljusnuo stado ovaca. Al' ni to ti nije bilo dosta, nego si se, da ne bi bilo nike zabune i nazv'o 'prck(am)ov(ce)'prckov wrote:sta je cakaniOh_Femder wrote:A jel' tako ti to svojoj ovčici od milja trepaš?prckov wrote:fatalna kolydijagram wrote:
koly nema ravnopravnog protivnika
Mislim ono, kome ti misliš da ćeš mazati oči takvim očitim subliminalnim porukama. Reci nam još samo koja je od tih sa slike Koly pa da ti savjest bude mirna i čista da se ne moraš više skrivati u šifonjeru.
jel te to ufatila meza
2014-04-19
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Dajemo punu podršku državniku Plenkoviću
» Čović: Naša je pozicija jasna, borimo se za punu jednakopravnost, bez nas ne mogu ništa
» Nikolić: Vojsku Srbije staviti u punu pripravnost
» Ološ i sjecikesa Jambo dobio punu medijsku podršku
» SDPeovska fufa za par sati u Saboru uzeti će punu plaću
» Čović: Naša je pozicija jasna, borimo se za punu jednakopravnost, bez nas ne mogu ništa
» Nikolić: Vojsku Srbije staviti u punu pripravnost
» Ološ i sjecikesa Jambo dobio punu medijsku podršku
» SDPeovska fufa za par sati u Saboru uzeti će punu plaću
Page 5 of 6