BUJANEC PRIPREMA KNJIGU PUNU PIKANTERIJA O PREDSJEDNICI
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: BUJANEC PRIPREMA KNJIGU PUNU PIKANTERIJA O PREDSJEDNICI
vuksadinare wrote:opet bubas...ja
Možda ti ne predstavljaš večinu?
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
ne da mi se objasnjavat..nađemo se..odvedemkod brda svojih suboraca da se uvjeris..nema drugecatabbath wrote:vuksadinare wrote:opet bubas...ja
Možda ti ne predstavljaš večinu?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
catabbath-
2015-08-22
za koga ćeš ti?catabbath wrote:Hoćete glasati za Koli?
kao da ima izbor...na suprotnoj strani..jos gore vecina su ljubitelji 'doktora,inzinjera'Noor wrote:za koga ćeš ti?catabbath wrote:Hoćete glasati za Koli?
2015-09-08
steta sto plenki nema kakvog brata blizanca
bio bi odlican, moderan predsjednik, spreman za izazove ovog vremena
bio bi odlican, moderan predsjednik, spreman za izazove ovog vremena
dijagram-
2015-08-09
možda bolje da se primi posla, pa ovo istražuje malo
http://istinomprotivlazi.com/component/k2/979-odakle-ministrici-vanjskih-poslova-mariji-buric-pejcinovic-8-7-milijuna-eura-na-rba-racunu?fbclid=IwAR1RUQcaCd2H_T4d1MhkLAlEU-SEhh3ClxVMfHN48PW7vYDIW7KBvq_kT2g
http://istinomprotivlazi.com/component/k2/979-odakle-ministrici-vanjskih-poslova-mariji-buric-pejcinovic-8-7-milijuna-eura-na-rba-racunu?fbclid=IwAR1RUQcaCd2H_T4d1MhkLAlEU-SEhh3ClxVMfHN48PW7vYDIW7KBvq_kT2g
gle, ako se marljivo radi i pametno trosi onda se moze imatiNoor wrote:možda bolje da se primi posla, pa ovo istražuje malo
zna po novinama biti kvalitetnih clanaka kako stedjeti
deset kuna ovdje, sto odnje i...eto par milijuncica
dijagram-
2015-08-09
recept za one koji imali priliku dobiti posao u ovoj državi, posebno u državnoj službidijagram wrote:gle, ako se marljivo radi i pametno trosi onda se moze imatiNoor wrote:možda bolje da se primi posla, pa ovo istražuje malo
postotak nezaposlenih prija rata , iza rata, i 20 - 25 godina iza rata poražavajuća stavka za pokušaj bilo kakve recepture o mogućnosti ostvarenja dobrog života u Hrvatskoj
immortal-
2014-04-16
Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Eroo wrote:Ako KGK ne izaberete ponovo već u prvom krugu sa 75%, onda vas/nas treba
proglasiti neuračunljivim narodom.
sto 75% , 103% kako dolikuje kraljici
gotova je samo to jos ne zna
Ti si idiot i što je najsmješnije, to ti još uvijek nije jasno.
Kolinda jednostavno nema konkurencije na slijedećim izborima, pogotovo nakon ovih manevara kojima je priskrbila dostatnu podršku premijera na slijedećim izborima uz koju joj je reizbor posve siguran.
2020 prvi narisan u kockice cuvati ce plavo nebo domovine
manevar kazes , ajde neka
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa ja sam htio glasovati za nju hvalio sam je zadnjih par mjeseci na forumu, bila je solidna Protiv Marakeša što su HDZovci potpisali, protiv trpacine, bila je za Trumpa i srednju Europu (Plenki i HDZ su kontra Trumpa oni su za Junkera, Makrona) bila je kritična prema Hdzovih ekonomskoj politici itd . Bila je desni domoljub , sada je Plenmijeva lutkica na koncu , naravno da neću glasovati za osobu koja je lutkica od Jadronkovića i Don AnemičnogNoor wrote:za koga ćeš ti?catabbath wrote:Hoćete glasati za Koli?
evo, saću i ja tako :)dijagram wrote:gle, ako se marljivo radi i pametno trosi onda se moze imatiNoor wrote:možda bolje da se primi posla, pa ovo istražuje malo
znači, za kaktus-babu ćeš? :)AssadNaPodmornici wrote:Pa ja sam htio glasovati za nju hvalio sam je zadnjih par mjeseci na forumu, bila je solidna Protiv Marakeša što su HDZovci potpisali, protiv trpacine, bila je za Trumpa i srednju Europu (Plenki i HDZ su kontra Trumpa oni su za Junkera, Makrona) bila je kritična prema Hdzovih ekonomskoj politici itd . Bila je desni domoljub , sada je Plenmijeva lutkica na koncu , naravno da neću glasovati za osobu koja je lutkica od Jadronkovića i Don AnemičnogNoor wrote:za koga ćeš ti?catabbath wrote:Hoćete glasati za Koli?
U leggieru lavazza 14 kuna, a mogu piti za 10.Noor wrote:evo, saću i ja tako :)dijagram wrote:gle, ako se marljivo radi i pametno trosi onda se moze imatiNoor wrote:možda bolje da se primi posla, pa ovo istražuje malo
Koji sam ja glupan.
Valja samo pronaci kafice gdje je takva cijena:)
dijagram-
2015-08-09
Tko je? ToNoor wrote:znači, za kaktus-ba bu ćeš? :)AssadNaPodmornici wrote:Pa ja sam htio glasovati za nju hvalio sam je zadnjih par mjeseci na forumu, bila je solidna Protiv Marakeša što su HDZovci potpisali, protiv trpacine, bila je za Trumpa i srednju Europu (Plenki i HDZ su kontra Trumpa oni su za Junkera, Makrona) bila je kritična prema Hdzovih ekonomskoj politici itd . Bila je desni domoljub , sada je Plenmijeva lutkica na koncu , naravno da neću glasovati za osobu koja je lutkica od Jadronkovića i Don AnemičnogNoor wrote:za koga ćeš ti?catabbath wrote:Hoćete glasati za Koli?
Sinčić, ili neću izaći,
dijagram wrote:U leggieru lavazza 14 kuna, a mogu piti za 10.Noor wrote:evo, saću i ja tako :)dijagram wrote:gle, ako se marljivo radi i pametno trosi onda se moze imatiNoor wrote:možda bolje da se primi posla, pa ovo istražuje malo
Koji sam ja glupan.
Valja samo pronaci kafice gdje je takva cijena:)
AssadNaPodmornici wrote:Pa ja sam htio glasovati za nju hvalio sam je zadnjih par mjeseci na forumu, bila je solidna Protiv Marakeša što su HDZovci potpisali, protiv trpacine, bila je za Trumpa i srednju Europu (Plenki i HDZ su kontra Trumpa oni su za Junkera, Makrona) bila je kritična prema Hdzovih ekonomskoj politici itd . Bila je desni domoljub , sada je Plenmijeva lutkica na koncu , naravno da neću glasovati za osobu koja je lutkica od Jadronkovića i Don Anemičnog
Borg je asimilirao :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:Tko je? ToNoor wrote:znači, za kaktus-ba bu ćeš? :)AssadNaPodmornici wrote:Pa ja sam htio glasovati za nju hvalio sam je zadnjih par mjeseci na forumu, bila je solidna Protiv Marakeša što su HDZovci potpisali, protiv trpacine, bila je za Trumpa i srednju Europu (Plenki i HDZ su kontra Trumpa oni su za Junkera, Makrona) bila je kritična prema Hdzovih ekonomskoj politici itd . Bila je desni domoljub , sada je Plenmijeva lutkica na koncu , naravno da neću glasovati za osobu koja je lutkica od Jadronkovića i Don AnemičnogNoor wrote:za koga ćeš ti?catabbath wrote:Hoćete glasati za Koli?
Sinčić, ili neću izaći,
Dalia
Speare Shaker wrote:kofein wrote:Opasnost za KGK može predstavljati samo ozbiljan i adekvatan kandidat. Bude li Milanović, ona dobija izbore.
A tko bi mogao biti opasniji od Milanovića?
Kao mlado političko društvo, nismo imuni na instant rješenja koja mogu iznenaditi. Na negativnoj kampanji se dobijaju izbori. Ne bih potcijenio Živi zid nikako.
Guest- Guest
između Dalie Orešković i Plenkija/Jadronkovića i njihove lutkice Kolinde nema nikakve razlike u ekonomskom i ostalom programu.Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:Tko je? ToNoor wrote:znači, za kaktus-ba bu ćeš? :)AssadNaPodmornici wrote:Pa ja sam htio glasovati za nju hvalio sam je zadnjih par mjeseci na forumu, bila je solidna Protiv Marakeša što su HDZovci potpisali, protiv trpacine, bila je za Trumpa i srednju Europu (Plenki i HDZ su kontra Trumpa oni su za Junkera, Makrona) bila je kritična prema Hdzovih ekonomskoj politici itd . Bila je desni domoljub , sada je Plenmijeva lutkica na koncu , naravno da neću glasovati za osobu koja je lutkica od Jadronkovića i Don AnemičnogNoor wrote:
za koga ćeš ti?
Sinčić, ili neću izaći,
Dalia
Pogledajte što se ona zalaže, a što provodi Plenki.
U tom slučaju glas za Daliju je glas za Kolindu i obratno. Kolinda je bila dobar izbor dok je nisu Plenki i Jadronković stavili pod kontrolu. Sada je ona knadidat lijevog centra kao Dalija, Bandić, Josipović, ona Mrak Taritaš(kako se već zove) to je sve ista politika.
Opozicija će biti Sinčić, kandidat Nezavisni za Hrvatsku stranke, ili Radnička Fronta ima svoga(naravno ideje su sranje ali nije lutka na koncu)
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
svi ce oni biti bandiceve lutke na koncu na krajuAssadNaPodmornici wrote:između Dalie Orešković i Plenkija/Jadronkovića i njihove lutkice Kolinde nema nikakve razlike u ekonomskom i ostalom programu.Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:Tko je? ToNoor wrote:znači, za kaktus-ba bu ćeš? :)AssadNaPodmornici wrote:
Pa ja sam htio glasovati za nju hvalio sam je zadnjih par mjeseci na forumu, bila je solidna Protiv Marakeša što su HDZovci potpisali, protiv trpacine, bila je za Trumpa i srednju Europu (Plenki i HDZ su kontra Trumpa oni su za Junkera, Makrona) bila je kritična prema Hdzovih ekonomskoj politici itd . Bila je desni domoljub , sada je Plenmijeva lutkica na koncu , naravno da neću glasovati za osobu koja je lutkica od Jadronkovića i Don Anemičnog
Sinčić, ili neću izaći,
Dalia
Pogledajte što se ona zalaže, a što provodi Plenki.
U tom slučaju glas za Daliju je glas za Kolindu i obratno. Kolinda je bila dobar izbor dok je nisu Plenki i Jadronković stavili pod kontrolu. Sada je ona knadidat lijevog centra kao Dalija, Bandić, Josipović, ona Mrak Taritaš(kako se već zove) to je sve ista politika.
Opozicija će biti Sinčić, kandidat Nezavisni za Hrvatsku stranke, ili Radnička Fronta ima svoga(naravno ideje su sranje ali nije lutka na koncu)
2015-09-08
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Dajemo punu podršku državniku Plenkoviću
» Čović: Naša je pozicija jasna, borimo se za punu jednakopravnost, bez nas ne mogu ništa
» Nikolić: Vojsku Srbije staviti u punu pripravnost
» Ološ i sjecikesa Jambo dobio punu medijsku podršku
» SDPeovska fufa za par sati u Saboru uzeti će punu plaću
» Čović: Naša je pozicija jasna, borimo se za punu jednakopravnost, bez nas ne mogu ništa
» Nikolić: Vojsku Srbije staviti u punu pripravnost
» Ološ i sjecikesa Jambo dobio punu medijsku podršku
» SDPeovska fufa za par sati u Saboru uzeti će punu plaću
Page 3 of 6