Abenologija
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Abenologija
Nemoj me zezati!? :)aben wrote:pa od čega unda živiš?mativka wrote:Ne... :)aben wrote:i ti iskorišćavaš druge?mativka wrote:Honorarno....aben wrote:
jo sun zaburavi, oli ti rodiš?
ljudi te iskorištavaju? pa ča unda. mi smo načinjeni da nas se iskorišćivo.
Kod mene je u svakom smislu pretjerano :)
Kako je onaj Smith rekao - kupoprodajnog ugovora :)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
pa prihvati svoja ograničenja, koja ti korist od ovih floskula viruj u sebe i slično;mativka wrote:Nikako se ne mogu prilagoditi tuđem upitnom pogledu. Znam što misli, na koji način...i opet ja usprkos znanju mislim: ma što je to od mene - sitnica...aben wrote:no doubt about itmativka wrote:Ja uvijek unaprijed razmišljam, obrazujem se konstantno.aben wrote:pa, malo je socijalist, ali mu je pristup dobar. un ne čininpredvidjanja ubsmislu biti će vako i vako, nego doje mogućnosti kako bi lako mogli biti. ne zun oko česa se ti točno brineš ali njegov smjer razmišljanja je kako binsenljudi prilagodili životnon vijeku od 150 godin ili životu ki evoluiro iznad organskog života, aimativka wrote:
Jel dobro, ima li smisla?
previše sam dobra prema svima i svima činim goleme usluge za njihovo dobro, a za sebe ne tražim ništa. Bi li trebala biti oštrija i konačno to prekinuti i naplaćivati svoj trud?
ako nisi sposobna za ono kolike su ti ambicije, čemu mu mučiti sun sebe? pokriješ se koliki ti je lancun i bog
2014-04-16
meni to zvuči ko iskorišćivanjemativka wrote:Nemoj me zezati!? :)aben wrote:pa od čega unda živiš?mativka wrote:Ne... :)aben wrote:i ti iskorišćavaš druge?mativka wrote:
Honorarno....
Kod mene je u svakom smislu pretjerano :)
2014-04-16
Ma čekaj malo da otarem ovu sjetu s sebe :)aben wrote:pa prihvati svoja ograničenja, koja ti korist od ovih floskula viruj u sebe i slično;mativka wrote:Nikako se ne mogu prilagoditi tuđem upitnom pogledu. Znam što misli, na koji način...i opet ja usprkos znanju mislim: ma što je to od mene - sitnica...aben wrote:no doubt about itmativka wrote:Ja uvijek unaprijed razmišljam, obrazujem se konstantno.aben wrote:
pa, malo je socijalist, ali mu je pristup dobar. un ne čininpredvidjanja ubsmislu biti će vako i vako, nego doje mogućnosti kako bi lako mogli biti. ne zun oko česa se ti točno brineš ali njegov smjer razmišljanja je kako binsenljudi prilagodili životnon vijeku od 150 godin ili životu ki evoluiro iznad organskog života, ai
previše sam dobra prema svima i svima činim goleme usluge za njihovo dobro, a za sebe ne tražim ništa. Bi li trebala biti oštrija i konačno to prekinuti i naplaćivati svoj trud?
ako nisi sposobna za ono kolike su ti ambicije, čemu mu mučiti sun sebe? pokriješ se koliki ti je lancun i bog
Ne volim Nove i nešto me spopalo. Sposobna sam za više od višeg :) Samo gušim to i ispadne ovo...
Nego ajmo mi nešto veselo, sexy...nešto, nešto :)
Hoćeš reći da si bio nevjerodostojan kada si mi stavio taj link prije ihaaaj godina? :)aben wrote:meni to zvuči ko iskorišćivanjemativka wrote:Nemoj me zezati!? :)aben wrote:pa od čega unda živiš?mativka wrote:Ne... :)aben wrote:
i ti iskorišćavaš druge?
nisu floskule, nego dugotrajan neuspjeh često ljudima poljulja samopouzdanje i misle da nisu dovoljno vrijedni
umjesto da mativku ohrabriš, ti još govoriš da ima prevelika očekivanja za svoje sposobnosti..omg
jedino ako to znaš i u to si siguran, ok.
umjesto da mativku ohrabriš, ti još govoriš da ima prevelika očekivanja za svoje sposobnosti..omg
Uskoro će otkucati Nova...i rezime slijedi za godinu dana u ovo vrijeme :)Noor wrote:nisu floskule, nego dugotrajan neuspjeh često ljudima poljulja samopouzdanje i misle da nisu dovoljno vrijedni
ja u stvari svakog 31.12., više nego veselje zbog Nove, osjetim sjetu zbog nezaustavljive prolaznosti
I mene spopale takve misli. noćas zaspala, tj. zadnje kada sam pogledala na sat bilo je 5:48 :)Noor wrote:ja u stvari svakog 31.12., više nego veselje zbog Nove, osjetim sjetu zbog nezaustavljive prolaznosti
Ali, ajmo se malo prodrmati :)
jedino otrcanije od veselja na storu godinu je sjeta na storu godinu:)mativka wrote:Ma čekaj malo da otarem ovu sjetu s sebe :)aben wrote:pa prihvati svoja ograničenja, koja ti korist od ovih floskula viruj u sebe i slično;mativka wrote:Nikako se ne mogu prilagoditi tuđem upitnom pogledu. Znam što misli, na koji način...i opet ja usprkos znanju mislim: ma što je to od mene - sitnica...aben wrote:no doubt about itmativka wrote:
Ja uvijek unaprijed razmišljam, obrazujem se konstantno.
Ne volim Nove i nešto me spopalo. Sposobna sam za više od višeg :) Samo gušim to i ispadne ovo...
2014-04-16
nemun jo pojma za ot link:)mativka wrote:Hoćeš reći da si bio nevjerodostojan kada si mi stavio taj link prije ihaaaj godina? :)aben wrote:meni to zvuči ko iskorišćivanjemativka wrote:Nemoj me zezati!? :)aben wrote:pa od čega unda živiš?mativka wrote:
Ne... :)
2014-04-16
Pa kada je tebi sve ravno :)aben wrote:jedino otrcanije od veselja na storu godinu je sjeta na storu godinu:)mativka wrote:Ma čekaj malo da otarem ovu sjetu s sebe :)aben wrote:pa prihvati svoja ograničenja, koja ti korist od ovih floskula viruj u sebe i slično;mativka wrote:Nikako se ne mogu prilagoditi tuđem upitnom pogledu. Znam što misli, na koji način...i opet ja usprkos znanju mislim: ma što je to od mene - sitnica...aben wrote:
no doubt about it
Namlatiti ću te...aben wrote:nemun jo pojma za ot link:)mativka wrote:Hoćeš reći da si bio nevjerodostojan kada si mi stavio taj link prije ihaaaj godina? :)aben wrote:meni to zvuči ko iskorišćivanjemativka wrote:Nemoj me zezati!? :)aben wrote:
pa od čega unda živiš?
Taj link je ostavio duboki trag na mene...Petersona ionako samo više gledam nego slušam :)
Noor wrote:nisu floskule, nego dugotrajan neuspjeh često ljudima poljulja samopouzdanje i misle da nisu dovoljno vrijedni
da je ohrabrin? ye, pa da napravi nekakovu glupost.
ugl, jo joj jis reko da su joj očekivanja prevelika za sposobnosti
2014-04-16
napuštam vas...nisam se mislila toliko zadržati na temi :)mativka wrote:I mene spopale takve misli. noćas zaspala, tj. zadnje kada sam pogledala na sat bilo je 5:48 :)Noor wrote:ja u stvari svakog 31.12., više nego veselje zbog Nove, osjetim sjetu zbog nezaustavljive prolaznosti
dođem čestitati :)
ma je rovno, meni je još malo utakmica, nema chris paula, nemo gordona, james igro sun sa červoricon iz g lige..mativka wrote:Pa kada je tebi sve ravno :)aben wrote:jedino otrcanije od veselja na storu godinu je sjeta na storu godinu:)mativka wrote:Ma čekaj malo da otarem ovu sjetu s sebe :)aben wrote:pa prihvati svoja ograničenja, koja ti korist od ovih floskula viruj u sebe i slično;mativka wrote:
Nikako se ne mogu prilagoditi tuđem upitnom pogledu. Znam što misli, na koji način...i opet ja usprkos znanju mislim: ma što je to od mene - sitnica...
2014-04-16
Aaaaa, znači ipak misliš da sam spremna na svašta :)aben wrote:Noor wrote:nisu floskule, nego dugotrajan neuspjeh često ljudima poljulja samopouzdanje i misle da nisu dovoljno vrijedni
da je ohrabrin? ye, pa da napravi nekakovu glupost.
ugl, jo joj jis reko da su joj očekivanja prevelika za sposobnosti
Za razliku od tebe na kojeg me sve bušilice i ostali alati u katalozima podsjete i pitam se : A je to?! :)
Dođi...možda i dobijemo poljubac od Abenda :DNoor wrote:napuštam vas...nisam se mislila toliko zadržati na temi :)mativka wrote:I mene spopale takve misli. noćas zaspala, tj. zadnje kada sam pogledala na sat bilo je 5:48 :)Noor wrote:ja u stvari svakog 31.12., više nego veselje zbog Nove, osjetim sjetu zbog nezaustavljive prolaznosti
dođem čestitati :)
pa ki se more sićati svega toga, ti si bila rezustentna i moro sun ti dovati materijola za trojicu...mativka wrote:Namlatiti ću te...aben wrote:nemun jo pojma za ot link:)mativka wrote:Hoćeš reći da si bio nevjerodostojan kada si mi stavio taj link prije ihaaaj godina? :)aben wrote:meni to zvuči ko iskorišćivanjemativka wrote:
Nemoj me zezati!? :)
Taj link je ostavio duboki trag na mene...Petersona ionako samo više gledam nego slušam :)
2014-04-16
Večeras utakmica?aben wrote:ma je rovno, meni je još malo utakmica, nema chris paula, nemo gordona, james igro sun sa červoricon iz g lige..mativka wrote:Pa kada je tebi sve ravno :)aben wrote:jedino otrcanije od veselja na storu godinu je sjeta na storu godinu:)mativka wrote:Ma čekaj malo da otarem ovu sjetu s sebe :)aben wrote:
pa prihvati svoja ograničenja, koja ti korist od ovih floskula viruj u sebe i slično;
Tip je pričao u kameru...direktno, jasno...i onako kako je. Bez uljepšavanja. Odnosi koji počivaju na zakonu akcije i reakcije :)aben wrote:pa ki se more sićati svega toga, ti si bila rezustentna i moro sun ti dovati materijola za trojicu...mativka wrote:Namlatiti ću te...aben wrote:nemun jo pojma za ot link:)mativka wrote:Hoćeš reći da si bio nevjerodostojan kada si mi stavio taj link prije ihaaaj godina? :)aben wrote:
meni to zvuči ko iskorišćivanje
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50