Abenologija
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Abenologija
Jel dobro, ima li smisla?aben wrote:ako te to baš zanimo, harari je napiso knjigu o tomu, a imoš i video predavanje na jutubumativka wrote:A ne znam, toliko tehnologija ide naprijed i sva dostignuća vezana uz nju. Iskreno, bojim se za postojanje čovječnosti.aben wrote:mativka wrote:Meni nekako neugodno..kao svi se vesele, provode..ne znam ja što...a, ja evo tu :)aben wrote:
jo sun uvika logirun
Onda si mislim, ma biti ću iskrena do kraja, dan kao svaki dan. Osim što mi se u glavi vrti bezbroj pitanja :)
Poput onog od jutros...vidiš li svijet za koju stotinu godina kao distopiju ...
jebiga, jo to gljedun iz drugoga kuta; ti ča se veselu upravo trošu šolde da bi bili veseli, sutra će biti polubolesni, unda dalje, jo sun svoja dirigirana veselja prošo za dvo života, tako da mi ne fali biti veseli.
ne vidin,
vidin da će biti isto ko i do sa...
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
jo sun zaburavi, oli ti rodiš?mativka wrote:More me razne misli :)aben wrote:a oko čega si to tvrdoglava?mativka wrote:Biti ću ustrajna u svojoj svojeglavosti :)
Nova je tu i ja se trebam odlučiti na onu šaku o stol...i što se tiče posla i ljudi oko mene koji me iskorištavaju...
ljudi te iskorištavaju? pa ča unda. mi smo načinjeni da nas se iskorišćivo.
2014-04-16
Odluči! Tresni šakom i skini utege, ne čekaj da to netko drugi učini, jer nitko drugi neće, a vrijeme letimativka wrote:More me razne misli :)aben wrote:a oko čega si to tvrdoglava?mativka wrote:Biti ću ustrajna u svojoj svojeglavosti :)
Nova je tu i ja se trebam odlučiti na onu šaku o stol...i što se tiče posla i ljudi oko mene koji me iskorištavaju...
pa, malo je socijalist, ali mu je pristup dobar. un ne čininpredvidjanja ubsmislu biti će vako i vako, nego doje mogućnosti kako bi lako mogli biti. ne zun oko česa se ti točno brineš ali njegov smjer razmišljanja je kako binsenljudi prilagodili životnon vijeku od 150 godin ili životu ki evoluiro iznad organskog života, aimativka wrote:Jel dobro, ima li smisla?aben wrote:ako te to baš zanimo, harari je napiso knjigu o tomu, a imoš i video predavanje na jutubumativka wrote:A ne znam, toliko tehnologija ide naprijed i sva dostignuća vezana uz nju. Iskreno, bojim se za postojanje čovječnosti.aben wrote:mativka wrote:
Meni nekako neugodno..kao svi se vesele, provode..ne znam ja što...a, ja evo tu :)
Onda si mislim, ma biti ću iskrena do kraja, dan kao svaki dan. Osim što mi se u glavi vrti bezbroj pitanja :)
Poput onog od jutros...vidiš li svijet za koju stotinu godina kao distopiju ...
jebiga, jo to gljedun iz drugoga kuta; ti ča se veselu upravo trošu šolde da bi bili veseli, sutra će biti polubolesni, unda dalje, jo sun svoja dirigirana veselja prošo za dvo života, tako da mi ne fali biti veseli.
ne vidin,
2014-04-16
strike that,Noor wrote:Odluči! Tresni šakom i skini utege, ne čekaj da to netko drugi učini, jer nitko drugi neće, a vrijeme letimativka wrote:More me razne misli :)aben wrote:a oko čega si to tvrdoglava?mativka wrote:Biti ću ustrajna u svojoj svojeglavosti :)
trpi i muči. nosi ono ča si odlučila nositi.
2014-04-16
Honorarno....aben wrote:jo sun zaburavi, oli ti rodiš?mativka wrote:More me razne misli :)aben wrote:a oko čega si to tvrdoglava?mativka wrote:Biti ću ustrajna u svojoj svojeglavosti :)
Kod mene je u svakom smislu pretjerano :)
tko, ja? a ne, ne...ja sam odlučila i tresnula šakom....nikad u životu nisam napravila bolju stvar :)aben wrote:strike that,Noor wrote:Odluči! Tresni šakom i skini utege, ne čekaj da to netko drugi učini, jer nitko drugi neće, a vrijeme letimativka wrote:More me razne misli :)aben wrote:a oko čega si to tvrdoglava?mativka wrote:Biti ću ustrajna u svojoj svojeglavosti :)
trpi i muči. nosi ono ča si odlučila nositi.
Da, a i skinula sam kg toliko da sam morala bušiti rupice na remenu ;)Noor wrote:Odluči! Tresni šakom i skini utege, ne čekaj da to netko drugi učini, jer nitko drugi neće, a vrijeme letimativka wrote:More me razne misli :)aben wrote:a oko čega si to tvrdoglava?mativka wrote:Biti ću ustrajna u svojoj svojeglavosti :)
Mislim da će tako biti...
to s remenom, pretpostavljam da ti nije žaomativka wrote:Da, a i skinula sam kg toliko da sam morala bušiti rupice na remenu ;)Noor wrote:Odluči! Tresni šakom i skini utege, ne čekaj da to netko drugi učini, jer nitko drugi neće, a vrijeme letimativka wrote:More me razne misli :)aben wrote:a oko čega si to tvrdoglava?mativka wrote:Biti ću ustrajna u svojoj svojeglavosti :)
ajde samo...budi hrabra i čvrsta, meni je kap prelila čašu u rujnu i riješila sam sve u 2 dana
Ja uvijek unaprijed razmišljam, obrazujem se konstantno.aben wrote:pa, malo je socijalist, ali mu je pristup dobar. un ne čininpredvidjanja ubsmislu biti će vako i vako, nego doje mogućnosti kako bi lako mogli biti. ne zun oko česa se ti točno brineš ali njegov smjer razmišljanja je kako binsenljudi prilagodili životnon vijeku od 150 godin ili životu ki evoluiro iznad organskog života, aimativka wrote:Jel dobro, ima li smisla?aben wrote:ako te to baš zanimo, harari je napiso knjigu o tomu, a imoš i video predavanje na jutubumativka wrote:A ne znam, toliko tehnologija ide naprijed i sva dostignuća vezana uz nju. Iskreno, bojim se za postojanje čovječnosti.aben wrote:
ne vidin,
previše sam dobra prema svima i svima činim goleme usluge za njihovo dobro, a za sebe ne tražim ništa. Bi li trebala biti oštrija i konačno to prekinuti i naplaćivati svoj trud?
Borila sam se s 5 kg viška, a sada otišla daleko, nenamjerno ispod toga....Noor wrote:to s remenom, pretpostavljam da ti nije žaomativka wrote:Da, a i skinula sam kg toliko da sam morala bušiti rupice na remenu ;)Noor wrote:Odluči! Tresni šakom i skini utege, ne čekaj da to netko drugi učini, jer nitko drugi neće, a vrijeme letimativka wrote:More me razne misli :)aben wrote:
a oko čega si to tvrdoglava?
ajde samo...budi hrabra i čvrsta, meni je kap prelila čašu u rujnu i riješila sam sve u 2 dana
Voljela bih stalan posao...smiriti se. Da ti je samo vidjeti moj životopis....No bez obzira na njega, ne mogu se pomiriti s nepravdom koja vlada...i to je moja mana...
vjerujem da si zadovoljna vagom, bez obzira što toliko i nisi željela :)
Mate, teško je pričati kad nisu poznate pojedinosti, ali najvažnije...imaj vjeru u sebe, a nepravde je uvijek bilo i bit će
Mate, teško je pričati kad nisu poznate pojedinosti, ali najvažnije...imaj vjeru u sebe, a nepravde je uvijek bilo i bit će
Malo sam previše istršila....ne želim razočarati ljude koji su mi dali svoje povjerenje...Noor wrote:vjerujem da si zadovoljna vagom, bez obzira što toliko i nisi željela :)
i ti iskorišćavaš druge?mativka wrote:Honorarno....aben wrote:jo sun zaburavi, oli ti rodiš?mativka wrote:More me razne misli :)aben wrote:a oko čega si to tvrdoglava?mativka wrote:Biti ću ustrajna u svojoj svojeglavosti :)
2014-04-16
no doubt about itmativka wrote:Ja uvijek unaprijed razmišljam, obrazujem se konstantno.aben wrote:pa, malo je socijalist, ali mu je pristup dobar. un ne čininpredvidjanja ubsmislu biti će vako i vako, nego doje mogućnosti kako bi lako mogli biti. ne zun oko česa se ti točno brineš ali njegov smjer razmišljanja je kako binsenljudi prilagodili životnon vijeku od 150 godin ili životu ki evoluiro iznad organskog života, aimativka wrote:Jel dobro, ima li smisla?aben wrote:ako te to baš zanimo, harari je napiso knjigu o tomu, a imoš i video predavanje na jutubumativka wrote:
A ne znam, toliko tehnologija ide naprijed i sva dostignuća vezana uz nju. Iskreno, bojim se za postojanje čovječnosti.
previše sam dobra prema svima i svima činim goleme usluge za njihovo dobro, a za sebe ne tražim ništa. Bi li trebala biti oštrija i konačno to prekinuti i naplaćivati svoj trud?
2014-04-16
Ne... :)aben wrote:i ti iskorišćavaš druge?mativka wrote:Honorarno....aben wrote:jo sun zaburavi, oli ti rodiš?mativka wrote:More me razne misli :)aben wrote:
a oko čega si to tvrdoglava?
pih, neš ti borbe,mativka wrote:Borila sam se s 5 kg viška, a sada otišla daleko, nenamjerno ispod toga....Noor wrote:to s remenom, pretpostavljam da ti nije žaomativka wrote:Da, a i skinula sam kg toliko da sam morala bušiti rupice na remenu ;)Noor wrote:Odluči! Tresni šakom i skini utege, ne čekaj da to netko drugi učini, jer nitko drugi neće, a vrijeme letimativka wrote:
More me razne misli :)
Voljela bih stalan posao...smiriti se. Da ti je samo vidjeti moj životopis....No bez obzira na njega, ne mogu se pomiriti s nepravdom koja vlada...i to je moja mana...
to je ko mala svadjica
2014-04-16
Nikako se ne mogu prilagoditi tuđem upitnom pogledu. Znam što misli, na koji način...i opet ja usprkos znanju mislim: ma što je to od mene - sitnica...aben wrote:no doubt about itmativka wrote:Ja uvijek unaprijed razmišljam, obrazujem se konstantno.aben wrote:pa, malo je socijalist, ali mu je pristup dobar. un ne čininpredvidjanja ubsmislu biti će vako i vako, nego doje mogućnosti kako bi lako mogli biti. ne zun oko česa se ti točno brineš ali njegov smjer razmišljanja je kako binsenljudi prilagodili životnon vijeku od 150 godin ili životu ki evoluiro iznad organskog života, aimativka wrote:Jel dobro, ima li smisla?aben wrote:
ako te to baš zanimo, harari je napiso knjigu o tomu, a imoš i video predavanje na jutubu
pa od čega unda živiš?mativka wrote:Ne... :)aben wrote:i ti iskorišćavaš druge?mativka wrote:Honorarno....aben wrote:jo sun zaburavi, oli ti rodiš?mativka wrote:
More me razne misli :)
2014-04-16
A rekla sam ti odavno da sam čuvana :)aben wrote:pih, neš ti borbe,mativka wrote:Borila sam se s 5 kg viška, a sada otišla daleko, nenamjerno ispod toga....Noor wrote:to s remenom, pretpostavljam da ti nije žaomativka wrote:Da, a i skinula sam kg toliko da sam morala bušiti rupice na remenu ;)Noor wrote:
Odluči! Tresni šakom i skini utege, ne čekaj da to netko drugi učini, jer nitko drugi neće, a vrijeme leti
to je ko mala svadjica
Ti si drugačiji, kreneš i staneš :)
Nemoj me zezati!? :)aben wrote:pa od čega unda živiš?mativka wrote:Ne... :)aben wrote:i ti iskorišćavaš druge?mativka wrote:Honorarno....aben wrote:
jo sun zaburavi, oli ti rodiš?
Kako je onaj Smith rekao - kupoprodajnog ugovora :)
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Page 11 of 50