Novogodišnja poruka Elvisa Duspare
Page 16 of 20
Page 16 of 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Re: Novogodišnja poruka Elvisa Duspare
Ima smisla.Leviathan2 wrote:to su longijevi kompici, (aka reymabus)Rabarbara wrote:Morala sam guglati da vidim koja ti je ta.Leviathan2 wrote:hmm
sto kaze ashtar komanda, jel zemlja okrugla il je ravna ploca
Guest- Guest
ti si zaostao, istočnjačke religije donose odgovor, naime radi se o slonovima a ne tamo nekom atlasu kojem treba voltaren za leđaLeviathan2 wrote:abe, de ti men rec, jel zemlja okrugla i slicno il je ploca koju nosi atlasaben wrote:Rabarbara wrote:To ako gledamo kvantitetu. Nemojmo zaboraviti na "kvalitetu" (uh koji crnjak ).tre wrote:U svakom slučaju mislim da je mao iznad hiće po broju mrtvih za koje zaslužni.aben wrote:
pa ki je gori, hitler ili mao?
mao, brojniji je.
Mislim da je Hićo u tom dijelu nepobjediv.
nepobjediv? niti blizu.
ali, ideja rovne zemlje je znanstvena, a astrološka je sanjarska, make belive ki je posto istina u srcima mnogih, a to je gore
Jel se ti to probavaš umiliti Davoru Gopcu?Rabarbara wrote:Ima smisla.Leviathan2 wrote:to su longijevi kompici, (aka reymabus)Rabarbara wrote:Morala sam guglati da vidim koja ti je ta.Leviathan2 wrote:hmm
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Ali nije loša ona tvoja teorija o dualnoj prirodi zemlje :DDDDDDDDDDaben wrote:nis munjin zauzimati strone dok još bjesni rat znanstvenih paradigmi!Leviathan2 wrote:abe, de ti men rec, jel zemlja okrugla i slicno il je ploca koju nosi atlasaben wrote:Rabarbara wrote:To ako gledamo kvantitetu. Nemojmo zaboraviti na "kvalitetu" (uh koji crnjak ).tre wrote:
U svakom slučaju mislim da je mao iznad hiće po broju mrtvih za koje zaslužni.
nepobjediv? niti blizu.
ali, ideja rovne zemlje je znanstvena, a astrološka je sanjarska, make belive ki je posto istina u srcima mnogih, a to je gore
Malo sam korigirala nabrojane.tre wrote:Rabarbara wrote:To ako gledamo kvantitetu. Nemojmo zaboraviti na "kvalitetu" (uh koji crnjak ).tre wrote:U svakom slučaju mislim da je mao iznad hiće po broju mrtvih za koje zaslužni.aben wrote:Rabarbara wrote:
Nisu gori, brojniji su.
mao, brojniji je.
Na ovom bi se dala i dobra rasprava razviti jer nije da su kinezi glup narod ali jednostavno nisu mogli doći do izražaja zbog sistema u kojima su živjeli. U principu se potvrđuje u ovom i sličnim slučajevima( mao, hićo, pol pot,tito,marx...staljin) kako kao nekom čarolijom go**a uvijek isplivaju na površinu i plivaju zajedno sa dobrim plivačima.
Meni se ipak čini da je Adolf bio najgori po tom pitanju. Zapravo, okružio se maštovitim suradnicima. Timski rad.
Guest- Guest
Kome?Oh_Femder wrote:Jel se ti to probavaš umiliti Davoru Gopcu?Rabarbara wrote:Ima smisla.Leviathan2 wrote:to su longijevi kompici, (aka reymabus)Rabarbara wrote:Morala sam guglati da vidim koja ti je ta.Leviathan2 wrote:hmm
Guest- Guest
Da je Aben kojim slučajem Srbin, bila bi i trial verzija.tre wrote:Ali nije loša ona tvoja teorija o dualnoj prirodi zemlje :DDDDDDDDDDaben wrote:nis munjin zauzimati strone dok još bjesni rat znanstvenih paradigmi!Leviathan2 wrote:abe, de ti men rec, jel zemlja okrugla i slicno il je ploca koju nosi atlasaben wrote:Rabarbara wrote:
To ako gledamo kvantitetu. Nemojmo zaboraviti na "kvalitetu" (uh koji crnjak ).
nepobjediv? niti blizu.
Guest- Guest
tko je taj elvis duspara pa ovoliko postova o njemu?
Guest- Guest
Nemam pojma.metilda wrote:tko je taj elvis duspara pa ovoliko postova o njemu?
Ovoliko postova je zbog Bepa, ne zbog Elvisa. :)
Guest- Guest
Nisi trebala korigirati, marx je utro put svima na listi poslje njega zato je on na spisku a zločine tita ne treba umanjivati, oni su takvi kakvi jesu i nisu niti malo bezazleni, čak što više no nećemo o tome da ne useremo temu sa ww2Rabarbara wrote:Malo sam korigirala nabrojane.tre wrote:Rabarbara wrote:To ako gledamo kvantitetu. Nemojmo zaboraviti na "kvalitetu" (uh koji crnjak ).tre wrote:U svakom slučaju mislim da je mao iznad hiće po broju mrtvih za koje zaslužni.aben wrote:
mao, brojniji je.
Na ovom bi se dala i dobra rasprava razviti jer nije da su kinezi glup narod ali jednostavno nisu mogli doći do izražaja zbog sistema u kojima su živjeli. U principu se potvrđuje u ovom i sličnim slučajevima( mao, hićo, pol pot,tito,marx...staljin) kako kao nekom čarolijom go**a uvijek isplivaju na površinu i plivaju zajedno sa dobrim plivačima.
Meni se ipak čini da je Adolf bio najgori po tom pitanju. Zapravo, okružio se maštovitim suradnicima. Timski rad.
Vjerojatno bi se našao kompromis ali samo ako je umjesto atlasa neki srbo Nemanja u pitanju koji nosi vasceli svet na svojim plećimaRabarbara wrote:Da je Aben kojim slučajem Srbin, bila bi i trial verzija.tre wrote:Ali nije loša ona tvoja teorija o dualnoj prirodi zemlje :DDDDDDDDDDaben wrote:nis munjin zauzimati strone dok još bjesni rat znanstvenih paradigmi!Leviathan2 wrote:abe, de ti men rec, jel zemlja okrugla i slicno il je ploca koju nosi atlasaben wrote:
nepobjediv? niti blizu.
to će se i dogoditi ako obje strone budu iznile dovoljno uvjerljive dokaze, unda će se malo negodovati, i naposlijetku tiskati udžbenici...tre wrote:Ali nije loša ona tvoja teorija o dualnoj prirodi zemlje :DDDDDDDDDDaben wrote:nis munjin zauzimati strone dok još bjesni rat znanstvenih paradigmi!Leviathan2 wrote:abe, de ti men rec, jel zemlja okrugla i slicno il je ploca koju nosi atlasaben wrote:Rabarbara wrote:
nepobjediv? niti blizu.
2014-04-16
redikul koji neprestano laprda o ravnom disku i koji doslovce tumači (samo ono što mu paše) ono što je napisano u Bibliji.metilda wrote:tko je taj elvis duspara pa ovoliko postova o njemu?
Samo da mi ne doživimo tu tragikomediju :Saben wrote:to će se i dogoditi ako obje strone budu iznile dovoljno uvjerljive dokaze, unda će se malo negodovati, i naposlijetku tiskati udžbenici...tre wrote:Ali nije loša ona tvoja teorija o dualnoj prirodi zemlje :DDDDDDDDDDaben wrote:nis munjin zauzimati strone dok još bjesni rat znanstvenih paradigmi!Leviathan2 wrote:abe, de ti men rec, jel zemlja okrugla i slicno il je ploca koju nosi atlasaben wrote:
nepobjediv? niti blizu.
Rabarbara wrote:Kome?Oh_Femder wrote:Jel se ti to probavaš umiliti Davoru Gopcu?Rabarbara wrote:Ima smisla.Leviathan2 wrote:to su longijevi kompici, (aka reymabus)Rabarbara wrote:
Morala sam guglati da vidim koja ti je ta.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Aaaa. Misliš na moj avatar.Oh_Femder wrote:Rabarbara wrote:Kome?Oh_Femder wrote:Jel se ti to probavaš umiliti Davoru Gopcu?Rabarbara wrote:Ima smisla.Leviathan2 wrote:
to su longijevi kompici, (aka reymabus)
Nisam upalila motorku, danas pilim ručno .
Nije. Slučajno sam naišla na njenu fotku i svidjela mi se.
Guest- Guest
Stavio si Marxa a zaboravio Staljina. Onda si trebao dodati i Lenjina. Ma ideja kao ideja je zapravo bila dobra, ali izvedba je bila prestrašna.tre wrote:Nisi trebala korigirati, marx je utro put svima na listi poslje njega zato je on na spisku a zločine tita ne treba umanjivati, oni su takvi kakvi jesu i nisu niti malo bezazleni, čak što više no nećemo o tome da ne useremo temu sa ww2Rabarbara wrote:Malo sam korigirala nabrojane.tre wrote:Rabarbara wrote:To ako gledamo kvantitetu. Nemojmo zaboraviti na "kvalitetu" (uh koji crnjak ).tre wrote:
U svakom slučaju mislim da je mao iznad hiće po broju mrtvih za koje zaslužni.
A ne ne, Tita ne mogu do kraja gurnuti u taj lonac.
Ne mogu i gotovo.
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Stavio si Marxa a zaboravio Staljina. Onda si trebao dodati i Lenjina. Ma ideja kao ideja je zapravo bila dobra, ali izvedba je bila prestrašna.tre wrote:Nisi trebala korigirati, marx je utro put svima na listi poslje njega zato je on na spisku a zločine tita ne treba umanjivati, oni su takvi kakvi jesu i nisu niti malo bezazleni, čak što više no nećemo o tome da ne useremo temu sa ww2Rabarbara wrote:Malo sam korigirala nabrojane.tre wrote:Rabarbara wrote:
Ne mogu i gotovo.
jesus fucking christ
2014-04-16
Abene, polako, strefit će te infarkt.aben wrote:Rabarbara wrote:Stavio si Marxa a zaboravio Staljina. Onda si trebao dodati i Lenjina. Ma ideja kao ideja je zapravo bila dobra, ali izvedba je bila prestrašna.tre wrote:Nisi trebala korigirati, marx je utro put svima na listi poslje njega zato je on na spisku a zločine tita ne treba umanjivati, oni su takvi kakvi jesu i nisu niti malo bezazleni, čak što više no nećemo o tome da ne useremo temu sa ww2Rabarbara wrote:Malo sam korigirala nabrojane.tre wrote:
Ne mogu i gotovo.
jesus fucking christ
Diši duboko, samo diši...
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Abene, polako, strefit će te infarkt.aben wrote:Rabarbara wrote:Stavio si Marxa a zaboravio Staljina. Onda si trebao dodati i Lenjina. Ma ideja kao ideja je zapravo bila dobra, ali izvedba je bila prestrašna.tre wrote:Nisi trebala korigirati, marx je utro put svima na listi poslje njega zato je on na spisku a zločine tita ne treba umanjivati, oni su takvi kakvi jesu i nisu niti malo bezazleni, čak što više no nećemo o tome da ne useremo temu sa ww2Rabarbara wrote:
Malo sam korigirala nabrojane.
Ne mogu i gotovo.
jesus fucking christ
nis nika ču da je neko dobi infarkt od sriće
2014-04-16
Sriće?!aben wrote:Rabarbara wrote:Abene, polako, strefit će te infarkt.aben wrote:
jesus fucking christ
nis nika ču da je neko dobi infarkt od sriće
Pa ovo je djelovalo kao hropac umirućeg.
Guest- Guest
Page 16 of 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Similar topics
» Novogodišnja poruka Angele Merkel: Islamski terorizam je najveća prijetnja Njemačkoj
» "Posledica Holivuda i Elvisa Prislija je rijaliti šou koji danas živimo"
» Novogodišnja čestitka
» novogodišnja čestitka nemočnom majmunu
» Novogodišnja čestitka Sljedeći tjedan poskupljuju cigarete
» "Posledica Holivuda i Elvisa Prislija je rijaliti šou koji danas živimo"
» Novogodišnja čestitka
» novogodišnja čestitka nemočnom majmunu
» Novogodišnja čestitka Sljedeći tjedan poskupljuju cigarete
Page 16 of 20