Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić
etna je jedini za kojeg znam. iz kanade došao i ratovao u bosni. upoznali se po zapovjednoj liniji.prckov wrote:jab da yoda ide ratovat po bosni a kaja da bude logistika
pere gace I to
kasnije su teško stradali u prometu na D1 cijelu obitelj pokupio kreten.
a sada neka nastave svi prvoborci iz minkenske bojne.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ne dobiju ga srbi, nego bosanci. puna ih uprava.veber wrote:kayice, pa oni su svi isti. odi tražit posao u zagrebu u upravi. dobiju ga samo sančosi, svih provinjenci. i srbi zbog kvote.kaya wrote:bosanskim muslimanima bi ja zabranila raditi u RH. a i ako dodu uglavnom ti produ i odu u sloveniju pa u svedsku.AssadNaPodmornici wrote:a ako je ovo istina, ovim bosanskim muslimanima treba zabraniti da uopće rade u RH i išta. A ne epi se hvali, kako njegov bosanac zaposlio hrpu bosanskih muslimana i da su mu super, da će i on tako..
a epi kad ih zaposli ce ogovarati s njima opet nas. bolan oni su raja, jedni i drugi i treci i to i pomazu se a ovi hrvati u k....u.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
tako I trebakaya wrote:ne dobiju ga srbi, nego bosanci. puna ih uprava.veber wrote:kayice, pa oni su svi isti. odi tražit posao u zagrebu u upravi. dobiju ga samo sančosi, svih provinjenci. i srbi zbog kvote.kaya wrote:bosanskim muslimanima bi ja zabranila raditi u RH. a i ako dodu uglavnom ti produ i odu u sloveniju pa u svedsku.AssadNaPodmornici wrote:a ako je ovo istina, ovim bosanskim muslimanima treba zabraniti da uopće rade u RH i išta. A ne epi se hvali, kako njegov bosanac zaposlio hrpu bosanskih muslimana i da su mu super, da će i on tako..
a epi kad ih zaposli ce ogovarati s njima opet nas. bolan oni su raja, jedni i drugi i treci i to i pomazu se a ovi hrvati u k....u.
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
je, evo svi smo odusevljeni.prckov wrote:tako I trebakaya wrote:ne dobiju ga srbi, nego bosanci. puna ih uprava.veber wrote:kayice, pa oni su svi isti. odi tražit posao u zagrebu u upravi. dobiju ga samo sančosi, svih provinjenci. i srbi zbog kvote.kaya wrote:bosanskim muslimanima bi ja zabranila raditi u RH. a i ako dodu uglavnom ti produ i odu u sloveniju pa u svedsku.AssadNaPodmornici wrote:a ako je ovo istina, ovim bosanskim muslimanima treba zabraniti da uopće rade u RH i išta. A ne epi se hvali, kako njegov bosanac zaposlio hrpu bosanskih muslimana i da su mu super, da će i on tako..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jebga postajemo manjina.kaya wrote:ne dobiju ga srbi, nego bosanci. puna ih uprava.veber wrote:kayice, pa oni su svi isti. odi tražit posao u zagrebu u upravi. dobiju ga samo sančosi, svih provinjenci. i srbi zbog kvote.kaya wrote:bosanskim muslimanima bi ja zabranila raditi u RH. a i ako dodu uglavnom ti produ i odu u sloveniju pa u svedsku.AssadNaPodmornici wrote:a ako je ovo istina, ovim bosanskim muslimanima treba zabraniti da uopće rade u RH i išta. A ne epi se hvali, kako njegov bosanac zaposlio hrpu bosanskih muslimana i da su mu super, da će i on tako..
2014-12-30
uvjek mozete plakatkaya wrote:je, evo svi smo odusevljeni.prckov wrote:tako I trebakaya wrote:ne dobiju ga srbi, nego bosanci. puna ih uprava.veber wrote:kayice, pa oni su svi isti. odi tražit posao u zagrebu u upravi. dobiju ga samo sančosi, svih provinjenci. i srbi zbog kvote.kaya wrote:
bosanskim muslimanima bi ja zabranila raditi u RH. a i ako dodu uglavnom ti produ i odu u sloveniju pa u svedsku.
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Noć pada, ovdje kod mojih još uvijek ima struje ali sa strahom dočekujemo još jednu noć.
Živio Treći.
Živio Treći.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne brini čuva te oni neki, kod nas poznatiji kao minkenska bojna. mirno spavaj.epikur37 wrote:Noć pada, ovdje kod mojih još uvijek ima struje ali sa strahom dočekujemo još jednu noć.
Živio Treći.
2014-12-30
A vise njih su dobili nogu VRITEroo wrote:To je zbog pasa lutalica, a jedan je čak zalutao i u precjedništvo...
Domaaa
U široki breg
Sora wrote:A vise njih su dobili nogu VRITEroo wrote:To je zbog pasa lutalica, a jedan je čak zalutao i u precjedništvo...
Domaaa
U široki breg
Što se mrčiš ako nemaš šučin...Ovaj puta Dragan bira, strpite se.
kaya wrote:ne dobiju ga srbi, nego bosanci. puna ih uprava.
Sa gradonačelnikom na čelu.
catabbath-
2015-08-22
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» NE PLAĆA Todoriću u Srbiji isključuju struju u trgovinama
» Nole cestitao Hrvatima bozic sa rakijom mucenicom 'Cica Draza'
» Nadbiskup Puljić: Oni koji prihvate krive nauke sami se isključuju iz Crkve
» HRVATI DEVOJKU IZ TUZLE DRŽALI KAO ROBINJU
» Međuetnički sukob u okolici Rijeke
» Nole cestitao Hrvatima bozic sa rakijom mucenicom 'Cica Draza'
» Nadbiskup Puljić: Oni koji prihvate krive nauke sami se isključuju iz Crkve