ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić - Page 4 Empty Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić

Post by veber 26/12/2018, 14:25

pa otprilike

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić - Page 4 Empty Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić

Post by RayMabus 26/12/2018, 14:28

veber wrote:pa otprilike
Pa nego šta je , stari vodovi , odjednom velika potrošnja i padne sistem
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 26/12/2018, 14:33

ali nije na nacionalnoj osnovi. ne zna kabel jel božić niti duhovi okolo trče da ubiju trafostanicu.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Eroo 26/12/2018, 14:42

To je zbog pasa lutalica, a jedan je čak zalutao i u precjedništvo... :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 26/12/2018, 14:45

kaya wrote:
Eroo wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Eroo wrote:
AssadNaPodmornici wrote:sa druge strane, recimo da sam bio u jednom Srpskom selu u Hrvatskom dijelu BiH, (većinski Srpsko ali ima i Hrvata i Bošnjaka), meni Hrvat iz toga sela u Bosni priča kako njima  naši  isključuju isto redovito struju jer je selo većinski Srpsko. 

eto koji su tamo I2b primitivci
Svatko ima svoju nepismenu talibansku sirotinju. Mesić, Pusićka, Stazić i Pernar su im kod vas simboli.
u ovom srpskom selu unutar Hrvatskog dijela Bosne gdje im naši kontroliraju struju, tvoji Bosanski HDZovci ovim Srbima isključuju struju redovito , i to mi govori Hrvat katolik iz toga sela, 

e da ne radi se o Pernaru, i nabrojenim, Pernar nema veze sa Bosnom , nego o tvojim HDZovcima katolicima i domoljubima tvojim I2b koji Srbima isključuju struju, a ono gore muslimanski I2b isključuju našima struju.
Nisi razumio ni jednu prosto proširenu rečenicu, a razgovarao bi o temi o kojoj pojma nemaš.
sve ti je rekao. sve je to isto.
trolaj dalje o mesicu, mozes i o francu ferdinandu
Eto i ti. Neka ste vi nama rekli... :)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/12/2018, 14:47

Bih ima struje i viška , jedini je izvoze no isto tako infrastruktura je stara 30 i više godina
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya 26/12/2018, 15:13

veber wrote:ali nije na nacionalnoj osnovi. ne zna kabel jel božić niti duhovi okolo trče da ubiju trafostanicu.
ma hajde, gase  jedni drugima. onda depesa maticnoj - kuku struju nam gase!
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 26/12/2018, 15:16

Paaa..uza sviće je sve ljepse..ili??? nema gladjenja onih idijotskih smurtfouna,tableta,jebavanja po internetu,i opceniti alijenacije kao takve..bez struje sve upucuje na zbilizavanje ljudi i iskreniji odnos..
kaksu inace Kristijani slavili Bozic do 1800 i nesh,ili kakogod dok stroma nije bilo....jel.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 26/12/2018, 15:20

kaya wrote:
veber wrote:ali nije na nacionalnoj osnovi. ne zna kabel jel božić niti duhovi okolo trče da ubiju trafostanicu.
zgodna, živio sam tamo. jebu se uzduž i poprek. grijanje ne postoji. svi napizde klime koje nisu invertorske i dođe do pada napona, uređaji se pogase. a sančos ko sančosi ne drže se pravila da se ne pale uređaji i onda sustav padne pet put.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Eroo 26/12/2018, 15:31

kaya wrote:
Nepismena talibanska sirotinja nema pojma što se uopće događa i ne vidi dalje nego šta se vidi s kaptola. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 26/12/2018, 15:35

veber wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Eroo wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Eroo wrote:
Svatko ima svoju nepismenu talibansku sirotinju. Mesić, Pusićka, Stazić i Pernar su im kod vas simboli.
u ovom srpskom selu unutar Hrvatskog dijela Bosne gdje im naši kontroliraju struju, tvoji Bosanski HDZovci ovim Srbima isključuju struju redovito , i to mi govori Hrvat katolik iz toga sela, 

e da ne radi se o Pernaru, i nabrojenim, Pernar nema veze sa Bosnom , nego o tvojim HDZovcima katolicima i domoljubima tvojim I2b koji Srbima isključuju struju, a ono gore muslimanski I2b isključuju našima struju.
Nisi razumio ni jednu prosto proširenu rečenicu, a razgovarao bi o temi o kojoj pojma nemaš.
razumijem dobro o čemu se radi, bio sam u tom selu živio 2mjeseca , dakle dio je Hrvatskog nekog kantona.. i svako malo nema struje.. selo je većinski srpsko ali ima i hrvata i bošnjaka.. ja se družio sa jednim starijim Hrvatom iz sela, on mi govori "a to naši iz Mostara često isključe struju jer su većina stanovnika Srbi a to ti je normalno pogotovo za vrijeme blagdana". 

sada opet reci da neman pojma.
ja sam živio 6 mjeseci u prijestolnici svih rvata. vukojebina žešća.
ali u biti nije da si oni nekaj iskapčaju struju.
loša infrastruktura. svi imaju 1,5mm2 kablove, a svi uveli klime, docukali radijatore.
i onda cijelo selo ti zahajca hrpu tih uređaja i ode sve u tri pm.
moguće da je i to uzrok, jer i Bosanski muslimani se sada pravdaju "ma negasimo mi Hrvatima, sve je to slučajno bla bla bla".

tako vjerojatno Elektroprivda HerceGBosne isto govori "negasimo mi srbima, sve je to slučajno, nebi mi".. možda i jesu u pravu, ja govorim šta sam vidio i doživio , i šta sam čuo koji je uzrok tome(pričao mi Hrvat katolik iz toga sela ne Srbin)

možda je zaista sve to slučajno, a možda prije gase ovi našima struju, a bogami i naši gase njima. 30godina nakon rata oni se i dalje brutalno tako mrze i najradije bi jedne druge poklali. - po mogućnosti da oni budu u ZGu a da se mi ratujemo jel
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 26/12/2018, 15:37

a ako je ovo istina, ovim bosanskim muslimanima treba zabraniti da uopće rade u RH i išta. A ne epi se hvali, kako njegov bosanac zaposlio hrpu bosanskih muslimana i da su mu super, da će i on tako.. 

a onda će ti isti bosanski muslimani se vratiti u bosnu, i glasovati će za komšića i njegovim roditeljima u tuzli će isključivati struju za božić.. 

a onda će biti kuku-lele "perecija nas prodala zagreb je kriv"

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Eroo 26/12/2018, 15:40

AssadNaPodmornici wrote:a ako je ovo istina, ovim bosanskim muslimanima treba zabraniti da uopće rade u RH i išta. A ne epi se hvali, kako njegov bosanac zaposlio hrpu bosanskih muslimana i da su mu super, da će i on tako.. 

a onda će ti isti bosanski muslimani se vratiti u bosnu, i glasovati će za komšića i njegovim roditeljima u tuzli će isključivati struju za božić..
Na drugoj temi pokušavam objasnit, ali izgleda neuspješno... Komšić je rješenje problema i ne problem.
Sačekaj, ne žuri...odnija đava prišu. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 26/12/2018, 15:42

pa komšić je vama sjeo kao budali pleska, iako ste otvorili par stotina tema glede komšića od zadnjih izbora,  - lik nema nikakvu moć, a vi ste ponovo dobili status žrtve i super, a prava žrtva niste, jer lik ionako ništa nemože , ima vrlo ograničenu moć.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by veber 26/12/2018, 15:44

AssadNaPodmornici wrote:
moguće da je i to uzrok, jer i Bosanski muslimani se sada pravdaju "ma negasimo mi Hrvatima, sve je to slučajno bla bla bla".

tako vjerojatno Elektroprivda HerceGBosne isto govori "negasimo mi srbima, sve je to slučajno, nebi mi".. možda i jesu u pravu, ja govorim šta sam vidio i doživio , i šta sam čuo koji je uzrok tome(pričao mi Hrvat katolik iz toga sela ne Srbin)

možda je zaista sve to slučajno, a možda prije gase ovi našima struju, a bogami i naši gase njima. 30godina nakon rata oni se i dalje brutalno tako mrze i najradije bi jedne druge poklali. - po mogućnosti da oni budu u ZGu a da se mi ratujemo jel
eee, mostar je podjeljen grad. berlin je bio kuraz. ali ti i ja nema frke.
to nije za bilivit.
sarajevo. bogtejebo, na baščaršiji mi tip veli da su oni muslimani i da uz ćevape nema pivo.
ma popušite kuratz i odem u iliđu i pojedem ćevape i popijem pivo.
picu ne jedem ako nemam kolu uz nju.

a ta jebena bosna je podjeljena, raskomadana sa svih strana.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kaya 26/12/2018, 15:49

AssadNaPodmornici wrote:a ako je ovo istina, ovim bosanskim muslimanima treba zabraniti da uopće rade u RH i išta. A ne epi se hvali, kako njegov bosanac zaposlio hrpu bosanskih muslimana i da su mu super, da će i on tako.. 
bosanskim muslimanima bi ja zabranila raditi u RH. a i ako dodu uglavnom ti produ i odu u sloveniju pa u svedsku. 
a epi kad ih zaposli ce ogovarati s njima opet nas. bolan oni su raja, jedni i drugi i treci i to i pomazu se a ovi hrvati u k....u.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 26/12/2018, 15:53

AssadNaPodmornici wrote:pa komšić je vama sjeo kao budali pleska, iako ste otvorili par stotina tema glede komšića od zadnjih izbora,  - lik nema nikakvu moć, a vi ste ponovo dobili status žrtve i super, a prava žrtva niste, jer lik ionako ništa nemože , ima vrlo ograničenu moć.
da, da, zrtve. ko oni srbi na kosovu , ovi im salju kao pomoc, hranu, nema nejac sta jesti. pretopstavljam da ima ali nije iz srbije , samo na srpsku robu je carina 100%. 
onda ovi tu sprancu pokusavaju na nama. a interesantno nitko ne pise iz bosne, svi zbrisali. isim jednog a i on ce.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber 26/12/2018, 15:55

kaya wrote:
bosanskim muslimanima bi ja zabranila raditi u RH. a i ako dodu uglavnom ti produ i odu u sloveniju pa u svedsku. 
a epi kad ih zaposli ce ogovarati s njima opet nas. bolan oni su raja, jedni i drugi i treci i to i pomazu se a ovi hrvati u k....u.
kayice, pa oni su svi isti. odi tražit posao u zagrebu u upravi. dobiju ga samo sančosi, svih provinjenci. i srbi zbog kvote.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kaya 26/12/2018, 15:55

Eroo wrote:

Na drugoj temi pokušavam objasnit, ali izgleda neuspješno... Komšić je rješenje problema i ne problem.
Sačekaj, ne žuri...odnija đava prišu. :D
a sta ero  da objasnis? da jedni drugima iskljucujete struju i onda zovete da su vam iskljucili  struju?!
jel to, to smo shvatili.
idi im ukljuci iz slovenije..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by prckov 26/12/2018, 15:55

jab da yoda ide ratovat po bosni a kaja da bude logistika
pere gace I to

2014-04-19

Back to top Go down

Post by veber 26/12/2018, 16:02

prckov wrote:jab da yoda ide ratovat po bosni a kaja da bude logistika
pere gace I to
etna je jedini za kojeg znam. iz kanade došao i ratovao u bosni. upoznali se po zapovjednoj liniji.
kasnije su teško stradali u prometu na D1 cijelu obitelj pokupio kreten.

a sada neka nastave svi prvoborci iz minkenske bojne.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics