Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hrvatima u okolici Tuzle namjerno isključuju struju za Božić
Ne razumiješ sitoVaciju, kao što je gorikar nikad nisu ni razumili na pravi način.debotoijusto wrote:Eroo wrote:Veliki kamen najprije razbiješ na manje dijelove s tokmakom, a poslin i' povadiš s mašklinon i s polugon.debotoijusto wrote:@epikur iz HR pumpa atmosferu slizanja s krkanom a ispastaju njegovi u domovini , potla bude tko nas bre zavadi bujrum
imam druga iskustva s velikim kamenom , malo suvremenija
jedni vade drugi obradjuju treci montiraju
@ero ostavi se sranja huskanja bude ti se obilo o glavu , poslanica bosancanima sto utvarase hrvatstvo
Prati: Dodik i Čović su za konsolidaciju vlasti i ulazak u euroatlanske integracije što je prije moguće.
Blokiraju Erdoganovi, ali im ni to neće pomoći. Vlast se formira mimo njih. Prati.
Last edited by Eroo on 26/12/2018, 11:55; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 79056
2016-07-22
pa sto se cudis, glavna fora hrvata i srba van hrvatske i srbije. salju depese da ih zaljevaju vrucim uljem u drugim drzavama , onda ovi iz maticnih dodu pucati za njih a oni pobjegnu u maticne drzave i zaposle se upravi , dobiju stan u centru jer je toboz bolnica blizu a ljece se od stresa i jedu govna.debotoijusto wrote:@epikur iz HR pumpa atmosferu slizanja s krkanom a ispastaju njegovi u domovini , potla bude tko nas bre zavadi bujrum
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Čović ne "pumpa atmosferu", već s "krkanom" pravi državu po svojoj mjeri.kaya wrote:pa sto se cudis, glavna fora hrvata i srba van hrvatske i srbije. salju depese da ih zaljevaju vrucim uljem u drugim drzavama , onda ovi iz maticnih dodu pucati za njih a oni pobjegnu u maticne drzave i zaposle se upravi , dobiju stan u centru jer je toboz bolnica blizu a ljece se od stresa i jedu govna.debotoijusto wrote:@epikur iz HR pumpa atmosferu slizanja s krkanom a ispastaju njegovi u domovini , potla bude tko nas bre zavadi bujrum
Odjebali su vaše Mesiće, Pusiće, Pernare i ostale krkane. I plaćenika Inzka također.
Eroo wrote:Ne razumiješ sitoVaciju, kao što je gorikar nikad nisu ni razumili na pravi način.debotoijusto wrote:Eroo wrote:Veliki kamen najprije razbiješ na manje dijelove s tokmakom, a poslin i' povadiš s mašklinon i s polugon.debotoijusto wrote:@epikur iz HR pumpa atmosferu slizanja s krkanom a ispastaju njegovi u domovini , potla bude tko nas bre zavadi bujrum
@ero ostavi se sranja huskanja bude ti se obilo o glavu , poslanica bosancanima sto utvarase hrvatstvo
Prati: Dodik i Čović su za konsolidaciju vlasti i ulazak u euroatlanske integracije što je prije moguće.
Blokiraju Erdoganovi, ali im ni to neće pomoći. Vlast se formira mimo njih. Prati.
jedino ne razumin da imas 100 godin , sve cuo/vidio , nacitan radisan ... a pusis iznova ove price
budete sretni ako vas krkan prevesla jer ostaje opcija da potonete zajedno s njim
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
Jbga...važno je prepoznati model koji funkcionira i iskoristiti ga.kaya wrote:pa sto se cudis, glavna fora hrvata i srba van hrvatske i srbije. salju depese da ih zaljevaju vrucim uljem u drugim drzavama , onda ovi iz maticnih dodu pucati za njih a oni pobjegnu u maticne drzave i zaposle se upravi , dobiju stan u centru jer je toboz bolnica blizu a ljece se od stresa i jedu govna.debotoijusto wrote:@epikur iz HR pumpa atmosferu slizanja s krkanom a ispastaju njegovi u domovini , potla bude tko nas bre zavadi bujrum
https://thebosniatimes.ba/24068/klopka-je-uspjela-latic-zeljko-je-zaista-uveo-bosnu-u-pakao-a-bakir-isporucio-bosnjake-dzelatima/
Samo za razmišljanje onima koji još nisu razumjelu igru na ispravan način i u cijelosti.
Samo za razmišljanje onima koji još nisu razumjelu igru na ispravan način i u cijelosti.
zanimljivo kako se hvališ kako ljudi koje znaš uvoze jeftinu radnu snagu iz bosne, kako su im bosanski muslimani odlični radnici, da ćeš i ti tako. vjerojatno jedni drugima tepate "braća" , dovlačite(mo) ih vamo, a onda ovi sutra glasuju za Komšića i isključuju struju. A Hrvati put Irske i Njemačke radi vaše HDZovske politike "use nase i podase" ,a "braća" vam se žele krvi napitiepikur37 wrote:Moji na južnim obroncima imaju...ali ne isključujem da je moj dolazak u ove krajeve izazvao nemir i protivljenje velikobošnjačkog unitarizma.
Last edited by AssadNaPodmornici on 26/12/2018, 12:18; edited 1 time in total
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
sa druge strane, recimo da sam bio u jednom Srpskom selu u Hrvatskom dijelu BiH, (većinski Srpsko ali ima i Hrvata i Bošnjaka), meni Hrvat iz toga sela u Bosni priča kako njima naši isključuju isto redovito struju jer je selo većinski Srpsko.
eto koji su tamo I2b primitivci
2018-06-14
Ako nema ništa bolje i to je OK. Hvala vam na Mesiću, Pusićki, Pernaru i ostaloj vašoj žgadiji.debotoijusto wrote:Eroo wrote:Ne razumiješ sitoVaciju, kao što je gorikar nikad nisu ni razumili na pravi način.debotoijusto wrote:Eroo wrote:Veliki kamen najprije razbiješ na manje dijelove s tokmakom, a poslin i' povadiš s mašklinon i s polugon.debotoijusto wrote:@epikur iz HR pumpa atmosferu slizanja s krkanom a ispastaju njegovi u domovini , potla bude tko nas bre zavadi bujrum
jedino ne razumin da imas 100 godin , sve cuo/vidio , nacitan radisan ... a pusis iznova ove price
budete sretni ako vas krkan prevesla jer ostaje opcija da potonete zajedno s njim
No, ima i boljih opcija, naravno...
Svatko ima svoju nepismenu talibansku sirotinju. Mesić, Pusićka, Stazić i Pernar su im kod vas simboli.AssadNaPodmornici wrote:sa druge strane, recimo da sam bio u jednom Srpskom selu u Hrvatskom dijelu BiH, (većinski Srpsko ali ima i Hrvata i Bošnjaka), meni Hrvat iz toga sela u Bosni priča kako njima naši isključuju isto redovito struju jer je selo većinski Srpsko.
u ovom srpskom selu unutar Hrvatskog dijela Bosne gdje im naši kontroliraju struju, tvoji Bosanski HDZovci ovim Srbima isključuju struju redovito , i to mi govori Hrvat katolik iz toga sela,Eroo wrote:Svatko ima svoju nepismenu talibansku sirotinju. Mesić, Pusićka, Stazić i Pernar su im kod vas simboli.AssadNaPodmornici wrote:sa druge strane, recimo da sam bio u jednom Srpskom selu u Hrvatskom dijelu BiH, (većinski Srpsko ali ima i Hrvata i Bošnjaka), meni Hrvat iz toga sela u Bosni priča kako njima naši isključuju isto redovito struju jer je selo većinski Srpsko.
e da ne radi se o Pernaru, i nabrojenim, Pernar nema veze sa Bosnom , nego o tvojim HDZovcima katolicima i domoljubima tvojim I2b koji Srbima isključuju struju, a ono gore muslimanski I2b isključuju našima struju.
2018-06-14
Nisi razumio ni jednu prosto proširenu rečenicu, a razgovarao bi o temi o kojoj pojma nemaš.AssadNaPodmornici wrote:u ovom srpskom selu unutar Hrvatskog dijela Bosne gdje im naši kontroliraju struju, tvoji Bosanski HDZovci ovim Srbima isključuju struju redovito , i to mi govori Hrvat katolik iz toga sela,Eroo wrote:Svatko ima svoju nepismenu talibansku sirotinju. Mesić, Pusićka, Stazić i Pernar su im kod vas simboli.AssadNaPodmornici wrote:sa druge strane, recimo da sam bio u jednom Srpskom selu u Hrvatskom dijelu BiH, (većinski Srpsko ali ima i Hrvata i Bošnjaka), meni Hrvat iz toga sela u Bosni priča kako njima naši isključuju isto redovito struju jer je selo većinski Srpsko.
e da ne radi se o Pernaru, i nabrojenim, Pernar nema veze sa Bosnom , nego o tvojim HDZovcima katolicima i domoljubima tvojim I2b koji Srbima isključuju struju, a ono gore muslimanski I2b isključuju našima struju.
manje struje vise sexa
razumijem dobro o čemu se radi, bio sam u tom selu živio 2mjeseca , dakle dio je Hrvatskog nekog kantona.. i svako malo nema struje.. selo je većinski srpsko ali ima i hrvata i bošnjaka.. ja se družio sa jednim starijim Hrvatom iz sela, on mi govori "a to naši iz Mostara često isključe struju jer su većina stanovnika Srbi a to ti je normalno pogotovo za vrijeme blagdana".Eroo wrote:Nisi razumio ni jednu prosto proširenu rečenicu, a razgovarao bi o temi o kojoj pojma nemaš.AssadNaPodmornici wrote:u ovom srpskom selu unutar Hrvatskog dijela Bosne gdje im naši kontroliraju struju, tvoji Bosanski HDZovci ovim Srbima isključuju struju redovito , i to mi govori Hrvat katolik iz toga sela,Eroo wrote:Svatko ima svoju nepismenu talibansku sirotinju. Mesić, Pusićka, Stazić i Pernar su im kod vas simboli.AssadNaPodmornici wrote:sa druge strane, recimo da sam bio u jednom Srpskom selu u Hrvatskom dijelu BiH, (većinski Srpsko ali ima i Hrvata i Bošnjaka), meni Hrvat iz toga sela u Bosni priča kako njima naši isključuju isto redovito struju jer je selo većinski Srpsko.
sada opet reci da neman pojma.
2018-06-14
sve ti je rekao. sve je to isto.Eroo wrote:Nisi razumio ni jednu prosto proširenu rečenicu, a razgovarao bi o temi o kojoj pojma nemaš.AssadNaPodmornici wrote:u ovom srpskom selu unutar Hrvatskog dijela Bosne gdje im naši kontroliraju struju, tvoji Bosanski HDZovci ovim Srbima isključuju struju redovito , i to mi govori Hrvat katolik iz toga sela,Eroo wrote:Svatko ima svoju nepismenu talibansku sirotinju. Mesić, Pusićka, Stazić i Pernar su im kod vas simboli.AssadNaPodmornici wrote:sa druge strane, recimo da sam bio u jednom Srpskom selu u Hrvatskom dijelu BiH, (većinski Srpsko ali ima i Hrvata i Bošnjaka), meni Hrvat iz toga sela u Bosni priča kako njima naši isključuju isto redovito struju jer je selo većinski Srpsko.
trolaj dalje o mesicu, mozes i o francu ferdinandu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ali na latinskom, molim.kaya wrote:
trolaj dalje o mesicu, mozes i o francu ferdinandu
2014-12-30
Elektroprivreda BiH
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
ja sam živio 6 mjeseci u prijestolnici svih rvata. vukojebina žešća.AssadNaPodmornici wrote:razumijem dobro o čemu se radi, bio sam u tom selu živio 2mjeseca , dakle dio je Hrvatskog nekog kantona.. i svako malo nema struje.. selo je većinski srpsko ali ima i hrvata i bošnjaka.. ja se družio sa jednim starijim Hrvatom iz sela, on mi govori "a to naši iz Mostara često isključe struju jer su većina stanovnika Srbi a to ti je normalno pogotovo za vrijeme blagdana".Eroo wrote:Nisi razumio ni jednu prosto proširenu rečenicu, a razgovarao bi o temi o kojoj pojma nemaš.AssadNaPodmornici wrote:u ovom srpskom selu unutar Hrvatskog dijela Bosne gdje im naši kontroliraju struju, tvoji Bosanski HDZovci ovim Srbima isključuju struju redovito , i to mi govori Hrvat katolik iz toga sela,Eroo wrote:Svatko ima svoju nepismenu talibansku sirotinju. Mesić, Pusićka, Stazić i Pernar su im kod vas simboli.AssadNaPodmornici wrote:sa druge strane, recimo da sam bio u jednom Srpskom selu u Hrvatskom dijelu BiH, (većinski Srpsko ali ima i Hrvata i Bošnjaka), meni Hrvat iz toga sela u Bosni priča kako njima naši isključuju isto redovito struju jer je selo većinski Srpsko.
sada opet reci da neman pojma.
ali u biti nije da si oni nekaj iskapčaju struju.
loša infrastruktura. svi imaju 1,5mm2 kablove, a svi uveli klime, docukali radijatore.
i onda cijelo selo ti zahajca hrpu tih uređaja i ode sve u tri pm.
2014-12-30
http://www.seebiz.eu/elektroprivreda-bih-nakon-ferk-ove-odbijenice-mijenja-plan-poslovanja/ar-186887/
http://www.energetika-net.com/vijesti/energetsko-gospodarstvo/bih-ocekuje-veliko-poskupljenje-struje-nakon-nove-godine-27834
http://www.energetika-net.com/vijesti/energetsko-gospodarstvo/bih-ocekuje-veliko-poskupljenje-struje-nakon-nove-godine-27834
2014-04-11
Upale svi lampice istodobno , dođe do pada napona, nestane struje
2014-04-11
veber-
2014-12-30
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» NE PLAĆA Todoriću u Srbiji isključuju struju u trgovinama
» Nole cestitao Hrvatima bozic sa rakijom mucenicom 'Cica Draza'