ubio boga u zeni
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ubio boga u zeni
misliš zbog kuhanja.Regoč wrote:Bome te krenulo danas.veber wrote:svetoje se kao pravi židov hvali da nateže kožicu.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Bit će.veber wrote:misliš zbog kuhanja.Regoč wrote:Bome te krenulo danas.veber wrote:svetoje se kao pravi židov hvali da nateže kožicu.
Da i to baš meni neki dan kad se malo opustio :DDDDDveber wrote:ma debo ima poremećaj. ono kaj smo spikali. da li bi ti i ja ikad popili piće a da ne dijelimo nesto. boli me kurac kaj ti ideš u crkvu kao što tebe boli kurac jer ja ne idem, davno to riješili i sve pet. i na ovom forumu od nas 20 koji pišemo je 25% židova, a svetoje se kao pravi židov hvali da nateže kožicu.
Inače da, baš nekoga briga ko ide u crkvu ili ne ali debu to jednostavno razara, tipični ravnozemljaš!
imam ti dobrih recepata, probao. bili u ercegovini, podizvođač je bio musliman. i čovjek nas odfura na burek. mislim da svi mi doma imamo one tave, protvane. okrugle emajlirane. izvana plavi ili bordo a nutra emajl s točkicama. i tako dođemo tamo koji jeebeni burek ljudi moj to je za ne bilivit.Regoč wrote:Bit će.veber wrote:misliš zbog kuhanja.Regoč wrote:Bome te krenulo danas.veber wrote:svetoje se kao pravi židov hvali da nateže kožicu.
2014-12-30
ček malo....a šta je imao na nogama?kaya wrote:dobro, neka ga sada puste, okvalificiraju udarac automobilom i ubod nozem kao uvredu i daju mu uvjetnu kaznu na kaznu . da pokazemo kako mi to u rvatskoj radimo.
japanke ili cipele?
ako japanke, piši propalo...da
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ako si u šlapama? jel to ide pod japanke?Noor wrote:ček malo....a šta je imao na nogama?kaya wrote:dobro, neka ga sada puste, okvalificiraju udarac automobilom i ubod nozem kao uvredu i daju mu uvjetnu kaznu na kaznu . da pokazemo kako mi to u rvatskoj radimo.
japanke ili cipele?
2014-12-30
ide..nego kajveber wrote:ako si u šlapama? jel to ide pod japanke?Noor wrote:ček malo....a šta je imao na nogama?kaya wrote:dobro, neka ga sada puste, okvalificiraju udarac automobilom i ubod nozem kao uvredu i daju mu uvjetnu kaznu na kaznu . da pokazemo kako mi to u rvatskoj radimo.
japanke ili cipele?
2017-10-06
dobro da znam. zači skineš šlape stučeš žensku i odeš na kavu. kasnije odvjetnik gurne šlape sutkinji pod nos, a ova se smrtopizdi na pod i veli 20 dana zbog nepranja nogu?Noor wrote:ide..nego kajveber wrote:ako si u šlapama? jel to ide pod japanke?Noor wrote:ček malo....a šta je imao na nogama?kaya wrote:dobro, neka ga sada puste, okvalificiraju udarac automobilom i ubod nozem kao uvredu i daju mu uvjetnu kaznu na kaznu . da pokazemo kako mi to u rvatskoj radimo.
japanke ili cipele?
2014-12-30
tre wrote:Žena išla u crkvu a ateist ko debo je odma zgazio i izbo nožem, tolerancija i uvažavanje drugačijeg mišljenja u mp3
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma cipele ali imao je rupu na čarapama. pa mu je onda privilegirano djelo i olakšavajuća okolnost.Noor wrote:ček malo....a šta je imao na nogama?kaya wrote:dobro, neka ga sada puste, okvalificiraju udarac automobilom i ubod nozem kao uvredu i daju mu uvjetnu kaznu na kaznu . da pokazemo kako mi to u rvatskoj radimo.
japanke ili cipele?
2015-08-15
ne ak ju opizdiš nogom u glavu bos to ju zaškaklja i u biti zezaš ju. ako imaš cipele onda je pokušaj ubojstva. dobro, ovisi i o potplati. ako su gumene mekše je pa možda nije. državno odvjetništvo u biti zna najbolje koja potplata treba biti da bilo pokušaj ubojstva. drvena ili klompa možda.veber wrote:dobro da znam. zači skineš šlape stučeš žensku i odeš na kavu. kasnije odvjetnik gurne šlape sutkinji pod nos, a ova se smrtopizdi na pod i veli 20 dana zbog nepranja nogu?Noor wrote:ide..nego kajveber wrote:ako si u šlapama? jel to ide pod japanke?Noor wrote:ček malo....a šta je imao na nogama?kaya wrote:dobro, neka ga sada puste, okvalificiraju udarac automobilom i ubod nozem kao uvredu i daju mu uvjetnu kaznu na kaznu . da pokazemo kako mi to u rvatskoj radimo.
japanke ili cipele?
2015-08-15
Koga briga? Njek se međusobno istriebe, nikakva šteta.Sora wrote:A o demonstracijama u Beogradu nista
ahaaa...zato je žena i dobila čes, rupa je krivakaya wrote:ma cipele ali imao je rupu na čarapama. pa mu je onda privilegirano djelo i olakšavajuća okolnost.Noor wrote:ček malo....a šta je imao na nogama?kaya wrote:dobro, neka ga sada puste, okvalificiraju udarac automobilom i ubod nozem kao uvredu i daju mu uvjetnu kaznu na kaznu . da pokazemo kako mi to u rvatskoj radimo.
japanke ili cipele?
2017-10-06
a, ako ju zmlatim s PP_PA-Mkaya wrote:ne ak ju opizdiš nogom u glavu bos to ju zaškaklja i u biti zezaš ju. ako imaš cipele onda je pokušaj ubojstva. dobro, ovisi i o potplati. ako su gumene mekše je pa možda nije. državno odvjetništvo u biti zna najbolje koja potplata treba biti da bilo pokušaj ubojstva. drvena ili klompa možda.veber wrote:dobro da znam. zači skineš šlape stučeš žensku i odeš na kavu. kasnije odvjetnik gurne šlape sutkinji pod nos, a ova se smrtopizdi na pod i veli 20 dana zbog nepranja nogu?Noor wrote:ide..nego kajveber wrote:ako si u šlapama? jel to ide pod japanke?Noor wrote:
ček malo....a šta je imao na nogama?
japanke ili cipele?
2014-12-30
istuci zenu i kad nisi siguran da je nesto skrivila, ona ce znati zasto je dobila batina
kineska narodna
eh , ti stari narodi su bili mudri :)
kineska narodna
2014-12-30
da, cesto zaboravljamo na te narodne mudrosti koje su nastale iskustvom kroz stoljecaveber wrote:gle, to se zove prevencija. nema tu nikaj loše.Leviathan2 wrote:istuci zenu i kad nisi siguran da je nesto skrivila, ona ce znati zasto je dobila batina
kineska narodna
ne cudi me za Webera,koji ima prosjecan i elegantno tanak kuratz,pa bi preventivno zenu izlomijo..rukama naravno..
Guest- Guest
2017-10-06
Noor wrote:a bokte, pa odakle ti to, sveto znaš
Pa levat je neko vec se napijo i stavijo sliku svojek alatića elegantnog ovdje na forum..jbtg..
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Youtube zabranio ženi da slavi rođendan
» marcus-t se ženi
» zeni se momak
» Talijanski vatrogasci pomogli ženi da se oslobodi antiliberalnih okova
» Tedeschi Jr. ženi 17 godina stariju
» marcus-t se ženi
» zeni se momak
» Talijanski vatrogasci pomogli ženi da se oslobodi antiliberalnih okova
» Tedeschi Jr. ženi 17 godina stariju