zeni se momak
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
zeni se momak
http://www.dw.com/en/former-german-chancellor-gerhard-schr%C3%B6der-to-wed-for-fifth-time/a-42302027
Former German Chancellor Gerhard Schröder is to marry his South Korean girlfriend later in the year. Kim So-yeon is nearly three decades younger than Schröder, who has been married four times.
Schröder had already been dubbed "Audi Man" on account of his four marriages and the auto maker's four-ring car badge, while "The Lord of the Rings" is an alternative moniker. Now he will have the full Olympic set.
Re: zeni se momak
Schröder's fourth marriage was to journalist and politician Doris Schröder-Köpf and the couple adopted two children, a son and daughter, from Russia.
nema biolosku djecu heh, Putin mu kompa, kuzim da je pao na prevoditeljicu Koreanku, ali ne znam sta je njoj da vidi u 73godisnjaku..
kic wrote:
Schröder's fourth marriage was to journalist and politician Doris Schröder-Köpf and the couple adopted two children, a son and daughter, from Russia.
nema biolosku djecu heh, Putin mu kompa, kuzim da je pao na prevoditeljicu Koreanku, ali ne znam sta je njoj da vidi u 73godisnjaku..
A REAL..???.. mozda ganjc novi pokrenuti ured za prevodjenje i slicne usluge,na pomoci sunarodnjacima i posebnim benefitima u uslugama njemackoj drzavi..
Preko ovakvih uticajnih lešina cure mogu doseci prilicno uticajne visine..
Guest- Guest
Sretno, mladenci...
2016-11-17
2016-11-17
Peti put, a mlada izgleda k'o transic..mozda je ipak izasao iz ormara.
2014-04-12
Madelaine wrote:Peti put, a mlada izgleda k'o transic..mozda je ipak izasao iz ormara.
2016-11-17
Perverzni i izopaceni dekadentni Zapadnjaci.
Sljedeca mu je iz Tajlanda i ima 18.
2014-04-12
Je li se to osjeti tracak ljubomore?Madelaine wrote:Perverzni i izopaceni dekadentni Zapadnjaci.
2016-11-17
sretno mladencima i ja bi se zenijo al se bojim da bi mi se udruzila s bivsim, onda bi najebo
Podrzavam starce u tim danima da se oslade kojom mlatkom..pošteno jest..i ja kad dojdem u te godine,cu novcem motivirati neku mladu damu da me pohodi u sitnim satima...kakogod bilo,prsti i jezik su pokretljivi,koliko je covjek ziv....
Guest- Guest
_
Zali se Fata komsinici: Moj Mujo je 300 posto impotentan. - Kako bona 300 posto, valjda 100 posto? - Juce je pao na stepenicama, slomio prste i pregrizo jezik, sad je 300 posto impotentan :Dpismejker wrote:Podrzavam starce u tim danima da se oslade kojom mlatkom..pošteno jest..i ja kad dojdem u te godine,cu novcem motivirati neku mladu damu da me pohodi u sitnim satima...kakogod bilo,prsti i jezik su pokretljivi,koliko je covjek ziv....
2016-11-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» "LOŠ MOMAK" HRVATSKE POLITIKE U SKUPŠTINI SRBIJE
» mala rupa od tri punta alkarski harambasa i njegov momak
» marcus-t se ženi
» .........EX-IS.......WORLD .......NEWS ....
» ubio boga u zeni
» mala rupa od tri punta alkarski harambasa i njegov momak
» marcus-t se ženi
» .........EX-IS.......WORLD .......NEWS ....
» ubio boga u zeni
Page 1 of 2