ubio boga u zeni
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ubio boga u zeni
Vjernica je pa i njoj priželjkuje nož u srcu.prckov wrote:kajo evo gadebotoijusto wrote:Regoč wrote:Debo ovo daje ne kao osudu napada na ženu, nego kao primjer postupanja s vjernicima.debotoijusto wrote:MUŠKARAC u dobi od 68 godina pokušao je danas prijepodne u Biogradu ubiti svoju suprugu i to tako da ju je najprije udario automobilom, a onda i izbo nožem, javljaju Vijesti.hr.
Nesretna žena (67) prevezena je u bolnicu. Napad se dogodio kada se vratila iz crkve.
"Oko 10 sati muškarac u Biogradu svoju je suprugu udario automobilom. Ozlijeđena je imala i ranu na grudnom košu koja bi mogla potjecati od hladnog oružja, no to tek treba utvrditi", kazao je Žodan Elis.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/autom-u-biogradu-udario-suprugu-kad-se-vratila-iz-crkve-pa-je-izbo-nozem/2051927.aspx
osuda je toliko jasna da nema potreve to spominjati
sto se teme tice interesantna pretpostavka da zena dala lovu od alkohola muzjaka crkvi a on , stovatelj predsjednice , udrio autom i procangrlja kacavidom sto drzi prozorsko staklo oldtimera
omalozavanjem zena stvara predispozicije za nasilje prema zenama
zovi grevio
nego debilko kakve veze u cijeloj prici ima predsjednica
Regoč-
2015-08-21
Žena išla u crkvu a ateist ko debo je odma zgazio i izbo nožem, tolerancija i uvažavanje drugačijeg mišljenja u mp3
a vid ovokaya wrote:on je moja prijateljica.veber wrote:vas dva se volite. javno.kaya wrote:sad ce tetka prcko opet plakati da je ugrozen.
pa kako cu ti ja bit soljegica kad sam ti opozicija
ne uvlacim ti se u supak , ne cmizdrim onoliko koliko je tvom krhkom egu potrbno a I generalno me zaboli kurac sta ti mislis jer si bistrooka previse
I jos ti pucam svako malo kontru, a ne kao ove neke pizde sto se boje I prdnit bez odobrenja I tako riskirat da povrijede tanane musko zenske odnose I eventualno umanje sansu za vezom sa takvom kozom ko sto si ti
U kojen smislu?Regoč wrote:Socijalizam, biž ti od toga.aben wrote:Ča to znoči grevio?
2014-04-16
ne znaš?aben wrote:Ča to znoči grevio?
niti ja. ja ionako kajici gledam nožice, ovaj očice pa mi potpis prošao nezapažen.
2014-12-30
ka da idete u vrtic sve vam treba crtatRegoč wrote:Vjernica je pa i njoj priželjkuje nož u srcu.prckov wrote:kajo evo gadebotoijusto wrote:Regoč wrote:Debo ovo daje ne kao osudu napada na ženu, nego kao primjer postupanja s vjernicima.debotoijusto wrote:MUŠKARAC u dobi od 68 godina pokušao je danas prijepodne u Biogradu ubiti svoju suprugu i to tako da ju je najprije udario automobilom, a onda i izbo nožem, javljaju Vijesti.hr.
Nesretna žena (67) prevezena je u bolnicu. Napad se dogodio kada se vratila iz crkve.
"Oko 10 sati muškarac u Biogradu svoju je suprugu udario automobilom. Ozlijeđena je imala i ranu na grudnom košu koja bi mogla potjecati od hladnog oružja, no to tek treba utvrditi", kazao je Žodan Elis.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/autom-u-biogradu-udario-suprugu-kad-se-vratila-iz-crkve-pa-je-izbo-nozem/2051927.aspx
sto se teme tice interesantna pretpostavka da zena dala lovu od alkohola muzjaka crkvi a on , stovatelj predsjednice , udrio autom i procangrlja kacavidom sto drzi prozorsko staklo oldtimera
zovi grevio
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
a valjda izabrana skupina poglavica istambulske konvencijeaben wrote:Ča to znoči grevio?
Aha, otprilike nešto kao; gospođo recite vašim sisama da ne gledaju u moje oči!!veber wrote:ne znaš?aben wrote:Ča to znoči grevio?
niti ja. ja ionako kajici gledam nožice, ovaj očice pa mi potpis prošao nezapažen.
Da njoj ispod lipih nog piše grevio, to je neka agencija za zaštitu žena?veber wrote:ne znaš?aben wrote:Ča to znoči grevio?
niti ja. ja ionako kajici gledam nožice, ovaj očice pa mi potpis prošao
2014-04-16
Titoizam na djelu!tre wrote:Žena išla u crkvu a ateist ko debo je odma zgazio i izbo nožem, tolerancija i uvažavanje drugačijeg mišljenja u mp3
Pa jel kaja za vrevio ili protiv?prckov wrote:a valjda izabrana skupina poglavica istambulske konvencijeaben wrote:Ča to znoči grevio?
Da znan zauzet suprota n stav:)
2014-04-16
U svakom!aben wrote:U kojen smislu?Regoč wrote:Socijalizam, biž ti od toga.aben wrote:Ča to znoči grevio?
titiozam=deboizam=debilizamRegoč wrote:Titoizam na djelu!tre wrote:Žena išla u crkvu a ateist ko debo je odma zgazio i izbo nožem, tolerancija i uvažavanje drugačijeg mišljenja u mp3
jel majmune sto ti omalovazavas zene koje su uspjeledebotoijusto wrote:ka da idete u vrtic sve vam treba crtatRegoč wrote:Vjernica je pa i njoj priželjkuje nož u srcu.prckov wrote:kajo evo gadebotoijusto wrote:Regoč wrote:
Debo ovo daje ne kao osudu napada na ženu, nego kao primjer postupanja s vjernicima.
zovi grevio
sto ti stvaras klimu netrpeljivosti prema zenama koje su se uspjele probit u patrijahalnom drustvu
jesi ti to zenomrzac
jesi ti to za stakleni plafon
pa naravno da jeaben wrote:Pa jel kaja za vrevio ili protiv?prckov wrote:a valjda izabrana skupina poglavica istambulske konvencijeaben wrote:Ča to znoči grevio?
ona I sora su jedine bile za istambulsku
a da, I deboslav
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
otprilike :Dtre wrote:Aha, otprilike nešto kao; gospođo recite vašim sisama da ne gledaju u moje oči!!veber wrote:ne znaš?aben wrote:Ča to znoči grevio?
2014-12-30
tre wrote:Aha, otprilike nešto kao; gospođo recite vašim sisama da ne gledaju u moje oči!!veber wrote:ne znaš?aben wrote:Ča to znoči grevio?
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
pa nije loša klopa. samoj nemoj se zajebat i naručit giros jer dobiješ kebab gratis samo veliš da mu je giros zakurac. ali moraš biti brz kada ga krene bacat na tebe, u grčkoj obavezno naruči domaći kebab. nakon tjedan dana, malo dosadi. ali jedeš gratis.prckov wrote:pa naravno da jeaben wrote:Pa jel kaja za vrevio ili protiv?prckov wrote:a valjda izabrana skupina poglavica istambulske konvencijeaben wrote:Ča to znoči grevio?
ona I sora su jedine bile za istambulsku
a da, I deboslav
2014-12-30
Jel zaživila ota istanbulska?prckov wrote:tre wrote:Aha, otprilike nešto kao; gospođo recite vašim sisama da ne gledaju u moje oči!!veber wrote:ne znaš?aben wrote:Ča to znoči grevio?
Oće li agenti grevia doći po trea zbog ove odvratne seksističke mikroagresije?
2014-04-16
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Youtube zabranio ženi da slavi rođendan
» marcus-t se ženi
» zeni se momak
» Talijanski vatrogasci pomogli ženi da se oslobodi antiliberalnih okova
» Tedeschi Jr. ženi 17 godina stariju
» marcus-t se ženi
» zeni se momak
» Talijanski vatrogasci pomogli ženi da se oslobodi antiliberalnih okova
» Tedeschi Jr. ženi 17 godina stariju