METILDA ...ne razaraj forum ...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
METILDA ...ne razaraj forum ...
Za Metildu novopečenu ljevičarku pjesma VRATI SE grupe PROLETER
još malo će Badnjak.. moramo zajedno dočekati Božić!!!!
još malo će Badnjak.. moramo zajedno dočekati Božić!!!!
immortal-
2014-04-16
Re: METILDA ...ne razaraj forum ...
metilda ljevicarka postala. eto joj i od mene jedna onda
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a sto? zbilja postala ljevicarka?
nisam pratila
nisam pratila
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
veber-
2014-12-30
ma sta te brigakaya wrote:a sto? zbilja postala ljevicarka?
nisam pratila
vazno je da si ti ostala bistrooka
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
ljevicarka na jednu noc
Last edited by kic on 23/12/2018, 14:25; edited 1 time in total
Metildi je jednostavno dopizdilo da je puno njih vrijeđa kad iznese svoje mišljenje, uopće se takvi ne osvrću na upis nego krenu ad hominem sa izmišljanjem gluposti iz njezinog života mada je nitko od njih osobno ne poznaje.
Neka se malo odmori od nas i kad bude odlučila da se vrati dobro je došla.
Neka se malo odmori od nas i kad bude odlučila da se vrati dobro je došla.
veber-
2014-12-30
pogledajte malo poljoprivrednu emisiju. o farmi svinja u zg, yuga. fakat smo sve živo uništili.
2014-12-30
veber wrote:je. jučer smo ju u partiju učlanili.
Lol ona je oduvijek u partiji, kompletna obitelj je.
catabbath-
2015-08-22
Pa ona i jest ljevičarka, ne mislim na partijsku prošlost nego na sadašnjost..razlike između nje i sore su kozmeticke. Kaja je recimo desničarka i to čista prema zapadnim kriterijima, ova je ljevičarka
De ne pizdi jebo te led, niko ne može biti kao sora ni blizu, metilda je čisti konzervativac i samo dragi Bog zna gdje si ti kod nje vidio ljevičarstvo.AssadNaPodmornici wrote:Pa ona i jest ljevičarka, ne mislim na partijsku prošlost nego na sadašnjost..razlike između nje i sore su kozmeticke. Kaja je recimo desničarka i to čista prema zapadnim kriterijima, ova je ljevičarka
Poznaješ je osobno pa znaš? Mogu misliti.catabbath wrote:veber wrote:je. jučer smo ju u partiju učlanili.
Ma de, njemu, Abenu i onoj poduzetnici su ljevičari svi kojima robovlasništvo nije idealno društveno uređenje.tre wrote:De ne pizdi jebo te led, niko ne može biti kao sora ni blizu, metilda je čisti konzervativac i samo dragi Bog zna gdje si ti kod nje vidio ljevičarstvo.AssadNaPodmornici wrote:Pa ona i jest ljevičarka, ne mislim na partijsku prošlost nego na sadašnjost..razlike između nje i sore su kozmeticke. Kaja je recimo desničarka i to čista prema zapadnim kriterijima, ova je ljevičarka
Regoč wrote:Ma de, njemu, Abenu i onoj poduzetnici su ljevičari svi kojima robovlasništvo nije idealno društveno uređenje.tre wrote:De ne pizdi jebo te led, niko ne može biti kao sora ni blizu, metilda je čisti konzervativac i samo dragi Bog zna gdje si ti kod nje vidio ljevičarstvo.AssadNaPodmornici wrote:Pa ona i jest ljevičarka, ne mislim na partijsku prošlost nego na sadašnjost..razlike između nje i sore su kozmeticke. Kaja je recimo desničarka i to čista prema zapadnim kriterijima, ova je ljevičarka
liberatrijanci, neoliberali imaju više pomodnih naziva ali ista pašta
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tre wrote:De ne pizdi jebo te led, niko ne može biti kao sora ni blizu, metilda je čisti konzervativac i samo dragi Bog zna gdje si ti kod nje vidio ljevičarstvo.AssadNaPodmornici wrote:Pa ona i jest ljevičarka, ne mislim na partijsku prošlost nego na sadašnjost..razlike između nje i sore su kozmeticke. Kaja je recimo desničarka i to čista prema zapadnim kriterijima, ova je ljevičarka
Vidio je zato jer je on sroljava, retardirana i beskarakterna nakaza.
Inače, on je bio taj koji ju je na forumu izrijekom izjednačio sa Sorom pa dobrim dijelom i snosi odgovornost za njen odlazak s foruma.
Jednostavno joj je atmosfera postala nepodnošljivom.
Last edited by Speare Shaker on 23/12/2018, 14:58; edited 1 time in total
Guest- Guest
tre wrote:Poznaješ je osobno pa znaš? Mogu misliti.catabbath wrote:veber wrote:je. jučer smo ju u partiju učlanili.
Ja sam jedini sa ovog foruma koji ju osobno poznaje i u stvarnom životu.
I mogu reći da su takve priče o njenom članstvu u Partiji ili bilo koga najobičnije laži, ali također i notorne gluposti.
Tipične upravo za bivše članove Partije i to one posebno beskarakterne.
Guest- Guest
Inače, znam da je na ovom forumu dopušteno ono što nije niti na jednom iole pristojnom, ali neke stvari su se ipak poštovale. Kao recimo zabrana otvaranja tema o drugim korisnicima.
Mislim, što je previše, nije ni sa maslom dobro.
Guest- Guest
nije ovo tema o drugom korisniku nego poziv da se vratiSpeare Shaker wrote:Inače, znam da je na ovom forumu dopušteno ono što nije niti na jednom iole pristojnom, ali neke stvari su se ipak poštovale. Kao recimo zabrana otvaranja tema o drugim korisnicima.
a klafranja , ogovaranja i poruge drugima upućivala je i ona sama
bar što se tiče mene zadnja dva tri dana, a i prije ali ne u tolikoj mjeri
nemoj sad da poziv pretvorimo u prepucavanje
uostalom kada već iskazuješ tolike simpatije, podršku Metildi zašto si dopustio da se osjeća izdvojenom od drugih što je osobno rekla kada je došla na pdf vijesti
Last edited by mortal on 23/12/2018, 15:07; edited 1 time in total
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» A Metilda ne vjeruje:Bandić bacio crvenu krpu kombinaciji Hasanbegovic/Esih i vrača bistu Ive Lole Ribara s mjesta sa kojeg je uklonjena na zagrebačkom Črnomercu
» Forum je dno dna
» RIP net.hr forum
» ray će uništiti forum
» A Metilda ne vjeruje:Bandić bacio crvenu krpu kombinaciji Hasanbegovic/Esih i vrača bistu Ive Lole Ribara s mjesta sa kojeg je uklonjena na zagrebačkom Črnomercu
» Forum je dno dna
» RIP net.hr forum
» ray će uništiti forum
Page 1 of 2