Obavijest o kupovini F-16 stigla u Kongres, cijena je gotovo četiri puta manja
Page 13 of 15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: Obavijest o kupovini F-16 stigla u Kongres, cijena je gotovo četiri puta manja
visa matematika ti je to, speare mojSpeare Shaker wrote:Noor wrote:
cim su vidjeli onu cifru 135 mil., a vezano na pricu oko aviona, sline im navrle brze bolje objaviti najnoviju aferu :))
Meni je fascinantna ona razlika od 375 milijuna. :) To bi trebalo biti 500 milijuna minus 135. :D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Obavijest o kupovini F-16 stigla u Kongres, cijena je gotovo četiri puta manja
konntaju evo gaNoor wrote:cim su vidjeli onu cifru 135 mil., a vezano na pricu oko aviona, sline im navrle brze bolje objaviti najnoviju aferu :))prckov wrote:to je senzacionalisticka vijestNoor wrote:a zainteresirani mediji preuzeli i eto ti...dva losa protiv Miloša :)prckov wrote:I ja mislim da su to indeksovci namjerno pogresno preveliNoor wrote:
za babica/index znam da engleski zna i da je ovo spin za zlurade, koji jedva cekaju nesto tako
al da na forumu ima tupoglavih koji to popuse i ne znaju prevesti tu jednostavnu recenicu, to nisam znala
ajd sto ima, nego sto se toga ne stide :)
a ovi nasi forumasi , a sta da Kazem
naravno da ce ostali mediji potrcat da je objave
al je zajeb sto nisu dobro provjerili tekst
tj. znanje engleskog jezika im je povrsno pa nasjeli ko nas yodimir
ufatili smo ih
Da se razumijemo, ne bi mi uopće krivo bilo da je u pitanju Block-70/72 pa makar mi 500 kuna mjesečno od plače skidali, ali ovolika drljavost...imam papir s odobrenjem kongresa, ups...nemam...jebem ti čistačicu opet mi je bacila papire sa stola...pa kako im nije neugodno biti toliki drljavi debili...
darth_vader-
2014-04-17
RayMabus wrote:Ako sutra oni budu na vlasti oće im se sviđati da im se ovo radi ?Noor wrote:
ma jebe se njima kolko sta kosta....cilj je likovati
Neučini drugome šta neželiš da tebi netko učini
Zlatno pravilo odnosno varijacija na temu.
No, kvaka je u tome da oni vjerojatno niti ne računaju da će doći na vlast. Mislim da ipak nisu baš toliko glupi da u to vjeruju.
Guest- Guest
sad se ne cudim vise ni tvom ravnozemljastvu ;))))debotoijusto wrote:12st. ...ima li krste di ?
hahaprckov wrote:konntaju evo gaNoor wrote:cim su vidjeli onu cifru 135 mil., a vezano na pricu oko aviona, sline im navrle brze bolje objaviti najnoviju aferu :))prckov wrote:to je senzacionalisticka vijestNoor wrote:a zainteresirani mediji preuzeli i eto ti...dva losa protiv Miloša :)prckov wrote:
I ja mislim da su to indeksovci namjerno pogresno preveli
a ovi nasi forumasi , a sta da Kazem
naravno da ce ostali mediji potrcat da je objave
al je zajeb sto nisu dobro provjerili tekst
tj. znanje engleskog jezika im je povrsno pa nasjeli ko nas yodimir
ufatili smo ih
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ja planiramSpeare Shaker wrote:RayMabus wrote:Ako sutra oni budu na vlasti oće im se sviđati da im se ovo radi ?Noor wrote:
ma jebe se njima kolko sta kosta....cilj je likovati
Neučini drugome šta neželiš da tebi netko učini
Zlatno pravilo odnosno varijacija na temu.
No, kvaka je u tome da oni vjerojatno niti ne računaju da će doći na vlast. Mislim da ipak nisu baš toliko glupi da u to vjeruju.
A ovdje Ja nije ja nego govorim u ime galktičke federacije
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Noor wrote:sad se ne cudim vise ni tvom ravnozemljastvu ;))))debotoijusto wrote:12st. ...ima li krste di ?
ae
neka krste odmah neukom puku objasni izgubljenost u prevodu
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
A boktejeba, što je ovo? Natjecanje za najsendvičara?
darth_vader-
2014-04-17
U biti medijski linč Krste no poprima takve razrmjere da ....mislim Krste je peder al ovo je ipak previšejasambrend wrote:A boktejeba, što je ovo? Natjecanje za najsendvičara?
2014-04-11
Plaćen je on predobro za to... plus redovito podmazivanje...plus...uglavnom, ne sekiraj se puno za njega...snaćese...
darth_vader-
2014-04-17
Pa tko se sekira....samo kažem da 12 f16 sa dodatnom opremom nemože koštat 135 miljona dolari i to je jasno iz aviona da je takojasambrend wrote:Plaćen je on predobro za to... plus redovito podmazivanje...plus...uglavnom, ne sekiraj se puno za njega...snaćese...
E sad smo došli do srži problem jer otkrivamo veliku masu sljepaca u državi
E to je pravi problem
2014-04-11
kome da dodjelimo nagradu?jasambrend wrote:A boktejeba, što je ovo? Natjecanje za najsendvičara?
Šta više dosađujete, zar ne vidite da vas ne šljive ni 2%.debotoijusto wrote:Noor wrote:sad se ne cudim vise ni tvom ravnozemljastvu ;))))debotoijusto wrote:12st. ...ima li krste di ?
ae
neka krste odmah neukom puku objasni izgubljenost u prevodu
To mora da je neka zabuna................
jasambrend wrote:Plaćen je on predobro za to... plus redovito podmazivanje...plus...uglavnom, ne sekiraj se puno za njega...snaćese...
Za veoma kratko vrijem obnovio je ruševinu od vojske u respektabilnu silu u vašem dijelu svijeta.
Još kad stignu f16...U Solun stignu za pola dana.
Ma e.....to na pazaru kupiš 12 f16 oprema sve za 135 miljona dolariYehudim wrote:To mora da je neka zabuna................
Daj mi kil jabuka i 12 f16 i ubaci mi još full opremu
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa tko se sekira....samo kažem da 12 f16 sa dodatnom opremom nemože koštat 135 miljona dolari i to je jasno iz aviona da je takojasambrend wrote:Plaćen je on predobro za to... plus redovito podmazivanje...plus...uglavnom, ne sekiraj se puno za njega...snaćese...
E to je pravi problem
Kako ne, ako je u pitanju verzija koja je generacijski bliža Messerschmittu, nego avionima 5 generacije...
darth_vader-
2014-04-17
AssadNaPodmornici wrote:kome da dodjelimo nagradu?jasambrend wrote:A boktejeba, što je ovo? Natjecanje za najsendvičara?
Ero u vodstvu, zasad...
darth_vader-
2014-04-17
Rumunji su 12 polovnih f16 platili miljardu dolarajasambrend wrote:RayMabus wrote:Pa tko se sekira....samo kažem da 12 f16 sa dodatnom opremom nemože koštat 135 miljona dolari i to je jasno iz aviona da je takojasambrend wrote:Plaćen je on predobro za to... plus redovito podmazivanje...plus...uglavnom, ne sekiraj se puno za njega...snaćese...
E to je pravi problem
Kako ne, ako je u pitanju verzija koja je generacijski bliža Messerschmittu, nego avionima 5 generacije...
Dont be redicules
2014-04-11
dobro daj prestanite kenjat vise , gori ste od onih vucicevih sendvicara.
misli se na avion s osnovnom opremom, obuku i jos par stvari koje su tamo nabrojene, municiju i jos nesto . bez obzira je li of i tocka i zarez tu ili tamo. lovite se slamku ( netko je tako napisao) a ni ministarstvu to nije upitno. naime oni nisu odgovorili - to je cijena SAMO opreme nego - necemo komenirati objave kongresa o stranim drzavama ( iako se radi o njihovoj drzavi :) i pobjegli su :)
pa jebote , kad vam prodavac automobila kaze osnovna oprema golf na primjer 20 000 eura sta vi mislite , da ce vam dati samo osnovnu opremu bez auta?! ono led svjetla pod ruku i klimu pa pitas a kolko je auto ?
sramota, jos se pametni pravite
misli se na avion s osnovnom opremom, obuku i jos par stvari koje su tamo nabrojene, municiju i jos nesto . bez obzira je li of i tocka i zarez tu ili tamo. lovite se slamku ( netko je tako napisao) a ni ministarstvu to nije upitno. naime oni nisu odgovorili - to je cijena SAMO opreme nego - necemo komenirati objave kongresa o stranim drzavama ( iako se radi o njihovoj drzavi :) i pobjegli su :)
pa jebote , kad vam prodavac automobila kaze osnovna oprema golf na primjer 20 000 eura sta vi mislite , da ce vam dati samo osnovnu opremu bez auta?! ono led svjetla pod ruku i klimu pa pitas a kolko je auto ?
sramota, jos se pametni pravite
Last edited by kaya on 22/12/2018, 19:37; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Dolar nastavlja rasti kao lud, a s njim i cijena gotovo svega
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» Kada se u Njemačkoj rasprše snovi o kupovini kuće ili stana
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» Kada se u Njemačkoj rasprše snovi o kupovini kuće ili stana
Page 13 of 15