Kma,kme:Evropa je umral
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kma,kme:Evropa je umral
Kome do sada nije bilo jasno sad ce biti. Kapitalizam uspjeva SAMO UZ UVJET BEZDUŠNE EKSPLOATACIJE. demokracija je fasada i koju vjeruje pasko patak i ovaj tu gore iznad mene, raymambus . Sve se raspada. Nema u EU mehanizama da se bilo koji projekt realizira . Nego sve divlja, anarhija buja i situacija ide u krasni. Naravno. Neonacisti ce pokazati put .
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Nakon svega, samo će bit jedna, a granice će ionako biti nepotrebne...vuksadinare wrote:gay parade,svijet 'bez granica','nema nacija' polako odlazi u proslost i neka tamo zauvijek ostanu dosta su gadosti napravili..dolazi vrijeme polaganja racuna...za takvu politiku....konacno se vracaju drzave i granice..
Guest- Guest
Ma jasno.u današnje vrijeme zatvoriti granice ravno je samoubojstvu. Ili ulasku u vučju jamu.red wolf wrote:Nakon svega, samo će bit jedna, a granice će ionako biti nepotrebne...vuksadinare wrote:gay parade,svijet 'bez granica','nema nacija' polako odlazi u proslost i neka tamo zauvijek ostanu dosta su gadosti napravili..dolazi vrijeme polaganja racuna...za takvu politiku....konacno se vracaju drzave i granice..
2014-04-29
To ne znaš tko sam ja?neoliberalni_placenik wrote:Tko si sada ti
2014-04-29
Pa sad...Događa se nešto veliko trenutno...Zapravo, to je proces. Dugo vremena sam ga promatrao kroz dobro i zlo, da bih danas shvatio da nije neophodno to promatrati kroz prizmu dobra i zla...Sve što se događa je zapravo neutralno...O tebi ovisi kako ćeš to iskoristiti i to te naprosto tjera naprijed.Sora wrote:Ma jasno.u današnje vrijeme zatvoriti granice ravno je samoubojstvu.red wolf wrote:Nakon svega, samo će bit jedna, a granice će ionako biti nepotrebne...vuksadinare wrote:gay parade,svijet 'bez granica','nema nacija' polako odlazi u proslost i neka tamo zauvijek ostanu dosta su gadosti napravili..dolazi vrijeme polaganja racuna...za takvu politiku....konacno se vracaju drzave i granice..
Guest- Guest
Ma mislim uvijek je za nekog dobro a za drugog lose. Odavno to znamo. Nego, to nema veze s etikom. Etika mora ostati inače je život posve besmislen. Razočarat ces se koliko život moze biti jadan ako zanemario granicu dobra i zla.
A što je dobro, a što zlo?Sora wrote:Ma mislim uvijek je za nekog dobro a za drugog lose. Odavno to znamo. Nego, to nema veze s etikom. Etika mora ostati inače je život posve besmislen. Razočarat ces se koliko život moze biti jadan ako zanemario granicu dobra i zla.
Guest- Guest
Tko ZNA ; možda je ovo sranje s izbjeglicama i ZADNJI ČAVAO U LIJES zvan EU - koji ionako nije bio pravedan i održiv te je vrijeme da ode u ropotarnicu povijesti !!
PLJUC !!!
PLJUC !!!
Guest- Guest
hehehehehehehe...A kad vidiš što će nakon toga doći, pasti ćeš na guzicu nacionalističku...heheheheheheheheheheredder4 wrote:Tko ZNA ; možda je ovo sranje s izbjeglicama i ZADNJI ČAVAO U LIJES zvan EU - koji ionako nije bio pravedan i održiv te je vrijeme da ode u ropotarnicu povijesti !!
PLJUC !!!
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Evropa se sasrala
» EVROPA RASKRSTILA SA SAD I NATO:
» Istocna Evropa nevreme
» Londonistan , multikulti ....i to je Evropa .....
» Evropa previđa dešavanja na Balkanu
» EVROPA RASKRSTILA SA SAD I NATO:
» Istocna Evropa nevreme
» Londonistan , multikulti ....i to je Evropa .....
» Evropa previđa dešavanja na Balkanu
Page 3 of 3