Barilla: Hrvatima prodajemo lošiju tjesteninu jer tako vole
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Barilla: Hrvatima prodajemo lošiju tjesteninu jer tako vole
https://www.index.hr/vijesti/clanak/barilla-hrvatima-prodajemo-losiju-tjesteninu-jer-tako-vole/2050678.aspx
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Barilla: Hrvatima prodajemo lošiju tjesteninu jer tako vole
Matija kaže, voli tvrđe...
je, evo i guess nam je prodavao robu 10% skuplju , cijeloj istocnoj europi zapravo i to onu losiju jer mi tako volimo . volimo imati losije i skuplje platiti , taki smo :).
pa je kaznjen s nekih 40 milj. jucer zbog toga.
uzalud su objasnjavali da mi to bas volimo.
pa je kaznjen s nekih 40 milj. jucer zbog toga.
uzalud su objasnjavali da mi to bas volimo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
o bože sveti, pa ne kupujte ako van se ne svidjo.
hrvati just dont get capitalism.
hrvati just dont get capitalism.
2014-04-16
Koriste GMO žito iz Ukrajine, valjda Monsanto.
Serbinho-3- Posts : 27688
2014-08-25
eto sad je na vidjelo došla druga ili treća stvar a ima ih još na tisuće.Meni nije jasno kako Maggi u Njemačkoj može prodavati dvadesetak vrsta vrhunskih juha iz vrećice koje se posve razlikuju od tih par koje plasiraju kod nas.Sonntags Suppe,Huhner Suppe itd.razlikuju se i po mirisu i ukusu od ovih kod nas,razlika ko nebo i zemlja.I da,najgore je da su tamo juhe jeftinije nego kod nas,između 45 i 75 centi a ja uletim kad je akcija pa kupim dvadesetak različitih komada po 45 centi.Onaj ko nije probao neće vjerovati ali takvih juha kod nas jednostavno nema.
vili40-
2015-08-02
dijagram-
2015-08-09
juhe iz vrecicevili40 wrote:eto sad je na vidjelo došla druga ili treća stvar a ima ih još na tisuće.Meni nije jasno kako Maggi u Njemačkoj može prodavati dvadesetak vrsta vrhunskih juha iz vrećice koje se posve razlikuju od tih par koje plasiraju kod nas.Sonntags Suppe,Huhner Suppe itd.razlikuju se i po mirisu i ukusu od ovih kod nas,razlika ko nebo i zemlja.I da,najgore je da su tamo juhe jeftinije nego kod nas,između 45 i 75 centi a ja uletim kad je akcija pa kupim dvadesetak različitih komada po 45 centi.Onaj ko nije probao neće vjerovati ali takvih juha kod nas jednostavno nema.
dijagram-
2015-08-09
u prvi tren pomislio da je megi ošla van i da na božićnom sajmu prodaje juhe.
2014-12-30
i ja ih ne trošim često ali ponekad mi dođe...,to je samo jedan primjer od mnogihdijagram wrote:juhe iz vrecicevili40 wrote:eto sad je na vidjelo došla druga ili treća stvar a ima ih još na tisuće.Meni nije jasno kako Maggi u Njemačkoj može prodavati dvadesetak vrsta vrhunskih juha iz vrećice koje se posve razlikuju od tih par koje plasiraju kod nas.Sonntags Suppe,Huhner Suppe itd.razlikuju se i po mirisu i ukusu od ovih kod nas,razlika ko nebo i zemlja.I da,najgore je da su tamo juhe jeftinije nego kod nas,između 45 i 75 centi a ja uletim kad je akcija pa kupim dvadesetak različitih komada po 45 centi.Onaj ko nije probao neće vjerovati ali takvih juha kod nas jednostavno nema.
vili40-
2015-08-02
pa šta se buniš ?vili40 wrote:eto sad je na vidjelo došla druga ili treća stvar a ima ih još na tisuće.Meni nije jasno kako Maggi u Njemačkoj može prodavati dvadesetak vrsta vrhunskih juha iz vrećice koje se posve razlikuju od tih par koje plasiraju kod nas.Sonntags Suppe,Huhner Suppe itd.razlikuju se i po mirisu i ukusu od ovih kod nas,razlika ko nebo i zemlja.I da,najgore je da su tamo juhe jeftinije nego kod nas,između 45 i 75 centi a ja uletim kad je akcija pa kupim dvadesetak različitih komada po 45 centi.Onaj ko nije probao neće vjerovati ali takvih juha kod nas jednostavno nema.
kod vas su bolje i jeftinije juhe nego kod nas, a ima i više vrsta...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
kao jako mlad koristio sam i to smece jer je jeftinovili40 wrote:i ja ih ne trošim često ali ponekad mi dođe...,to je samo jedan primjer od mnogihdijagram wrote:juhe iz vrecicevili40 wrote:eto sad je na vidjelo došla druga ili treća stvar a ima ih još na tisuće.Meni nije jasno kako Maggi u Njemačkoj može prodavati dvadesetak vrsta vrhunskih juha iz vrećice koje se posve razlikuju od tih par koje plasiraju kod nas.Sonntags Suppe,Huhner Suppe itd.razlikuju se i po mirisu i ukusu od ovih kod nas,razlika ko nebo i zemlja.I da,najgore je da su tamo juhe jeftinije nego kod nas,između 45 i 75 centi a ja uletim kad je akcija pa kupim dvadesetak različitih komada po 45 centi.Onaj ko nije probao neće vjerovati ali takvih juha kod nas jednostavno nema.
maggi je uvijek bila odvratna ,a podravka i knor sto puta bolje
iako je to sve obicno smece
dijagram-
2015-08-09
gore tog smeća nemadijagram wrote:kao jako mlad koristio sam i to smece jer je jeftinovili40 wrote:i ja ih ne trošim često ali ponekad mi dođe...,to je samo jedan primjer od mnogihdijagram wrote:juhe iz vrecicevili40 wrote:eto sad je na vidjelo došla druga ili treća stvar a ima ih još na tisuće.Meni nije jasno kako Maggi u Njemačkoj može prodavati dvadesetak vrsta vrhunskih juha iz vrećice koje se posve razlikuju od tih par koje plasiraju kod nas.Sonntags Suppe,Huhner Suppe itd.razlikuju se i po mirisu i ukusu od ovih kod nas,razlika ko nebo i zemlja.I da,najgore je da su tamo juhe jeftinije nego kod nas,između 45 i 75 centi a ja uletim kad je akcija pa kupim dvadesetak različitih komada po 45 centi.Onaj ko nije probao neće vjerovati ali takvih juha kod nas jednostavno nema.
vili40-
2015-08-02
i vi gastarbajteri svasta jedete samo da vam ostane koji eurovili40 wrote:gore tog smeća nemadijagram wrote:kao jako mlad koristio sam i to smece jer je jeftinovili40 wrote:i ja ih ne trošim često ali ponekad mi dođe...,to je samo jedan primjer od mnogihdijagram wrote:juhe iz vrecicevili40 wrote:eto sad je na vidjelo došla druga ili treća stvar a ima ih još na tisuće.Meni nije jasno kako Maggi u Njemačkoj može prodavati dvadesetak vrsta vrhunskih juha iz vrećice koje se posve razlikuju od tih par koje plasiraju kod nas.Sonntags Suppe,Huhner Suppe itd.razlikuju se i po mirisu i ukusu od ovih kod nas,razlika ko nebo i zemlja.I da,najgore je da su tamo juhe jeftinije nego kod nas,između 45 i 75 centi a ja uletim kad je akcija pa kupim dvadesetak različitih komada po 45 centi.Onaj ko nije probao neće vjerovati ali takvih juha kod nas jednostavno nema.
ne isplati se tako
dijagram-
2015-08-09
Podravka smece...vili40 wrote:gore tog smeća nemadijagram wrote:kao jako mlad koristio sam i to smece jer je jeftinovili40 wrote:i ja ih ne trošim često ali ponekad mi dođe...,to je samo jedan primjer od mnogihdijagram wrote:juhe iz vrecicevili40 wrote:eto sad je na vidjelo došla druga ili treća stvar a ima ih još na tisuće.Meni nije jasno kako Maggi u Njemačkoj može prodavati dvadesetak vrsta vrhunskih juha iz vrećice koje se posve razlikuju od tih par koje plasiraju kod nas.Sonntags Suppe,Huhner Suppe itd.razlikuju se i po mirisu i ukusu od ovih kod nas,razlika ko nebo i zemlja.I da,najgore je da su tamo juhe jeftinije nego kod nas,između 45 i 75 centi a ja uletim kad je akcija pa kupim dvadesetak različitih komada po 45 centi.Onaj ko nije probao neće vjerovati ali takvih juha kod nas jednostavno nema.
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
a tamo na vadbi nisi jeo juhicu. ili u restoranu. kod epija i abena na četiri kantuna bezočno prodaju juhu iz vrećice, kao i pohance i slično smeće.dijagram wrote:i vi gastarbajteri svasta jedete samo da vam ostane koji eurovili40 wrote:gore tog smeća nemadijagram wrote:kao jako mlad koristio sam i to smece jer je jeftinovili40 wrote:i ja ih ne trošim često ali ponekad mi dođe...,to je samo jedan primjer od mnogihdijagram wrote:
juhe iz vrecice
ne isplati se tako
2014-12-30
rijetko uzmem i pravu domacu juhu od mesa i povrca, a ovo iz vrecice ni pod raznoveber wrote:a tamo na vadbi nisi jeo juhicu. ili u restoranu. kod epija i abena na četiri kantuna bezočno prodaju juhu iz vrećice, kao i pohance i slično smeće.dijagram wrote:i vi gastarbajteri svasta jedete samo da vam ostane koji eurovili40 wrote:gore tog smeća nemadijagram wrote:kao jako mlad koristio sam i to smece jer je jeftinovili40 wrote:
i ja ih ne trošim često ali ponekad mi dođe...,to je samo jedan primjer od mnogih
ne isplati se tako
dijagram-
2015-08-09
ma dobra je iz vrećice. nema tu nikaj kaj ne jedemo, kocka od podravke zakon, ameri ju kopirali za vojsku, cedevita je otrov.
2014-12-30
Similar topics
» Hrvatima ne vrijede ni kapitalizam ni socijalizam, ali vole zloporabe
» Palma u Zagrebu: Hrvati vole Srbe, Srbi vole Hrvate
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Prodajemo rabljene stepenice...
» Nije da prodajemo samo oruzje ISILOV-cima....
» Palma u Zagrebu: Hrvati vole Srbe, Srbi vole Hrvate
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Prodajemo rabljene stepenice...
» Nije da prodajemo samo oruzje ISILOV-cima....
Page 1 of 5