Nestalo medicinskih sestara
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nestalo medicinskih sestara
jesi nosio čipkicu ili te frend prčil i bez nje?RayMabus wrote:Ja san dobija vanredni otkaz pa se samo prijavija dva dana kao kučna pomočnica kod prijatelja pa odjavija i opet prima novčanu naknadu deset mjeseci tako te zakone šta ti nesmiš primat obisi mačku o rep
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Ne tebi nego političari/kapitalisti udruga za pljačkanje narodaveber wrote:kaj ti smeta moja vugla na ramenima?
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
veber-
2014-12-30
Meni su medicinske najeroticnije ...izgleda cu i ja morati u Irsku:))
Guest- Guest
koja je to fantazija?
bil sam u bolnici više puta. polomljen baš i nemaš neku želju.
bil sam u bolnici više puta. polomljen baš i nemaš neku želju.
2014-12-30
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dubrovniku nedostaje 22 liječnika i isto toliko medicinskih sestara
» Četnici zaklali pet časnih sestara te im tijela bacili u Drinu
» Trideset devet od 50 najprestiznijih medicinskih obrazovni institucija u Americi preuzeli mislioci 21 stoljeca
» Udruzenje americkih medicinskih fakulteta uvodi nastavni plan i program temeljen na 'diversity, equity and inclusion'
» Mučne optužbe časnih sestara na račun patera Marka Rupnika, bliskog papi Franji: 'Navabio nas je na seks u troje pozivajući se na Sveto Trojstvo'
» Četnici zaklali pet časnih sestara te im tijela bacili u Drinu
» Trideset devet od 50 najprestiznijih medicinskih obrazovni institucija u Americi preuzeli mislioci 21 stoljeca
» Udruzenje americkih medicinskih fakulteta uvodi nastavni plan i program temeljen na 'diversity, equity and inclusion'
» Mučne optužbe časnih sestara na račun patera Marka Rupnika, bliskog papi Franji: 'Navabio nas je na seks u troje pozivajući se na Sveto Trojstvo'
Page 4 of 4