Nestalo medicinskih sestara
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Nestalo medicinskih sestara
Ha ha ha jeben van mater uhljebsku , ni medicinske sestre niste u stanju zadržat u državi
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/580197/sada-je-i-sluzbeno-hrvatske-bolnice-i-domovi-za-stare-nemaju-dovoljno-medicinskih-sestara-sljedece-godine-krece-njihov-39uvoz39
JNA kadar otiša u penziju i sve se raspalo
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/580197/sada-je-i-sluzbeno-hrvatske-bolnice-i-domovi-za-stare-nemaju-dovoljno-medicinskih-sestara-sljedece-godine-krece-njihov-39uvoz39
JNA kadar otiša u penziju i sve se raspalo
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Nestalo medicinskih sestara
63,600 ljudi oni uvoze 2019
Cigani jedni da cigani
Mater van jeben
Cigani jedni da cigani
Mater van jeben
2014-04-11
To su cigani obični jer Njemačkoj koja ima 82 miljona stanovnika godišnje treba 200 tisuća radnika a ovima na 4 miljona treb 64 tisuće
Vi ste cigqni i ništa više
Vi ste cigqni i ništa više
2014-04-11
pa kolko ima ljudi na zavodu za zaposljavanje u HR
2014-04-19
Pa za ovu plaću nema ništa , utekli svi a ovo ti je početak nestajanja Hrvata jer jedna je stvar sezonski i terenski poslovi a skroz druga cijelogodišnjiprckov wrote:pa kolko ima ljudi na zavodu za zaposljavanje u HR
Sutra su na redu blagajnice , skladištari...
Pod hitno ovi HDZ/SDP triba potirat dok nije izbrisa cili narod s lica zemlje
2014-04-11
Ističu da će Hrvatska prvi put uvesti i 200 stalnih medicinskih sestara ili tehničara, od kojih bi 50 radilo bi u sustavu zdravstva, a 150 u domovima za starije.
To planiraju ali dali će ove htjleti doći raditi za kikiriki pitanje je sad.
Gori su od četnika sto puta , kome se nesviđa ta izjava to je njegov problem
Potirali su pola miljona mladih odavde jer misle da će im netko radit za albanske plaće a njemačke troškove života i onda skreću pažnju nekakvim deklaracijama o BiH a u osnovi o HDZ BiH a vamo uvoze cijelogodišnje poslove u državu da nebi plaća porasla
Danas medicinske sestre sutra blagajnice , skladištari , vozači
Brišu narod s lica zemlje
Potirali su pola miljona mladih odavde jer misle da će im netko radit za albanske plaće a njemačke troškove života i onda skreću pažnju nekakvim deklaracijama o BiH a u osnovi o HDZ BiH a vamo uvoze cijelogodišnje poslove u državu da nebi plaća porasla
Danas medicinske sestre sutra blagajnice , skladištari , vozači
Brišu narod s lica zemlje
2014-04-11
Hoće jer u Bosni ,Ukrajini , Makedoniji , Srbiji ima toga na zavodima za zapošljavanje a i kad se zaposle manje su im plaćecatabbath wrote:Ističu da će Hrvatska prvi put uvesti i 200 stalnih medicinskih sestara ili tehničara, od kojih bi 50 radilo bi u sustavu zdravstva, a 150 u domovima za starije.
Ma cigani obični
2014-04-11
Jedino šta me veseli u cijeloj priči je šta će Njemačka od početka iduće godine po ovom novom zakonu počet masovno usisavat tu radnu snagu koja im fali iz tih istih zemalja na koje oni ciljaju pa će bit malo teže nać te medicinske sestre u Bosni , Srbiji , Kosovu itd itd
Cigani obični , treba prvo sve ovdje na Balkanu da sve iseli da bi se oni sitili da triba dignit plaće za pesto ili tisuću kuna
Cigani obični , treba prvo sve ovdje na Balkanu da sve iseli da bi se oni sitili da triba dignit plaće za pesto ili tisuću kuna
2014-04-11
nema ti nitko više. niža je nezaposlenost sada u RH nego u Australiji..prckov wrote:pa kolko ima ljudi na zavodu za zaposljavanje u HR
na zavodu za nezaposlene, sam ti ja i recimo moje kolege iz firme, koji smo odradili ljetnu sezonu od 5mjeseci, radili smo 15-16h dnevno sa rijetkim pauzama, i zaradili dovoljno para da nemoramo do idućeg ljeta ništa.. međutim sve jedno, idem na jednu prekvalifikaciju -učim novi zanat- frend mi pokreće brzo firmu pa ću raditi za njega na crno, učim intezivno njemački, i usput radim na crno, sada do božića radim..pa posli božića iman dvije ponude za crno.. a na birou sam.. to ti je prva kategorija ljudi sa biroa, i recimo takvi su većina u dalmaciji..
druga kategorija su ljudi poput longija , nežele raditi iz nekoga razloga
treća kategorija su ljudi koji praktički nisu sposobni za raditi, imam jednog dobrog frenda još iz srednje, imao "zdravstvenih problema" još nije 100% oporavljen, on nije baš za rad, i znam par takvih osoba.
nema ti nikoga na birou
rješenje bi bilo dizanje plaća medicinskim sestrama na 12 000kn, tako da se počnu vraćati ove što su otišle u Njemačku i Irsku, ali to bi značilo da bi se HDZovi uhljebi trebali odreći novih auta, subvencija, povišica za nerad i lopovluk, zatvoriti hrpu HDZovih ministarstava i deportacija pola ZGa u Imotsku, Hercegovinu, Bosnu, Sinj, ali ništa od toga
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Bit će ,poludija san sad , sve ću ih zapalitAssadNaPodmornici wrote:nema ti nitko više. niža je nezaposlenost sada u RH nego u Australiji..prckov wrote:pa kolko ima ljudi na zavodu za zaposljavanje u HR
na zavodu za nezaposlene, sam ti ja i recimo moje kolege iz firme, koji smo odradili ljetnu sezonu od 5mjeseci, radili smo 15-16h dnevno sa rijetkim pauzama, i zaradili dovoljno para da nemoramo do idućeg ljeta ništa.. međutim sve jedno, idem na jednu prekvalifikaciju -učim novi zanat- frend mi pokreće brzo firmu pa ću raditi za njega na crno, učim intezivno njemački, i usput radim na crno, sada do božića radim..pa posli božića iman dvije ponude za crno.. a na birou sam.. to ti je prva kategorija ljudi sa biroa, i recimo takvi su većina u dalmaciji..
treća kategorija su ljudi koji praktički nisu sposobni za raditi, imam jednog dobrog frenda još iz srednje, imao "zdravstvenih problema" još nije 100% oporavljen, on nije baš za rad, i znam par takvih osoba.
nema ti nikoga na birou
rješenje bi bilo dizanje plaća medicinskim sestrama na 12 000kn, tako da se počnu vraćati ove što su otišle u Njemačku i Irsku, ali to bi značilo da bi se HDZovi uhljebi trebali odreći novih auta, subvencija, povišica za nerad i lopovluk, zatvoriti hrpu HDZovih ministarstava i deportacija pola ZGa u Imotsku, Hercegovinu, Bosnu, Sinj, ali ništa od toga
Šta manja država to je iseljavanje stanivnika kritičnije za održanje iste
https://www.ex-iskon-pleme.com/t30734-cg-sindikat-trazi-za-60-eura-veci-mimalac
A nemoj in dignit , iselit ću ti sve Crnogorce , samo će ti Šiptari ostat
2014-04-11
Kad očeš nekoga uništit onda mu nađeš Ahilovu petu a Ahilova peta je u ovoj priči najmanja država koju svako iseljavanje pogađa
A nebudu li imali plače ko u Švicarskoj iselit ću ti cilu Cg
A nebudu li imali plače ko u Švicarskoj iselit ću ti cilu Cg
2014-04-11
RayMabus wrote:Hoće jer u Bosni ,Ukrajini , Makedoniji , Srbiji ima toga na zavodima za zapošljavanje a i kad se zaposle manje su im plaćecatabbath wrote:Ističu da će Hrvatska prvi put uvesti i 200 stalnih medicinskih sestara ili tehničara, od kojih bi 50 radilo bi u sustavu zdravstva, a 150 u domovima za starije.
Ma cigani obični
E ali ovi ako dođu opet moraju ti živiti s tim šoldima a ne u Bosni ,Ukrajini , Makedoniji , Srbiji
catabbath-
2015-08-22
Neka , ide sad njima lom Cg
Dosta mi je više
Nema milosti
Dosta mi je više
Nema milosti
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:nema ti nitko više. niža je nezaposlenost sada u RH nego u Australiji..prckov wrote:pa kolko ima ljudi na zavodu za zaposljavanje u HR
što reći osim da si kancerogeno tkivo hrvatskog naroda i države.. zbog takvih kao ti medicinske sestre nemaju za veće plaće .. da smijem beštimati sad bih ti izbeštimala sve po spisku.. uglavnom ti si smrad od čovjeka
Guest- Guest
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nema-pokornijeg-naroda-od-hrvata/2050519.aspx
Sad čemo slomit Cg jer su ovdje svi isti a Hrvatska ,BiH i Srbija graniče sa istom pa če gledat u svom sudjestvu prvu državu koja je nestala zbog masovnog iseljavanja mladih
A gotovo van je više ,puka mi je film
Nema milosti ,zapalit ću vas
A gotovo van je više ,puka mi je film
Nema milosti ,zapalit ću vas
2014-04-11
300 000.prckov wrote:pa kolko ima ljudi na zavodu za zaposljavanje u HR
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kancerogeno tkivo ti je u vladu i saboru opcenito.metilda wrote:AssadNaPodmornici wrote:nema ti nitko više. niža je nezaposlenost sada u RH nego u Australiji..prckov wrote:pa kolko ima ljudi na zavodu za zaposljavanje u HR
što reći osim da si kancerogeno tkivo hrvatskog naroda i države.. zbog takvih kao ti medicinske sestre nemaju za veće plaće .. da smijem beštimati sad bih ti izbeštimala sve po spisku.. uglavnom ti si smrad od čovjeka
27 godina.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dubrovniku nedostaje 22 liječnika i isto toliko medicinskih sestara
» Četnici zaklali pet časnih sestara te im tijela bacili u Drinu
» Trideset devet od 50 najprestiznijih medicinskih obrazovni institucija u Americi preuzeli mislioci 21 stoljeca
» Udruzenje americkih medicinskih fakulteta uvodi nastavni plan i program temeljen na 'diversity, equity and inclusion'
» Mučne optužbe časnih sestara na račun patera Marka Rupnika, bliskog papi Franji: 'Navabio nas je na seks u troje pozivajući se na Sveto Trojstvo'
» Četnici zaklali pet časnih sestara te im tijela bacili u Drinu
» Trideset devet od 50 najprestiznijih medicinskih obrazovni institucija u Americi preuzeli mislioci 21 stoljeca
» Udruzenje americkih medicinskih fakulteta uvodi nastavni plan i program temeljen na 'diversity, equity and inclusion'
» Mučne optužbe časnih sestara na račun patera Marka Rupnika, bliskog papi Franji: 'Navabio nas je na seks u troje pozivajući se na Sveto Trojstvo'
Page 1 of 4