Zašto je Zagreb vukojebina a ne glavni grad i metropola
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zašto je Zagreb vukojebina a ne glavni grad i metropola
nemoj mene molim te, vec imam dvi bivse zene koje mi ne daju mira, fali jos samo da sora trci za mnompismejker wrote:Leviathan2 wrote:aj nek neko ugasi soru, napalila se :D
Oćemol nas dvojica??
Sora wrote:E to bi bila proslava za pamcenjeGnječ wrote:veber wrote:nije bitno, prošlo svršeno vrijeme. ali se ponio kao zadnja pizda. nemreš objavljivat javno podatke niti javno pljuvat po osobi. mene kaja odkantala prije 2-3g pa nisam radio drame niti njen broj javno objavio. to je bilo na tako niskoj razini, degutantno.
šta ste to Kayi napravili kru' vam jebem?! nemoj da dođem u Zagabriju proslavit NG sa punom vrećom dinamita, bombi, kašikara, granata C4 eksploziva itd. bit će vatrometno.
Ja cu biti u
Kini za NG .
INACE BI TI POKAZALA DI DA ISKRCAS PIROTEHNIKU
nema žurbe polako. uživaj u kineskoj NG.
Guest- Guest
Te tvoje lovačke pricice ..Leviathan2 wrote:nemoj mene molim te, vec imam dvi bivse zene koje mi ne daju mira, fali jos samo da sora trci za mnompismejker wrote:Leviathan2 wrote:aj nek neko ugasi soru, napalila se :D
Oćemol nas dvojica??
Bolje ti je sora u ruci neg golub na grani
Kuis
Ne nudim ti nis samo velim
Necu tako dugo ostatiGnječ wrote:Sora wrote:E to bi bila proslava za pamcenjeGnječ wrote:veber wrote:nije bitno, prošlo svršeno vrijeme. ali se ponio kao zadnja pizda. nemreš objavljivat javno podatke niti javno pljuvat po osobi. mene kaja odkantala prije 2-3g pa nisam radio drame niti njen broj javno objavio. to je bilo na tako niskoj razini, degutantno.
šta ste to Kayi napravili kru' vam jebem?! nemoj da dođem u Zagabriju proslavit NG sa punom vrećom dinamita, bombi, kašikara, granata C4 eksploziva itd. bit će vatrometno.
Ja cu biti u
Kini za NG .
INACE BI TI POKAZALA DI DA ISKRCAS PIROTEHNIKU
nema žurbe polako. uživaj u kineskoj NG.
Njima je u veljači
I ako budete dobri dobijete kineske štapiće za jelo ..od mene
2008e nisi imao pristup internetu, koliko si imao 14? jebote s kim se ja dopisujemHektorović wrote:veber wrote:nije bitno, prošlo svršeno vrijeme. ali se ponio kao zadnja pizda. nemreš objavljivat javno podatke niti javno pljuvat po osobi. mene kaja odkantala prije 2-3g pa nisam radio drame niti njen broj javno objavio. to je bilo na tako niskoj razini, degutantno.
vi i vaše forumske sheme, ko da je 2008 :D
jedino nam je marc postariji gospodin.
2014-12-30
soro, nije da men smeta sto si stara, nego stvarno, ove moje dvi bivse me ugrob otjerase,Sora wrote:Te tvoje lovačke pricice ..Leviathan2 wrote:nemoj mene molim te, vec imam dvi bivse zene koje mi ne daju mira, fali jos samo da sora trci za mnompismejker wrote:Leviathan2 wrote:aj nek neko ugasi soru, napalila se :D
Oćemol nas dvojica??
Kuis
stalno zivkaju i pitaju jesam jeo, jesam dovoljno spavao, jesam ovo jesam ono, i jos najgore svaki cas doplutaju na baustelu
pa jebemu sve, nisam klinac, ocito su s godinama posandrcale
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera Hrvatske Pošte u 11,45 sati i podjela putnih dokumenata. Prijava na let za Dubai na liniji EK 130 (Emirates) s polaskom u 14,40 sati. Slijetanje u Dubai u 23,05 sati po lokalnom vremenu.
2. dan, 28.12.2018., petak DUBAI – SHANGHAI
Polijetanje zrakoplova na liniji EK 302 za Shanghai u 3,10 sati. Dolazak u Shanghai u 15,05 sati po lokalnom vremenu i obavljanje graničnih formalnosti. Odlazak na krstarenje rijekom Hunagpu s koje se pruža pogled na Bund, kolonijalni dio Shanghaija i futuristički Pudong s igrom svjetala i neonskih reklama. Večera. Odlazak do hotela 4*. Smještaj i noćenje.
3. dan, 29.12.2018., subota SHANGHAI
Doručak. Odlazak na razgled grada: Bund, simbol kolonijalne prošlosti Shanghaija sa zgradom hotela Peace, Bank of China, zgradom carine te ulicom Nanjing, žilom kucavicom grada ispunjenu trgovinama i trgovačkim centrima. Ručak (uz doplatu). Nastavak razgleda i odlazak do starog dijela grada koji brzo nestaje pod mnoštvom nebodera te posjet Vrtu sreće mandarina Yua i hramu Budhe od žada. Večera. Navečer predlažemo odlazak (uz doplatu) na svjetski poznati akrobatski show s akterima koji hodaju po žici, djevojkama koje se izvijaju uz zvukove glazbe u gotovo nezamislivim pozama, žonglerima i mnogim drugim atrakcijama. Povratak u hotel. Noćenje.
4. dan, 30.12.2018., nedjelja SHANGHAI – ZHUJIAJIAO – SUZHOU
Doručak. Odjava iz hotela i odlazak u smjeru grada Suzhou koji datira iz 514. godine. Putem razgled vodenog sela Zhujiajiaoa - „Shanghaijske Venecije“ s jedinstvenim starim mostovima i rječicama koje se provlače kroz tradicionalne kineske kuće. Mjesto je nastalo prije 1.700 godina i još uvijek ocrtava tradicionalni način života. Ručak (uz doplatu). Nastavak putovanja. Po dolasku u Suzhou smještaj u hotel 4*. Večera i noćenje.
5. dan, 31.12.2018., ponedjeljak SUZHOU – HANGZHOU
Doručak. U Suzhou postoji više od 60 vrtova koji su ostali netaknuti od vremena svog nastanka. Posjet jednom od vrtova, a potom slijedi vožnja brodom po kanalima grada čije bogatstvo predstavljaju pagode, kameni mostovi i svjetski poznata svila. Ručak (uz doplatu). Poslijepodne odlazak do grada Hangzhou. Po dolasku smještaj u hotel 4*. Večera i noćenje.
SRETNA NOVA GODINA!
6. dan, 1.1.2019., utorak HANGZHOU – NANJING
Doručak. Grad Hangzhou se smjestio južno od Shanghaija i na svojem proputovanju kroz Kinu u 13. stoljeću ga je Marco Polo opisao kao jedno od najljepših mjesta na svijetu s mnoštvom hramova i paviljona. Razgled pagode Šest harmonija, posjet hramu Lingyin, a provozat ćete se i čamcem po biseru ovog grada, Zapadnom jezeru. Ručak (uz doplatu). Hangzhou je također poznat i po plantaži najboljeg zelenog čaja na svijetu. Poslijepodne odlazak do grada Nanjinga, smještaj u hotel 4*. Večera i noćenje.
Ne laziLeviathan2 wrote:soro, nije da men smeta sto si stara, nego stvarno, ove moje dvi bivse me ugrob otjerase,Sora wrote:Te tvoje lovačke pricice ..Leviathan2 wrote:nemoj mene molim te, vec imam dvi bivse zene koje mi ne daju mira, fali jos samo da sora trci za mnompismejker wrote:Leviathan2 wrote:aj nek neko ugasi soru, napalila se :D
Oćemol nas dvojica??
Kuis
stalno zivkaju i pitaju jesam jeo, jesam dovoljno spavao, jesam ovo jesam ono, i jos najgore svaki cas doplutaju na baustelu
pa jebemu sve, nisam klinac, ocito su s godinama posandrcale
Smeta ti sto sam stara
Meni ne smeta. To je glavno .
Sora- Posts : 23826
2014-04-29
Za 2 tjedana sam tu u ovom gradu
E
Ne mogu vjerivati da je to KINA
E
Ne mogu vjerivati da je to KINA
Jel vam se cini da je Shangai vukojebina?
pa u usporedbi s ny ili la je
2014-12-30
tko to "vi"? nisam ja nikoga napalaGnječ wrote:Noor wrote:pa što ženi ne objasniš što si napisala...Sora wrote:Ah te dotepenkekaya wrote:sta je to palandra ?!Sora wrote:E da mene GNJEC zove
Ali nece
Boji se, znam ja te muske kukavice..
Zove ovu palandru jer zna da ce ga odbiti
:)
Ni kajkavski ne znaju
A i bolje ..u ovom slucaju ..))
evo, ja ću
Značenje PALANDRA
Što PALANDRA znači?
1. PALANDRA
naziv za ženu sumnjiva morala, pokvarena žena
2. palandra
raspuštenica
http://www.xn--rjenik-k2a.com/PALANDRA
a šta je to "gotivi"??? tamo ste me na drek- verbotu napali da vi neznate. metilda razapeta od Isusa prva.
gotiviti....nekoga poštivati, cijeniti? ili da ti je netko drag na neki način? meni je taj izraz poznat eto s foruma...nisam ga baš čula u reali, priznajem
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
kaj onda vrijedi za petak? živim 2km od almere. s kayom i bez nje
2014-12-30
Najveci grad u KINIveber wrote:pa u usporedbi s ny ili la je
25 milijuna stanovnika
pa? vukojebina u odnosu na ny ili la ili miami.
2014-12-30
Da . Veci je Šangaj od NY i la
pa kina je veća od us. a opet je šupa. nemre se šangaj mjerit s ny.
2014-12-30
veber wrote:pa kina je veća od us. a opet je šupa. nemre se šangaj mjerit s ny.
jebotebog pa cijela USA je šupetina samo takva. odi malo izvan east and weast coast nađeš se u pustopoljini. kakva jebena USA jebo te HOLIVUD.
Guest- Guest
ne, samo sam se zezalaveber wrote:kaj onda vrijedi za petak? živim 2km od almere. s kayom i bez nje
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
E...ajd odi, samo nek prestane slinit tu ko kakav 17-o godišnjak.Noor wrote:ne, samo sam se zezalaveber wrote:kaj onda vrijedi za petak? živim 2km od almere. s kayom i bez nje
Neugodno mi to i čitat.
Nije da me se tiče al je malo ljigavo i sramotno za njegove godine.
odi ako ikako možeš.
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Zagreb-glavni grad BiH
» ZAGREB OD DANAS GLAVNI GRAD EUROPE Stiže cijela Europska komisija, Kolinda organizira večeru za 100 uzvanika, otkrivamo detalje sigurnosnih mjera
» Da je Zagreb metropola, gradski uhljepčići ne bi terorizirali Uber
» Split - glavni grad turbo-folka
» Erdogan : Jeruzalem je glavni grad muslimana
» ZAGREB OD DANAS GLAVNI GRAD EUROPE Stiže cijela Europska komisija, Kolinda organizira večeru za 100 uzvanika, otkrivamo detalje sigurnosnih mjera
» Da je Zagreb metropola, gradski uhljepčići ne bi terorizirali Uber
» Split - glavni grad turbo-folka
» Erdogan : Jeruzalem je glavni grad muslimana
Page 4 of 6