ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zašto je Zagreb vukojebina a ne glavni grad i metropola

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Zašto je Zagreb vukojebina a ne glavni grad i metropola - Page 4 Empty Re: Zašto je Zagreb vukojebina a ne glavni grad i metropola

Post by Leviathan2 16/12/2018, 18:47

pismejker wrote:
Leviathan2 wrote:aj nek neko ugasi soru, napalila se :D

Oćemol nas dvojica??
nemoj mene molim te, vec imam dvi bivse zene koje mi ne daju mira, fali jos samo da sora trci za mnom

Leviathan2

2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Zašto je Zagreb vukojebina a ne glavni grad i metropola - Page 4 Empty Re: Zašto je Zagreb vukojebina a ne glavni grad i metropola

Post by Guest 16/12/2018, 18:49

Sora wrote:
Gnječ wrote:
veber wrote:nije bitno, prošlo svršeno vrijeme. ali se ponio kao zadnja pizda. nemreš objavljivat javno podatke niti javno pljuvat po osobi. mene kaja odkantala prije 2-3g pa nisam radio drame niti njen broj javno objavio. to je bilo na tako niskoj razini, degutantno.

šta ste to Kayi napravili kru' vam jebem?! nemoj da dođem u Zagabriju proslavit NG sa punom vrećom dinamita, bombi, kašikara, granata C4 eksploziva itd. bit će vatrometno.
E to bi bila proslava za pamcenje 

Ja cu biti u 

Kini  za NG . 
INACE BI TI POKAZALA DI DA ISKRCAS PIROTEHNIKU king

nema žurbe polako. uživaj u kineskoj NG.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 16/12/2018, 18:50

Leviathan2 wrote:
pismejker wrote:

Oćemol nas dvojica??
nemoj mene molim te, vec imam dvi bivse zene koje mi ne daju mira, fali jos samo da sora trci za mnom
Te tvoje lovačke pricice ..
Bolje ti je sora u ruci neg golub na grani 
Kuis 
Ne nudim ti nis samo velim king

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 16/12/2018, 18:52

Gnječ wrote:
Sora wrote:
Gnječ wrote:
veber wrote:nije bitno, prošlo svršeno vrijeme. ali se ponio kao zadnja pizda. nemreš objavljivat javno podatke niti javno pljuvat po osobi. mene kaja odkantala prije 2-3g pa nisam radio drame niti njen broj javno objavio. to je bilo na tako niskoj razini, degutantno.

šta ste to Kayi napravili kru' vam jebem?! nemoj da dođem u Zagabriju proslavit NG sa punom vrećom dinamita, bombi, kašikara, granata C4 eksploziva itd. bit će vatrometno.
E to bi bila proslava za pamcenje 

Ja cu biti u 

Kini  za NG . 
INACE BI TI POKAZALA DI DA ISKRCAS PIROTEHNIKU king

nema žurbe polako. uživaj u kineskoj NG.
Necu tako dugo ostati 
Njima je u veljači 
I ako budete dobri dobijete kineske štapiće za jelo ..od mene :cry

2014-04-29

Back to top Go down

Post by veber 16/12/2018, 18:52

Hektorović wrote:

vi i vaše forumske sheme, ko da je 2008 :D
2008e nisi imao pristup internetu, koliko si imao 14? jebote s kim se ja dopisujem :D
jedino nam je marc postariji gospodin.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Leviathan2 16/12/2018, 18:54

Sora wrote:
Leviathan2 wrote:
pismejker wrote:

Oćemol nas dvojica??
Kuis 
soro, nije da men smeta sto si stara, nego stvarno, ove moje dvi bivse me ugrob otjerase,
stalno zivkaju i pitaju jesam jeo, jesam dovoljno spavao, jesam ovo jesam ono, i jos najgore svaki cas doplutaju na baustelu
pa jebemu sve, nisam klinac, ocito su s godinama posandrcale

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Sora 16/12/2018, 18:55

1. dan, 27.12.2018., četvrtak ZAGREB – DUBAI

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera Hrvatske Pošte u 11,45 sati i podjela putnih dokumenata. Prijava na let za Dubai na liniji EK 130 (Emirates) s polaskom u 14,40 sati. Slijetanje u Dubai u 23,05 sati po lokalnom vremenu.

2. dan, 28.12.2018., petak DUBAI – SHANGHAI

Polijetanje zrakoplova na liniji EK 302 za Shanghai u 3,10 sati. Dolazak u Shanghai u 15,05 sati po lokalnom vremenu i obavljanje graničnih formalnosti. Odlazak na krstarenje rijekom Hunagpu s koje se pruža pogled na Bund, kolonijalni dio Shanghaija i futuristički Pudong s igrom svjetala i neonskih reklama. Večera. Odlazak do hotela 4*. Smještaj i noćenje.

3. dan, 29.12.2018., subota SHANGHAI

Doručak. Odlazak na razgled grada: Bund, simbol kolonijalne prošlosti Shanghaija sa zgradom hotela Peace, Bank of China, zgradom carine te ulicom Nanjing, žilom kucavicom grada ispunjenu trgovinama i trgovačkim centrima. Ručak (uz doplatu). Nastavak razgleda i odlazak do starog dijela grada koji brzo nestaje pod mnoštvom nebodera te posjet Vrtu sreće mandarina Yua i hramu Budhe od žada. Večera. Navečer predlažemo odlazak (uz doplatu) na svjetski poznati akrobatski show s akterima koji hodaju po žici, djevojkama koje se izvijaju uz zvukove glazbe u gotovo nezamislivim pozama, žonglerima i mnogim drugim atrakcijama. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan,  30.12.2018., nedjelja  SHANGHAI – ZHUJIAJIAO – SUZHOU

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak u smjeru grada Suzhou koji datira iz 514. godine. Putem razgled vodenog sela Zhujiajiaoa - „Shanghaijske Venecije“ s jedinstvenim starim mostovima i rječicama koje se provlače kroz tradicionalne kineske kuće. Mjesto je nastalo prije 1.700 godina i još uvijek ocrtava tradicionalni način života. Ručak (uz doplatu). Nastavak putovanja. Po dolasku u Suzhou smještaj u hotel 4*. Večera i noćenje.

5. dan, 31.12.2018., ponedjeljak SUZHOU – HANGZHOU

Doručak. U Suzhou postoji više od 60 vrtova koji su ostali netaknuti od vremena svog nastanka. Posjet jednom od vrtova, a potom slijedi vožnja brodom po kanalima grada čije bogatstvo predstavljaju pagode, kameni mostovi i svjetski poznata svila. Ručak (uz doplatu). Poslijepodne odlazak do grada Hangzhou. Po dolasku smještaj u hotel 4*. Večera i noćenje.

SRETNA NOVA GODINA!
6. dan, 1.1.2019., utorak HANGZHOU – NANJING

Doručak. Grad Hangzhou se smjestio južno od Shanghaija i na svojem proputovanju kroz Kinu u 13. stoljeću ga je Marco Polo opisao kao jedno od najljepših mjesta na svijetu s mnoštvom hramova i paviljona. Razgled pagode Šest harmonija, posjet hramu Lingyin, a provozat ćete se i čamcem po biseru ovog grada, Zapadnom jezeru. Ručak (uz doplatu). Hangzhou je također poznat i po plantaži najboljeg zelenog čaja na svijetu. Poslijepodne odlazak do grada Nanjinga, smještaj u hotel 4*. Večera i noćenje.

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 16/12/2018, 18:56

Leviathan2 wrote:
Sora wrote:
Leviathan2 wrote:
pismejker wrote:

Oćemol nas dvojica??
Kuis 
soro, nije da men smeta sto si stara, nego stvarno, ove moje dvi bivse me ugrob otjerase,
stalno zivkaju i pitaju jesam jeo, jesam dovoljno spavao, jesam ovo jesam ono, i jos najgore svaki cas doplutaju na baustelu
pa jebemu sve, nisam klinac, ocito su s godinama posandrcale
Ne lazi 
Smeta ti sto sam stara 
Meni ne smeta. To je glavno . :cry

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 16/12/2018, 18:57

Zašto je Zagreb vukojebina a ne glavni grad i metropola - Page 4 Img_4225

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 16/12/2018, 18:58

Za 2 tjedana sam tu u ovom gradu 

Ne mogu vjerivati da je to  KINA

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 16/12/2018, 19:00

Jel vam se cini da je Shangai vukojebina?

2014-04-29

Back to top Go down

Post by veber 16/12/2018, 19:02

pa u usporedbi s ny ili la je

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Noor 16/12/2018, 19:03

Gnječ wrote:
Noor wrote:
Sora wrote:
kaya wrote:
Sora wrote:E da mene GNJEC zove 
Ali nece 
Boji se, znam ja te muske kukavice..
Zove ovu palandru jer zna da ce ga odbiti
sta je to palandra ?!
:)
Ah te dotepenke 
Ni kajkavski ne znaju 
A i bolje ..u ovom slucaju ..)) geek
pa što ženi ne objasniš što si napisala...

evo, ja ću

Značenje PALANDRA

Što PALANDRA znači?

1. PALANDRA
naziv za ženu sumnjiva morala, pokvarena žena

2. palandra
raspuštenica

http://www.xn--rjenik-k2a.com/PALANDRA

a šta je to "gotivi"??? tamo ste me na drek- verbotu napali da vi neznate. metilda razapeta od Isusa prva.
tko to "vi"? nisam ja nikoga napala
gotiviti....nekoga poštivati, cijeniti? ili da ti je netko drag na neki način? meni je taj izraz poznat eto s foruma...nisam ga baš čula u reali, priznajem
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by veber 16/12/2018, 19:25

kaj onda vrijedi za petak? živim 2km od almere. s kayom i bez nje :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sora 16/12/2018, 19:29

veber wrote:pa u usporedbi s ny ili la je
Najveci grad u KINI 
25 milijuna stanovnika 
affraid

2014-04-29

Back to top Go down

Post by veber 16/12/2018, 19:31

pa? vukojebina u odnosu na ny ili la ili miami.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sora 16/12/2018, 19:33

Da . Veci je Šangaj od NY i la

2014-04-29

Back to top Go down

Post by veber 16/12/2018, 19:37

pa kina je veća od us. a opet je šupa. nemre se šangaj mjerit s ny.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 16/12/2018, 19:56

veber wrote:pa kina je veća od us. a opet je šupa. nemre se šangaj mjerit s ny.

jebotebog pa cijela USA je šupetina samo takva. odi malo izvan east and weast coast nađeš se u pustopoljini. kakva jebena USA jebo te HOLIVUD.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 16/12/2018, 19:59

veber wrote:kaj onda vrijedi za petak? živim 2km od almere. s kayom i bez nje :D
ne, samo sam se zezala
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by danni1 16/12/2018, 20:05

Noor wrote:
veber wrote:kaj onda vrijedi za petak? živim 2km od almere. s kayom i bez nje :D
ne, samo sam se zezala
E...ajd odi, samo nek prestane slinit tu ko kakav 17-o godišnjak.

Neugodno mi to i čitat. 

Nije da me se tiče al je malo ljigavo i sramotno za njegove godine.

odi ako ikako možeš.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics