Zašto je Zagreb vukojebina a ne glavni grad i metropola
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Zašto je Zagreb vukojebina a ne glavni grad i metropola
sta je to palandra ?!Sora wrote:E da mene GNJEC zove
Ali nece
Boji se, znam ja te muske kukavice..
Zove ovu palandru jer zna da ce ga odbiti
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
:)veber wrote:da, bilo je neugodno, blago rečeno.kaya wrote:moze, hvala.Gnječ wrote:kaya wrote:zdravo :)Gnječ wrote:
zdravo Kayo milosti puna...udri dušmane svojim prevoznim vozilom po glavi.
Kayo, ako dođeš u Pulu ja te častim kavom, pivom, vinom, viskijem, čajem, jegerom, vodkom koktelom nekim (ne molotovljevim) šta god piješ.
necemo koktel vec sam ima jednu aferu koktel na forumu :)
nesto drugo cemo, vino.. ili kavu :)
sjecas se?
2015-08-15
da. u biti kukavčki. ili bi ti u dva oka rekao ili ako sam već šupak na pp.kaya wrote::)veber wrote:da, bilo je neugodno, blago rečeno.kaya wrote:moze, hvala.Gnječ wrote:kaya wrote:
zdravo :)
Kayo, ako dođeš u Pulu ja te častim kavom, pivom, vinom, viskijem, čajem, jegerom, vodkom koktelom nekim (ne molotovljevim) šta god piješ.
sjecas se?
baš bezobrazno, nisko i kukavički.
2014-12-30
al u biti znas sta me tu iznenadilo , da su mi obranu stali svi za koje se ne bi nikad nadala :) ljevicari, zidovi, srbi , ovakvi neodredeni kao ti a ovi velki rvati sutili ko pickeveber wrote:da. u biti kukavčki. ili bi ti u dva oka rekao ili ako sam već šupak na pp.kaya wrote::)veber wrote:da, bilo je neugodno, blago rečeno.kaya wrote:moze, hvala.Gnječ wrote:
sjecas se?
a dobro , svako zlo za neko dobro, otvori vidike
2015-08-15
stao sam u tvoju obranu, zbog moralnosti. kada si me onda otkantala, apsolutno sam poštivao tvoju odluku. bio bi govno od čovjeka da sam drugačije postupio. u krajnjoj liniji to sam kapitalizirao. ali ja bi mu pičku razbio da mi je bio pri ruci. tako nisko past. a onda si me u biti i zainteresirala, nisam te doživljavao. niti smo se svadili niti smo pričali. ali opet velim, jako nisko i nemoralno.kaya wrote:al u biti znas sta me tu iznenadilo , da su mi obranu stali svi za koje se ne bi nikad nadala :) ljevicari, zidovi, srbi , ovakvi neodredeni kao ti a ovi velki rvati sutili ko pickeveber wrote:da. u biti kukavčki. ili bi ti u dva oka rekao ili ako sam već šupak na pp.kaya wrote::)veber wrote:da, bilo je neugodno, blago rečeno.kaya wrote:
moze, hvala.
sjecas se?
a dobro , svako zlo za neko dobro, otvori vidike
2014-12-30
Kome to :D?veber wrote:stao sam u tvoju obranu, zbog moralnosti. kada si me onda otkantala, apsolutno sam poštivao tvoju odluku. bio bi govno od čovjeka da sam drugačije postupio. u krajnjoj liniji to sam kapitalizirao. ali ja bi mu pičku razbio da mi je bio pri ruci. tako nisko past. a onda si me u biti i zainteresirala, nisam te doživljavao. niti smo se svadili niti smo pričali. ali opet velim, jako nisko i nemoralno.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ah te dotepenkekaya wrote:sta je to palandra ?!Sora wrote:E da mene GNJEC zove
Ali nece
Ni kajkavski ne znaju
A i bolje ..u ovom slucaju ..))
Ovo je stvarno duhoviti komentarGnječ wrote:Sora wrote:E da mene GNJEC zove
Ali nece
pa dođi šta nije Istra preko svijeta. samo kad nas dva krenemo kritizirat rvacku to će trajat...evo prije neki dan održah govor u prepunoj ljekarni da me drug Tito čuo rekao bi mi bravo druže! dok sam ja držao govor sa psovkama naravno ništa politički korektno kod mene stvorio se red skroz van ljekarne. možda je netko i izdahnuo od uzbuđenja neznam jer su svi šutili u šoku.
Volim duhovite ljude
To su samouvjereni, realizirani , idnetiteski i nscionslno osvješteni muskarci npt.
Eto zasto ero nikad nije niti ce biti Hrvat
Nije duhovit nego SIROV KO KRKAN
nije bitno, prošlo svršeno vrijeme. ali se ponio kao zadnja pizda. nemreš objavljivat javno podatke niti javno pljuvat po osobi. mene kaja odkantala prije 2-3g pa nisam radio drame niti njen broj javno objavio. to je bilo na tako niskoj razini, degutantno.
2014-12-30
Volm kako GNJEC prca eru
Sora wrote:Ovo je stvarno duhoviti komentarGnječ wrote:Sora wrote:E da mene GNJEC zove
Ali nece
pa dođi šta nije Istra preko svijeta. samo kad nas dva krenemo kritizirat rvacku to će trajat...evo prije neki dan održah govor u prepunoj ljekarni da me drug Tito čuo rekao bi mi bravo druže! dok sam ja držao govor sa psovkama naravno ništa politički korektno kod mene stvorio se red skroz van ljekarne. možda je netko i izdahnuo od uzbuđenja neznam jer su svi šutili u šoku.
Volim duhovite ljude
To su samouvjereni, realizirani , idnetiteski i nscionslno osvješteni muskarci npt.
Eto zasto ero nikad nije niti ce biti Hrvat
Nije duhovit nego SIROV KO KRKAN
još gore! on je Ib2!!! ili I2b?
Guest- Guest
Ma ne sekiraj seveber wrote:nije bitno, prošlo svršeno vrijeme. ali se ponio kao zadnja pizda. nemreš objavljivat javno podatke niti javno pljuvat po osobi. mene kaja odkantala prije 2-3g pa nisam radio drame niti njen broj javno objavio. to je bilo na tako niskoj razini, degutantno.
Jos se Kaya predomisli
Sta ce jpj tko bolji od tebe
Ne zavređuje ona to
pa što ženi ne objasniš što si napisala...Sora wrote:Ah te dotepenkekaya wrote:sta je to palandra ?!Sora wrote:E da mene GNJEC zove
Ali nece
Ni kajkavski ne znaju
evo, ja ću
Značenje PALANDRA
Što PALANDRA znači?
1. PALANDRA
naziv za ženu sumnjiva morala, pokvarena žena
2. palandra
raspuštenica
http://www.xn--rjenik-k2a.com/PALANDRA
veber wrote:nije bitno, prošlo svršeno vrijeme. ali se ponio kao zadnja pizda. nemreš objavljivat javno podatke niti javno pljuvat po osobi. mene kaja odkantala prije 2-3g pa nisam radio drame niti njen broj javno objavio. to je bilo na tako niskoj razini, degutantno.
vi i vaše forumske sheme, ko da je 2008 :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
aj nek neko ugasi soru, napalila se :D
Guest- Guest
veber wrote:nije bitno, prošlo svršeno vrijeme. ali se ponio kao zadnja pizda. nemreš objavljivat javno podatke niti javno pljuvat po osobi. mene kaja odkantala prije 2-3g pa nisam radio drame niti njen broj javno objavio. to je bilo na tako niskoj razini, degutantno.
šta ste to Kayi napravili kru' vam jebem?! nemoj da dođem u Zagabriju proslavit NG sa punom vrećom dinamita, bombi, kašikara, granata C4 eksploziva itd. bit će vatrometno.
Guest- Guest
Paaapismejker wrote:Leviathan2 wrote:aj nek neko ugasi soru, napalila se :D
Oćemol nas dvojica??
Samo dvojica ??
E to bi bila proslava za pamcenjeGnječ wrote:veber wrote:nije bitno, prošlo svršeno vrijeme. ali se ponio kao zadnja pizda. nemreš objavljivat javno podatke niti javno pljuvat po osobi. mene kaja odkantala prije 2-3g pa nisam radio drame niti njen broj javno objavio. to je bilo na tako niskoj razini, degutantno.
šta ste to Kayi napravili kru' vam jebem?! nemoj da dođem u Zagabriju proslavit NG sa punom vrećom dinamita, bombi, kašikara, granata C4 eksploziva itd. bit će vatrometno.
Ja cu biti u
Kini za NG .
INACE BI TI POKAZALA DI DA ISKRCAS PIROTEHNIKU
Noor wrote:pa što ženi ne objasniš što si napisala...Sora wrote:Ah te dotepenkekaya wrote:sta je to palandra ?!Sora wrote:E da mene GNJEC zove
Ali nece
Ni kajkavski ne znaju
evo, ja ću
Značenje PALANDRA
Što PALANDRA znači?
1. PALANDRA
naziv za ženu sumnjiva morala, pokvarena žena
2. palandra
raspuštenica
http://www.xn--rjenik-k2a.com/PALANDRA
a šta je to "gotivi"??? tamo ste me na drek- verbotu napali da vi neznate. metilda razapeta od Isusa prva.
Guest- Guest
nemoj mene molim te, vec imam dvi bivse zene koje mi ne daju mira, fali jos samo da sora trci za mnompismejker wrote:Leviathan2 wrote:aj nek neko ugasi soru, napalila se :D
Oćemol nas dvojica??
» ZAGREB OD DANAS GLAVNI GRAD EUROPE Stiže cijela Europska komisija, Kolinda organizira večeru za 100 uzvanika, otkrivamo detalje sigurnosnih mjera
» Da je Zagreb metropola, gradski uhljepčići ne bi terorizirali Uber
» Erdogan : Jeruzalem je glavni grad muslimana
» Split - glavni grad turbo-folka
» ZAGREB OD DANAS GLAVNI GRAD EUROPE Stiže cijela Europska komisija, Kolinda organizira večeru za 100 uzvanika, otkrivamo detalje sigurnosnih mjera
» Da je Zagreb metropola, gradski uhljepčići ne bi terorizirali Uber
» Erdogan : Jeruzalem je glavni grad muslimana
» Split - glavni grad turbo-folka
Page 3 of 6