Daruvarac svečano dočekan u kafiću
Page 36 of 47
Page 36 of 47 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41 ... 47
Re: Daruvarac svečano dočekan u kafiću
druker policijski.Noor wrote:ma ovo đubre ima debelo zaleđe, ovo nisu slucajnosti...
https://net.hr/danas/krvavi-trag-kojeg-vec-godinama-za-sobom-ostavlja-daruvarac-pretukao-je-jos-jednu-bivsu-djevojku-oteo-decka-druge-i-nasrnuo-na-policiju/
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
iskreno da je to napravio mojoj kćeri nakon ovakve presude jutra dočekao nebi, vjerojatno ni sudac/sutkinjaNoor wrote:ma ovo đubre ima debelo zaleđe, ovo nisu slucajnosti...
https://net.hr/danas/krvavi-trag-kojeg-vec-godinama-za-sobom-ostavlja-daruvarac-pretukao-je-jos-jednu-bivsu-djevojku-oteo-decka-druge-i-nasrnuo-na-policiju/
nema narocito zaledje, netko pametan iz policije uzeo ga za drukera pa mu se gleda kroz prsteNoor wrote:ma ovo đubre ima debelo zaleđe, ovo nisu slucajnosti...
nakon masovneog negodovanja pucanstva sad ce ga svakako staviti iza brave
takvog smeca ima posvuda
dijagram-
2015-08-09
pa kako je moguce da ga iz ovakvih sranja izvlace zbog jbnog drukanja?! pa sve njih koji ga stite uskopiti tupim nozem i nabit im u usta ...kaya wrote:druker policijski.Noor wrote:ma ovo đubre ima debelo zaleđe, ovo nisu slucajnosti...
pogledao sam video, od onakvog udarca u glavu ne bi ni desetogodišnjak završio u bolnici. E sad jel ga policija obradila ili govno erceg želi izvući odštetu iz svega, držim da je ovo drugodijagram wrote:kako ne, rada i sarnavka su tu da rogobore i protestiraju, apeliraju, al ih nigdjekaya wrote:sta je? pa IK kaze da sudenje treba biti brzo a ovom sude 6 mjeseci i jos nista, pije kavu.dijagram wrote:pa drzavni aparat opredijelio se za IKkaya wrote:cuj to... a ovi se prijete maloj smrcu majke i nikom nista.catabbath wrote:Lol opravo mi je FB javio da sam suspendiran na 24 sata a to zato jer sam nekom frendu od tog bosančerosa Daruvarca odgovorio da je budala. I lik me valjda prijavio. Opsasan neki krimos hehe
pa vecu drzavnost je imala izgleda tzv stpska krajina od ovog cuda od drzave
zene su istom zasticene vise nego ikada
ostalo je na radi boric, sarnavki, i slicnima
no njima su u fokusu muje pa ih boli kurac za neku djevojcicu
bit ce da se ne drze toga sto su potpisali prije.
i drugo ne dize optuznicu Bora za teske tjelesne nego d.o koje je zakljucilo da nije pokusaj ubojstva jer nije imao cipele. jer svi znaju, kada nekoga lupis glavom u umivaonik i taj zaradi 25 savova na glavi a bos, hoces ga ozljediti, dok ako imas cipele hoces ga ubiti.
i ne privodi sarnavka zbog prijetnji smrcu nego policija.
koliko ja znam.
moguce da se u ovoj drzavi nesto okrenulo. mozda Darka cuvaju a ne malu.
zauzete obranom onog premlacenog ercega
tre wrote:iskreno da je to napravio mojoj kćeri nakon ovakve presude jutra dočekao nebi, vjerojatno ni sudac/sutkinjaNoor wrote:ma ovo đubre ima debelo zaleđe, ovo nisu slucajnosti...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
da, al sarnavka se oglasila, ponudila svu mogucu pomoc itd:)tre wrote:pogledao sam video, od onakvog udarca u glavu ne bi ni desetogodišnjak završio u bolnici. E sad jel ga policija obradila ili govno erceg želi izvući odštetu iz svega, držim da je ovo drugodijagram wrote:kako ne, rada i sarnavka su tu da rogobore i protestiraju, apeliraju, al ih nigdjekaya wrote:sta je? pa IK kaze da sudenje treba biti brzo a ovom sude 6 mjeseci i jos nista, pije kavu.dijagram wrote:pa drzavni aparat opredijelio se za IKkaya wrote:
cuj to... a ovi se prijete maloj smrcu majke i nikom nista.
pa vecu drzavnost je imala izgleda tzv stpska krajina od ovog cuda od drzave
i drugo ne dize optuznicu Bora za teske tjelesne nego d.o koje je zakljucilo da nije pokusaj ubojstva jer nije imao cipele. jer svi znaju, kada nekoga lupis glavom u umivaonik i taj zaradi 25 savova na glavi a bos, hoces ga ozljediti, dok ako imas cipele hoces ga ubiti.
koliko ja znam.
dijagram-
2015-08-09
pa dovoljno je naročito...vidi koliko dugo se provlaci...i iz cega ga vadedijagram wrote:nema narocito zaledje, netko pametan iz policije uzeo ga za drukera pa mu se gleda kroz prsteNoor wrote:ma ovo đubre ima debelo zaleđe, ovo nisu slucajnosti...
takvog smeca ima posvuda
2017-10-06
jadan erceg, njegove ozljede su strašne, jebeš ove djevojke sa čijim se licem umivaonici razbijajudijagram wrote:da, al sarnavka se oglasila, ponudila svu mogucu pomoc itd:)tre wrote:pogledao sam video, od onakvog udarca u glavu ne bi ni desetogodišnjak završio u bolnici. E sad jel ga policija obradila ili govno erceg želi izvući odštetu iz svega, držim da je ovo drugodijagram wrote:kako ne, rada i sarnavka su tu da rogobore i protestiraju, apeliraju, al ih nigdjekaya wrote:sta je? pa IK kaze da sudenje treba biti brzo a ovom sude 6 mjeseci i jos nista, pije kavu.dijagram wrote:
pa drzavni aparat opredijelio se za IK
koliko ja znam.
Slabo i ja pišem. Ali neki put dam sebi odušak kao oni na dijeti sa slatkišima.kaya wrote:pa kaj im saljes ljubavne porukedzango wrote:Meni poslali upozorenje zbog gepekovanja Šiptara.catabbath wrote:Lol opravo mi je FB javio da sam suspendiran na 24 sata a to zato jer sam nekom frendu od tog bosančerosa Daruvarca odgovorio da je budala. I lik me valjda prijavio. Opsasan neki krimos hehe
ja na taj face ne komentiram skoro nista
nesto malo, zlostavljace pasa posaljem u k.
gle, ja sam imao neugodno iskustvo petljanja u tuđi bračni život, pištolji su poletjeli, ali ja okvir nemam u gunu, mislim da sam s treom razgovarao o tome. na kraju ispalo da on baš i nije kriv. ok nisam ga mogao ubit jer nije bilo metka, ali nije ugodna situacija, oba nismo znali da li su nam oružja napunjena. ovaj je kockastoglv s iq82kaya wrote:druker policijski.Noor wrote:ma ovo đubre ima debelo zaleđe, ovo nisu slucajnosti...
2014-12-30
narko-murijski lobi :)Noor wrote:pa dovoljno je naročito...vidi koliko dugo se provlaci...i iz cega ga vadedijagram wrote:nema narocito zaledje, netko pametan iz policije uzeo ga za drukera pa mu se gleda kroz prsteNoor wrote:ma ovo đubre ima debelo zaleđe, ovo nisu slucajnosti...
takvog smeca ima posvuda
dijagram-
2015-08-09
bome bi i netko od inspekora gledao korjenje trave da se mene pita, ko štiti takav ološ ne zaslužuje ništa boljeNoor wrote:pa dovoljno je naročito...vidi koliko dugo se provlaci...i iz cega ga vadedijagram wrote:nema narocito zaledje, netko pametan iz policije uzeo ga za drukera pa mu se gleda kroz prsteNoor wrote:ma ovo đubre ima debelo zaleđe, ovo nisu slucajnosti...
takvog smeca ima posvuda
pa di ti živiš?Noor wrote:pa kako je moguce da ga iz ovakvih sranja izvlace zbog jbnog drukanja?! pa sve njih koji ga stite uskopiti tupim nozem i nabit im u usta ...kaya wrote:druker policijski.Noor wrote:ma ovo đubre ima debelo zaleđe, ovo nisu slucajnosti...
2014-12-30
jesi ali smo otišli na veselije temeveber wrote:gle, ja sam imao neugodno iskustvo petljanja u tuđi bračni život, pištolji su poletjeli, ali ja okvir nemam u gunu, mislim da sam s treom razgovarao o tome. na kraju ispalo da on baš i nije kriv. ok nisam ga mogao ubit jer nije bilo metka, ali nije ugodna situacija, oba nismo znali da li su nam oružja napunjena. ovaj je kockastoglv s iq82kaya wrote:druker policijski.Noor wrote:ma ovo đubre ima debelo zaleđe, ovo nisu slucajnosti...
da i onaj tvoj zlatni šus. davno me vodnik u jna naučio. kada potegneš oružje, upotrijebi ga. toga se držim.tre wrote:jesi ali smo otišli na veselije temeveber wrote:gle, ja sam imao neugodno iskustvo petljanja u tuđi bračni život, pištolji su poletjeli, ali ja okvir nemam u gunu, mislim da sam s treom razgovarao o tome. na kraju ispalo da on baš i nije kriv. ok nisam ga mogao ubit jer nije bilo metka, ali nije ugodna situacija, oba nismo znali da li su nam oružja napunjena. ovaj je kockastoglv s iq82kaya wrote:druker policijski.Noor wrote:ma ovo đubre ima debelo zaleđe, ovo nisu slucajnosti...
a kako nas je ewica pratila onaj dan, jebote nemreš bilivit 100m jedan od drugog.
2014-12-30
zaorat!dijagram wrote:narko-murijski lobi :)Noor wrote:pa dovoljno je naročito...vidi koliko dugo se provlaci...i iz cega ga vadedijagram wrote:nema narocito zaledje, netko pametan iz policije uzeo ga za drukera pa mu se gleda kroz prsteNoor wrote:ma ovo đubre ima debelo zaleđe, ovo nisu slucajnosti...
takvog smeca ima posvuda
2017-10-06
da sam samo gledao spuštene venecijanere našao bi te iz cugaveber wrote:da i onaj tvoj zlatni šus. davno me vodnik u jna naučio. kada potegneš oružje, upotrijebi ga. toga se držim.tre wrote:jesi ali smo otišli na veselije temeveber wrote:gle, ja sam imao neugodno iskustvo petljanja u tuđi bračni život, pištolji su poletjeli, ali ja okvir nemam u gunu, mislim da sam s treom razgovarao o tome. na kraju ispalo da on baš i nije kriv. ok nisam ga mogao ubit jer nije bilo metka, ali nije ugodna situacija, oba nismo znali da li su nam oružja napunjena. ovaj je kockastoglv s iq82kaya wrote:druker policijski.Noor wrote:ma ovo đubre ima debelo zaleđe, ovo nisu slucajnosti...
a kako nas je ewica pratila onaj dan, jebote nemreš bilivit 100m jedan od drugog.
tu, a nezz di ti, ak ti je ovo normalno...jbgveber wrote:pa di ti živiš?Noor wrote:pa kako je moguce da ga iz ovakvih sranja izvlace zbog jbnog drukanja?! pa sve njih koji ga stite uskopiti tupim nozem i nabit im u usta ...kaya wrote:druker policijski.Noor wrote:ma ovo đubre ima debelo zaleđe, ovo nisu slucajnosti...
2017-10-06
hahahahahah, a kak se uspalilo na to kaj idemo na cugu. ali fakat živjet 400km i naći se unutar 100m. za nebilivit, a tvoji vicevi...tre wrote:da sam samo gledao spuštene venecijanere našao bi te iz cugaveber wrote:da i onaj tvoj zlatni šus. davno me vodnik u jna naučio. kada potegneš oružje, upotrijebi ga. toga se držim.tre wrote:jesi ali smo otišli na veselije temeveber wrote:gle, ja sam imao neugodno iskustvo petljanja u tuđi bračni život, pištolji su poletjeli, ali ja okvir nemam u gunu, mislim da sam s treom razgovarao o tome. na kraju ispalo da on baš i nije kriv. ok nisam ga mogao ubit jer nije bilo metka, ali nije ugodna situacija, oba nismo znali da li su nam oružja napunjena. ovaj je kockastoglv s iq82kaya wrote:
druker policijski.
šteta kaj te nisam snimao
2014-12-30
ne, nije mi normalno. pitanje retoričko. stari mi je išao na operaciju i doktor galantno upitao koliko mi vrijedi njegov život. galantno sam ga upitao, koliko vrijedi njemu njegov. nije baš imao argumenta.Noor wrote:tu, a nezz di ti, ak ti je ovo normalno...jbgveber wrote:pa di ti živiš?Noor wrote:pa kako je moguce da ga iz ovakvih sranja izvlace zbog jbnog drukanja?! pa sve njih koji ga stite uskopiti tupim nozem i nabit im u usta ...kaya wrote:druker policijski.Noor wrote:ma ovo đubre ima debelo zaleđe, ovo nisu slucajnosti...
samo velim relacije u kojima živimo.
naravno da nije normalno. samo sam bio sarkastičan.
2014-12-30
Page 36 of 47 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41 ... 47
Similar topics
» Malivuk u svečano dočekan u Vatikanu
» daruvarac
» Komšić u Istanbulu dočekan uz vojne počasti
» Drago Ćosić dočekan u Tesliću....Rakitiiiiić!
» Erdogan u Demokratskoj Republici Kongo dočekan uz najviše državne počasti
» daruvarac
» Komšić u Istanbulu dočekan uz vojne počasti
» Drago Ćosić dočekan u Tesliću....Rakitiiiiić!
» Erdogan u Demokratskoj Republici Kongo dočekan uz najviše državne počasti
Page 36 of 47