Daruvarac svečano dočekan u kafiću
Page 47 of 47
Page 47 of 47 • 1 ... 25 ... 45, 46, 47
Re: Daruvarac svečano dočekan u kafiću
probaj sa zeljkom markic .metilda wrote:sad bi ja trebla stavit guzu da me desnčari zavole.. malo sutra,.. pljus desničari.. oni bi trebali voljeti dušu a ne sise i guzicu.. strašno sam razočarana , toliko da mijenjam svjetonazor
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sve lažeš..pismejker wrote:pa..sorry ali tako mi djelujes..grubo,prgavo svadljivo,..osobine netipicne za zene i cure..ovo ostalo nebitno..mortal wrote:ne kakaj za ove muške osobine, a ni za ovo drugopismejker wrote:mah..uvijek si onako na dvije stolice Mortalka,da si ne ugrozis poziciju,jel..nish od tebe konkretno..sto se tice biseksualizma,pa to mora zato jer si ti vise muško nego zensko,jel,pa onda malo te privlaci meni zenska malo muska strana... ..ovo niej sala..a Weber...pa nema kom se ne nudje ovijah dana..mortal wrote:uvijek si mi djelovao poput bisexualca .. stoga.. vebera prepuštam tebi kad si ga već uočio kao tako značajnogpismejker wrote:
ufffff,Mortalka,ne se brinuti..ima ovdje jos bogomdanih i potentnih Momaka..Weber povr sviju...
No fancy nisam izdrzao da se ne nasalim..
... i ovo može biti šala, ali i ne mora
immortal-
2014-04-16
???...Kako mogu lagati o onome kako se manifestiras i ponansas na forumu,kad drugima jebes majke,sujes i svasta nesto??? O tome govorim..Budi njezna,milozvucna i senzualna u kontaktu,pas vidjeti plodova,truda svojega...mortal wrote:sve lažeš..pismejker wrote:pa..sorry ali tako mi djelujes..grubo,prgavo svadljivo,..osobine netipicne za zene i cure..ovo ostalo nebitno..mortal wrote:ne kakaj za ove muške osobine, a ni za ovo drugopismejker wrote:mah..uvijek si onako na dvije stolice Mortalka,da si ne ugrozis poziciju,jel..nish od tebe konkretno..sto se tice biseksualizma,pa to mora zato jer si ti vise muško nego zensko,jel,pa onda malo te privlaci meni zenska malo muska strana... ..ovo niej sala..a Weber...pa nema kom se ne nudje ovijah dana..mortal wrote:
uvijek si mi djelovao poput bisexualca .. stoga.. vebera prepuštam tebi kad si ga već uočio kao tako značajnog
... i ovo može biti šala, ali i ne mora
Guest- Guest
nisam ni znala da se tu trudimpismejker wrote:???...Kako mogu lagati o onome kako se manifestiras i ponansas na forumu,kad drugima jebes majke,sujes i svasta nesto??? O tome govorim..Budi njezna,milozvucna i senzualna u kontaktu,pas vidjeti plodova,truda svojega...mortal wrote:sve lažeš..pismejker wrote:pa..sorry ali tako mi djelujes..grubo,prgavo svadljivo,..osobine netipicne za zene i cure..ovo ostalo nebitno..mortal wrote:ne kakaj za ove muške osobine, a ni za ovo drugopismejker wrote:
mah..uvijek si onako na dvije stolice Mortalka,da si ne ugrozis poziciju,jel..nish od tebe konkretno..sto se tice biseksualizma,pa to mora zato jer si ti vise muško nego zensko,jel,pa onda malo te privlaci meni zenska malo muska strana... ..ovo niej sala..a Weber...pa nema kom se ne nudje ovijah dana..
immortal-
2014-04-16
Kako doznaje N1, "Daruvarac" je večeras oko 18 h na terasi jednog ugostiteljskog objekta u Boriku u Zadru nasrnuo na mlađu mušku osobu (1995. godište) i pritom joj prijetio iz zasad nepoznatog razloga.
Došlo je prvo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba u kojem je mlađi muškarac pao te je nakon incidenta situaciju prijavio lokalnoj policiji.
Policija je obavila konzultacije s Državnim odvjetništvom nakon čega je Kovačević priveden na daljnje kriminalističko obrađivanje. U pritvoru će prenoćiti te će ujutro biti odveden pritvorskom nadzorniku.
Došlo je prvo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba u kojem je mlađi muškarac pao te je nakon incidenta situaciju prijavio lokalnoj policiji.
Policija je obavila konzultacije s Državnim odvjetništvom nakon čega je Kovačević priveden na daljnje kriminalističko obrađivanje. U pritvoru će prenoćiti te će ujutro biti odveden pritvorskom nadzorniku.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Bože dragi, pa čovjek je samo nastavio normalan život.
Što smo očekivali nakon što se za ono premlaćivanje izvukao bez posljedica?
On napravi sranje, oni se konzultiraju, on ponekad prenoći u prdekani i to je to.
Što smo očekivali nakon što se za ono premlaćivanje izvukao bez posljedica?
On napravi sranje, oni se konzultiraju, on ponekad prenoći u prdekani i to je to.
Guest- Guest
Page 47 of 47 • 1 ... 25 ... 45, 46, 47
Similar topics
» Malivuk u svečano dočekan u Vatikanu
» daruvarac
» Komšić u Istanbulu dočekan uz vojne počasti
» Drago Ćosić dočekan u Tesliću....Rakitiiiiić!
» Erdogan u Demokratskoj Republici Kongo dočekan uz najviše državne počasti
» daruvarac
» Komšić u Istanbulu dočekan uz vojne počasti
» Drago Ćosić dočekan u Tesliću....Rakitiiiiić!
» Erdogan u Demokratskoj Republici Kongo dočekan uz najviše državne počasti
Page 47 of 47