ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Daruvarac svečano dočekan u kafiću

Page 47 of 47 Previous  1 ... 25 ... 45, 46, 47

Go down

Daruvarac svečano dočekan u kafiću  - Page 47 Empty Re: Daruvarac svečano dočekan u kafiću

Post by kaya 21/12/2018, 22:36

metilda wrote:sad bi ja trebla stavit guzu da me desnčari zavole.. malo sutra,.. pljus desničari.. oni bi trebali voljeti dušu  a ne sise i guzicu.. strašno sam razočarana , toliko da mijenjam svjetonazor
probaj sa zeljkom markic .

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Daruvarac svečano dočekan u kafiću  - Page 47 Empty Re: Daruvarac svečano dočekan u kafiću

Post by immortal 22/12/2018, 03:28

pismejker wrote:
mortal wrote:
pismejker wrote:
mortal wrote:
pismejker wrote:
ufffff,Mortalka,ne se brinuti..ima ovdje jos bogomdanih i potentnih Momaka..Weber povr sviju... lol! lol!

No fancy nisam izdrzao da se ne nasalim.. ;)
uvijek si mi djelovao poput bisexualca .. stoga.. vebera prepuštam tebi kad si ga već uočio kao tako značajnog
... i ovo može biti šala, ali i ne mora
mah..uvijek si onako na dvije stolice Mortalka,da si ne ugrozis poziciju,jel..nish od tebe konkretno..sto se tice biseksualizma,pa to mora zato jer si ti vise muško nego zensko,jel,pa onda malo te privlaci meni zenska malo muska strana... lol! ..ovo niej sala..a Weber...pa nema kom se ne nudje ovijah dana.. flower
ne kakaj za ove muške osobine, a ni za ovo drugo
pa..sorry ali tako mi djelujes..grubo,prgavo svadljivo,..osobine netipicne za zene i cure..ovo ostalo nebitno.. :cleanteeth
sve lažeš..
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 22/12/2018, 13:57

mortal wrote:
pismejker wrote:
mortal wrote:
pismejker wrote:
mortal wrote:
uvijek si mi djelovao poput bisexualca .. stoga.. vebera prepuštam tebi kad si ga već uočio kao tako značajnog
... i ovo može biti šala, ali i ne mora
mah..uvijek si onako na dvije stolice Mortalka,da si ne ugrozis poziciju,jel..nish od tebe konkretno..sto se tice biseksualizma,pa to mora zato jer si ti vise muško nego zensko,jel,pa onda malo te privlaci meni zenska malo muska strana... lol! ..ovo niej sala..a Weber...pa nema kom se ne nudje ovijah dana.. flower
pa..sorry ali tako mi djelujes..grubo,prgavo svadljivo,..osobine netipicne za zene i cure..ovo ostalo nebitno.. :cleanteeth
sve lažeš..
???...Kako mogu lagati o onome kako se manifestiras i ponansas na forumu,kad drugima jebes majke,sujes i svasta nesto??? Suspect O tome govorim..Budi njezna,milozvucna i senzualna u kontaktu,pas vidjeti plodova,truda svojega... :x
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by immortal 22/12/2018, 14:45

pismejker wrote:
mortal wrote:
pismejker wrote:
mortal wrote:
pismejker wrote:
sve lažeš..
???...Kako mogu lagati o onome kako se manifestiras i ponansas na forumu,kad drugima jebes majke,sujes i svasta nesto??? Suspect O tome govorim..Budi njezna,milozvucna i senzualna u kontaktu,pas vidjeti plodova,truda svojega... :x
nisam ni znala da se tu trudim
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by debotoijusto 30/3/2019, 23:04

Kako doznaje N1, "Daruvarac" je večeras oko 18 h na terasi jednog ugostiteljskog objekta u Boriku u Zadru nasrnuo na mlađu mušku osobu (1995. godište) i pritom joj prijetio iz zasad nepoznatog razloga.

Došlo je prvo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba u kojem je mlađi muškarac pao te je nakon incidenta situaciju prijavio lokalnoj policiji.

Policija je obavila konzultacije s Državnim odvjetništvom nakon čega je Kovačević priveden na daljnje kriminalističko obrađivanje. U pritvoru će prenoćiti te će ujutro biti odveden pritvorskom nadzorniku.
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2019, 09:39

Bože dragi, pa čovjek je samo nastavio normalan život. 
Što smo očekivali nakon što se za ono premlaćivanje izvukao bez posljedica?
On napravi sranje, oni se konzultiraju, on ponekad prenoći u prdekani i to je to.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 47 of 47 Previous  1 ... 25 ... 45, 46, 47

Back to top

- Similar topics