Daruvarac svečano dočekan u kafiću
Page 35 of 47
Page 35 of 47 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41 ... 47
Re: Daruvarac svečano dočekan u kafiću
marc bi volio popušit. samo se srami to reći.kaya wrote:svasta zbilja, pa prilagodi onda tekst i napisi da volis francuze i da bi ih volio j.. t !marcellus wrote:
možda im je objava i homofobna jer nikad nisam jebao francuza što je delikt protiv pederluka
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Meni poslali upozorenje zbog gepekovanja Šiptara.catabbath wrote:Lol opravo mi je FB javio da sam suspendiran na 24 sata a to zato jer sam nekom frendu od tog bosančerosa Daruvarca odgovorio da je budala. I lik me valjda prijavio. Opsasan neki krimos hehe
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
vjerojatno :)dijagram wrote:mozda nisu stigle apanaze pa se time ne bave:)Noor wrote:nemoj tako, sace to Bora Radic rijesiti..samo sto nijedijagram wrote:pa drzavni aparat opredijelio se za IKkaya wrote:cuj to... a ovi se prijete maloj smrcu majke i nikom nista.catabbath wrote:Lol opravo mi je FB javio da sam suspendiran na 24 sata a to zato jer sam nekom frendu od tog bosančerosa Daruvarca odgovorio da je budala. I lik me valjda prijavio. Opsasan neki krimos hehe
pa vecu drzavnost je imala izgleda tzv stpska krajina od ovog cuda od drzave
zene su istom zasticene vise nego ikada
ostalo je na radi boric, sarnavki, i slicnima
no njima su u fokusu muje pa ih boli kurac za neku djevojcicu
hebo ju IK u glavu crvenu
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
sta je? pa IK kaze da sudenje treba biti brzo a ovom sude 6 mjeseci i jos nista, pije kavu.dijagram wrote:pa drzavni aparat opredijelio se za IKkaya wrote:cuj to... a ovi se prijete maloj smrcu majke i nikom nista.catabbath wrote:Lol opravo mi je FB javio da sam suspendiran na 24 sata a to zato jer sam nekom frendu od tog bosančerosa Daruvarca odgovorio da je budala. I lik me valjda prijavio. Opsasan neki krimos hehe
bit ce da se ne drze toga sto su potpisali prije.
i drugo ne dize optuznicu Bora za teske tjelesne nego d.o koje je zakljucilo da nije pokusaj ubojstva jer nije imao cipele. jer svi znaju, kada nekoga lupis glavom u umivaonik i taj zaradi 25 savova na glavi a bos, hoces ga ozljediti, dok ako imas cipele hoces ga ubiti.
i ne privodi sarnavka zbog prijetnji smrcu nego policija.
koliko ja znam.
moguce da se u ovoj drzavi nesto okrenulo. mozda Darka cuvaju a ne malu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa kaj im saljes ljubavne porukedzango wrote:Meni poslali upozorenje zbog gepekovanja Šiptara.catabbath wrote:Lol opravo mi je FB javio da sam suspendiran na 24 sata a to zato jer sam nekom frendu od tog bosančerosa Daruvarca odgovorio da je budala. I lik me valjda prijavio. Opsasan neki krimos hehe
ja na taj face ne komentiram skoro nista
nesto malo, zlostavljace pasa posaljem u k.
2015-08-15
one su tu da galame ali samo kad je njima u interesu, ako recimo ljevičar nalupa ženu nije im u interesu da galame pa šutekaya wrote:sta je? pa IK kaze da sudenje treba biti brzo a ovom sude 6 mjeseci i jos nista, pije kavu.dijagram wrote:pa drzavni aparat opredijelio se za IKkaya wrote:cuj to... a ovi se prijete maloj smrcu majke i nikom nista.catabbath wrote:Lol opravo mi je FB javio da sam suspendiran na 24 sata a to zato jer sam nekom frendu od tog bosančerosa Daruvarca odgovorio da je budala. I lik me valjda prijavio. Opsasan neki krimos hehe
i drugo ne dize optuznicu Bora za teske tjelesne nego d.o koje je zakljucilo da nije pokusaj ubojstva jer nije imao cipele. jer svi znaju, kada nekoga lupis glavom u umivaonik i taj zaradi 25 savova na glavi a bos, hoces ga ozljediti, dok ako imas cipele hoces ga ubiti.
koliko ja znam.
pa ne znam bas sad da pitaju jeli netko ljevo ili desno prije
sto je darkic ? cini mi se iz Hoda za zivot.
vele svjedoci da je prije ove zvajznuo trudnicu po glavi u tom lokalu da je pala jer pusi , brine za nerodene izgleda.
nego ja ne kuzim zasto jos mu jos uvijek nisu privedeni pomagaci , vlasnik lokala i njegova zena. koji su pojacali muziku i odgovarali goste od zvanja policije
vele svjedoci da je prije ove zvajznuo trudnicu po glavi u tom lokalu da je pala jer pusi , brine za nerodene izgleda.
nego ja ne kuzim zasto jos mu jos uvijek nisu privedeni pomagaci , vlasnik lokala i njegova zena. koji su pojacali muziku i odgovarali goste od zvanja policije
2015-08-15
al cak one nisu ni bitne ...nisu one policija i pravosude..
2015-08-15
kaj sam napisal neki dan?
kod nas je žrtva sama kriva. ima sreće da joj nije poly zgural u pičku jer bi ona sutkinja to našla kao olakotnu okolnost. pa samo vam je poly zgural, a sinkopa je uobičajena. dapače poželjna i sada bu marc rekal da je zgazil samo pet ljudi i još dvoje ispropelerirao. i gliser je kriv.
kod nas je žrtva sama kriva. ima sreće da joj nije poly zgural u pičku jer bi ona sutkinja to našla kao olakotnu okolnost. pa samo vam je poly zgural, a sinkopa je uobičajena. dapače poželjna i sada bu marc rekal da je zgazil samo pet ljudi i još dvoje ispropelerirao. i gliser je kriv.
2014-12-30
cuj to.. opali covjek trudnicu da padne sa stolca jer on brine da dim ne smeta bebi
2015-08-15
čuj, kao otac više djece ja sam naučio odavno da trudnice moraš zveknut šakom kako bi očuvale plod.kaya wrote:cuj to.. opali covjek trudnicu da padne sa stolca jer on brine da dim ne smeta bebi
to ti se zove čuvanje trudnoće u rvackoj.
2014-12-30
pa kako nisu galamili kad je lalovac ispičko ženu ili milanović ili kad je ona ćelava pederčina opalila šakom Ružicu Čavar,... očito da ih nije briga kad im ne odgovara zbog svjetonazora da galame.kaya wrote:pa ne znam bas sad da pitaju jeli netko ljevo ili desno prije
ali su zato na državnoj sisi kao pijavicekaya wrote:al cak one nisu ni bitne ...nisu one policija i pravosude..
tako možemo do preksutra. kaj se nije oa od kradezejovca spičkala niz štenge. neš ti frajera koji stuče žensku.
2014-12-30
baš tako samo koji će nam kurac sarnavke i borićke i ostali NGO ološ nakačen na državnu sisuveber wrote:tako možemo do preksutra. kaj se nije oa od kradezejovca spičkala niz štenge. neš ti frajera koji stuče žensku.
a dobro kaj hebes sad ti, mozda su im zene ustase pa zato :)tre wrote:pa kako nisu galamili kad je lalovac ispičko ženu ili milanović ili kad je ona ćelava pederčina opalila šakom Ružicu Čavar,... očito da ih nije briga kad im ne odgovara zbog svjetonazora da galame.kaya wrote:pa ne znam bas sad da pitaju jeli netko ljevo ili desno prije
2015-08-15
pa da, kako na to nisam pomisliokaya wrote:a dobro kaj hebes sad ti, mozda su im zene ustase pa zato :)tre wrote:pa kako nisu galamili kad je lalovac ispičko ženu ili milanović ili kad je ona ćelava pederčina opalila šakom Ružicu Čavar,... očito da ih nije briga kad im ne odgovara zbog svjetonazora da galame.kaya wrote:pa ne znam bas sad da pitaju jeli netko ljevo ili desno prije
ma ovo đubre ima debelo zaleđe, ovo nisu slucajnosti...
https://net.hr/danas/krvavi-trag-kojeg-vec-godinama-za-sobom-ostavlja-daruvarac-pretukao-je-jos-jednu-bivsu-djevojku-oteo-decka-druge-i-nasrnuo-na-policiju/
https://net.hr/danas/krvavi-trag-kojeg-vec-godinama-za-sobom-ostavlja-daruvarac-pretukao-je-jos-jednu-bivsu-djevojku-oteo-decka-druge-i-nasrnuo-na-policiju/
kako ne, rada i sarnavka su tu da rogobore i protestiraju, apeliraju, al ih nigdjekaya wrote:sta je? pa IK kaze da sudenje treba biti brzo a ovom sude 6 mjeseci i jos nista, pije kavu.dijagram wrote:pa drzavni aparat opredijelio se za IKkaya wrote:cuj to... a ovi se prijete maloj smrcu majke i nikom nista.catabbath wrote:Lol opravo mi je FB javio da sam suspendiran na 24 sata a to zato jer sam nekom frendu od tog bosančerosa Daruvarca odgovorio da je budala. I lik me valjda prijavio. Opsasan neki krimos hehe
koliko ja znam.
zauzete obranom onog premlacenog ercega
dijagram-
2015-08-09
ma cim se ne javljaju znas da je nesto tako..tre wrote:pa da, kako na to nisam pomisliokaya wrote:a dobro kaj hebes sad ti, mozda su im zene ustase pa zato :)tre wrote:pa kako nisu galamili kad je lalovac ispičko ženu ili milanović ili kad je ona ćelava pederčina opalila šakom Ružicu Čavar,... očito da ih nije briga kad im ne odgovara zbog svjetonazora da galame.kaya wrote:pa ne znam bas sad da pitaju jeli netko ljevo ili desno prije
2015-08-15
druker policijski.Noor wrote:ma ovo đubre ima debelo zaleđe, ovo nisu slucajnosti...
2015-08-15
Page 35 of 47 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41 ... 47
Similar topics
» Malivuk u svečano dočekan u Vatikanu
» daruvarac
» Komšić u Istanbulu dočekan uz vojne počasti
» Drago Ćosić dočekan u Tesliću....Rakitiiiiić!
» Erdogan u Demokratskoj Republici Kongo dočekan uz najviše državne počasti
» daruvarac
» Komšić u Istanbulu dočekan uz vojne počasti
» Drago Ćosić dočekan u Tesliću....Rakitiiiiić!
» Erdogan u Demokratskoj Republici Kongo dočekan uz najviše državne počasti
Page 35 of 47