Daruvarac svečano dočekan u kafiću
Page 13 of 47
Page 13 of 47 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 30 ... 47
Re: Daruvarac svečano dočekan u kafiću
veber wrote:ne bi znao, ali piše samo zahvaljujuć kayici.Gnječ wrote:koliko ono ricina mikrograma ide u makijato? jel taj bosasko hercegovački rvat psihopata pije makijato?
nije sve u pištoljima.
A dose of purified ricin powder the size of a few grains of table salt can kill an adult human. 1.78 milligrams for an average adult. ajd njemu stavim 5 miligrama nije beg cicija.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Ovakva situacija će u državi i društvu potrajati dok god otac ili brat te 18-godišnjakinje ne uzme pištolj i ne ubije gada po kratkom postupku.
Pa onda nek reagiraju DORH, pučka pravobraniteljica, mediji, odvjetnička komora, ministar pravosuđa i pizde materine. Ovakve stvari se rješavaju metkom u sred bijelog dana i u inat državi i institucijama sistema.
Pa onda nek reagiraju DORH, pučka pravobraniteljica, mediji, odvjetnička komora, ministar pravosuđa i pizde materine. Ovakve stvari se rješavaju metkom u sred bijelog dana i u inat državi i institucijama sistema.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Država očito nije u stanju osigurati osnovnu svrhu vlastitog postojanja: sigurnost građana i mir. Pa onda kao takva, država ne treba ni postojati, skupa sa svim svojim porezima i nametima.
2015-08-09
Opet se pokazuje poslovicna bezmudost hrvatskog drustva na svim nivoima..
Sramota OCA,BRATA(ako postoji)..Kako Longi kaze..Rampage u ruke i liku crijeva izmjeriti
Sramota OCA,BRATA(ako postoji)..Kako Longi kaze..Rampage u ruke i liku crijeva izmjeriti
Guest- Guest
melkior wrote:Ovakva situacija će u državi i društvu potrajati dok god otac ili brat te 18-godišnjakinje ne uzme pištolj i ne ubije gada po kratkom postupku.
Nema oca...ubio se zbog posljedica PTSP-a, ni brata... same su, prepuštene sebi jer zadarska krim. policija... ajme...
darth_vader-
2014-04-17
melkior wrote:Država očito nije u stanju osigurati osnovnu svrhu vlastitog postojanja: sigurnost građana i mir. Pa onda kao takva, država ne treba ni postojati, skupa sa svim svojim porezima i nametima.
nemoj me zajebavat, evo u Uljaniku se završava cruiser Scenic pa tako je australac budući vlasnik cruisera iznajmio privatnu zaštitarsku firmu i likovi security šeću okolo po brodogradilištu pod punom ratnom spremom i u pancirkama. dalje, u Uljanik su ušli i zločinci drotovi iz zločinačkog MUP-a isto sa dugim cijevima i pancirkama. snimaju svakoga traže njuškaju...a ni to nije sve evo sad već bivši generalni direktor Uljanik d.d. Rossanda već našao novi posao sad je direktor OTP banke!!! pa ti mi dokaži da OTP banka nije u vlasništvu bivših udbaša.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
veber wrote:pa to vaši istrijani, kaj ne?
ne druže. vaši prokleti smrdljivi hrvati. Jakovčić nije istrijan nego je iz Karlovca kao i njegov ortak Danko Končar. čini mi se da su neki rod.
ima tu istrijana ali njih ćemo mi sami srediti i ohladiti zauvijek. nije sila.
Guest- Guest
epikur37 wrote:veber wrote:kayica je uz betty najzgodnija žena foruma.epikur37 wrote:veber wrote:ma gliseri su zakon, malo gorivo radi stavku. odoh na kofi van, možda kayicu na ručak izvedem, odvedem. aj bok.čujemo se.
Bolje ju izvedi, tko bi odvodio...to je obveza onda.
da ali je umišljena, samodopadna te zagrebački iskompleksirana,
ali zato si ti pravi lijek :D inače bi je neki srbin pokupio
Ouch :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Gnječ wrote:melkior wrote:a ni to nije sve evo sad već bivši generalni direktor Uljanik d.d. Rossanda već našao novi posao sad je direktor OTP banke!!!
2015-08-09
kaya wrote:khm khm.. stucalo mi se .. hvala veber:)
vec..ovako sto moguce u rvatskoj. vani bi dobio odvjetnika po sluzbenoj duznosti i mars u zatvor. njegov odvjetnik nisam sigurna cime bi se dalje i nakon sankcija bavio , mozda stolarijom.
mene cudi da ljudi jos ne uzimaju pravdu u svoje ruke.
da sam majka ove cure pustila bi da prasina padne godinu dana a onda bi dobio noz kroz leda pa u srce u mracnom haustoru.
par godina bi odmorila sa zadovoljstvom , ako me uhvate.
Da u je majka dobro odgojila nebi niti bila u blizini ovakvog treša...
2018-04-10
Nepoznato jel sluša rap ili cajkeHektorović wrote:kaya wrote:khm khm.. stucalo mi se .. hvala veber:)
vec..ovako sto moguce u rvatskoj. vani bi dobio odvjetnika po sluzbenoj duznosti i mars u zatvor. njegov odvjetnik nisam sigurna cime bi se dalje i nakon sankcija bavio , mozda stolarijom.
da sam majka ove cure pustila bi da prasina padne godinu dana a onda bi dobio noz kroz leda pa u srce u mracnom haustoru.
2015-08-09
ja sam pokrenuo za njemačko državljanstvo postupak. to su ipak tvoji :PGnječ wrote:veber wrote:pa to vaši istrijani, kaj ne?
ne druže. vaši prokleti smrdljivi hrvati. Jakovčić nije istrijan nego je iz Karlovca kao i njegov ortak Danko Končar. čini mi se da su neki rod.
ima tu istrijana ali njih ćemo mi sami srediti i ohladiti zauvijek. nije sila.
2014-12-30
veber wrote:ja sam pokrenuo za njemačko državljanstvo postupak. to su ipak tvoji :P
što će ti?
2018-04-10
i to opravdava zločin ovog skota?Hektorović wrote:kaya wrote:khm khm.. stucalo mi se .. hvala veber:)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:i to opravdava zločin ovog skota?Hektorović wrote:kaya wrote:khm khm.. stucalo mi se .. hvala veber:)
Ne, no i roditelji moraju odgajati klince...
2018-04-10
nikako,no znatno olaksava takve dogadjaje..sjeti se kako je nedavno mlada svabica se upoznala sa jednim Čamuzgom i OTISLA SAMA U NJEGOV BRLOG.. Da,nije prilazila takvom smecu i uopce se upoznavala,danas bi bila ziva..No el..Radoznalost je ubila mačku..mudra i stara..Noor wrote:i to opravdava zločin ovog skota?Hektorović wrote:kaya wrote:khm khm.. stucalo mi se .. hvala veber:)
Guest- Guest
pa hrpa pozitivnih strana, a između ostalog mogu radit u us bez vize. imam američku vizu, ali ljepše je bez toga.Hektorović wrote:veber wrote:ja sam pokrenuo za njemačko državljanstvo postupak. to su ipak tvoji :P
što će ti?
i u biti pun mi je kurac hrvatske a i djeca će moć imat državljanstvo.
2014-12-30
moraju, to se slažem...Hektorović wrote:Noor wrote:i to opravdava zločin ovog skota?Hektorović wrote:kaya wrote:khm khm.. stucalo mi se .. hvala veber:)
Ne, no i roditelji moraju odgajati klince...
no, gdje je sad IK, Grevio?
uz sve to, lika pustilo...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 13 of 47 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 30 ... 47
Similar topics
» Malivuk u svečano dočekan u Vatikanu
» daruvarac
» Komšić u Istanbulu dočekan uz vojne počasti
» Drago Ćosić dočekan u Tesliću....Rakitiiiiić!
» Erdogan u Demokratskoj Republici Kongo dočekan uz najviše državne počasti
» daruvarac
» Komšić u Istanbulu dočekan uz vojne počasti
» Drago Ćosić dočekan u Tesliću....Rakitiiiiić!
» Erdogan u Demokratskoj Republici Kongo dočekan uz najviše državne počasti
Page 13 of 47