Daruvarac svečano dočekan u kafiću
Page 30 of 47
Page 30 of 47 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 38 ... 47
Re: Daruvarac svečano dočekan u kafiću
jos da ti ju je uspjelo uvjerit da je svrsilaveber wrote:meni jedna jednom rekla da mi je mali, tanak ali da dobro ližem. ja sam ju uvjerio da joj je kanta u biti velika :D:ato je moj ispal mali.catabbath wrote:Bio ono neli lik s kamenjara koji je šljakao u Njemačkoj, i normalno išao na kurve dok ga je doma čekala neka za koju se trebao oženiti. I tako nakon nešto godina lik zaradio pare, vratio se, oženio se s tom koja ga je čekala i razočarao, kaže naj radije bi se vratio natrag kurvama.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
veber wrote:ja sam ju uvjerio da joj je kanta u biti velika
A gle moguće, ako joj stane unutra 4 prsta istovremeno onda realno tu može biti lufta :D
stari, u krevetu ti moras bit gazdacatabbath wrote:prckov wrote:a nece lezat tako ako si dobar, mozda u pocetku dok se ne opusti I stekne povjerenje
al ako si los onda nije ni cudo da tako lezi
Je tješi se. Na 10tak riba uvijek naleti pari mrtvih krava.
il pisi propalo
2014-04-19
prckov wrote:stari, u krevetu ti moras bit gazda
il pisi propalo
Tko još jebe u krevetu
catabbath-
2015-08-22
to je njen problem, ne mojprckov wrote:jos da ti ju je uspjelo uvjerit da je svrsilaveber wrote:meni jedna jednom rekla da mi je mali, tanak ali da dobro ližem. ja sam ju uvjerio da joj je kanta u biti velika :D:ato je moj ispal mali.catabbath wrote:Bio ono neli lik s kamenjara koji je šljakao u Njemačkoj, i normalno išao na kurve dok ga je doma čekala neka za koju se trebao oženiti. I tako nakon nešto godina lik zaradio pare, vratio se, oženio se s tom koja ga je čekala i razočarao, kaže naj radije bi se vratio natrag kurvama.
2014-12-30
aha, dobar dan gospodicna, to idete sa trznice domamortal wrote:prckov wrote:catabbath wrote:prckov wrote:ako si los onda nije ni cudo da tako lezi
slučajno se navezla ovuda
2014-04-19
krevet ti je symbol za sva mjesta di se ljubavni okrsaji dogadajucatabbath wrote:prckov wrote:stari, u krevetu ti moras bit gazda
il pisi propalo
Tko još jebe u krevetu
a ove omladine cudne danas
2014-04-19
hahahahahaha, a dobra je bila. rekla mi je ključić ostavi u gaćama, liži. jebga lizo :Dcatabbath wrote:veber wrote:ja sam ju uvjerio da joj je kanta u biti velika
A gle moguće, ako joj stane unutra 4 prsta istovremeno onda realno tu može biti lufta :D
a imala je sexy stopala. i čvrtu guzu i voljela je sex.
2014-12-30
nisu te dobro uciliveber wrote:to je njen problem, ne mojprckov wrote:jos da ti ju je uspjelo uvjerit da je svrsilaveber wrote:meni jedna jednom rekla da mi je mali, tanak ali da dobro ližem. ja sam ju uvjerio da joj je kanta u biti velika :D:ato je moj ispal mali.catabbath wrote:Bio ono neli lik s kamenjara koji je šljakao u Njemačkoj, i normalno išao na kurve dok ga je doma čekala neka za koju se trebao oženiti. I tako nakon nešto godina lik zaradio pare, vratio se, oženio se s tom koja ga je čekala i razočarao, kaže naj radije bi se vratio natrag kurvama.
ta nisi joj postavljo plocice u kupatilu pa sta te briga svakako ces se isparit
2014-04-19
kakvo lizanje bolan to zene ne voleveber wrote:hahahahahaha, a dobra je bila. rekla mi je ključić ostavi u gaćama, liži. jebga lizo :Dcatabbath wrote:veber wrote:ja sam ju uvjerio da joj je kanta u biti velika
a imala je sexy stopala. i čvrtu guzu i voljela je sex.
to uglavnom crnkinje furaju
joj moram vas sve ucit
2014-04-19
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
e vidiš. nervirao me kulir u njenom wc-u pa sam joj jedan dan postavio pločice. i dobio sam pohvalu.prckov wrote:nisu te dobro uciliveber wrote:to je njen problem, ne mojprckov wrote:jos da ti ju je uspjelo uvjerit da je svrsilaveber wrote:meni jedna jednom rekla da mi je mali, tanak ali da dobro ližem. ja sam ju uvjerio da joj je kanta u biti velika :D:ato je moj ispal mali.catabbath wrote:Bio ono neli lik s kamenjara koji je šljakao u Njemačkoj, i normalno išao na kurve dok ga je doma čekala neka za koju se trebao oženiti. I tako nakon nešto godina lik zaradio pare, vratio se, oženio se s tom koja ga je čekala i razočarao, kaže naj radije bi se vratio natrag kurvama.
da bolje postavljam pločice nego kaj jebem. doslovno tim rječima. :D
2014-12-30
ti prvi, ja samo iznosim opažanja dame. a štefek mi maji.marcellus wrote:a sve jebači na forumu :)
2014-12-30
jelde nisi joj naplatioveber wrote:e vidiš. nervirao me kulir u njenom wc-u pa sam joj jedan dan postavio pločice. i dobio sam pohvalu.prckov wrote:nisu te dobro uciliveber wrote:to je njen problem, ne mojprckov wrote:jos da ti ju je uspjelo uvjerit da je svrsilaveber wrote:
meni jedna jednom rekla da mi je mali, tanak ali da dobro ližem. ja sam ju uvjerio da joj je kanta u biti velika :D:ato je moj ispal mali.
da bolje postavljam pločice nego kaj jebem. doslovno tim rječima. :D
2014-04-19
frend mi radi kao zaštitar u jednom popularnom noćnom klubu u centru ZD-
u dvije godine nikad nisu raciju imali, šta reć-
važniji je komad kolača u tržištu droge, nego nečiji život jednostavno...
catabbath-
2015-08-22
kaj bi naplatio, bil hepi kada mi je rekla da i nije baš tako mali i da su pločice baš kul. u biti stavio sam one gres koje izgledaju kao kamen.
2014-12-30
etoveber wrote:kaj bi naplatio, bil hepi kada mi je rekla da i nije baš tako mali i da su pločice baš kul. u biti stavio sam one gres koje izgledaju kao kamen.
sve je dobro sto se dobro svrsi
osim sto ona nije svrsila
2014-04-19
ma prašili smo se svugdje, bez obzira na moj hendikep :Dcatabbath wrote:to je toveber wrote:voljela je sex.
2014-12-30
a to ima onih koji nevolecatabbath wrote:to je toveber wrote:voljela je sex.
2014-04-19
Page 30 of 47 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 38 ... 47
Similar topics
» Malivuk u svečano dočekan u Vatikanu
» daruvarac
» Komšić u Istanbulu dočekan uz vojne počasti
» Drago Ćosić dočekan u Tesliću....Rakitiiiiić!
» Erdogan u Demokratskoj Republici Kongo dočekan uz najviše državne počasti
» daruvarac
» Komšić u Istanbulu dočekan uz vojne počasti
» Drago Ćosić dočekan u Tesliću....Rakitiiiiić!
» Erdogan u Demokratskoj Republici Kongo dočekan uz najviše državne počasti
Page 30 of 47