Abenologija
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Abenologija
Hebozovne su k'o i oči mrtvog pileta.metilda wrote:
to nisu tužne nego hebozovne okice
Guest- Guest
aben wrote:pa ova i je muškobanjasta, pogljedoj joj vilicu, ko banderasNoor wrote:
nema, nije dovoljno muškobanjasta, je li tako @aben?
Guest- Guest
ja sam još više..ne odgovara mi zatoaben wrote:pa ova i je muškobanjasta, pogljedoj joj vilicu, ko banderasNoor wrote:nema, nije dovoljno muškobanjasta, je li tako @aben?metilda wrote:
evo, ista ti
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
šta si? peko lignje ispod peke? a pa to je finoaben wrote:parićo sun uligne ispo peke,Noor wrote:ma ok to..nego jesi li ti danas išta ia? kladim se da jope nije bilo kuvanog ručkaaben wrote:pa jo namo grin ka grinNoor wrote:a taman posla, štatijeaben wrote:
pa misli sun da me upućuješ na suprugu
poli sun masline, pa mi je bilo muka svoga toga žara da propade
čime si polio masline?
2017-10-06
eto, i tako celi dun o ničemu, i unda pito baba jel utjecalo na samopouzdanje...
nego ča nego je, izgubi sun ga svega danas
nego ča nego je, izgubi sun ga svega danas
2014-04-16
ispočetka malo benzinun, dok ne uvati, jer ni suhoNoor wrote:šta si? peko lignje ispod peke? a pa to je finoaben wrote:parićo sun uligne ispo peke,Noor wrote:ma ok to..nego jesi li ti danas išta ia? kladim se da jope nije bilo kuvanog ručkaaben wrote:pa jo namo grin ka grinNoor wrote:
a taman posla, štatije
čime si polio masline?
2014-04-16
mi nekad pečemo roštilj na vinovoj lozi....a vi doli?aben wrote:ispočetka malo benzinun, dok ne uvati, jer ni suhoNoor wrote:šta si? peko lignje ispod peke? a pa to je finoaben wrote:parićo sun uligne ispo peke,Noor wrote:ma ok to..nego jesi li ti danas išta ia? kladim se da jope nije bilo kuvanog ručkaaben wrote:
pa jo namo grin ka grin
čime si polio masline?
mogla bi jednu sarmu maznut...da pojačam bmi
2017-10-06
Noor wrote:ja sam još više..ne odgovara mi zatoaben wrote:pa ova i je muškobanjasta, pogljedoj joj vilicu, ko banderasNoor wrote:nema, nije dovoljno muškobanjasta, je li tako @aben?metilda wrote:
evo, ista ti
meni salma hayek ovdje prekrasna.. očito imamo različita poimanja ljepote
eto, noor i rabarbara budite raspojasane i ostatak večeri i nemojte uništiti abenu ono malo samopouzdanja što mu je ostalo...
Guest- Guest
a ne zun, nis nika peko roštilj.Noor wrote:mi nekad pečemo roštilj na vinovoj lozi....a vi doli?aben wrote:ispočetka malo benzinun, dok ne uvati, jer ni suhoNoor wrote:šta si? peko lignje ispod peke? a pa to je finoaben wrote:parićo sun uligne ispo peke,Noor wrote:
ma ok to..nego jesi li ti danas išta ia? kladim se da jope nije bilo kuvanog ručka
čime si polio masline?
ali, dokle smo još imali loze, užali smo gradelati na lozi, ali samo srdele, manule, jer to brzo izgori
sarme, je li...refuse/resist
2014-04-16
nije to salma, to je penelope cruzmetilda wrote:Noor wrote:ja sam još više..ne odgovara mi zatoaben wrote:pa ova i je muškobanjasta, pogljedoj joj vilicu, ko banderasNoor wrote:nema, nije dovoljno muškobanjasta, je li tako @aben?metilda wrote:
evo, ista ti
eto, noor i rabarbara budite raspojasane i ostatak večeri i nemojte uništiti abenu ono malo samopouzdanja što mu je ostalo...
salma je predivna...pa vidi ovo savršenstvo
debela
2014-04-16
gradele=roštiljaben wrote:a ne zun, nis nika peko roštilj.Noor wrote:mi nekad pečemo roštilj na vinovoj lozi....a vi doli?aben wrote:ispočetka malo benzinun, dok ne uvati, jer ni suhoNoor wrote:šta si? peko lignje ispod peke? a pa to je finoaben wrote:
parićo sun uligne ispo peke,
čime si polio masline?
ali, dokle smo još imali loze, užali smo gradelati na lozi, ali samo srdele, manule, jer to brzo izgori
sarme, je li...refuse/resist
a ne voliš sarmu? ili ne u kiselom zelju, možda u lozi?
uuuumh..što volim bit debela kao salma :Paben wrote:debela
2017-10-06
jo ni ne zun ča je sarma, ali zvuči odvratno. tebi govorin da odbiješ, svi botuni na gaćami će ti popucati
2014-04-16
a već sun ti reko da će te sve kamiondžije i bauštelci gljedati sa slinon na ustina, ni tajnaNoor wrote:uuuumh..što volim bit debela kao salma :Paben wrote:debela
2014-04-16
pa to je meso...protein, očega bi mi popucali botuni?aben wrote:jo ni ne zun ča je sarma, ali zvuči odvratno. tebi govorin da odbiješ, svi botuni na gaćami će ti popucati
ne kombiniram ga s CH, potičem proizvodnju ketona...ketoni napadaju masne stanice i tako ti to gre...
veliš, debela
ok, nema u tome ničeg lošeg...aben wrote:a već sun ti reko da će te sve kamiondžije i bauštelci gljedati sa slinon na ustina, ni tajnaNoor wrote:uuuumh..što volim bit debela kao salma :Paben wrote:debela
a, evo i tebi za slinjenje
2017-10-06
a, ti ideš viš da bi izmršavila?Noor wrote:pa to je meso...protein, očega bi mi popucali botuni?aben wrote:jo ni ne zun ča je sarma, ali zvuči odvratno. tebi govorin da odbiješ, svi botuni na gaćami će ti popucati
ne kombiniram ga s CH, potičem proizvodnju ketona...ketoni napadaju masne stanice i tako ti to gre...
veliš, debela
samo se ti trpoj, paš viti ka dojdu viljuškarun po tebe
2014-04-16
aben wrote:a, ti ideš viš da bi izmršavila?Noor wrote:pa to je meso...protein, očega bi mi popucali botuni?aben wrote:jo ni ne zun ča je sarma, ali zvuči odvratno. tebi govorin da odbiješ, svi botuni na gaćami će ti popucati
veliš, debela
samo se ti trpoj, paš viti ka dojdu viljuškarun po tebe
samo održavam željenu kilažu i formu...a jedem koliko želim :)
2017-10-06
Noor wrote:nije to salma, to je penelope cruzmetilda wrote:Noor wrote:ja sam još više..ne odgovara mi zatoaben wrote:pa ova i je muškobanjasta, pogljedoj joj vilicu, ko banderasNoor wrote:
nema, nije dovoljno muškobanjasta, je li tako @aben?
salma je predivna...pa vidi ovo savršenstvo
i ja sam mislila da je penelope, ali klikni na sliku otvori je u drugom prozoru, vidjet ćeš da piše salma hayek... ne mogu pogledati video, mrzim zmije
uglavnom, abenu je dobro išlo s vama dvjema, on je otplesao svoj ples do kraja
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Page 47 of 50