Abenologija
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Abenologija
Jel im moraš nabijati na glavu? :)T. wrote:Sretan Božić, svima koji slave...mativka wrote:Sretan Božić!
Onim drugima poglavito i naglavito te ponaosob kao i specificirano...
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Ma i ja si tako nekako mislim, ako tko pršti sexipilom to je ona ;)T. wrote:Lažekazine...mativka wrote:Nego? :)Noor wrote:ne :)mativka wrote:Jel vi mislite na sexualne igrice? :)
Ne bi bio ja da to ne radim...mativka wrote:Jel im moraš nabijati na glavu? :)T. wrote:Sretan Božić, svima koji slave...mativka wrote:Sretan Božić!
T.- Posts : 17560
2014-04-14
A dobro...ionako smo svi okićeni poglavnikom :D (kapicama da ne bude zabune:))T. wrote:Ne bi bio ja da to ne radim...mativka wrote:Jel im moraš nabijati na glavu? :)T. wrote:Sretan Božić, svima koji slave...mativka wrote:Sretan Božić!
Nema zabune, jasno mi je...mativka wrote:A dobro...ionako smo svi okićeni poglavnikom :D (kapicama da ne bude zabune:))T. wrote:Ne bi bio ja da to ne radim...mativka wrote:Jel im moraš nabijati na glavu? :)T. wrote:Sretan Božić, svima koji slave...mativka wrote:Sretan Božić!
Priča se dakle po forumu...
2014-04-14
Al ostaje pitanje, zašto je tvoja zelena..jes ti neki špija?T. wrote:Nema zabune, jasno mi je...mativka wrote:A dobro...ionako smo svi okićeni poglavnikom :D (kapicama da ne bude zabune:))T. wrote:Ne bi bio ja da to ne radim...mativka wrote:Jel im moraš nabijati na glavu? :)T. wrote:
Sretan Božić, svima koji slave...
Priča se dakle po forumu...
Za koga radiš?
Zelene...ili one zelene? ;)
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
2014-04-14
A dobro, mi smo narod koji to cijeni jer ne lažeš samo zbog sebe...lažeš i zbog drugog :)))T. wrote:Ne kradem, samo lažem...
To mi je u opisu posla...
...mativka wrote:A dobro, mi smo narod koji to cijeni jer ne lažeš samo zbog sebe...lažeš i zbog drugog :)))T. wrote:Ne kradem, samo lažem...
Drugi plati, ja lažem...
Svi zadovoljeni...
2014-04-14
Ti jesi bez obzira na ishod i sočnu laž :)T. wrote:...mativka wrote:A dobro, mi smo narod koji to cijeni jer ne lažeš samo zbog sebe...lažeš i zbog drugog :)))T. wrote:Ne kradem, samo lažem...
Drugi plati, ja lažem...
Svi zadovoljeni...
2014-04-14
Ovisi o ishodu laži. Nije svaka laž jednako teška. Najteža je ona kojom lažeš sebe :)T. wrote:Nisam baš...
Jer smatram da se laž premalo cijeni...
Šta je laž?mativka wrote:Ovisi o ishodu laži. Nije svaka laž jednako teška. Najteža je ona kojom lažeš sebe :)T. wrote:Nisam baš...
2014-04-14
Ono što nije istina..?T. wrote:Šta je laž?mativka wrote:Ovisi o ishodu laži. Nije svaka laž jednako teška. Najteža je ona kojom lažeš sebe :)T. wrote:Nisam baš...
Šta je istina?mativka wrote:Ono što nije istina..?T. wrote:Šta je laž?mativka wrote:Ovisi o ishodu laži. Nije svaka laž jednako teška. Najteža je ona kojom lažeš sebe :)T. wrote:Nisam baš...
2014-04-14
ono što nije laž?T. wrote:Šta je istina?mativka wrote:Ono što nije istina..?T. wrote:Šta je laž?mativka wrote:Ovisi o ishodu laži. Nije svaka laž jednako teška. Najteža je ona kojom lažeš sebe :)T. wrote:Nisam baš...
Šta je 'ono'?mativka wrote:ono što nije laž?T. wrote:Šta je istina?mativka wrote:Ono što nije istina..?T. wrote:Šta je laž?mativka wrote:
Ovisi o ishodu laži. Nije svaka laž jednako teška. Najteža je ona kojom lažeš sebe :)
2014-04-14
Čekamo zakonsku definiciju :DT. wrote:Šta je 'ono'?mativka wrote:ono što nije laž?T. wrote:Šta je istina?mativka wrote:Ono što nije istina..?T. wrote:
Šta je laž?
'Ono' je koje nije 'ovo', 'on' ili 'ona' ...mativka wrote:Čekamo zakonsku definiciju :DT. wrote:Šta je 'ono'?mativka wrote:ono što nije laž?T. wrote:Šta je istina?mativka wrote:
Ono što nije istina..?
2014-04-14
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Page 25 of 50