Abenologija
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Abenologija
da kontracepcija...ko da smo u afrikiNoor wrote:znači, ka ti žena veli..oš seks ili ručak, ti bi ručakaben wrote:ne idin kruva,Noor wrote:bitno da nis glodan :)aben wrote:da,Noor wrote:
moderna? jel to znači da ti ne kuha? :)
ne da joj se, a meni još i manje, ali bar smo lipi mršavi.
jednom na dan 30 dek slanine i kilu kruva ...i dobro
i upravo činin peku, pa mi je malo glupo govoriti kako sun glodan...ali, jo bi minjo seks za spizu biloka
hm, njoj ni treba kontracepcija
ona to nika ne bi rekla jer joj se ne kuvo:)
aben- Posts : 35490
2014-04-16
hm, neka koja psuje ko kočijoš, rodi na dominantno muškon zanimanju, okružena je testosteronon 24 sedan...Noor wrote:a koja je muškarača?aben wrote:nope, ithildinNoor wrote:znam, ja sam ova druga na spisku
nema takve tu
2014-04-16
bety boob je zgodnametilda wrote:Noor wrote:ona Barabametilda wrote:Noor wrote:znam, ja sam ova druga na spisku
koja je emancipirana?
ja sam mislila da je ona zgodna...
2014-04-16
kućanicametilda wrote:Noor wrote:ne sumnjam :)metilda wrote:Noor wrote:ona Barabametilda wrote:
koja je emancipirana?
ja sam mislila da je ona zgodna...
a koja je onda Mativka?
2014-04-16
ma je, sve vi to znote i some, a znote i da ćete se, otprilike, po tin linijami i posvaditi. mativka ne će trpiti norinu karijeru, štriga ne će trpiti tvoju tradiciju, barbara ne će trpiti betino boob tijelo, noor ne će trpiti barbarinu emancipiranost, ti ne ćeš trpiti mativkin nedostatak dogme, i tako dalje, i tako dalje..metilda wrote:Noor wrote:a koja je muškarača?aben wrote:nope, ithildinNoor wrote:znam, ja sam ova druga na spisku
nema takve tu
aben hoće da nas zavadi
2014-04-16
aben wrote:ma je, sve vi to znote i some, a znote i da ćete se, otprilike, po tin linijami i posvaditi. mativka ne će trpiti norinu karijeru, štriga ne će trpiti tvoju tradiciju, barbara ne će trpiti betino boob tijelo, noor ne će trpiti barbarinu emancipiranost, ti ne ćeš trpiti mativkin nedostatak dogme, i tako dalje, i tako dalje..metilda wrote:Noor wrote:a koja je muškarača?aben wrote:nope, ithildinNoor wrote:znam, ja sam ova druga na spisku
nema takve tu
aben hoće da nas zavadi
kad si ti vidio beti boobino tijelo?
Guest- Guest
Ja se prepoznah u 4 opisaaben wrote:gljedojte, ne smetote mi uopće; jos sun celi život okružen ženskami i uvika slušun te pizdarije o kima govorite. buniti se protiv toga isto je ko da se buniš protiv kiše, ili sunca.mativka wrote:Sve je dobro dok ne zakuha. Samo čekam :)Noor wrote:ipak je previše nas baba, ne može doći do riječimativka wrote:Abendu je i dalje dobro sve manje spominje fašiste :)
ali, imomo jenu kršćanki, jenu štrigu, jenu kućanicu, jenu emancipironu, jenu muškaraču i jenu zgodnu,
it is gonna break
Guest- Guest
nika,metilda wrote:aben wrote:ma je, sve vi to znote i some, a znote i da ćete se, otprilike, po tin linijami i posvaditi. mativka ne će trpiti norinu karijeru, štriga ne će trpiti tvoju tradiciju, barbara ne će trpiti betino boob tijelo, noor ne će trpiti barbarinu emancipiranost, ti ne ćeš trpiti mativkin nedostatak dogme, i tako dalje, i tako dalje..metilda wrote:Noor wrote:a koja je muškarača?aben wrote:
nope, ithildin
nema takve tu
aben hoće da nas zavadi
nego je veber reko da je tako. jo verujin ljudima dok se ne dokože suprotno
2014-04-16
Zašto?aben wrote:ma je, sve vi to znote i some, a znote i da ćete se, otprilike, po tin linijami i posvaditi. mativka ne će trpiti norinu karijeru, štriga ne će trpiti tvoju tradiciju, barbara ne će trpiti betino boob tijelo, noor ne će trpiti barbarinu emancipiranost, ti ne ćeš trpiti mativkin nedostatak dogme, i tako dalje, i tako dalje..metilda wrote:Noor wrote:a koja je muškarača?aben wrote:nope, ithildinNoor wrote:znam, ja sam ova druga na spisku
nema takve tu
aben hoće da nas zavadi
Pa imam i ja tijello, ne treba mi njeno.
Guest- Guest
priznati ću ti tri, jedun u kin si se prepoznala ni na tebi da se prepoznoš. ali, jepeta ostaju oni drugi, a jedun je dovoljan za sukob. ta, ženske ste, jel takoRabarbara wrote:Ja se prepoznah u 4 opisaaben wrote:gljedojte, ne smetote mi uopće; jos sun celi život okružen ženskami i uvika slušun te pizdarije o kima govorite. buniti se protiv toga isto je ko da se buniš protiv kiše, ili sunca.mativka wrote:Sve je dobro dok ne zakuha. Samo čekam :)Noor wrote:ipak je previše nas baba, ne može doći do riječimativka wrote:Abendu je i dalje dobro sve manje spominje fašiste :)
ali, imomo jenu kršćanki, jenu štrigu, jenu kućanicu, jenu emancipironu, jenu muškaraču i jenu zgodnu,
it is gonna break
2014-04-16
aben wrote:da kontracepcija...ko da smo u afrikiNoor wrote:znači, ka ti žena veli..oš seks ili ručak, ti bi ručakaben wrote:ne idin kruva,Noor wrote:bitno da nis glodan :)aben wrote:
da,
ne da joj se, a meni još i manje, ali bar smo lipi mršavi.
jednom na dan 30 dek slanine i kilu kruva ...i dobro
i upravo činin peku, pa mi je malo glupo govoriti kako sun glodan...ali, jo bi minjo seks za spizu biloka
hm, njoj ni treba kontracepcija
ona to nika ne bi rekla jer joj se ne kuvo:)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
svi imomo tijelo, ali betinimo lipo. a lipota je evoluituvni pravac u ki su žene kruto puno uložile, hence..Rabarbara wrote:Zašto?aben wrote:ma je, sve vi to znote i some, a znote i da ćete se, otprilike, po tin linijami i posvaditi. mativka ne će trpiti norinu karijeru, štriga ne će trpiti tvoju tradiciju, barbara ne će trpiti betino boob tijelo, noor ne će trpiti barbarinu emancipiranost, ti ne ćeš trpiti mativkin nedostatak dogme, i tako dalje, i tako dalje..metilda wrote:Noor wrote:a koja je muškarača?aben wrote:
nope, ithildin
nema takve tu
aben hoće da nas zavadi
2014-04-16
pa na avataru..i sad ti jemetilda wrote:aben wrote:ma je, sve vi to znote i some, a znote i da ćete se, otprilike, po tin linijami i posvaditi. mativka ne će trpiti norinu karijeru, štriga ne će trpiti tvoju tradiciju, barbara ne će trpiti betino boob tijelo, noor ne će trpiti barbarinu emancipiranost, ti ne ćeš trpiti mativkin nedostatak dogme, i tako dalje, i tako dalje..metilda wrote:Noor wrote:a koja je muškarača?aben wrote:
nope, ithildin
nema takve tu
aben hoće da nas zavadi
dobro abene, pa koja sam ja?aben wrote:ma je, sve vi to znote i some, a znote i da ćete se, otprilike, po tin linijami i posvaditi. mativka ne će trpiti norinu karijeru, štriga ne će trpiti tvoju tradiciju, barbara ne će trpiti betino boob tijelo, noor ne će trpiti barbarinu emancipiranost, ti ne ćeš trpiti mativkin nedostatak dogme, i tako dalje, i tako dalje..metilda wrote:Noor wrote:a koja je muškarača?aben wrote:nope, ithildinNoor wrote:znam, ja sam ova druga na spisku
nema takve tu
aben hoće da nas zavadi
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
aben wrote:nika,metilda wrote:aben wrote:ma je, sve vi to znote i some, a znote i da ćete se, otprilike, po tin linijami i posvaditi. mativka ne će trpiti norinu karijeru, štriga ne će trpiti tvoju tradiciju, barbara ne će trpiti betino boob tijelo, noor ne će trpiti barbarinu emancipiranost, ti ne ćeš trpiti mativkin nedostatak dogme, i tako dalje, i tako dalje..metilda wrote:Noor wrote:
a koja je muškarača?
nema takve tu
aben hoće da nas zavadi
neka mi betty oprosti, ali veberovi kriteriji su diskutabilni.. mislim, stavit onu mrvicu od kikića i hvaliti se njime ne pokazuje baš kriterije od povjerenja...
Guest- Guest
napiso sun ti malo prin, muškarača, poj viti soma da ne pišin ponovnoNoor wrote:dobro abene, pa koja sam ja?aben wrote:ma je, sve vi to znote i some, a znote i da ćete se, otprilike, po tin linijami i posvaditi. mativka ne će trpiti norinu karijeru, štriga ne će trpiti tvoju tradiciju, barbara ne će trpiti betino boob tijelo, noor ne će trpiti barbarinu emancipiranost, ti ne ćeš trpiti mativkin nedostatak dogme, i tako dalje, i tako dalje..metilda wrote:Noor wrote:a koja je muškarača?aben wrote:
nope, ithildin
nema takve tu
aben hoće da nas zavadi
2014-04-16
Možeš mi komotno priznati četiri jer sve mogu sama prepoznati i potvrditi. Nije taj što misliš kojeg drugi prepoznaju.aben wrote:priznati ću ti tri, jedun u kin si se prepoznala ni na tebi da se prepoznoš. ali, jepeta ostaju oni drugi, a jedun je dovoljan za sukob. ta, ženske ste, jel takoRabarbara wrote:Ja se prepoznah u 4 opisaaben wrote:gljedojte, ne smetote mi uopće; jos sun celi život okružen ženskami i uvika slušun te pizdarije o kima govorite. buniti se protiv toga isto je ko da se buniš protiv kiše, ili sunca.mativka wrote:Sve je dobro dok ne zakuha. Samo čekam :)Noor wrote:
ipak je previše nas baba, ne može doći do riječi
it is gonna break
Guest- Guest
Noor wrote:pa na avataru..i sad ti jemetilda wrote:aben wrote:ma je, sve vi to znote i some, a znote i da ćete se, otprilike, po tin linijami i posvaditi. mativka ne će trpiti norinu karijeru, štriga ne će trpiti tvoju tradiciju, barbara ne će trpiti betino boob tijelo, noor ne će trpiti barbarinu emancipiranost, ti ne ćeš trpiti mativkin nedostatak dogme, i tako dalje, i tako dalje..metilda wrote:Noor wrote:
a koja je muškarača?
nema takve tu
aben hoće da nas zavadi
pa to je neki crtić
Guest- Guest
ni un nika reko da imo kurčinu, čaviše, un je igro na obrnutu psihologiju, i tepo da mu je malešan, ča je tribalo imati za rezultat...ma razumiš. ali, jo ne ulazin u njegove kriterije, dok se ne dokože suprotno, to je meni tako. pa ki bi tako hodi krez život sumnjajući u sve kolo sebe?metilda wrote:aben wrote:nika,metilda wrote:aben wrote:ma je, sve vi to znote i some, a znote i da ćete se, otprilike, po tin linijami i posvaditi. mativka ne će trpiti norinu karijeru, štriga ne će trpiti tvoju tradiciju, barbara ne će trpiti betino boob tijelo, noor ne će trpiti barbarinu emancipiranost, ti ne ćeš trpiti mativkin nedostatak dogme, i tako dalje, i tako dalje..metilda wrote:
aben hoće da nas zavadi
neka mi betty oprosti, ali veberovi kriteriji su diskutabilni.. mislim, stavit onu mrvicu od kikića i hvaliti se njime ne pokazuje baš kriterije od povjerenja...
2014-04-16
znoči, misliš da si gruba?Rabarbara wrote:Možeš mi komotno priznati četiri jer sve mogu sama prepoznati i potvrditi. Nije taj što misliš kojeg drugi prepoznaju.aben wrote:priznati ću ti tri, jedun u kin si se prepoznala ni na tebi da se prepoznoš. ali, jepeta ostaju oni drugi, a jedun je dovoljan za sukob. ta, ženske ste, jel takoRabarbara wrote:Ja se prepoznah u 4 opisaaben wrote:gljedojte, ne smetote mi uopće; jos sun celi život okružen ženskami i uvika slušun te pizdarije o kima govorite. buniti se protiv toga isto je ko da se buniš protiv kiše, ili sunca.mativka wrote:
Sve je dobro dok ne zakuha. Samo čekam :)
it is gonna break
2014-04-16
A siguran si da moje nije?aben wrote:svi imomo tijelo, ali betinimo lipo. a lipota je evoluituvni pravac u ki su žene kruto puno uložile, hence..Rabarbara wrote:Zašto?aben wrote:ma je, sve vi to znote i some, a znote i da ćete se, otprilike, po tin linijami i posvaditi. mativka ne će trpiti norinu karijeru, štriga ne će trpiti tvoju tradiciju, barbara ne će trpiti betino boob tijelo, noor ne će trpiti barbarinu emancipiranost, ti ne ćeš trpiti mativkin nedostatak dogme, i tako dalje, i tako dalje..metilda wrote:Noor wrote:
a koja je muškarača?
nema takve tu
aben hoće da nas zavadi
Na osnovu čega donosiš taj sud?
Jer me Veber nije vidio pa ti ne može potvrditi?
Guest- Guest
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Page 41 of 50