Abenologija
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Abenologija
Shvatila sam ja ali ti nisi shvatio odgovor :)aben wrote:mativka wrote:Pa ne bih nepoznatoj osobi ostavila dite....aben wrote:a kako unda ne bi nikomu ostavila dite?mativka wrote:Moram upoznati, a do tada pretpostavljam da su dobri.aben wrote:
je, ali ne činiš ti to zapravo, kad in ne veruješ za ditđ
nisi ti svatila pitanje,
ni poanta u ditetu, nego u ocjeni forumašov, ki su nužno nepoznati.
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
mativka wrote:Zbog istočnog grijeha?aben wrote:mativka wrote:Koja bi još zanimanja povezao s vojnicima tj.napravio neku paralelu?aben wrote:mativka wrote:
Jesu li vojnici čudovišta?
naravski da jesu
a, ne, misli sun da misliš na konkretne vojnike u mai laiu. ne, ne mislin da su vojnici općenito čudovišta, mislin da su svi ljudi potencijalna čudovišta
ne, istočni grih je samo reprezentacija trenutka osvještavanja činjenice da smo sposobni biti čudovišta
2014-04-16
mativka wrote:Shvatila sam ja ali ti nisi shvatio odgovor :)aben wrote:mativka wrote:Pa ne bih nepoznatoj osobi ostavila dite....aben wrote:a kako unda ne bi nikomu ostavila dite?mativka wrote:
Moram upoznati, a do tada pretpostavljam da su dobri.
nisi ti svatila pitanje,
znoči, tvoj odgovor na pitanje komu na forumu, sudeći isključivo po pisanju, nojviše verujete- je- nojviše verujen nikomu?
2014-04-16
Hahahaha, ma ne. Samo sam znatiželjna :)orion wrote:mativka wrote:Koja bi još zanimanja povezao s vojnicima tj.napravio neku paralelu?aben wrote:mativka wrote:Jesu li vojnici čudovišta?aben wrote:
to su kompaktne jedinice, teško. vojska se uvježvbovo da djeluju kako jedun
naravski da jesu
si ti Mate neki specijalista za ljudske resurse…. mislim ono sastavljanje testića na šemu: ovog ćemo primiti, ovog ćemo na čekanje, ovog ćemo trajno izbrisati iz fajla ...i tako
Smatraš li da je Adam bio čudovište?aben wrote:ne, istočni grih je samo reprezentacija trenutka osvještavanja činjenice da smo sposobni biti čudovištamativka wrote:Zbog istočnog grijeha?aben wrote:mativka wrote:Koja bi još zanimanja povezao s vojnicima tj.napravio neku paralelu?aben wrote:
naravski da jesu
a, ne, misli sun da misliš na konkretne vojnike u mai laiu. ne, ne mislin da su vojnici općenito čudovišta, mislin da su svi ljudi potencijalna čudovišta
Pa tako nekako....kao i one ankete najpopularnijeg političara. Uvjerljivo je najpopularniji Nitko :)aben wrote:mativka wrote:Shvatila sam ja ali ti nisi shvatio odgovor :)aben wrote:mativka wrote:Pa ne bih nepoznatoj osobi ostavila dite....aben wrote:
a kako unda ne bi nikomu ostavila dite?
nisi ti svatila pitanje,
znoči, tvoj odgovor na pitanje komu na forumu, sudeći isključivo po pisanju, nojviše verujete- je- nojviše verujen nikomu?
mativka wrote:Hahahaha, ma ne. Samo sam znatiželjna :)orion wrote:mativka wrote:Koja bi još zanimanja povezao s vojnicima tj.napravio neku paralelu?aben wrote:mativka wrote:
Jesu li vojnici čudovišta?
naravski da jesu
si ti Mate neki specijalista za ljudske resurse…. mislim ono sastavljanje testića na šemu: ovog ćemo primiti, ovog ćemo na čekanje, ovog ćemo trajno izbrisati iz fajla ...i tako
…. sa kim paralerizirat vojnika ? ….. po meni cjelovito baš sa nikim. Policajci djelomično, plaćeni ubojice djelomično....kondukteri, kontrolori, komunalni redari - i oni djelomično …..
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Predsjednici država su zaduženi za određena vojna pitanja....orion wrote:mativka wrote:Hahahaha, ma ne. Samo sam znatiželjna :)orion wrote:mativka wrote:Koja bi još zanimanja povezao s vojnicima tj.napravio neku paralelu?aben wrote:
naravski da jesu
…. sa kim paralerizirat vojnika ? ….. po meni cjelovito baš sa nikim. Policajci djelomično, plaćeni ubojice djelomično....kondukteri, kontrolori, komunalni redari - i oni djelomično …..
mativka wrote:Smatraš li da je Adam bio čudovište?aben wrote:ne, istočni grih je samo reprezentacija trenutka osvještavanja činjenice da smo sposobni biti čudovištamativka wrote:Zbog istočnog grijeha?aben wrote:mativka wrote:
Koja bi još zanimanja povezao s vojnicima tj.napravio neku paralelu?
nakon jabuke, naravski
2014-04-16
mativka wrote:Pa tako nekako....kao i one ankete najpopularnijeg političara. Uvjerljivo je najpopularniji Nitko :)aben wrote:mativka wrote:Shvatila sam ja ali ti nisi shvatio odgovor :)aben wrote:mativka wrote:
Pa ne bih nepoznatoj osobi ostavila dite....
nisi ti svatila pitanje,
nisi ti svatila pirtanje, ipak
2014-04-16
mativka wrote:Predsjednici država su zaduženi za određena vojna pitanja....orion wrote:mativka wrote:Hahahaha, ma ne. Samo sam znatiželjna :)orion wrote:mativka wrote:
Koja bi još zanimanja povezao s vojnicima tj.napravio neku paralelu?
Za moj pojam političari su naredbodavci i oni mi nikako ne pare sa vojnicima koji su po defaultu izvršioci....….
2017-06-06
hvala, imam svoja 3, samo se ti brini za svog :)mativka wrote:Bih kućnog ljubimca :)aben wrote:mativka wrote:Vidim gore na pritužbama zanimljivu temu tj.pitanje...komu bi sudeći po tipkanju ostavili dite na čuvanje.
Moram priznati da sam se stresla i od same pomisli na takvo što.
Osobno ne bih nikome...
zoč, pa puno ljudi je u osnovi prilično stabilno, a to je ono ča zapravo gljedoš ka ostavljivoš dite.
recimo, levijatan, deboto i jušto, jo sun brend, marcellus, noor..imo ih koliko oćeš
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
nema vojnika-nema ratova..plejn end simpl..drugi je par rukava sto su milijuni ljudi na toliko niskom evoluitivnom nivoju,da se daju nagovoriti/sarmirati/podmititi/ ili naprosto sa par jumbo plakata i prigodnim muzickim hitovima navesti u stanje zeljno krvi..nekog tamo,kojem nikad i koji nije njima nikad na nogu stao,da ga ubiju...Prilicna patologija..
Guest- Guest
Ma jesam :)aben wrote:mativka wrote:Pa tako nekako....kao i one ankete najpopularnijeg političara. Uvjerljivo je najpopularniji Nitko :)aben wrote:mativka wrote:Shvatila sam ja ali ti nisi shvatio odgovor :)aben wrote:
nisi ti svatila pitanje,
Ali pitanje je glasilo kome bi ostavili dite...
Kakav bi svijet bio da mu je Bog oprostio?aben wrote:mativka wrote:Smatraš li da je Adam bio čudovište?aben wrote:ne, istočni grih je samo reprezentacija trenutka osvještavanja činjenice da smo sposobni biti čudovištamativka wrote:Zbog istočnog grijeha?aben wrote:
nakon jabuke, naravski
Jesu li isti?orion wrote:mativka wrote:Predsjednici država su zaduženi za određena vojna pitanja....orion wrote:mativka wrote:Hahahaha, ma ne. Samo sam znatiželjna :)orion wrote:
Za moj pojam političari su naredbodavci i oni mi nikako ne pare sa vojnicima koji su po defaultu izvršioci....….
3!?Noor wrote:hvala, imam svoja 3, samo se ti brini za svog :)mativka wrote:Bih kućnog ljubimca :)aben wrote:mativka wrote:Vidim gore na pritužbama zanimljivu temu tj.pitanje...komu bi sudeći po tipkanju ostavili dite na čuvanje.
Moram priznati da sam se stresla i od same pomisli na takvo što.
Osobno ne bih nikome...
zoč, pa puno ljudi je u osnovi prilično stabilno, a to je ono ča zapravo gljedoš ka ostavljivoš dite.
recimo, levijatan, deboto i jušto, jo sun brend, marcellus, noor..imo ih koliko oćeš
Pa mom bi baš lijepo bilo kod tebe :)
mativka wrote:Ma jesam :)aben wrote:mativka wrote:Pa tako nekako....kao i one ankete najpopularnijeg političara. Uvjerljivo je najpopularniji Nitko :)aben wrote:mativka wrote:
Shvatila sam ja ali ti nisi shvatio odgovor :)
Ali pitanje je glasilo kome bi ostavili dite...
ali kako ne razumiš da su forumaši po defoltu nami nepoznati ljudi, niko nika ne će uzesti nepoznatog čovika da mu čuvo dite; riječ je o dojmu o forumašima, ne budi dite
2014-04-16
pismejker wrote:nema vojnika-nema ratova..plejn end simpl..drugi je par rukava sto su milijuni ljudi na toliko niskom evoluitivnom nivoju,da se daju nagovoriti/sarmirati/podmititi/ ili naprosto sa par jumbo plakata i prigodnim muzickim hitovima navesti u stanje zeljno krvi..nekog tamo,kojem nikad i koji nije njima nikad na nogu stao,da ga ubiju...Prilicna patologija..
da, stoljećima se razrađuju strategije za izazivanje masovne histerije i kojekakvih masovnih manipulacija svih vrsta …. Zato ne mogu staviti političare i vojnike ni minimalno u isti kontekst.
2017-06-06
mativka wrote:Kakav bi svijet bio da mu je Bog oprostio?aben wrote:mativka wrote:Smatraš li da je Adam bio čudovište?aben wrote:ne, istočni grih je samo reprezentacija trenutka osvještavanja činjenice da smo sposobni biti čudovištamativka wrote:
Zbog istočnog grijeha?
nakon jabuke, naravski
isto, nemo to veze is bogon, nakon jabuke je posto samosvjesan, presto je biti dite.
2014-04-16
orion wrote:pismejker wrote:nema vojnika-nema ratova..plejn end simpl..drugi je par rukava sto su milijuni ljudi na toliko niskom evoluitivnom nivoju,da se daju nagovoriti/sarmirati/podmititi/ ili naprosto sa par jumbo plakata i prigodnim muzickim hitovima navesti u stanje zeljno krvi..nekog tamo,kojem nikad i koji nije njima nikad na nogu stao,da ga ubiju...Prilicna patologija..
da, stoljećima se razrađuju strategije za izazivanje masovne histerije i kojekakvih masovnih manipulacija svih vrsta …. Zato ne mogu staviti političare i vojnike ni minimalno u isti kontekst.
o čemu ti govoriš, kakove strategije za masovne histerije?
jadni roditelji
2014-04-16
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50