Abenologija
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Abenologija
Frida nije imala ni truncice smisla za humor, otprilike kao i tvoj drug Sejtan. Prema njima, ti si vicmaher. :D Dakle, slazem se da Barbie nije Frida. A sto se ostalog tice, nemoj biti tolika baba... Pa sto ako ne zeli reci?!
Guest- Guest
Ithildin wrote:Frida nije imala ni truncice smisla za humor, otprilike kao i tvoj drug Sejtan. Prema njima, ti si vicmaher. :D Dakle, slazem se da Barbie nije Frida. A sto se ostalog tice, nemoj biti tolika baba... Pa sto ako ne zeli reci?!
nisam ni ja baš neki vicmaher.. :P ne znam ni šalu ispričati, ali možda to spada pod autoironiju. :P
pa ne mora reći, naravno, ali zar nije u psihološkoj prednosti? - jest!
Guest- Guest
metilda wrote:Ithildin wrote:Frida nije imala ni truncice smisla za humor, otprilike kao i tvoj drug Sejtan. Prema njima, ti si vicmaher. :D Dakle, slazem se da Barbie nije Frida. A sto se ostalog tice, nemoj biti tolika baba... Pa sto ako ne zeli reci?!
nisam ni ja baš neki vicmaher.. :P ne znam ni šalu ispričati, ali možda to spada pod autoironiju. :P
Ma kakva psiholoska prednost, hebogati!? : )))
Guest- Guest
Ithildin wrote:metilda wrote:Ithildin wrote:Frida nije imala ni truncice smisla za humor, otprilike kao i tvoj drug Sejtan. Prema njima, ti si vicmaher. :D Dakle, slazem se da Barbie nije Frida. A sto se ostalog tice, nemoj biti tolika baba... Pa sto ako ne zeli reci?!
recimo - idemo nas dvije u pariz , ti si bila 10 puta, ja nijednom i prostorna inteligencija mi je 0.. ti mi ne želiš biti vodič- jesi li ti u psihološkoj prednosti ili nisi? :))))
Guest- Guest
Dankverbot je postao kao Kultne stvari u najboljem smislu te riječi..
kako moja tema psihološki kutak nije zaživjela ali je donijela dosta dobrih tekstova - možete li od 0 do 10 vrednovati koliko je Dankverbot pridonio izgradnji vašeg samopouzdanja i samopoštovanja?
kako moja tema psihološki kutak nije zaživjela ali je donijela dosta dobrih tekstova - možete li od 0 do 10 vrednovati koliko je Dankverbot pridonio izgradnji vašeg samopouzdanja i samopoštovanja?
Guest- Guest
metilda wrote:Ithildin wrote:metilda wrote:Ithildin wrote:Frida nije imala ni truncice smisla za humor, otprilike kao i tvoj drug Sejtan. Prema njima, ti si vicmaher. :D Dakle, slazem se da Barbie nije Frida. A sto se ostalog tice, nemoj biti tolika baba... Pa sto ako ne zeli reci?!
recimo - idemo nas dvije u pariz , ti si bila 10 puta, ja nijednom i prostorna inteligencija mi je 0.. ti mi ne želiš biti vodič- jesi li ti u psihološkoj prednosti ili nisi? :))))
U prostornoj, jesam. Ako si neka strasljivica, onda sam i u psiholoskoj. E sad, ako rastegnemo analogiju, sto te strasi u cinjenici da ne znas pod kojim je nickom pisala Rabarbara? Necista savjest? :p Ne znas kome si sto pisala pa se ne mozes strateski pozicionirati? :p
Guest- Guest
metilda wrote:Dankverbot je postao kao Kultne stvari u najboljem smislu te riječi..
Nula.
Guest- Guest
Ithildin wrote:metilda wrote:Ithildin wrote:metilda wrote:Ithildin wrote:Frida nije imala ni truncice smisla za humor, otprilike kao i tvoj drug Sejtan. Prema njima, ti si vicmaher. :D Dakle, slazem se da Barbie nije Frida. A sto se ostalog tice, nemoj biti tolika baba... Pa sto ako ne zeli reci?!
U prostornoj, jesam. Ako si neka strasljivica, onda sam i u psiholoskoj. E sad, ako rastegnemo analogiju, sto te strasi u cinjenici da ne znas pod kojim je nickom pisala Rabarbara? Necista savjest? :p Ne znas kome si sto pisala pa se ne mozes strateski pozicionirati? :p
dovoljno je bilo reći da mi je prostorna inteligencija 0. kako se osjećaju ljudi s takvom prostornom inteligencijom u stranom gradu?
samo obična znatiželja ... women's staff, you know.. :P
Guest- Guest
Moram priznati da je na mene imao veliki utjecaj. Ipak sam dugo, dugo vremena tu.metilda wrote:Dankverbot je postao kao Kultne stvari u najboljem smislu te riječi..
Puno sam naučila kroz razne teme koje su se provlačile.
7/10...
Ithildin wrote:metilda wrote:Dankverbot je postao kao Kultne stvari u najboljem smislu te riječi..
Nula.
znači za tebe je Denkverbot samo tema za razbririgu..
i kod mene je nula...
Guest- Guest
mativka wrote:Moram priznati da je na mene imao veliki utjecaj. Ipak sam dugo, dugo vremena tu.metilda wrote:Dankverbot je postao kao Kultne stvari u najboljem smislu te riječi..
7/10...
onda ti je aben bio master yoda da baš ne kažem ćaća
Guest- Guest
Da, da...na to sam mislila kada sam rekla da sam njegov proizvod :)metilda wrote:mativka wrote:Moram priznati da je na mene imao veliki utjecaj. Ipak sam dugo, dugo vremena tu.metilda wrote:Dankverbot je postao kao Kultne stvari u najboljem smislu te riječi..
7/10...
mativka wrote:Da, da...na to sam mislila kada sam rekla da sam njegov proizvod :)metilda wrote:mativka wrote:Moram priznati da je na mene imao veliki utjecaj. Ipak sam dugo, dugo vremena tu.metilda wrote:Dankverbot je postao kao Kultne stvari u najboljem smislu te riječi..
7/10...
da, malo mi je grubo zazvučalo kad si rekla da si njegov proizvod.. on ti je bio učitelj kao što je meni bio učitelj speare shaker..
to već drugačije zvuči..
ali svi smo svakome učitelji, netko na nas utječe manje, netko više..
Guest- Guest
metilda wrote:Ithildin wrote:metilda wrote:Dankverbot je postao kao Kultne stvari u najboljem smislu te riječi..
Nula.
i kod mene je nula...
Pa da! :D
Nego, reci ti meni, jesi li bolje raspolozena? :)
Guest- Guest
išla guglat, nema ništa što bih ja htjelaRabarbara wrote:Noor wrote:Ra, sto znas o marjanskoj brazdi?! poznato? :))))
Hoćemo li guglati zajedno ili ćemo to prepustiti drugima?
samo nešto o nekom bezdanu kod Filipina
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
u razdeljak te ljubim, nek si se vratilametilda wrote:Rabarbara wrote::)Speare Shaker wrote:Noor wrote:
može i Ra
Ako me pamćenje usprkos poodmaklim godinama i onom Švabi koji mi je polako ali sigurno počeo skrivati stvari po kući ipak nije potpuno izdalo, može i Freeda odnosno Tepih. Makar je moguće i da se varam.
Moguće je.
Da se varaš.
Frida je ipak bila upečatljiviji lik od mene.
frida je bila stroga i jako ozbiljna..
međutim nije fer.. :P
mi ovdje pišemo pod istim nadimcima već godinama, evo ja već 8 godina a ti dođeš i sakriješ se pod novim nadimkom..
znam znam, život nije fer. ali ipak si u psihološkoj prednosti jer ti nas poznaješ a mi tebe ne osim onoga što trenutačno pišeš :))
2017-10-06
Noor wrote:u razdeljak te ljubim, nek si se vratilametilda wrote:Rabarbara wrote::)Speare Shaker wrote:Noor wrote:
može i Ra
Ako me pamćenje usprkos poodmaklim godinama i onom Švabi koji mi je polako ali sigurno počeo skrivati stvari po kući ipak nije potpuno izdalo, može i Freeda odnosno Tepih. Makar je moguće i da se varam.
Moguće je.
Da se varaš.
Frida je ipak bila upečatljiviji lik od mene.
frida je bila stroga i jako ozbiljna..
međutim nije fer.. :P
mi ovdje pišemo pod istim nadimcima već godinama, evo ja već 8 godina a ti dođeš i sakriješ se pod novim nadimkom..
znam znam, život nije fer. ali ipak si u psihološkoj prednosti jer ti nas poznaješ a mi tebe ne osim onoga što trenutačno pišeš :))
Guest- Guest
Ithildin wrote:metilda wrote:Ithildin wrote:metilda wrote:Dankverbot je postao kao Kultne stvari u najboljem smislu te riječi..
Nula.
i kod mene je nula...
Pa da! :D
Nego, reci ti meni, jesi li bolje raspolozena? :)
ne znam kako je kod tebe, ali moje raspoloženje ovisi o tome kako se probudim i jesam li sanjala teške snove..
noćas sam sanjala grozan san, probudila sam se s lupajućim srcem i teškim i kratkim disanjem.. mislila sam da ću umrijeti..
s obzirom na to odlično sam raspoložena. :))
Guest- Guest
noćas sam tako sanjala da sam ubila najboljeg prijatelja.. odmah sam potrčala na net sanjaricu :P i našla ovo tumačenje:
" Sanjati smrt vašeg najboljeg prijatelja može simbolizovati smrt odnosno gubitak neke vaše osobine, nečeg u vama samima."
sad ćemo viđeti šta sam izgubila...
" Sanjati smrt vašeg najboljeg prijatelja može simbolizovati smrt odnosno gubitak neke vaše osobine, nečeg u vama samima."
Guest- Guest
možda želju da postaneš ljevičarkametilda wrote:noćas sam tako sanjala da sam ubila najboljeg prijatelja.. odmah sam potrčala na net sanjaricu :P i našla ovo tumačenje:
2017-10-06
Noor wrote:možda želju da postaneš ljevičarkametilda wrote:noćas sam tako sanjala da sam ubila najboljeg prijatelja.. odmah sam potrčala na net sanjaricu :P i našla ovo tumačenje:
kic je predložio da izbjegavam onu koju neću sad spominjati, ali kad čitam što ona piše poželim postati zen učitelj sa štapom..
Guest- Guest
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Page 35 of 50